Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 12 decembrie 2018

Ex- iluminatul Svali vorbește! - Programul de control al minții: Planul Illuminati de a conduce lumea


18 noiembrie 2018 de Edward Morgan
Traducere Const. Mihăilescu

Înainte de a discuta tehnicile de programare reale este important să înțelegem filozofia care stă la baza motivului pentru care „Iluminații” sunt oameni ai programării viitorului. Toate grupările au scopuri, iar Illuminati nu fac excepție.
Banii nu sunt scopul lor final – ci doar mijlocul prin care să-și atingă scopurile. Ținta lor finală este, nici mai mult nici mai puțin, decât să guverneze lumea.
Iluminații au un plan prestabilit similar cu planurile cincinale, ori pe zece ani, ale fostei Uniuni Sovietice. Aceasta este ceea ce Illumnatii cred și îi învață pe urmașii lor, ca fiind adevărata lor Evanghelie.
Dacă vor reuși sau nu, asta este o altă chestiune.
Următoarea este agenda Illuminati la toate nivelurile. Ei au programați pașii specifici pe care intenționează să-i facă pentru a-și atinge obiectivele.
Pe scurt, fiecare regiune a Statelor Unite are "centre nervoase" sau baze de putere pentru activitatea regională.
Statele Unite au fost împărțite în șapte regiuni geografice majore. Fiecare regiune are localități în care există baze militare ascunse în zone îndepărtate, izolate sau pe marile proprietăți.
Aceste baze sunt folosite intermitent pentru a învăța și a instrui generațiile de Illuminati în tehnicile militare, lupta corp la corp, controlul mulțimii, folosirea armelor și toate aspectele războiului militar.
De ce? Deoarece Illuminatii cred că guvernul nostru, așa cum îl cunoaștem, precum și guvernele majorității națiunilor din lume, sunt programate a se prăbuși la momentul oportun.
Acestea vor fi prăbușite planificat și asta va avea loc în următoarele moduri:
Illuminatii au planificat mai întâi un colaps financiar.
Acest lucru se va întâmpla prin manevrarea marilor bănci și instituții financiare ale lumii, prin manipularea stocurilor și prin modificarea ratei dobânzii.
Majoritatea oamenilor vor fi îndatorați guvernului federal prin sistemul bancar, împrumuturi împovărătoare dar care, la început vor părea tentante etc.
La un moment dat, guvernele vor cere debitorilor achitarea datoriilor în termene foarte scurte, în care majoritatea oamenilor nu vor putea plăti și vor fi falimentați. Aceasta va naște o panică financiară generalizată, care se va extinde simultan la nivel mondial, deoarece Illuminații au în fiecare țară pârghiile financiare necesare.
Apoi, va exista o preluare militară, regiune după regiune, în timp ce guvernul va decreta starea de urgență și legea marțială.
Oamenii se vor panica, în majoritatea localităților se va declanșa anarhia, iar guvernul își va justifica acțiunile în forță motivând necesitatea restabilirii ordinii și evitarea vandalismelor.
Liderii militari îndoctrinați și instruiți vor folosi armele și tehnicile de control al mulțimii pentru a pune în aplicare această nouă strategie. Acesta este motivul pentru care mulți supraviețuitori tineri, în vârstă de până la 36 de ani, reclamă deja programarea militară.
Oamenii care nu sunt Illuminați și nici simpatizanți ai cauzei „iluminaților”, vor rezista.
Iluminiații se așteaptă la această reacție, motiv pentru care vor fi (și sunt) instruiți cotrespunzător de pe acum.
Ei își antrenează oamenii în lupta corp la corp, și introduc sisteme de control al minții și, dacă va fi necesar, chiar deschiderea focului asupra mulțimii revoltate. Ei își antrenează oamenii pentru a fi pregătiți de ripostă dură în oricare situație care ar amenința ieșirea de sub control.
Multe victime ale controlului minții vor fi, de asemenea, chemate la datorie prin codurile de comandă implementate.
În fiecare localitate vor fi înființate baze militare (de fapt, ele sunt deja acolo, dar sunt de obicei subterane și nedivulgate).
În următorii câțiva ani, aceste unități vor înccepe să fie scoase parțial la suprafață pentru ca, treptat, lumea să se obișnuiască cu prezența lor. Fiecare localitate va avea baze regionale și lideri responsabili de toate activitățile. Ierarhia nu va fi cea cunoscută actual.

Cu aproximativ cinci ani în urmă, când am părăsit Illuminati, aproximativ 1% din populația Statelor Unite făcea parte din tabăra Illuminaților, ori simpatiza cu aceștia.
Deși actual acest procent nu pare a fi crescut, imaginați-vă că 1% din populație reprezintă ceva, ea fiind instruită în utilizarea armamentului, a controlului mulțimii, a tehnicilor psihtronice și comportamentale, posedă arme și este legată de grupări paramilitare.
Acești oameni sunt dedicați cauzei lor. Illuminati crede cu tărie că poate stăpâni cu ușurință partea majoritară (99%) a populației, neinstruită sau puțin pregătită să facă față unor asemenea evenimente.
Chiar și garnizoanele militare locale (normale) vor fi depășite de situație, deoarece Illuminații vor avea grupuri de celule regionale cu lideri foarte instruiți. Ei se bazează, de asemenea, pe elementul de surpriză, care, cred ei, va fi determinant.
Mulți dintre cei mai înalți conducători din ramura militară a Iluminaților sunt sau au fost ofițeri în armată, astfel că au deja o bună cunoaștere a tehnicilor militare.
După preluarea militară, marea masă a populației va fi chemată să se alăture cauzei Illuminati, pe care să o deservească, ori se va opune, ceea ce se prevede a fi pedepsit cu închisoare, maltratare, lipsuri de tot felul ori chiar moarte. Lumea va fi educată astfel încât să creadă că cei inteligenți și meniți să conducă nu pot fi decât „iluminați”.
De fapt, „iluminații”, care sunt aroganți și plini de ei, consideră că „ceilalți”, „gloata”, nu reprezintă decât „oile proaste", al căror destin este să fie conduse și mânate de la spate, ori chiar sacrificate, dacă va fi cazul. Uneori va putea fi utilizată mituirea, „ajutorul financiar”, care, într-o economie mondială instabilă, va fi preferată de mulți oportuniști, trădători de neam.
Liderii bancari Illuminati, cum ar fi Rothschild, Vanderbilts, Rockefellers, Carnegies și Mellons, de exemplu, se vor deconspira și vor oferi din averile "economisite" pentru redresarea economiilor naționale și economiei mondiale. De fapt, va fi o nouă modalitate de a-și păstra și exercita controlul. (Ei vor da puțin din ceea ce au furat, nu din munca lor).
Va fi creat un nou sistem de schimb monetar, bazat pe un sistem monetar internațional rezultat al coroborării între Cairo, Egipt și Bruxelles, Belgia. Se va imprima crearea unei economii mondiale, "o singură ordine mondială".
Agenda Illuministă este mult mai extinsă, dar cele prezentate sunt elementele de bază.
Această agendă este „cartea de bază” în care Illuminații cred cu adevărat și pentru care învață și se antrenează. Ei sunt dispuși să-și dea viața pentru această cauză, și educă următoarea generație, copiii lor, deoarece ei cred că acestora li se cuvine de drept întreaga moștenire de pe planetă. Ni s-a spus că generația copiilor noștri va avea parte de aceste „realizări”, chiar începâmd cu secolul 21.
În prezent, Illuminati încurajează pe ascuns nu numai menținerea și consolidarea dar și preluarea totală a controlului asupra:
1. Mass-media,
2. Sistemului bancar,
3. Sistemului educațional,
4. Guvernului, atât la nivel local, cât și la nivel federal,
5. Științelor,
6. Bisericii.
Acestea sunt obiectivele asupra cărora se lucrează de sute de ani.
Ei nu se duc la o instituție să spună: "Bună, eu sunt un Illuminat local, și aș vrea să preiau banca dvs.”.
În schimb, ei încep prin a învesti tot mai mult în acea instituție, cumpără treptat din ce în ce mai multe acțiuni în bancă (sau altă instituție, pe care doresc să o controleze), până când devin majoritari și preiau „de drept” controlul asupra acelei instituții.Totul se face în liniște, pas cu pas, până când preiau controlul total, ca urmatre a deținerii activelor.
O metodă perfidă și de mare efect este „ocrotirea și sponsorizarea” cultelor (a biseicii majoritare) care au impactul cel mai puternic asupra populației.

În conducerea unui oraș metropolitan major, în care eram membru, se aflau: un șef al administrației locale al micilor afaceriști, un CEO al unei firme guvernamentale de apărare,un director al unei școli creștine, un viceprimar al orașului, un jurnalist, o asistentă medicală, un doctor, un psiholog, un colonel al armatei și un comandant marin. Toți, considerați enoriași de bază în comunitate. Nici unul dintre ei părea rău-intenționat sau depenfdent de vreo organizație. Oameni inteligenți, îndatoritori, plăcuți, chiar carismatici. N-ai fi bănuit că sunt niște „illuminați ” sadea. Nici unul dintre „Illuminații” pe care i-am cunoscut nu erau considrați ca făcând parte din vreo organizație maleică, ptrecum sunt „Illuminații”: oameni așezați, fără vicii. Aceste comportamente „de pus la rană” sunt o caracteristică specială unui „iluminat”. Excelenta abilitate a unui „iluminat” de a părea exact ceea ce nu este reprezintă o foarte bună acoperire în societate, deși mulți, dacă nu majoritatea, sunt conștienți de marele rău în care sunt implicați, mai ales în activitățile lor nocturne.
Există și alte grupuri care nu fac parte din Illuminați, dar despre care Iluminații cunosc totul..


Iluminati nu sunt singurul grup care urmează practici ezoterice sau se închină zeilor ori demonilor.. Ei încurajează diviziunea între diferitele grupări („divide și stăpânește” este unul dintre principiile lor de conducere). Ei urmăresc aducerea sub propria lor umbrelă a tuturor formațiunilor, dacă este posibil, racolând pe cei care dezertează din alte grupări. Dacă este cazul, își vor trimite „cozi de topor” în grupările rivale pentru convingere și racolare.
În arena politică, „iuminații” finanțează taberele rivale, metodă prin care îi pot atât ațâța cât și manipula în favoarea lor. Ei știu că "din haos vine ordinea", căci au învățat cum să disciplineze anarhia.
De aceea au trimis arme și au finanțat părțile rivale în marile războaie mondiale.
Ei cred că istoria este un joc, cum ar fi șahul. Pentru ei, puterea se naște din strategia de a-i pune pe alții să se lupte între ei întreținându-le apetitul războinic cu finanțare și armament. Când adversarii sunt epuizați, „iluminații” îi racolează și-i fac slugi credincioase.
Eu m-am convins, și nu mai sunt de acord cu politica și strategiile lor, deși cândva am făcut-o chiar cu convingere.
Sper din toată inima că din ce în ce mai mulți oameni cinstiți și iubitori de adevăr, își vor coagula forțele și se vor ridica împotriva acestei mari grupări malefice mondiale care are drept scop subjugarea totală a umanității.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu