Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 13 decembrie 2018

Arcturienii: Energiile Solstițiului de Iarnă 2018


Mesaj de la Consiliul Arcturian.
12 dec. 2018; prin Daniel Scranton
Traducere Const. Mihăilescu


Salutări, vouă, pământenilor! Suntem Consiliul Arcturian, încântați să ne conectăm din nou cu voi.
De data aceasta explorăm diferitele posibilități legate de rolul și însemnătatea Solstițiul de Iarnă (n.m. 22 dec.) și energiile pe care acesta le aduce.
Există multe și diferite moduri în care acest fenomen va fi resimțit de oameni, cel mai probabil fiind că se va trezi în voi un sentiment de unitate interumană.
Însă, de data aceasta, acest sentiment și dorință de unitate va fi mult mai pregnant decât s-a întâmplat în anii precedenți. Deci, energiile aduse de acest solstițiu vor viza dorința de unitate, de comuniune cu cei din jur, de solidaritate și de înțelegere. Corespuzător, se va diminua mult tentația de a adânci și escalada conflictele datorate deosebirilor de tot felul dintre ființele umane.
Una peste alta, energiile acestui solstițiu se referă în special la consituirea sau reconstituirea sentimentului de unitate. Mulți dintre voi vor simți nevoia de a renunța la ceea ce-i deosebește de ceilalți și vor fi preocupați să accentuieze ceea ce îi unește. 
Dacă acest sentiment s-ar permanentiza, lumea voastră s-ar putea schimba radical peste noapte.
Dacă v-ați putea susține unul pe celălalt, indiferent de credințe, nivel de cultură, stare materială și spirituală, o enormă schimbare în bine s-ar produce în lumea voastră, atât de divizată și contradictorie. În plus, fiecare dintre voi ar simți mult mai mult căldura și iubirea pornite din inima planetei voastre, Gaia.
Acum, cu ocazia acestui solstițiu, probabilitatea de a vă apropia de acest ideal va fi foarte ridicată. Doar să doriți să se întâmple aceasta și să renunțați la egoisme, la ură și la dorința de separare. Cuvântul de ordine trebuie să fie „NOI” nu „Eu și familia mea”; așa cum am spus, această „minune” are o probabilitate de manifestare ridicată, în această perioadă.
Insistăm: este o probabilitate foarte mare de a vă deplasa în această direcție.
Pentru că nu ne putem imagina că toată lumea se va converti instantaneu la acest deziderat, este de înțeles că procesul acesta, bascularea, de la „doar EU” la ”Noi” nu-și va arăta roadele imediat, însă semințele plantate acum, cu siguranță, vor da roade.
Ne așteptăm însă ca angrenarea în această muncă de unificare și reunificare umană, să se producă cel puțin în ființa majorității celor deja „treziți”.
Voi, cei „treziți”, sunteti cei mai susceptibili de a fi afectați de aceste energii și aceasta va ajuta umanității să-și accelereze procesul de „trezire” și ascensionare; așa că, măcar voi, trebuie să credeți cu tărie în această posibilitate și să folosiți cât mai benefic energiile solstițiului care va veni peste câteva zile.
Tărâmul unde se manifestă unitatea de conștiință este destinația întregii voastre umanități, a fiecărui suflet, iar îndrumarea și orientarea lumii către acest loc cade în sarcina voastră, lucrători ai luminii, așa cum ați ales să fiți. Voi trebuie cu necesitate să vă manifestați, să vă străluciți lumina și să ieșiți din conul de umbră al timidității și neîncrederii în propria voastră putere. 
Ieșiți la Lumină! Îndrăzniți, căci nu degeaba v-ați pregătit atâtea vieți pentru a fi gata de a interveni, de a vă asuma rolul de ghizi, de îndrumători, acum. Cu siguranță veți avea succes, cu toate stângăciile inerente începutului.
Iubiților, vă salutăm și vă invităm să lăsați acele energii ale solstițiului să facă ceea ce au de făcut. Primiți-le cu inima și brațele deschise, cu încredere și cu dorința fierbinte de a le utiliza în interesul vostru și al umanității acestui încercat Pământ!
Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat să fim din nou în contact cu voi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu