Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 11 mai 2019

Tehnologia 5G ucide. Astrofizicianul Aurélien Barrau trage un semnal de alarmă


Tehnologia 5G este acum disponibilă şi promite să ne ofere o navigare mult mai rapidă pe telefonul mobil. Astrofizicianul Aurélien Barrau ne avertizează că starea planetei s-a înrăutăţit tocmai pentru că omul a vrut mereu o dezvoltare rapidă, preferând profitul imediat în locul alegerilor înţelepte şi sănătoase, pe termen lung. Şi-a învăţat omul lecţia? A redevenit raţional? Nu, declară omul de ştiinţă. Această nouă tehnologie o dovedeşte.
Pe 10 martie 2019, astrofizicianul a postat pe contul său de Facebook reacţia sa la vestea lansării tehnologiei 5G. Barrau consideră că omul are o atitudine paradoxală, are o manie suicidară pentru viteză, în detrimentul sănătăţii sale şi a mediului înconjurător.
Reputatul om de ştiinţă pune foarte înţelept problema. Omenirea s-a îndepărtat de nevoile de trai naturale, şi-a creat false nevoi, care i-au devenit aproape „existenţiale”, deşi sunt nocive şi pur consumiste. Falsele nevoi, nevoia de mai mult, mai repede, inutilele nevoi care sunt intens promovate pentru publicul consumist, aduc beneficii care, în mod total iraţional, nu merită deloc riscurile pentru sănătatea umană şi a mediului.
Această disproporţie hazardată între beneficii şi riscuri, între avantajele de scurtă durată şi efectele adverse de lungă durată, a devenit o a doua natură a omului contemporan. Această nebunească dezvoltare modernă, bazată pe false nevoi, este suicidară pentru însăşi existenţa speciei noastre şi a celorlalte specii de pe planetă. Ne aşteaptă un scenariu apocaliptic, în care omul este în competiţie doar cu sine şi cu falsele sale nevoi, cu nevoia sa de mai mult şi de mai bine, ignorând nebuneşte tocmai faptul că falsele nevoi ajung să pună în pericol însăşi existenţa şi nevoile sale primordiale.
Deci ne pregătim pentru reţeaua de telefonie 5G. Activ. Cu frenezie şi nerăbdare! Vom monta nenumărate antene, le vom distruge pe cele vechi, vom înnoi totul. Acesta este arhetipul care duce la dezastru. Incapacitatea noastră structurală de a spune: e destul, nu avem nevoie, nici nu tânjim după această plăcere inutilă, respingem această idee letală, conform căreia tot ce este tehnologic posibil este musai să fie şi pus în practică, doar de dragul purului consumism. Întrebarea nu este dacă să construim staţii termale nucleare sau eoliene ca să alimentăm toate acestea.
Este necesar să înţelegem cum să eliminăm această infatuare suicidară (această sfidare a zeilor) de a crea nevoi materiale, care devin prioritare dezastrului nebunesc, și potrivit căreia ele funcţionează în mod necesar pentru existenţă. Chiar şi cu o sursă perfect „curată” de energie, efectul implementării lor ar fi dramatic. Tehnologia 5G ucide. Nu din cauza efectelor undelor asupra sănătăţii umane. Ci sub forma unei creaţii artificiale a unei nevoi arbitrare, cu consecinţe devastatoare. Deja am ucis 70% din ceea ce există (fără a pune la socoteală încălzirea globală). Preferăm viaţa sau viteza reţelei mobile? Este, la modul fundamental, (aproape) atât de simplu.”
Aurélien Barrau este astrofizician francez, specializat în fizica astroparticulelor, în cosmologie şi găuri negre. Lucrează la Laboratorul de Fizică şi Cosmologie Subatomică din Grenoble (LPSC) şi este profesor la Universitatea Grenoble-Alpes. A fost invitat să colaboreze cu Institutul de Studii Avansate de la Princeton (IAS), Institutul de Studii Ştiinţifice Superioare (IHES) din Bures-sur-Yvette şi Institutul Perimetral (PI) de Fizică Teoretică din Canada. Este membru al comitetului director al Centrului de Fizică Teoretică din Grenobles-Alpes şi al Laboratorului de excelență ENIGMASS. Predă în cadrul masteratului de fizică şi cosmologie subatomică de la Grenoble. Este membru al Comitetului Naţional pentru Cercetare Ştiinţifică (CoNRS), secţiunea Fizică Teoretică.
yogaesoteric
6 mai 2019

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu