Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 5 decembrie 2018

19 sfaturi practice pentru a avea o stare de liniște interioară în lumea de astăzi!


1. Fii mulțumit! Nu fii iritat.
2. Fii credincios! Fii credincios familiei tale, prietenilor tăi, țării tale, credinței tale, Dumnezeului tău.
3. Fii disciplinat! Disciplina este cea mai bună motivație.
4. Roagă-te! Dimineața, seara, pe drum, înainte de culcare, în autobuz sau la volan, adu-ți aminte de Dumnezeu, și El numaidecât își va aduce aminte de tine!
5. Liniștește-te! Totul va fi bine. Păstrează-ți calmul și nu-ți pierde capacitatea maximă de gândire și acțiune mâniindu-te sau îngrijorându-te peste măsură. Nu pierde liniștea ta interioară.
6. Începe ziua cu o frază de bucurie! Îndată cum te ridici din pat spune: ,,Îți mulțumesc, Doamne, cu recunoștință, pentru toate!.
7. Nu te enerva. Pe stradă, la semafor, la serviciu, cu cei mari, cu cei mai mici. Ești mai bun ca ei? Arată-le prin cumpătare și argumente practice. Susține-i deoarece ești mai bun și mai puternic! Ești mai rău sau mai slab? Pleacă-te și data viitoare fii mai bun!
8. Nu deranja pe alții! Nu produce nervi altora! Se întâmplă ca atunci când cineva nu respectă anumite reguli, devine indiferent, se simte unic, și poate apăsa moral pe cineva din jurul lui, dar apoi această acțiune se întoarce ca un bumerang. Este cert faptul că poate fi și el în locul altcuiva. Străduiește-te să nu deranjezi pe nimeni!
9. Ai credință în Dumnezeu! El toate le știe și pe toate le rânduiește după marea Sa înțelepciune. Tu ești la fel de important pentru Dumnezeu. El are grijă și de tine! Dumnezeu te iubește!
10. Fii organizat! Un plan prestabilit te ajută să câștigi timp și să scutești nervi. Reușești să realizezi activități mai bogate într-un timp mai scurt și îți rămâne mai mult timp liber.
11. Fii amabil! Amabilitatea de multe ori este o reclamă a ta!
12. Bucură-i pe alții! Ajută-i cu ce poți! Cedează trecerea, ajută un bătrân, un copil, un nevoiaș, un sărac… Nici nu știi cât de mult ți se va umple sufletul de bucurie, mulțumire și pace.
13. Respectă regulamentul rutier.
14. Fii curat! Când ești curat și îngrijit ai o senzație de libertate și putere în plus.
15. Fii optimist! Niciodată nu-ți pierde nădejdea. O problemă dacă se rezolvă, nu merită să te îngrijorezi prea tare pentru ea, dacă nu se rezolvă, atunci nu merită îngrijorarea!
16. Fă o plimbare în aer liber zilnic! Aerul proaspăt bucură organismul! Nu fi grăbit. Savurează orice din jurul tău.
17. Fii în pace cu familia ta! Dacă în familia ta va domina pacea, toată lumea-ți va părea mult mai frumoasă!
18. Găsește un sens vieții tale! Dă un sens plin de viață gândurilor și faptelor tale. Mergi cu încredere spre el. Fă -le pe toate pentru Înviere!
19. Viața este frumoasă! Privește-o!
 yogaesoteric 
30 noiembrie 2018 

Un comentariu:

  1. Niciodată nu e îndeajuns spre a ni se reaminti aceste simple sfaturi, cheia realizării ființei cam pe aici stă, nu neapărat în exerciții spirituale complexe și complicate. O vorbă înțeleaptă spune că TREBUIE SĂ PORNIM DE UNDE SUNTEM, NU DE UNDE VREM SĂ AJUNGEM!!

    RăspundețiȘtergere