Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 7 februarie 2019

Zapper-ul, cea mai sigură și rapidă tehnică de apărare împotriva majorității bolilor.


Zapper
Prin anii '30, ai secolului XX, dr. Raymond Rife, a descoperit o tehnică eficientă de vindecare a foarte multor boli, fără a folosi medicamente sau metode invazive.
Zapper-ul este pur şi simplu un aparat electric/electronic care ucide bacteriile, viruşii şi paraziţii, folosind biorezonanța undelor electromagnetice.
Pentru un motiv sau altul (unele dintre motive fiind menționate mai jos), descoperirea a fost neglijată până când dr. Hulda Clark, din SUA, şi-a publicat lucrările ştiinţifice în cartea "Vindecarea tuturor bolilor", pe baza teoriilor lui Rife.
Hulda Clark utilizează metode de tratare a tuturor bolilor cauzate de viruşi şi bacterii, folosind impulsuri electrice provenind de la un monaj electronic alimentat de la o baterie de 9 V.
Dr. Hulda Clark susţine că toate bolile şi afecţiunile medicale, inclusiv SIDA şi cancerul, sunt un fel de infecţie - infecţie cu paraziţi. Toate bacteriile, ciupercile, viruşii, viermii (inclusiv cei intestinali) sunt paraziţi care, în mod inevitabil, există și se pot dezvolta în corpul fiecăruia dintre noi, în proporții diferite, dacă găsesc mediul favorabil înmulțirii.
În corpul fizic al omului sănătos, acești invadatori „stau în amorțire dar la pândă” fără a avea efecte notabile asupra sănătății, atâta timp cât corpul este capabil să țină sub control, prin miliardele de soldați (leucocite sau globulele albe), „populația” invadatorilor. Când, dintr-un motiv sau altul, sistemul imunitar (puterea de apărare a corpului) începe să scadă, intrușii încep să se activeze și să se înmulțească, căutând să pună stăpânire pe acele organe mai slab apărate și mai puțin viguroase. În asemenea cazuri și în mod normal, corpul nostru ia măsuri în consecință crescându-și numărul „soldaților” (leucocite). Dacă, din varii motive, această acțiune de apărare nu este pe măsura invaziei, corpul cedează treptat și devine victimă.
De-a lungul timpului, omul a descoperit diverse metode și substanțe (medicamente) care ajută corpul să distrugă virușii, bacteriile, microbii etc. care-l pot îmbolnăvi. După cum se cunoaște, medicația se poate administra folosind metode și produse naturiste ori produse chimice.
Produsele naturiste, în marea lor majoritate, sunt acceptate de corpul fizic, în timp ce medicamentele alopate sau unele tehnici utilizate au efecte secundare care pot fi mai dăunătoare chiar decât boala împotiva căreia ar trebui să lupte (cum ar fi, de ex., chimioterapia, în cazul cancerului, unde randamentul reușitelor este de sub 50%). Cauzele nereușitelor medicinei alopate sunt multiple, cea mai imprtantă fiind necunoașterea efectelor secundare pe care le produce un medicament.
Poate cam pe același nivel se situiază însă și intenția majorității cercetătorilor și producătorilor ca medicamentele oferite bolnavilor SĂ NU VINDECE CI DOAR SĂ AMELIOREZE. Altfel spus, marea majoritate a medicamentelor alopate sunt paliative, având efect de calmare și de ascundere a efectelor bolii, nu de înlăturare a cauzei acesteia. Motivația este simplă și ține de interesul meschin al îmbogățirii celor din industria farmaceutică: să aibă o masă cât mai mare de bolnavi care să apeleze periodic la medicamente. În acest fel câștigul pe termen îndelungat este asigurat. Pentru ei suferința este sursa principală de îmbogățire.
Dar acestei motivații evidente i se pot adăuga multe altele, cu bătaie mai lungă, printre care: controlul populației, ca număr și nivel de inteligență, durata medie a vieții, estomparea sau chiar anularea ori accentuarea unor însușiri native ale ființei umane, limitarea consumului alimentar (ținând cont de împuținarea mijloacelor de subzistentă), etc.
Pentru a evita să cadă pradă acestor intenții criminale omul ar trebui SĂ EVITE CU DESĂVÂRȘIRE utilizarea medicamentelor alopate sau a tehnicilor de „vindecare”, cum ar fi chimioterapia. Veți spune: „ușor de spus, greu de făcut; când ești într-o situație critică...”.

Și totuși există o metodă, o tehnică (după părerea mea, infailibilă) de evitare a folosirii medicamentelor alopate și chiar a nevoii de a merge la medic (unde, în majoritatea cazurilor, cea mai simplă vizită medicală costă în prezent minimum 200 lei și, aproape de fiecare dată, te trimite să-ți faci niște analize sau să mergi la un medic de altă specialitate; dar, pentru că ai trecut cinci minute pe la el, te-a taxat cu 200 lei).
Pentru o mai bună înțelegere, voi face referire la principiul care stă la baza aparatelor de tip Zepper.
Fiecare dintre noi știe că dacă faci să vibreze un diapazon și-l apropii de claviatura unui pian, clapa pianului, corespunzătoare notei muzicale „la”, va începe să vibreze.
Cunoașteți desigur explicația: vibrând, brațele diapazonului lovesc aerul din jur, formându-se unde care se propagă și până la claviatura pianului iar clapa acestuia, coresunzătoare vibrației „la”, va intra în rezonanță.
Iată cum, fără a o atinge, acea clapă a pianului a vibrat, căci era „acordată” pe frecvența notei „la” a diapazonului.
Fiecare corp, ficare particulă are frecvența ei proprie de rezonanță. Nici omul sau organele lui interne nu fac excepție. Există în lume (sau, măcar au existat) metode de tortură sau chiar de execuție, care utilizează această tehnică.
Dacă în apropierea unui individ se pune în funcțiune un generator de unde din domeniul infrasunetelor, la care se poate selecta o vibrație corespunzătoare unui organ interen, organul va începe să vibreze cu o amplitudine (o tărie) corespunzătoare celei selectate. Oscilația poate fi crescută ca amplitudine până la nivelul la care organul respectiv (să zicem, ficatul, ori rinichiul, sau inima etc) cedează, se dislocă, se rupe.
Să mai dăm un exemplu: pe progamele tv. adesea se face reclamă unui produs care, băgat în priza electrică, alungă rozătoarele sau o serie de gândaci. Principul este același: gama de vibrații emise de aparat deranjează anumite viețuitoare care se vor îndepărta cât mai mult de sursa de vibrații.
Similar, se pot utiliza unde electromagnetice produse de un generator de frecvențe.
Similaritatea este legitimată de adevărul că orice sistem viu este și un sistem generator (dar și receptor) de câmp electromagnetic, care se anihilează odată cu moartea corpului material.
Orice om cu un minim grad de cultură și de cunoaștere este de acord că, în afara corpului fizic, mai avem și corpuri nemateriale, subtile (eteric, emoțional, mental, astral, celestial, cauzal), așezate precum păpușile rusești „Matrioșka”, invizibile planului fizic.
Microbii, bacteriile, virușii etc., având un corp material (indiferent cât de minuscul ar fi el), au propriul nivel de vibrație.
Cercetătorul Raymond Rife a stabilit cu suficientă exactitate care este nivelul și domeniul de frecvența la care virușii, bacteriile, microbii intră în rezonanță. Dacă de la un generator electronic se produc anumite vibrații (ca frecvență și amplitudine) și se face ca aceste vibrații să se aplice acestor microorganisme, se poate stabili un nivel al vibrațiilor care le va distruge. Propagarea acestor unde se face în special cu ajutorul sângelui din corpul tratat.
Aparatul (zapper) este prevăzut cu două terminale, doi electrozi metalici (cel mai utilizat fiind cuprul) care se țin în câte o mână, având grijă ca, în prealabil, pielea să fie bine umezită, în apă dizolvându-se un pic de sare de bucătărie, pentru a mări conductibilitatea, adică pentru a micșora rezistivitatea pielii la contactul cu electrodul.
Cea mai utilizată este frecvența de vibrație de 30 khz, care acoperă o gamă largă de paraziți, printre care și virușii responsabili de majoritatea formelor de cancer (după afirmația dr. Hulda Klark).
Există o suficient de largă gamă de aparate de tip Zapper, unele mai sofisticate, dar și mult mai scumpe ajungând la sume de cca 6.000 lei), altele se pot procura la prețuri mult mai accesibile (cele mai ieftine costând 250 lei).
Este adevărat că aparatele scumpe au multe trepte de frecvență de vibrație care pot fi selectate în funcție de boala (parazitul) tratată. 

Din fericire, și Zapper-ul cu un singur domeniu de frecvență (30 khz) acoperă indicațiile pentru cca 30 de boli mai frecvente, printre care și cancerul.
Aparatul de tip Zapper pe care îl am eu (cel din poză) a costat 250 lei și se poate comanda pe internet.
Presupunând că printre cititori vor fi și amatori să-și procure un asemenea aparat, mai fac câteva precizări:
-) funcționează cu o baterie electrică (uscată) de 9 v, care trebuie schimbată cam după 20 de zile de utilizare;
-) are două tipuri de electrozi (niste bucăți de țeavă de cca 10 cm lungime și 2 cm. diametru), doi din inox și doi din cupru;
-) când se utilizează electrozii din Cu, aceștia trebuie prinși în palme prin intermediul unei bucăți de material textil, subțire și umezit. (În cazul electrozilor de inox nu este nevoie de asemenea „protecție”);
-) timp de 30 de zile se vor face zilnic câte trei sedințe de terapie (7 minute tratament, 20 de minute pauză);
-) în principiu, după o „cură” de 30 de zile, tratamentul se va continua doar o dată pe săptămână, pe o perioadă nedeterminată. Terapia „de întreținere” cred că ar trebui făcută periodic, măcar bilunar (cam în aceeași zi), pentru distrugerea eventualelor infectări cu paraziți (viruși, microbi, fungi, bacterii etc )
-) în perioadele în care apar diverse afecțiuni, în special gripele (cum este aceasta, de care ne alarmează toate posturile tv.), acest tratament nu trebuie să lipsească.
-) ori de câte ori starea de sănătate a dv. începe să se deterioreze (tuse, expectorații, dureri de cap, oboseală inexplicabilă, diaree, constipație, hipertensiune, migrene, insomnii, infecții etc), în loc să mergeți la medic sau să luați pastile, „puneți-vă” la acest aparat.
Acest aparat, extrem de ușor de folosit și necostisitor (mai ales ținând cont că-l luați pentru o viață, poate fi folosit de orice membru al familiei și nu are piese consumabile, de cât bateria electrică), vă scutește să mergeți la medic și să consumați medicamete (mai ales cele alopate). Evident, financiar, veți face o mare economie (căci o singură vizită la medic costă minim 200 lei, plus rețeta și stresul)
-) pentru a obține efecte mai rapide, folosiți în paralel cu acest tratament, ceaiuri specializate făcute în casă, din plante medicinale indicate.
-) evitați să vă mai vaccinați (îndeletnicire atât de dragă medicilor alopați, din ignoranță ori din complicitate; nu vă faceți iluzii: școala - primară, medie, facultatea - este atât o cale de instruire cât și una de îndobitocire !). 
Deși, în principiu, vaccinurile „curate” sunt benefice, în realitate ele conțin și substanțe care vă distrug, pe termen lung, sănătatea, dv. neștiind ce substanțe au fost introduse de producător în lichidul cu care ați fost vaccinat.
-) îngrijiți-vă de sănătatea animalelor dv. de companie, măcar pentru faptul că multe dintre bolile de care ele pot suferi, vă vor fi transmise, inevitabil, dv. și familiei dv., căci animalele neglijate pot deveni purtătoare de diverși paraziți (microorganisme precum microbi, viruși, ciuperci, bacterii).


