Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 3 iulie 2019

Mesaj de la Grupul Arcturian


30 iunie 2019; prin Marilyn Raffaele
Traducerea Const. Mihăilescu


Dragi cititori, bine ați venit la un alt mesaj de la cei care vă urmăresc și vă iubesc. Să nu credeți niciodată că noi, cei numiți de voi ființe ET, nu suntem conștienți de condițiile voastre de viață, uneori destul de dificile. Mulți dintre noi au experimentat vieți pe Pământ și știu cum este să trăiești în energiile dualității și separării.
Înțelegem foarte bine cu ceea ce vă confruntați căci și noi am experimentat „pe pielea noastră” vieți în energia tridimensională și, prin urmare, avem un mare respect față de curajul și tăria pe care o demonstrați în aceste vremuri de schimbare și conflict între Lumină și întuneric, între Adevăr și Minciună.
Vă trimitem dragostea și încurajarea noastră; și nouă ni se alătură multe alte ființe evoluate de pe alte planete, din dimensiuni superioare, care observă procesul de înălțare al Pământului. Aceste ființe sunt dornice ca pământenii și planeta lor să evolueze cât mai repede și să ni se alăture în minunantul concert al lumilor evoluate ale universului, adică acolo unde există deplina libertate de a călători.
Poate părea că nimic nu se schimbă, dar amintiți-vă că conștiința este substanța formei. În cea de-a treia dimensiune, există elementul timp care face ca totul să funcționeze ca un proces. Pe măsură ce se trezesc mai mult din condiționarea tridimensională și încep să integreze adevărul, stările de conștiință superioare, ființele pot începe să se manifeste. Există o certitudine: totul se desfășoară conform Programului.
Asistați la expunerea multor concepte deformate și false în viața și conștiința colectivă tridimensională. Expunerea permite multora, care nu au fost conștienți sau au neglijat preocuparea de a cunoaște, să înceapă să vadă clar, mai degrabă cu ochii minții cât de programați au fost în a vedea himere și holograme..
Hipnoza din sistemul de credințe tridimensional îi determină pe majoritatea dintre voi să se teamă, să nu se considere demni ori importanți și să considere că au datoria de a accepta penitența și suferința pentru a fi iertați (
nota C.M.: ceea ce nu se va întâmpla niciodată, ființa fiind convinsă să accepte din nou și din nou încarnarea și rămânerea în Matrix. În fond, nu există vină, doar o lipsă de înțelegere, de conștientizare a unor influențe nefaste din partea unor entități interferatoare care au tot interesul să ne determine să producem energii de joasă vibrație cu care hrănesc aceste entități). Mulți, oricum, marea majoritate dintre voi, continuați să vă lăsați conduși de cei care pretind a fi ”experți”, printre aceștia numărându-se în primul rând religiile, sitemele sociale, guvernele, partidele politice ori sectele, dar și cutumele, obiceiurile și credințele familiei. Toate aceste instrumente și forme de organizare socială, sunt cercuri vicioase de deformare conștiinței și de influențare a liberului arbitru.
Frica de a-ți lua cu hotărâre în mâini propria-ți viață poate fi rezultatul unor experiențe intense din alte vieți încă active în memoria celulară. (de exemplu, sclavia). Uneori însă este vorba de comoditate, de lene căci este mai ușor să lași pe altcineva să ia decizii în locul tău, tu doar lăsându-te ghidat. În acest fel, cel comod nu trebuie să-și asume responsabilitatea și să-și mai bată capul cu elaborarea unor părograme de viață, preferând să ia de-a gata de la cei care se pretind că au o cunoaștere superioară (
nota C.M.: asta ne spune biserica, guvernul, învățătorul ori profesorul, maestru ori gurul. Este comod și pentru că, atunci când totul iese prost, avem pe cine da vina).
Orice ați spune, asta este o viață care vă asigură un oarecare confort, deși finalitatea este tragică.

Acest lucru se întâmplă cu mulți dintre voi în acest moment.
Însă lucrurile se vor schimba căci veți înțelege că în viața voastră, voi, nu alții, sunteți decidenți. Aceasta va fi singura cale care vă va conduce la Lumină, la deplina înțelegere.
Deci, omule, fii Lumină în tot ceea ce faci, fii cel care decide pe care cale să meargi! Singurii tăi sfătuitoir trebuie să fie inima și sufletul tău. Pe toate le găsești în tine, nu în afara ta. Alege doar ceea ce sufetul și spiritul tău îți spun că este în interesul tău cel mai înalt.
Străluciți-vă Lumina oriunde v-ați afla! Căci asta înseamnă iubire, cinste, pace și înțelegere.

Voi cei care v-ați trezit aveți datoria sfântă de a face ceea ce depinde de voi pentru a-i trezi și pe cei adormiți. Faceți-o cu înțelegere, cu iubire și cu credința fermă în puterea pe care o aveți.

Viața de pe Pământ nu este pentru cei slabi. Energia tridimensională a Pământului face ca acesta să fie un loc extrem de dificil, dar puternic, pentru evoluția sufletelor. Da, este o școală grea dar eficientă, este școala pe care o absolvă doar elitele.
Pacea este starea pe care indivizii și societățile o caută de generații. La voi încă n-a existat o pace reală, pentru că ea trebuie să se instaleze mai întâi în conștiințe; numai după aceasta ea se transferă și e garantată 
în societatea umană. Pacea este o stare de conștiință.
Conceptele tridimensionale reflectă energia dualității / separării care constituie substanța acestei dimensiuni joase. Apariția păcii creată de aceste concepte poate arăta dulce și prietenoasă în ochii omului, dar, datorită dualității, ea va conține întotdeauna antagonisme, contraste, disfuncționalități gata să se manifeste în orice moment.

Pacea adevărată și durabilă se poate manifesta numai acolo unde este prezentă substanța acesteia - conștiința - fie că vorbim de bună-înțelegere între parteneri, în familie, între prieteni, ori pace între grupuri, guverne, țări și lideri mondiali.

Indiferent de cât de înrădăcinate sunt anumite convingeri sociale, determinate de țara de origine, culoarea pielii, sexul, limba, credința religioasă sau orientarea sexuală, niciunul nu are de-a face cu realitatea - căci fiecare viață este o expresie a exprimării particulare, individuale care trebuie înțeleasă și acceptată de majoritatea celor care alcătuiesc acea societate. Fără această înțelegere și acceptare nu poate exista o adevărată pace.
Pe măsură ce indivizii înțeleg că deși fiecare este un original, toți au aceeași Sursă. Acest pricipiu al unității stă la baza apariției unei conștiințe colective superioare.
Cu toate acestea, indivizii nu trebuie să aștepte mai întâi formarea unei conștiințe colective, după care să adopte principiile acesteia, aceasta deoarece conștiința colectivă este un produs al efortului adăugat al fiecărui component.
Cei care continuă să promoveze războiul considerându-l a fi necesar pentru instaurarea păcii, sunt departe de corecta înțelegere. Orice pace impusă este o sursă de nemulțumire, de conflict, este o adevărată bombă cu efect întârziat. Liniștea impusă este doar aparență și reprezintă o sursă de îmbogățire materială a celor care o impun.
Menținerea unei păci prefăcute este o sursă sigură de câștig pentru cei care îi furnizează mijloacele, logisatica. Cât de ilogică este politica creșterii și diversificării armamentelor în vederea asigurării unei victorii într-un ipotetic conflict imaginat doar de minți înfierbântate sau interesate!
Acest context social și economoc este modalitatea prin care se justifcă cercetarea, fabricarea și comerțul cu arme, procurarea lor de către cei săraci fiind extrem de costisitoare pentru acel popor care trăiește și muncește doar ca să-și plătească datoriile.
Ce nivel de progres tehnologic se refuză popoarelor atunci când sume colosale de bani și alte mijloace sunt învestite în cercetarea și producerea de arme din ce în ce mai sofisticate care, după o scurtă perioadă de timp, își pierd prioritatea și sunt aruncate la „fier vechi”, pentru a se produce altele încă și mai performante, dar care vor avea aceeași soartă!.
Pentru acceptarea unei astfel de politici, care face ca omenirea voastră să „bată pasul pe loc”, se face o propagandă deșănțată și extrem de costisitoare care, din păcate, a reușit până acum să convingă publicul larg, care, în naivitatea lui, crede în politica și măsurile statului respectiv, acceptând să plătească factura.

Libertatea este dreptul natural al fiecărei persoane. Ca produs al Creatorului, fiecare ființă s-a născut liberă și cu dreptul inalienabil de a decide pentru sine, de a face alegerile care-i convin, fără ca altcineva să aibă dreptul de a-i controla viața. Ca și pacea, libertatea este o stare de conștiință, capabilă să se exprime chiar și în cele mai nefavorabile circumstanțe.
La fel ca multe lucruri, esența și spiritualitatea adevăratului patriotism au fost manipulate de cei care încearcă să-și asume reușitele celorlalți, și aceasta din interesul meschin de câștig material sau pentru faimă, pe care oricum le vor părăsi atunci când își vor abandona corpul de carne.

Trimiterea generațiilor mai tinere pentru a face atrocități în numele păcii și libertății nu sunt acțiunile unei planete evoluate, și acesta este motivul pentru care Pământul este încă ținut în izolare planetară.
Cei de pe planete evoluate, care urmăresc ce se întâmplă pe Pământ, se întreabă de ce oamenii permit ca tinerii lor să fie uciși în conflicte inițiate și asigurate logistic de cei care profită de asemenea tragice evenimente? 
În timp ce-și pun în operă politica murdară de manipulare, prifitoarii din spatele scenei se lăfăie în bogățiile acumulate prin necinste, prin înșelăciune. Dacă-i întrebi de cauza și originea unui conflict, ei perorează slogane precum „patriotism”, iubire de neam”, „credința în Dumnezeu, dreptate divină” etc. Din păcate, mulți, prea mulți, cred și se lasă păcăliți!
A sosit timpul să vă puneți serios la îndoială convingerile, să le aruncați la coș sau să le revizuiți, căci adevărul este cu totul altul și el vă pune în bătaia reflectoarelor pe voi, nu pe manipulatorii voștri. 

De voi, marea și blânda masă, depinde securitatea, libertatea lumii în care trăiți. Omenirea voastră este capabilă de destulă dragoste pentru a face din tara în care locuiți, din planeta pe care vă aflați un adevărat RAI. 
E vorba doar de mai mult curaj, mai multă implicare, cu atât mai mult cu cât voi sunteți suflete nemuritore.
Promovarea falsului patriotism dă „apă la moară” doar manipulatorilor voștri care, de-a lungul timpului, au învățat cele mai perfide metode de manipulare. Războiul, îndiferent sub ce formă, nu este legitimat și nu este permis pentru „rezolvarea” niciunei neînțelegeri.
Majoritatea dintre voi nu ați fost conștienți de acest adevăr pentru că nu erați treji, sau nu vi se permitea să vă treziți. Sunt semne evidente de schimbare a acestei situații care a durat mult prea mult.
Lumea se trezește, lumea începe să înțeleagă că biserica, partidele politice, guvernele sunt construcții ale ființelor umane rău intenționate, în marea majoritate a cazurilor interferate de entități ale unor civilizații fără suflet, care bântuie acest univers. Nu le mai credeți, nu le mai invocați și nu le mai cereți ajutorul, nu vă mai raportați la aceste instituții al cărui unic scop este exploatarea voastră și a sufletelor voastre.

Oamenii încep să se trezească și să vadă că "Împăratul este gol". Examinați-vă cu grijă propriile sisteme de credințe personale, orice credință subtilă dar falsă despre biserică (religie), război, pace, libertate, securitate și complexul militar-industrial.
Promovarea puterii militare ca fiind cel mai bun mijloc de a menține omenirea în siguranță este veche, îmbâcsită de energii de foarte joasă vibrație, care ține de epoci de mult apuse. Nivelul conflictelor este totdeauna invers proporțional cu nivelul conștiinței.
Tactica fricii trebuie să fie abolită. Știm că, deocamdată, nu sunteți foarte conștienți de ceea ce se întâmplă „în spatele scenei”. Progresiv, veți afla, și atunci vă veți minuna cât de simplu era să fiți liberi, să vă exprimați puterea. Urmăriți-i pe cei treziți și conștienți de necesitatea schimbării radicale. Cum îi recunoașteți? Toți cei treziți se bazează numai și numai pe IUBIREA fără obiect, iubirea care ți se oferă fără a-ți se pretinde ceva.
Desigur, există și mulți care mimează iubirea, ajutorul dezinteresat, dar, cu un pic de atenție, și colaborând cu sufletul și inima voastră, puteți afla de fiecare dată despre ce este vorba.

Multe suflete dragi bineintenționate au ales în trecut și acum să-și servească țara angajându-se în armată. Mulți și-au sacrificat propriile vieți pentru siguranța celor de-acasă, pentru o viață pașnică.
În a treia dimensiune, aceste alegeri au fost soluții viabile.
Noi nu înșelăm, ci mai degrabă onorăm jertfele făcute de aceste suflete dragi, căci intențiile lor erau pure, într-o lume care nu a evoluat încă suficient pentru renunța la arme.
Într-un anumit moment trebuie ca toți să fie dispuși să părăsească vechea stare a conștiinței care promovează războiul și conflictul ca fiind esențiale pentru siguranță, înțelegând că siguranța este o stare de conștiință.
Ne dăm seama că unii dintre voi nu sunt de acord cu acest mesaj și asta nu este rău, dacă neacceptarea pornește de la sincera exprimare a nivelului vostru actual de conștiință. Pe măsură ce vă veți ridica gradul de înțelegere, singuri veți decide că ceva ar trebui schimbat în gândirea și alegerile voastre. În timp, sloganul " Bună sau rea, este țara mea, și eu sunt dator să-i apăr dogmele”, veți fi de acord că va trebui revizuit.

Iubiților, noi credem că sunteți pregătiți spiritual pentru a începe să explorați adevărul universal.
Nu uitați niciodată că Pacea este pe deplin prezentă în voi și ea este o calitate a Conștiinței Divine Omniprezente.
Suntem Grupul Arcturian

https://sananda.website/the-arcturian-group-via-marilyn-raffaele-june-30-2019/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu