Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 8 noiembrie 2018

Mesaj de la Colectivele Pleiadian și Arcturian.

(1 nov.2018; channeler Galaxygirl); 
 Traducere Const. Mihăilescu



Salutări prieteni, suntem Colectivul Pleiadian, în seara asta împreună cu Colectivul Arcturian. Demonstrăm astfel unitatea și forța noastră puternică de lumină, front unit împotriva întunericului. Reafirmăm astfel totalul nostru sprijin și dragostea față de omenire și pentru Gaia, acum, în momentul cel mai binecuvântat al ascensiunii voastre.
Viața este doar un șir de momente, de amintiri. Vă asigurăm prieteni că vă veți aminti de ele cu mare gingășie și iubire. Pentru voi, perioada aceasta este una a creșterii spirituale, chiar a certitudinii acestei creșteri. Vă vedem creșterea și realizările, mai ales pe drumul reamintirii a cine sunteți voi de fapt, cine ați fost și care este perspectiva devenirii voastre și a sistemului vostru planetar.
Vedem binecuvântările din spatele acestei înțelegeri și realizări precum și expansiunea viitoare care vă va marca destinul; și, pentru aceasta, ne bucurăm foarte mult. Nu este o himeră ci un fapt real când vă garantăm că deja mare parte din acest parcurs l-ați realizat; a venit timpul să vă bucurați de ceea ce ați realizat. Majoritatea dintre voi au abandonat traseul care vă conducea spre tenebre, spre nerealizarea sinelui și neatingerea înaltelor nivele ale onestității și iubirii. Sperăm că veți începe să vă vedeți așa cum noi vă vedem: membrii ai Marii Familii care lucrează în și pentru Lumină. Fiți bine-veniți și bine-cuvântați!
Lucrarea pe care o faceți este una a sacrificiului de sine, în folosul binelui și iubirii. Este un fel de a spune „sacrificiu” căci, de fapt, este un mod de a vă dezvolta de a vă extinde cunoașterea și capacitățile care vă vor permite și vouă să călătoriți și să vă minunați de frumusețile și posibilitățile oferite de acest univers. Dar, pentru a ajunge la Lumină, ca ființă de lumină, trebuie să vă convingeți și să doriți cu ardoare acest lucru, aceasta însemnând să vă lăsați pătrunși de Lumină și să doriți mereu să asimilați informația din ea. Călătoria aceasta este... spre interior, nu în afara lui. Doar acolo veți auzi vocea lui Dumnezeu, doar acolo vă veți putea întâlni cu El. Nu căutați Frumusețea și Iubirea înafara voastră înainte de a le descoperi în voi înșivă ! Cine caută Lumina înafara lui, fără ca mai întâi să fi alungat întunericul din el, nu va putea înainta niciun centimetru spre realizarea sinelui său.
Dar vedeți, cercetați, căci poate într-adevăr ați fost în interiorul vostru în multe momente ale vieții voastre de până acum. Amintiți-vă dacă nu cumva când ați strigat nu v-a răspuns o voce, fie ea și firavă, venind de undeva din profunzimile voastre. Este foarte posibil să vă amintiți acea voce care, de fapt, era vocea lui Dumnezeu care vă încuraja; atunci, poate nu erați ori nu puteați fi suficinent de atenți.
Iubiților, încrâncenarea, agitația, stresul și ravagiile luptei pentru supraviețuire pe planeta voastra trebuie să se oprească ! Ați avut suficient timp pentru a înțelege că lupta între voi nu este calea spre evoluția voastră. Este timpul să schimbați toate aceste atitudini de gândire și comportament. În tot ceea ce faceți, în tot ceea ce creați, căutați să obțineți Frumusețea, Bucuria și Pacea!
Din fericire, de aici de unde suntem, noi observăm că din ce în ce mai mulți vă orientați spre aceasta.
Și mai vedem că acest lucru se va întâmpla la scară mondială, în viitorul apropiat.
Consiliile reunite Arcturian și Pleiadian.

https://sananda.website/the-pleiadian-collective-via-galaxygirl-november-1st-2018/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu