Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 19 noiembrie 2018

„Și adevărul vă va elibera”(II)


Mesaj de la Sananda.
(7 nov.2018; channeler Adele Arini - partea a 4-a)
Traducere Const. Mihailescu.

Sunteți cu adevărat gata să renunțați la ceea ce vă face rău, pentru a merge înainte ?
Mulți oameni care citesc această întrebare vor răspunde instantaneu: "Desigur, Sananda! DA! Fără îndoială! Nu știu de ce trebuie să-mi mai pui această întrebare din nou și din nou !? Sunt gata de multă vreme ! ”
Iubiților, dragii mei prieteni, există o mare deosebire între a spune „sunt gata” și starea prin care cu adevărat sunteți gata. Nu spun că ați fi nesinceri la modul conștient când faceți această declarație ci că ego-ul vostru lumesc, orientat spre frică dar și spre suficiență este destul de greu de pus sub control. 
Acesta este motivul pentru care vă cer ca în tot ceea ce faceți să dați dovadă de umilință și să fiți capabili ca orcând să puteți renunța la cele lumești în favoarea spiritului. Această atitudine născută din inimă, nu din minte, este singurul mod în care puteți ascensiona în dimensiunea 5-D.
Cu siguranță aceasta este posibil, trebuie doar să vă monitorizați atent tendințele, acțiunile, obiceiurile, comportamentul, în general (gândire, vorbire și acțiune) pentru a păstra cât mai sus nivelul vibrațiilor ființei voastre și, prin aceasta, abaterile de la adevăr vor fi puține sau de loc. Eu cunosc nivelul de pregătire și de vibrație al fiecăruia dintre voi, cei care citiți sau ascultați acest mesaj.

Aproape în exclusivitate sursele voastre media vă bombardează zilnic cu tot felul de știri, care mai de care mai alarmiste, mai terifiante. Peste tot există la voi tendința de a exagera, de a„sări calul” și aceasta din cauza nestăvilitei dorințe de a câștiga prioritate, care se traduce în bani. Asemenea atitudini au devenit în multe locuri, în multe comunități, obișnuințe pe care voi, „consumatorii”, le acceptați sau chiar le căutați, ca pe un drog, căci, prin efectul lor nociv, ele pot crea dependență.
Vedeți voi, deformarea aceasta generalizată are efecte drastice asupra fiecărei ființe umane care o acceptă, mai mult sau mai puțin conștient, ori mai mult sau mai puțin interesat. Efectele acestui mod de viață și de gândire se văd peste tot.

Priviți mai atent la modul vostru de viață, la caracteristicile muncii pe care o desfășurați pentru a trăi, voi și familia voastră. Mulți dintre voi aproape că s-au dezobișnuit să trăiască în liniște, în tihna oferită de locurile mai retrase sau în mijlocul familiei.
Agitația a devenit modul lor de existență cotidiană. Viața în liniște, fără adrenalină a devenit pentru mulți un mod plictisitor de a trăi. Cititorule, ești unul dintre acești... agitați?
Încă te mai răsfeți cu preocupări și comportamente precum: bârfa, invidia, egoismele, lenea, văicăreala pentru aproape orice (starea de sănătate, lipsa banilor, neînțelegerea din partea celorlalți, lisurile materiale etc.) ?

De ce uitați voi, iubiților, cât de puternici sunteți ?
Să vă exemplific: deși majoritatea dintre voi consumați alimente sau băuturi care vă fac rău, totuși starea de sănătate nu s-a deteriorat atât cât se putea estima. De ce? Pentru că aveți în voi puterea de a vă adapta, de a vă remodela, de a vă crea mijloace eficiente de apărare.
Desigur, ar fi mai bine să nu fie nevoie dar, dacă este agresat, corpul vostru reacționează, știe cum să se mobilizeze. O poate face pentru că este puternic.
Voința ta liberă este întotdeauna respectată.

Revenim la afirmația multora dintre voi că sunt gata, deși în realitate nu sunt încă pregătiți.
Pur și simplu noi nu punem la îndoială angajamentul și nivelurile de angajament față de scopurile Ascensiuni, dar, dacă ați spus că sunteți gata, demonstrați-o !

Încă o dată vă reamintim că trebuie să faceți tot ce este mai indicat pentru a rămâne în alinierea constantă și completă cu frecvențele Sinelui vostru Superior.
Pur și simplu este vorba de a fi vigilenți, atenți în ceea ce gândiți, spuneți și în modul cum acționați, pentru că toate acestea se răsfrâng direct în nivelul la care vibrează ființa voastră. Se poate spune, de ex. că între adevăr și minciună, din punctul de vedere al frecvenței de vibrație, este o adevărată prăpastie. Multora dintre voi vi se pare că 0 „minciunică, acolo, nu contează”, deși, în realitate, imediat nivelul de vibrație este afectat.

Sinele vostru Înalt totdeauna a văzut lumea voastră cu ochii plini de compasiune; în toate împrejurările el radiază Iubire, Pace și Armonie, bucurie și intenția de a vă oferi abundența.
Nu puteți păși în 5D dacă frecvența voastră de vibrație va rămâne scăzută. Este o condiție deloc facultativă. Cine nu va atinge nivelul de vibrație al dimensiunii 5D nu va putea ajunge acolo, decât cel mult pentru o foarte scurtă perioadă de timp.
Vă îndemn ca imediat ce conștientizați că nu sunteți în aliniere cu aceste vibrații, să purcedeți la remedierea acelei situații.
Acest lucru impune să aveți un discernământ constant, să știți cu precizie deosebi adevărul de minciună (Adevărul de Iluzie), hotărând cum să reacționați, ce atitudine să luați. Asta-l deosebește pe Maestru de omul obișnuit și ezitant. Un Maestru știe să folosească în mod înțelept puternicele instrumente ale creației și niciodată nu pierde timpul cu un gând, un cuvânt, un sentiment sau o acțiune care nu reflectă pe cine este el cu adevărat.
A.Arini
Un maestru nu se conformează în niciun fel opiniei / deciziei lumii și a oamenilor din jurul său, dacă nu are convingerea că este pentru Binele Cel Mai Înalt al fiecăruia dintre cei care compun acea colectivitate. 
Un Maestru are acces la informații superioare și multidimensionale provenite de la Divin - are o viziune / perspectivă asupra tuturor lucrurilor care se petrec în jurul său și va folosi o asemenea înțelepciune pentru binele tuturor.
Un Maestru știe, fără echivoc, că este pe deplin responsabil pentru tot ce are loc în viața lui.
Un Maestru pășește cu încredere pe teritoriul neexplorat (care va reprezenta viața sa în 5-D, de acum înainte), chiar dacă acea cale nu a mai existat niciodată până atunci pe Pământ. El nu are dubii și nici nu se simte debusolat sau înfricoșat. Maestrul va deschide pur și simplu o hartă, își va activa „ GPS-ul" care se află în inima sa și va afla cu exactitate unde se află și care este calea de urmat.

(va continua)

https://sananda.website/sananda-via-adele-arini-part-4-7-nov-2018/


2 comentarii:

  1. Cititorule, ești unul dintre acești... agitați?
    Încă te mai răsfeți cu preocupări și comportamente precum: bârfa, invidia, egoismele, lenea, văicăreala pentru aproape orice (starea de sănătate, lipsa banilor, neînțelegerea din partea celorlalți, lisurile materiale etc.) ?
    O mare manipulare,sa tot spui că ne ,,văicărim" Viata e grea si nimeni nu-ti da nimic..Pamantul este Plat .

    RăspundețiȘtergere
  2. ”Eu cunosc nivelul de pregătire și de vibrație al fiecăruia dintre voi, cei care citiți sau ascultați acest mesaj”. Marele maestru Hristos Iisus, învățătorul și mântuitorul terranilor nu ar fi formulat niciodată un asemenea afront la adresa omului. Cu tot respectul, Mila divină, inima Opalului, Izmorul înțelept, unul din marii Fii ai PĂRINTELUI LUMINILOR are cu totul alte mesaj, cu altă vibrație decât autonumitul Sananda, zău așa...

    RăspundețiȘtergere