Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 3 februarie 2019

Avioanele triunghiulare TR-3B provoacă panică! Planurile militare de top americane ar implica şi extratereştri


La sfârșitul anului trecut a avut loc o creștere șocantă a numărului de presupuse vizite ale avioanelor triunghiulare TR-3B în întreaga lume (TR-3B - ASTRA ar fi avionul anti-gravitaţional dezvoltat de americani în secret). Cele mai recente înregistrări arată avionul în apropierea unei baze aeriene americane din Ohio, titrează Express.
 
O creștere recentă a numărului de presupuse OZN-uri TR-3B a declanșat panică în cercurile de conspirație online. Experții se tem că „se pregătește ceva” în inima preocupărilor privind experimentele militare americane extrem de secrete, care ar putea implica extratereştri.
Videoclipul de mai jos arată obiectul zburător care are o lumină mare în centrul triunghiului, o lumină mai mică în față și alte trei în spate. Filmarea a avut loc la doar câțiva kilometri de baza aeriană Wright-Patterson, ridicând îngrijorarea cu privire la implicarea militară a SUA.
TR-3B sunt obișnuite pentru vânători de OZN-uri ca obiecte triunghiulare negre, silențioase și mari, adesea văzute noaptea.
Potrivit oficialilor guvernamentali, TR-3B „nu există”.
Teoria din jurul acestor nave susține că acestea sunt fabricate în baze militare extrem de secrete, cum ar fi zona 51 din Nevada, prin reverse tehnology (inginerie inversă).
Alții susțin că acestea sunt adevărate OZN-uri pilotate de extratereștrii care vizitează Pământul. Potrivit Express, au existat și alte apariţii ale avioanelor triunghiulare, presupuse OZN-uri, în Rusia și Carolina de Nord.

yogaesoteric
2 februarie 2019

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu