Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 16 februarie 2019

Dezvăluiri despre ființele extraterestre malefice (IX)


Arhonii
Ființele energetice care au invadat planeta sunt numite Arhoni, ceea ce înseamnă conducători, pentru că ele și-au însușit această titulatură. Nu se cunoaște numele exact sau denumirea rasei din care fac parte. Oamenii i-au denumit astfel, dar în continuare o să ne referim la ei cu numele de ET, pentru că nu este necesar să fie văzuți ca fiind conducători, ci dimpotrivă, cotropitori. Gândurile noastre sunt înzestrate cu putere, care este mult mai mare decât realizăm acum. Cuvintele și titulaturile la fel, pentru că ele ne plasează gândurile într-un cadru de credințe chiar și fără ca noi să știm.
Aceste ființe s-au autodeclarat zei și conducători ai destinului omenirii. Cum au preluat controlul? Nimeni nu știe exact. Probabil prin manipulare și frică. Dacă ne uităm atent la ce se petrece azi în lume, observăm că frica este prezentă și a fost aici de mii de ani. Aceste entități sunt maeștrii manipulării. Textele spun că au studiat oamenii și au pus la cale un plan prin care să manipuleze doar o mică parte dintre ei, pe cei aflați în poziții de putere. Oamenii din acele vremuri experimentau metode de a transmite cantități mari de energie. Astfel, amăgiți de anumite gânduri egoiste, se pare că au făcut un experiment ce a dus la un cataclism global. În urma calamităților ce au urmat, supraviețuitorii nu mai aveau timp sau energie să se concentreze decât pe supraviețuirea fizică. În același timp, durerea emoțională puternică, frica, traumele oamenilor, le-au dat acestor entități o cantitate uriașă de energie de frecvență joasă pe care o puteau consuma, ospătându-se din suferința lor și căpătând astfel putere. ET și-au dat seama că dacă rămân ascunși pot trimite informații sub formă de gând, amintindu-le oamenilor pierderile suferite, mărindu-le astfel doza de regret.
Cu fiecare generație nouă, aceste ființe deveneau și mai îndrăznețe, ajungând să implementeze un program de interferență în conștiința umană. Paraziții i-au programat subliminal pe oameni să nu le remarce prezența. Prin acest program de decodare a realității într-un mod mai brut, entitățile au reușit să influențeze gândurile într-un mod mai direct. De asemenea, au reprogramat conștiința colectivă să respingă orice menționare a lor sau a influenței lor malefice asupra oamenilor. Se pare totuși că unii oameni au păstrat aceste informații sub formă de legende și povești, iar cei inițiați chiar au reușit să formeze unele centre de rezistență, care au fost persecutate de-a lungul vremurilor.
Apoi au reprogramat egoul uman să semene egoului lor și au încurajat conștiința egoistă să domine toate celelalte niveluri ale ființei noastre. Practic au resetat nivelul de conștiință al ființelor umane din acele vremuri, iar acestea au devenit exact ca ei: geloase, meschine, necinstite, brutale, opresive, criminale, crude etc. Nu degeaba zeii oamenilor, indiferent din ce religie vin sau din ce perioadă a timpului, sunt o oglindire a omenirii… sau invers.
Plasa de control
De-a lungul timpului, ET au construit în jurul planetei o structură de alimentare cu energie, care le permite să transmită mesaje de frică sau altfel de mesaje de frecvență joasă în conștiința umană pentru ca emoțiile rezultate să le genereze lor hrană energetică. Mai nou, odată cu era tehnologică, această rețea vastă se presupune că a fost suplimentată cu sateliți care trimit unde de joasă frecvență ce schimbă dispoziția oamenilor. Doar o altă teorie a conspirației, ar spune unii. Depinde cum privești lucrurile.
Această structură a fost percepută de persoane care au experimentat extracorporalizarea, și care apoi au povestit despre ea. Și nu au fost doar câțiva care au văzut-o, ci destul de mulți. Fiecare are teoriile sale despre această rețea din jurul planetei. Cert este că ea există și se aseamănă cu un soi de plasă întunecată de energie care înconjoară planeta. Unii spun că acest grilaj este programat cu un „feedback” negativ care trimite mesaje subtile în subconștientul oamenilor pentru a-i menține concentrați pe convingeri și tipare de gândire cu frecvență joasă. Această grilă de control este programată cu o inteligență artificială care se auto-repară și care înștiințează ET atunci când este deteriorată grav. Grila mai susține și ET-colectori, ființe vii asemănătoare amibelor, ce se conectează cu aproape toate ființele de pe Terra și absorb energiile de frecvență joasă ce sunt emise în viața de zi cu zi pe această planetă.
Deși pare greu de crezut, într-un număr al Jurnalului American de Fizică, dr. Ruggero Santilli, un expert în matematică, cosmologie, fizică și fost nominalizat pentru premiile Nobel în fizică și chimie, declară că, folosindu-se de un nou tip de telescop, a reușit să detecteze, pentru prima oară în istorie, „entități” în mediul nostru terestru, care sunt invizibile pentru ochiul uman. Nu este pentru prima dată când se ia în calcul o asemenea ipoteză. Recent, cei de la Universitatea din Sydney au descoperit existența unor „tuburi” de plasmă gigantice, invizibile pentru ochiul liber, care se deplasează la sute de kilometri deasupra Pământului, descoperire privită cu scepticism de lumea științifică.
Plasa de prins suflete
Dacă ceea ce ați citit până acum vi se pare de domeniul fantasticului, nu are rost să mergeți mai departe. De ce? Pentru că nu vreți să știți cât de departe merge suprimarea. Dar cât de departe merge ea de fapt? Dincolo de această planetă? Dincolo de această viață? Posibil ca răspunsul să fie DA la ambele întrebări. După ce petreci ani de cercetare trecând prin multele straturi de corupție politică, corporatocrație, supraveghere, atacuri false, bănci centrale, organisme modificate genetic, geo-inginerie, zionism, linii genetice ale Illuminati, planul de iradiere, OZN-uri și extratereștri, intervenția extraterestră și așa mai departe, ajungi să îți dai seama că adevărata sursă a suprimării se află la intersecția dintre conștiință și conspirație. De ce? Deoarece conspirația înseamnă suprimarea noțiunii de cine ești tu. Înseamnă să fii convins că nu ești nimic, nimeni. Înseamnă să fii convins că nu ești mai mult decât o mașină biologică, potrivită să nu fie nimic mai mult decât o roată dințată într-o mașinărie sau, cum spuneau cei de la Pink Floyd, doar „una dintre cărămizile din zid”. Știința oficială neagă încă și astăzi existența conștiinței, doar pentru că nu știe de unde să o apuce folosindu-se de cele 5 simțuri. Soluția simplistă pe care o adoptă știința este să treacă cu vederea orice nu poate să măsoare.
Ideea de plasă de prins suflete, sau plasă de suflete, care ne așteaptă la moarte – și ne menține în matrice – este un concept cumplit și foarte tulburător, dar unul care este necesar să fie luat în considerare de toți cercetătorii serioși în domeniul conspirației globale. Adevărații gânditori liberi este necesar să știe exact unde se află capătul „vizuinii de iepure” a conspirației globale. Ideea este că, după moarte, sufletul nostru, sau conștiința se separă de trup și apoi parcurge un proces în care memoria îi este ștearsă, sufletul fiind reciclat – reîncarnat – într-un alt trup pentru a repeta același proces. În acest fel, Pământul devine literalmente o planetă-închisoare de unde este foarte greu să scapi. Plasa de prins suflete este amplasată ca o grilă artificială de energie care împiedică sufletele să treacă prin ea. Astfel, Pământul rămâne un sistem închis, în care se nasc mereu alți și alți oameni, cu scopul de a alimenta economia și de a genera emoții (nefaste) cu care să se hrănească arhonii, ființele umane neamintindu-și cine sunt sau care este situația în realitate. Plasa de suflete face ca planeta să rămână un teren de pescuit pentru arhoni, care ne declanșează emoțiile (în moduri experte, folosind mass-media, războaiele, frica și alte metode de amăgire), ca să se poată hrăni. După cum explică Don Juan în ultima carte a lui Carlos Castaneda, Latura activă a infinității – suntem crescuți ca niște animale, în humaneros [cotețe de oameni, n.t.], la o fermă de exploatare.
Să ne amintim și de seria The Matrix. Morpheus îi arată lui Neo adevărul șocant – suntem crescuți ca sursă de hrană pentru Cei care Controlează. El îi arată lui Neo simbolul unei baterii. Deși e un simbol bun, bateria înseamnă stocare de energie. În realitate, noi funcționăm ca generatoare de energie pentru arhoni, astfel că un generator pe care îl vedeți pe un șantier ar putea fi un simbol mai potrivit. Însă pentru că suntem ființe puternice, arhonii nu pot să se bazeze doar pe forță în toată această operațiune. Ei trebuie să ne păcălească să le dăm acordul (liberul arbitru).
Vi se par exagerate toate acestea? Poate că sunt, sau poate că adevărul este mai crunt decât ne-am putea noi imagina.

yogaesoteric
13 februarie 2019 

7 comentarii:

  1. Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc. Iubire lumina armonie și binecuvântări divine tuturor

    RăspundețiȘtergere
  2. 100% adevarat.Dureros de adevarat...Intrebarea esentiala este,cum putem,daca mai putem,sa iesim din aceasta situatie?

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună ziua,
    Mă numesc Mona și sunt medium
    Ceea ce a-ți prezentat în acest articol nu este SF ,în sesiunile mele de (hipnoză represivă)călătorii astrale au apărut toate acestea ca și informații aduse din astral.
    Este mult mai grav decât vă puteți imagina,deoarece "trăim " în propria noastră creație .

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu traim in propria noastra creatie. Exclus! Sustin ca ingerii cazuti au creat matrixul, ei aveau interes, noi nicidecum! Iar daca varianta nr doi, cea in care Matrixul a fost creat de oameni, tot se constata ca apoi a fost modificat - sesiune Lucio Carsi -si ca acum sufletele nu vor sa il readuca cum de elear fi fost creat. A fost un refuz total. DC? Stim, separarea sufletului, ori el este naiv. Eu nu ma pot baza pe suflet, pe Spirit DA.

    RăspundețiȘtergere
  5. Din cate am inteles arhonii sunt creati din reziduuri de ganduri... am gasit o info intr-o sesiune in care un cercetator a fost imediat reperat si inchis si suprimat pt ca gasise metoda tehnica prin care creatiile energetice negative pot fi de noi transformate in energie. Cercetarile sunt insa pastrate. Iata care e defapt rostul lor! Hihihi! E un fel de gand la gand cu... (nu bucurie, ci) reciprocitate ! Interesant ar fi de inteles cine l-a ghidat pe cercetator, cred ca cei de acolo sunt realmente obiectivi si benefici umanilor.

    RăspundețiȘtergere
  6. genu de articole la moda prin 2012-2013. Problema a fost rezolvata in 2013. Arhonii au plecat de unde au venit din universul vecin cu noi. https://tristar77.blogspot.com/2013/04/universuri-paralelesi-din-nou-archoni.html

    La ora actuala ne confruntam cu zeci de alte civilizatii, forte intunecate din 128 de universuri, sub toate formele: entitati, civilizatii, roboti etc. la care se adauga si roata anticreatiei. Sa nu mentionez si Pandemia Globala, care nu a mai fost de 7 milioane de ani pe planeta Pamant conform estimarilor lui Andrew Bartzis , istoricul galactic al planetei.
    Multa sanatate mentala, fizica si spirituala va doresc mai presus de orice la toata lumea !

    RăspundețiȘtergere
  7. La ora actuala ne confruntam cu bandele de crima organizata de fapt cu tigani care au invatat sa foloseasca dispozitive electronice de joasa frecventa si care chinuiesc lumea zi si noapte cu aceste dispozitive, va spun sincer si cu credinta in Dumnezeu ca pe langa acele dispozitive tigani se folosesc de tot ce se afla in aceasta scriere. De 10 ani familia imi este chinuita, in 2012 mama mi-a fost omorata de acesti tigani si ori si unde am scris mi sa spus ca nu ma pot ajuta ca nu este de competenta lor. Asa ca daca legea nu poate sa ma ajute eu personal mam hotarat sa-i omor chiar daca o sa ajung sa fac puscarie ceia ce voi face o fac pentru toti Romani care poate nu stiu ca sunt urmariti cu aparatura psihotronica si sufera din cauza la astfel de tigani.

    RăspundețiȘtergere