Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 23 martie 2019

Percepția mesajelor multidimensionale


Mesaj de la Pleiadieni și Arcturieni
(15 mart. 2019; prin Suzanne Lie)
Traducere Const. Mihăilescu

Salutări,
Noi, Arcturienii, împreună cu prietenii noștri Pleiadieni, trimitem mereu mesaje prietenilor și familiei noastre care s-au oferit să ia un vas de pământ pentru a ajuta pe draga Gaia, aflată în plin proces de Ascensiune planetară.
Acești voluntari, care au luat corpuri terestre, sunt pregătiți să ajute omenirea prin tranziție / transmutare planetară pentru ca Gaia să revină la dimensiunea a patra și a cincea.
Draga noastră prietenă Gaia, care este o entitate vie ce se extinde cu mult dincolo de expresia ei planetară, rezonează la frecvențe multidimensionale ale multor realități planetare.
Din păcate, cea mai mare parte a omenirii este capabilă să perceapă doar realitatea tridimensională Gaiei.
Dacă însă își extind starea de conștiență în cea de-a patra și a cincea dimensiune, oamenii vor începe să-și amintească adevăratul SIL - Multidimensional. Percepția umană depinde de starea lor de conștiință. Astfel că ei pot percepe doar frecvențele realității în care sunt dispuși să creadă.

Ce este "starea de conștiință"?
Starea de conștiență a omului este puternic influențată de undele cerebrale cele mai active ale creierului. 
Dacă cineva nu se poate concentra asupra propriilor gânduri și emoții, el nu va putea recunoaște multele noastre mesaje trimise și spre el.
Noi, familia voastră galactică, rezonăm la o frecvență mai mare, corespunzătoare dimensiunii 5D, și dincolo de ea. Oamenii care rezonează doar cu vibrația conștiinței tridimensionale nu vor putea conștientiza mesajele noastre.
Din fericire, tot mai mulți din familia noastră galactică, care și-au asumat un corp fizic pe Pământ, trecând prin experiența reîncarnării pe Gaia de mai multe ori, încep acum să-și amintească întregul lor periplu existențial, și înțeleg că, de fapt, corpul lor fizic nu este decât o gazdă pasageră a Sinelui lor Superior.
Cu alte cuvinte, pe măsură ce galcticii noștri curajoși, care s-au oferit să ia un corp fizic pe Pământ, încep să-și ridice vibrația, încep să-și amintească din ce în ce mai clar și să accepte că în corpul lor „de pământ” există ceva nematerial, dar extrem de important și nemuritor, care dăinuie peste timp, acumulând experiență. [nota C.M.: corpul fizic, pe care ni-l asumăm, ne ajută să experimentăm în planul material, dens. El este doar mijlocul, unealta, vehiculul care ne facilitează posibilitatea de a experimenta. Când șirul experiențelor programate se încheie, esența suflet-spirit abandonează corpul fizic care a ajutat-o să se poată manifesta în planul fizic, grosier al Pământului, mergând în planuri superioare, nemateriale. În cele mai multe cazuri sufletul, care a părăsit corpul lăsat pe Pământ, ajunge într-un tărâm aflat în cea de a patra dimensiune, numit NIRVANA. Acest tărâm, neobservabil de către pământeanul „normal”, din cauza dimensiunii superioare în care se află (4D, nivelul său superior, cel mai apropiat de 5D), este plasat cam la o distanță de același ordin de mărime cu cea dintre Lună și Pământ și are o formă elastică (precum o ameobă). De altfel, majoritatea planetelor locuite au un tărâm propriu de acest fel, care primește sufletele venite de pe planeta pentru care a fost creat. Ca exemplu, tărâmul similar Nirvanei, pentru planeta Marte, se numește Vamfim. În ceea ce privește planeta Saturn, sufletele saturnienilor decedați, care părăsesc corpurile pe care le-au avut pe planetă, merg mai întâi pe unul dintre inelele saturniene, după care trec prin vieți succesive pe cei 7 sateliți naturali - cel mai apropiat fiind Mimas iar cel mai îndepărtat, Titan (cu diametrul de 8310 km, cel mai apropiat ca diametru de Pământ, care este de cca 13.000 km). Se pare că, după perioada de tranziție petrecută în Nirvana, unele suflete cu carențe în evoluție, plecate de pe Pământ, ajung pe ...Lună (partea ei nevăzută de pe P.), ca umanoizi ce viețuiesc precar în grote.]

Sufletele venite „din stele”, pentru a ajuta la ascensionarea planetei voastre, încep în această perioadă să-și amintească treptat în ce scop s-au încarnat pe Pământ.
De fapt, viața lor de zi cu zi începe să se schimbe, pe măsură ce nivelul conștiinței lor crește, procesul debutând cel mai adesea prin visele pe care încep să le aibă sistematic. Apoi, trăiri nedefinite încep să aibă chiar în starea de veghe, amintiri și viziuni tot mai dese se suprapun, situații de deja vu încep să curgă atât în timpul somnului cât și când sunt treji; dar cel mai frecvent, în timpul meditațiilor.

După cum cunoașteți, există multe iluzii pe Pământul celei de a 3-a dimensiuni. Ați observat că mulți oameni cred în veridicitatea iluziilor transmise, mai ales de mijloacele media, cel mai utilizat mod de manipulare a conștiințelor incipiente ori emergente, decât să se încreadă în propriile lor imbolduri interioare care le spun că "se întâmplă ceva diferit".
Când voi, pământenii (numiți în mod obișnuit "oameni") începeți să vă treziți la adevăratul vostru Sine Galactic, cei mai mulți dintre voi, nu știți ce se întâmplă, nu știți să interpretați corect evenimentele, „semnele” și viziunile ori intuiția.
Acesta este și motivul pentru care noi, Arcturienii, dorim să vă dăm o mână de ajutor prin voluntarii noștri încarnați în această viață pe Pământ, amintindu-le acestora scopul inițial pentru care întreprind această călătorie. În primul rând trebuie să le reamintim că nu sunt singuri, că nu au fost abandonați și că, de aici de unde suntem, noi supraveghem întreaga desfășurare a programului la care ei s-au angajat cândva.

Nu sunteți singuri și faptul că tot mai mulți oameni încep să se trezească sau deja s-au trezit este o realitate. Implicit, asta înseamnă că au ajuns la conștientizarea propriului lor Sine Înalt dimensional.
Este un fapt obișnuit ca voluntari veniți din alte lumi și încarnați pe Pământ să-și fi uitat în totalitate adevăratul lor SELF, situație în care rămân o bună parte din viață, abia spre sfârșit hotărându-se să-și amintească cine sunt și pentru ce au venit. Noi observăm aceasta și nu rămânem doar niște observatori pasivi. Practic ne implicăm în înscrierea mai rapidă a acestora în programul de trezire.
Pe această linie, ar trebui să spunem că în prezent vă aflați în "cea mai întunecată noapte, chiar înainte de ivirea zorilor".

De asemenea, acest ACUM înseamnă pentru omenire începerea procesului de "a-și aminti" că , de fapt, ființele umane sunt Înalte Spirite Galactice.
Deși despre aceasta am mai vorbit și cu alte ocazii, vom repeta că mulți dintre voi, oamenii Pământului, sunteți, la origine, pleiadieni care, în mod voluntar v-ați diminuat frecvența de vibrație pentru a vă adapta condițiilor mai dure existente pe Pământ, planetă unde, în marea majoritatea a zonelor, domnesc încă rigorile 3D. 
Venite din dimensiuni superioare (în marea majoritate, din 5D) aceste suflete au făcut sacrificiul benevol de a cunoaște duritatea densității mai grosiere, 3D, în scopul pe care l-am enunțat deja. Toți cei care au venit au știut de la bun început ce-i așteaptă. Cu toate acestea nu au ezitat să aleagă Pământul, care este o școală dură pentru suflete.
Coborârea conștiinței lor a reprezentat o jertfă mai importantă decât își pot imagina entitățile 3D. O palidă imagine vă puteți face dacă acceptați că acolo de unde au plecat, aceste ființe aveau tot ce le era necesar, nu exista ură, lipsuri, foamete, întuneric, ființe sau condiții care să le pună existența în pericol etc. Totul era frumos, plin de lumină, iubire și de o netulburată pace. Natura le oferea tot ceea ce aveau nevoie, oferta fiind infinită și la tot pasul. Fințele acelea obțin ceea ce doresc doar prin procesul de intenționare.
Oamenii care trăiesc pe frecvența joasă a celei de a treia dimensiuni au nevoie de protecție.
Majoritatea dintre ei se află în procesul de creștere a propriilor vibrații, care-i fac să se apropie de Sinele lor Superior. Este dificil pentru un copil să-și amintească viața în planurile mai înalte, în care a existat până când s-au născut în 3D.
În același mod, este dificil pentru adulți să-și amintească "nivelul de cunoaștere multidimensională" pe care l-au avut-o înainte de a-și lua forma fizică în a treia dimensiune. Unii oameni își pot aminti primii ani ai vieții lor ca oameni dar, de obicei, uită amintirile care-i leagă de trăitele existențe în cea de a 5-a dimensiune, înainte de a se încarna pe Pământ.
Există însă și excepții. Unii oameni nu uită. S-ar putea să nu-și amintească viața intrauterină dar își amintesc cu un "sentiment de iubire necondiționată” oportunitatea de a fi venit pe draga planetă Gaia, dintr-o iubire necondiționată.
Acești oameni știu și-și amintesc că, pe măsură ce Gaia își extinde conștiința și ei pot face același lucru, pentru a reveni la Sinele lor Superior multidimensional, galactic.
De fapt, din ce în ce mai mulți voluntari veniți pentru a ajuta Gaia vor începe să-și amintească, poate nu în totalitate, viața în cele mai înalte încarnări ale celei de-a patra și a cincea dimensiuni.
Da, dragilor, voi ați trecut prin multe încarnări ale sufletului vostru galactic.
Sinele vostru Superior păstrează această amintire ca parte a eternului moment ACUM.
În ceea ce privește Pământul, el este o planetă foarte specială, deoarece sufletul ei, Gaia, este o conștiință care se va afla în curând în  procesul de "întoarcere" la planurile inițiale ale Creatorului.
Desigur, cuvântul "curând", în termenii pământeni, este foarte diferit ca semnificație decât "curând", utilizat în înțelegere galactică.
Noțiunea de „timp” pe Pământ este o creație a omului, ca modalitate necesară corelării acțiunilor, un mijloc de evitare a haosului și de sincronizare a oricărei manifestări între individ și colectivitate.
În cadrul prezentului ACUM, din realitățile 5D, "timpul" înseamnă pur și simplu "ACUM". Animalele și păsările voastre, aparent diferite, știu când să doarmă, unde să găsească hrană, cum să construiască un cuib sau să pregătească o peșteră pentru a o locui, în cine să aibă încredere și de ce etc.Din nefericire, prea mulți oameni au uitat cum să "citească” pământul, aerul, focul, apa de pe Gaia. 
De ce oamenii au pierdut această abilitate înnăscută? Pentru că au uitat!
Ei au uitat chiar și realitatea că Gaia este o ființă vie, care are nevoile ei personale și particulare, că ea oferă dragoste dar și are nevoie de dragosate. Ea știe să ocrotească dar are nevoie, la rându-i, să fie ocrotită, nu batjocorită.
Prin urmare, mulți oameni au uitat că Pământul, Aerul, Focul și Apa trebuie tratate ca și cum Gaia ar face parte din familia lărgită a omenirii.
Când noi spunem FAMILIA PLANETARĂ ne gândim la sistemul planetar ca la un întreg de nedespărțit, în care fiecare parte este vitală pentru existența tuturor celorlalte părți care o compun.
Unul dintre motivele pentru care oamenii de pe Pământ uită că "totul este UNUL" se datorează faptului că percepțiile lor despre partea terță, partea cealaltă, s-au deformat profund, ei considerând că ceea ce este „aici” nu are nicio legătură cu ceea ce este „dincolo” și că între ele poate fi oricând pusă o barieră, care să le despartă definitiv. E o eroare fundamentală.
Prin tăcere și meditație vă puteți apropia de Sinele vostru Superior iar el vă va ajuta să vă amintiți tot ceea am menționat mai sus.

Așa cum am mai spus, din ce în ce mai multe ființe umane „se trezesc”, ceea ce le va ajuta să înceapă să perceapă o imagine vagă, la început, și din ce în ce mai clară și mai puternică, ulterior. Veți constata în același timp și o revenire de memorie, un sentiment, o voce, o imagine, care vă cere să vă uitați în interiorul vostru, unde veți afla iubirea, termenii voștri contractuali ca ființe venite din stele, și partea de angajament pe care vi l-ați asumat la plecare.
Este posibil să nu înțelegeți cu exactitate tot ceea ce implică DEȘTEPTAREA, dar veți începe să recunoașteți sentimentul creat de un mesaj interior care vă cheamă să-i "acordați atenție".
Invitația va fi să acordați atenție acestor mesaje interioare care par a veni de la o ființă superioară nevăzută, pe care o percepeți cumva ca aparținând unei dimensiuni mai înalte ca frecvență de vibrație.
Odată ce vă veți da seama că acel mesaj este, de fapt, un mesaj venit probabil dintr-un aspect dimensional al Sinelui vostru Superior Multidimensional, vă veți confrunta cu Realitatea Interioară care vă pregătește pentru următoarea etapă a percepției și mai pronunțate a Sinelui vostru Superior.
Pe măsură ce treceți din treaptă în treaptă, realizați că sunteți o ființă multidimensională și veți începe să vă amintiți cum și unde v-ați oferit voluntar să veniți pe Gaia pentru a vă lua un corp material, ca necesitate a îndeplinirii misiunii la care v-ați angajat.

Cei mai mulți dintre voi ați fost instruiți în planul frecvențelor 3D sau părții inferioare din 4D să credeți că sunteți "doar oameni ai Pământului"; asta printr-un procedeu de ștergere, de uitare. 
Momentul actual este destinat reamintirii a cine și a ce sunteți voi cu adevărat. Pentru aceasta însă trebuie să fi parcurs treptele evoluțive absolut necesare.
Flash-ul trezirii și aflării motivului întrupării actuale se produce atunci, și numai atunci, când depășiți pragul minim al conștiinței care vă va face să recunoașteți urgența demarării procesului de stopare și reparare a daunelor produse de om mamei Gaia.
Când veți fi pregătiți să intrați în memoria 4D, veți realiza că Gaia este mult mai mult decât o piatră mare și inertă, cunoscută sub denumirea de planetă.
Un asemenea gen de experiență poate avea loc atât în stare de veche cât și în timpul viselor apărute când trupul fizic doarme.
Oricum ar fi, asta se va întâmpla când veți fi complet pregătiți să vă extindeți conștiința, moment în care vi se va deschide calea spre a vă contacta Sinele Superior.
Atunci și câmpul vostru perceptual se va extinde, multe din visele voastre devenind realități indubitabile. Va fi ca și cum, până atunci, v-ați fi aflat într-o cameră cu 10 ferestre, dar 8 dintre ele au stat acoperite. Se spune că până atunci ați fi avut un „câmp perceptual abstrucționat”.
Câmpul perceptual este format și depinde de: auz, văz, miros, pipăit, vis, imaginație, intuiție.
Numărul celor care-și extind câmpul perceptual crește necontenit iar experiența și trăirile acestora provoacă în lumea voastră un efect de avalanșă, din ce în ce mai puțini fiind cei care vor mai fi tentați să considere aceste manifestări ca plăsmuiri sau încercări de inducere în eroare.
Lumea voastră va începe repede să înțeleagă și să accepte că tainele nedezlegate ale Universului și Creației sunt infinite și foarte puțin cunoscute.
N-am prezentat asemenea mesaje, ca acesta, prea des, deoarece nu atinsesem punctul critic al percepției generale. Dar noi o făceam oricum pentru ființele cu vibrație de percepție superioară, în primul rând pentru voluntarii noștri încarnați pe Pământ și afalți acum în viață. Ei vor rezona primii la o frecvență mai mare a realității.

În ceea ce o privește, Gaia rezonează de mai multă vreme pe frecvențele celei de a cincea dimensiuni, chiar dacă marea majoritate a mediului și ființelor de pe Pământ nu au depășit nivelul vibrațiilor din cea de a treia dimensiune.
Cu toate acestea, pe măsură ce oamenii se apropie de Sinele lor Superior, și nivelul lor de înțelegere și de conștiință se va apropia ce cel al Gaiei. 
În viitorul previzibil, planeta Pământ nu va mai fi propice vieții în dimensiunea inferioară 3D.
Deocamdată, planeta voastră mai poate fi comparată cu un uriaș hotel la care vin tot felul de ființe, de viețuitoare și unde fiecare își mai poate alege camera și meniul care-i oferă cel mai potrivit confort. În viitor nu va mai fi așa: vor fi găzduiți și serviți numai cei care vor corespunde unei anumite „ținute”.
Adevărul este că toți oamenii sunt multidimensionali. Prin urmare, ei pot experimenta orice realitate pe care o doresc, prin potrivirea frecvenței conștiinței lor și, astfel, a percepțiilor, cu multe frecvențe diferite ale oricărei realități date.
Cu toate acestea, mulți oameni cred doar ceea ce văd, aud sau simt cu abilitățile celei de a treia dimensiuni. 
Acum, în cazul vostru, întregul organism multidimensional este deja treaz și conștient, dar percepțiile activate sunt doar cele inferioare proprii realităților dimensionale care se potrivesc cu frecvențele 3D și cumva, 4D (straturile inferioare ale acestei dimensiuni de tranziție).
Problema pe Pământul 3D este că, prea adesea ființele percep doar frecvențele realității care rezonează cu conștiința încă neevoluată suficient. Altfel spus, ei (oamenii) NU sunt în măsură să accepte frecvențe mai mari ale realității în viața lor de zi cu zi.
Pentru a putea percepe o realitate dimensională mai mare, cum ar fi cea a celei de a cinea dimensiuni, ei vor trebui să-și extindă rezonanța creierului la 5D și mai departe. Deocamdată omenirea preferă (sau alege) să perceapă doar ceea ce este mai comod să perceapă, în virtutea obișnuinței și practicii îndelungate și moștenite.

Oamenii nu par pregătiți pentru o percepție dimensională superioară a realității; ei nu vor să accepte posibilitatea unei alte realități. 
Chiar dacă un fenomen se manifestă pentru scurt timp, ei șterg ulterior din memorie acel eveniment, dacă el a fost unul traumatizant ori „nefiresc”. Este comun ca oamenii care percep un eveniment foarte trist sau periculos să-l uite curând.
Motivul pentru care se întâmplă astfel este că atât corpul cât și creierul 3D lucrează împreună pentru a ajuta omul să depășească momentul, dacă este nevoie, chiar negând realitatea evenimentului.
Prin această afirmație trebuie înțeles că atunci când cineva alege să perceapă cea mai mare frecvență a unui eveniment sau mesaj, va fi capabil să rămână în contact permanent cu propriul SELF superior, care-l va păstra pe pământ dar legat de dimensiunile superioare ale realității.

Noi, Pleiadienii și Arcturienii apreciem foarte mult lucrările bune pe care umanitatea le-a împărtășit de-a lungul vremii cu Planeta Mamă. Se poate spune că acest "serviciu planetar" va ajuta foarte mult Gaia să îmbrățișeze și să încorporeze expresia ei din cea de a cincea dimensiune!
Încheiem iubiților, asigurându-vă că expresiile voastre superioare, arcturiană și pleiadiană ale Spiritului Înalt, se împletesc între ele ca doi copaci crescuți dintr-o singură rădăcină.

https://sananda.website/the-pleiadians-and-arcturians-via-sue-lie-march-15th-2019/

Un comentariu:

  1. Traducere online: Mulțumesc pentru acest articol excelent! Dorim să facem cunoscută Compania noastră cenntrală care face traduceri de prestigiu din diferite limbi în engleză. Adresa Companiei noastre centrale de traducere: MIDtrans 02 Hoang Dieu, orașul Dong Hoi, provincia Quang Binh, cu licență de afaceri nr. 3101023866, emisă la 9 decembrie 2016. Este o unitate specializată în furnizarea de servicii de traducere și interpreți pentru persoane fizice. Sucursalele noastre directe în orașul Ho Chi Minh, adresa 47 Dien Bien Phu, Dakao Ward, districtul 1, orașul Ho Chi Minh, serviciu de traducere, pacificare: adresa 100, Le Loi, Quy Nhon , este un furnizor de servicii de traducere de renume în serviciul de
    traduceri din Vietnam: servicii de traducere pentru străini care au nevoie de interfață engleză ușor de folosit; Notă: publica traducere în District 5 (an): furnizorul de servicii de traducere de conducere în Districtul 4, HCMC; Da Nang traducere: Adresa 54 Dinh Tien Hoang, districtul Hai Chau, orașul Da Nang este specializat în furnizarea de traduceri notariale și servicii de traducere specializate

    RăspundețiȘtergere