Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 28 aprilie 2019

Mesaj de la Rasa Felinelor


(17 april. 2019; prin Galaxygirl)
Traducere Const. Mihăilescu


Bună ziua, noi suntem Civilizația Rasei Felinelor. Suntem parteneri cu dragonii și regatele elementale în multe locuri din acest univers. Suntem cei mai interesați să ascensionăm pentru a ajunge în dimensiuni superioare, unde timpul și spațiul nu există. 
Străfulgerarea saltului se apropie și pentru voi. De fapt, voi sunteți în mijlocul ei. Prin adunarea multelor momente de viață și de experiență, voi reușiți să vă înălțați, și asta ne dă și nouă o mare satisfacție. 
Felinele sunt o rasă antică din sistemele Andromedan și Lyran. Suntem o rasă veche (bătrână) și foarte înțeleaptă. Dar, dacă trebuie, știm să fim și vicleni. Ca statură, cei mai mulți dintre noi sunt înălți. Majoritatea dintre noi servim Lumina, deși unii s-au pierdut în umbra acestui joc existențial.
Știm că sunteți o civilizație în ascensiune și aceasta ne determină să vă observăm tot timpul, căci și noi suntem interesați de acest proces.
Ca și mulți alții, și voi sunteți parte integrantă a planului ascensiunii în această galaxie și în această perioadă.
Ca întotdeauna, ceea ce urmează să realizați depinde în cea mai mare parte de alegerile voastre. Oricum, vă aflați într-o perioadă de inestimabilă importanță pentru ceea ce veți fi în viitor, printre lumile evoluate ale galaxiei și universului.
Dacă nu veți alege altfel, succesul vostru poate fi considerat asigurat, mai ales că primiți foarte mult ajutor din exterior. 

Noi vedem că mulți dintre voi nu aveți încredere în existența noastră și cu atât mai puțin în bunele noastre intenții.
Suntem atât masculini cât și feminini.
Știm că există pe planeta voastră mulți oameni cărora nu le plac pisicile și aceasta ne face să fim oarecum circumspecți în relația cu civilizația umană. Bănuiți, probabil, că pisicile de pe Pământ (rasa felinelor) au un corespondent în lumea noastră. Ele au multe similitudini și abilități cu noi. Am putea spune că rasa felinelor pământene reprezintă un fel de ambasadori ai noștri pe Pământ. Ele nu se află întâmplător printre viețuitoarele Terrei. În primul rând, pisicile voastre domestice sunt transformatoare de energie, ajutându-vă să alungați mai ușor oboseala datorată activităților voastre cotidiene. Din acest motiv, mulți oameni aleg să aibă ca animal domestic una sau mai multe pisici. De altfel, la nivel subconștient, voi aveți informația că aceste animale simpatice vă sunt de un real folos. Prin interacțiunea și comportamentul vostru față de pisici, în timp, ajungeți să le considerați adevărați membri de familie, la care cu greu ați putea renunța.
Puterea unei feline nu trebuie subestimată. Suntem, cu adevărat, niște luptători redutabili, gata chiar să se sacrifice pentru a-și apăra stăpânul.
Prin soluțiile pe care le găsim și prin rapiditatea cu care le aplicăm, putem fi considerați redutabili. Dacă este necesar salvării noastre ca indivizi ori ca specie, precum și pentru apărarea aliaților noștri, putem pune în operă soluții distructive infailibile pentru potrivnici. 
Noi, cei care vă transmitem acest mesaj, slujim lumina. O slujim pe mama noastră Sekhmet și ne păstrăm intactă loialitatea față de ea și față de scopurile ei minunate. Noi o considerăm ca un aspect, o extensie a Mamei Dumnezeu.

În aceste vremuri expiră un ciclu cosmic și începe un altul. Războinicii noștri și-au unit forțele cu Federația Galactică.
Mulți dintre noi se află plecați în expediții și, de obicei, colaborează cu dragonii, obiectivul nostru fiind curățenia în această galaxie. Intrăm în spațiile ascunse din diferitele zone ale galaxiei și le curățăm de întuneric.
Suntem cu adevărat uimitor de rapizi, iar atunci când colaborăm cu dragonii ascensionați, formăm o echipă redutabilă și eficientă.



Noi slujim Mamei Șekhmet și acest devotament ne conferă încă și mai multă putere. Vai, adversarului care ni s-ar opune !! În ceea ce vă privește pe voi, rasa umană, trebuie să recunoaștem că anumite însușiri pe care le aveți vă fac foarte puternici. 

Cu mult timp în urmă marele conducător al întunericului a reușit să vă deturneze de la îndeplinirea obiectivelor voastre, însă aceasta a fost doar temporar. Atât cât a reușit, el v-a indus în eroare și v-a făcut să vă răzvrătiți. Nu a reușit însă să vă domine pentru totdeauna, căci n-a putut stinge în voi scânteia divină. 
Acum sunteți în perioada în care vă treziți și conștientizați înșelătoria. Potrivnicii și manipulatorii voștri realizează acum cât sunteți de puternici, și asta-i determină să bată în retragere. 
Da, adevărata voastră putere se află adânc înrădăcinată în ființa voastră și asta vă poate face intangibili.. 
Ca și noi, voi sunteți aspecte ale SURSEI și ați plecat cândva într-o lungă călătorie pentru a experimenta și a vă îmbogăți cunoașterea.
Sunteți ființe veșnic iubitoare de lumină, ca și noi. Mulți dintre voi aveți origini în locurile în care ne aflăm noi. De fapt, mare parte dintre voi sunteți noi în altă formă dimensională. Gâdiți-vă la asta ! 
Ca fizionomie și comportament, noi suntem destul de diferiți față de voi. Avem însă și multe asemănări, cea mai importantă fiind apartanența noastră la Lumină. 
Intenția voastră este de a vă deplasa numai spre Lumină cu speranța că veți deveni Lumină. 
Acum obiectivul vostru este să vă recuperați puterea, căci multă vreme ați fost făcuți să credeți că sunteți neajutorați și că depindeți de alții. 
Serviți-vă Mama-Tatăl Divin! Serviți-vă cunoașterea interioară și acționați asupra ei și cu ajurorul ei.
Suntem Rasa Felinelor. Vedem multe evenimente și lucruri care se întâmplă pe Pământ. 
Vă asigurăm că victoria vă va aparține, căci va fi victoria Luminii împotriva întunericului. Acum este timpul marilor bătălii. Puneți-vă armura spirituală și fiți pregătiți să acționați acolo unde veți fi chemați.
Folosiți-vă de Flacăra Violet și veți izbuti. Căci întunericul este orbit acum de puterea strălucirii voastre. 
Întunericul nu știe nimic despre dragoste, ci doar despre împilare, lăcomie și luptă. 
Contați pe iubire căci este cea mai puternică forță a universului. Iubirea este însăși respirația cosmică, țesătura universului, strălucirea din Ochiul Sursei creatoare. 
Iubirea reprezintă bătăile inimii mamei, liniștea pisoiului din brațe, lăbuța prietenului necuvântător întinsă către tine, lumina din ochii prietenului tău care „toarce”. Iubirea este pacea dulce a momentului de liniște și contemplare, este materialul indestructibil care stă la baza întregii Creații.

Vedem că Noua Gaia se naște în inimile omenirii. Vedem cum pacea se așează în tărâmurile animalelor până mai ieri neconciliante. Vedem leoaica și leul vânând doar pentru a nu muri de foame. Vechile dușmănii se estompează, iar în habitatul sălbăticiunilor se așează pacea și acceptarea. Este, fără doar și poate, începutul Noii Ere pe planeta Pământ. Sunt tot mai dese cazurile când un animal de pradă „înfiază” un pui al unei specii care, de obicei, face parte din mediul său preferat. Vedem cum animalele sunt din ce în ce mai puțin braconate. Omul le caută și le îngrijește, nu le mai extermină. Desigur, mai sunt, din păcate, și multe excepții, însă ele se vor împuțina. Iubirea omului se va extinde treptat asupra tuturor creaturilor. Nu vor mai exista jerfe, nu se vor mai sacrifica ființe pentru îndeplinirea unor ritualuri întunecate. Noi apreciem această tendință în comportamentul viețuitoarelor Pământului. Dacă se va continua astfel, ascensiunea planetei voastre și a sistemului vostru planetar va fi o certitudine.

Am auzit că bătăile inimii Mamei Gaia cresc ca putere și frecvență de vibrație. Vedem din nou cum Grădina lui Dumnezeu începe să înflorească iar buruienile se usucă și se împuținează.
Suntem Rasele Felinoidelor și privim cu dragoste și încurajare progresele voastre.

https://sananda.website/message-from-the-feline-race-via-galaxygirl-april-17-2019/

Un comentariu:

  1. Va multumim fratilor intru lumina pentru aceste cuvinte frumoase de incurajare! Io personal cred ca va iubesc!Cu dragoste inainte spre inaltare Amin. Amin. Amin :)

    RăspundețiȘtergere