În încheiere, vreau să vă prezint o situație prin care trec eu și familia mea în această perioadă.
Pisicuța mea (are 15 ani „normali”, destul de bătrână, dacă multiplicăm numărul cu cifra 6, pentru a-i afla vârsta biologică reală) a fost diagnosticată cu cancer la gât. Mai precis, în zona gâtului, partea dreaptă, i-a apărut, cu cca 6 luni în urmă, un mic nodul. Cu aproape o lună în urmă am costatat că acel nodul s-a mărit rapid, ajungând în doar câteva zile la dimensiunea unui ou de găină, iar starea generală de sănătate a pisicii s-a deteriorat vizibil (nu mai mânca, nu se mai juca, a slăbit și părea că are dificultăți la înghițit).
Am fost cu ea la medic și acesta, consternat, mi-a spus că are un cancer galopant (pentru a mă „liniști”, precizându-mi că, statistic vorbind, una din două pisici în vârstă face cancer).
Nu mi-a prescris nici-un medicament, și mi-a recomandat ca, atunci când starea ei de sănătate se va deteriora și va da semne de suferință, să o duc la eutanasiere. Termenul prognozat de el a fost de 2-3 luni.
Ca orice om iubitor de animale, diagnosticul m-a bulversat.
Cum de curând procurasem un aparat Zepper, am hotărât să supunem unui asemenea tratament și pisica.
Înainte de a descrie procedeul, vă spun că, se pare, metoda de tratament dă rezultate (suntem la jumătate de lună de tratament). Afirm aceasta deoarece, deși dimensiunea ganglionului n-a început încă să scadă, simptomele anterioare (apatie, lipsa poftei de mâncare, somn agitat, slăbire) au dispărut. Sperăm că, chiar dacă acel hematom nu va da înapoi, cel puțin starea de sănătate a animalului se va îmbunătăți.
Cum aparatul a fost proiectat pentru a trata ființele umane, a fost nevoie de o anumită „tehnică” de aplicare a acesteia.
Astfel:
-) folosim electrozii din inox;
-) contactul se face la lăbuțele din față, pe pernițe (acolo unde nu are păr);
-) este bine ca ședința de tratament să fie efectuată de două persoane: fiecare ține câte o lăbuță (astfel ca pernițele să vină bine în contact cu electrodul);
-) în plus, înainte de contact, pernițele se umezesc cu un tifon muiat în apă puțin sărată, și stors suficient, ca apa să nu curgă;
-) Foarte important ! În timpul celor trei reprize de câte șapte minute fiecare, adică atunci când se aplică terapia, „operatorii” trebuie să fie bine izolați față de electrozi și față de zona de contact (pentru a nu „fura” din curentul destinat a străbate corpul animalului). Din acest motiv, noi folosim, la mâna cu care ținem lăbuța pisicii „lipită” de electrod, o mănușă din silicon ori cauciuc (precum cele utilizate în bucătărie sau la machiat)
-) după fiecare repriză de tratament, de șapte minute (adică în cele 20 de minute de pauză), întrerupeți funcționarea aparatului (pentru a economisi bateria și pentru a evita efectul scurcircuitării întâmplătoare a electrozilor).
Cred că tratamentul poate fi aplicat și altor animale de companie blonave (câini, iepuri etc).

Ceva îmi spune că nu sunt singurul posesor de animale bolnave care necesită tratament, așa că vă doresc succes !

Informații suplimentare puteți obține citind cartea  „Vindecarea tuturor bolilor” vol I,II de Hulda Clark. 

C.M.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu