Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 13 octombrie 2018

De la Consiliu, prin Ron Head.


7 oct.2018.
Traducere Const. Mihăilescu.

Eu ...am fost întotdeuna curios să cunosc opinia Consiliului cu privire la înaintarea noastră, a pământenilor, în cea de a 4-a dimensiune. Mulți oameni cred că va fi un moment în care se va produce un eveniument de ascensiune rapidă iar alții cred că va fi o evoluție treptată și naturală, în această dimensiune de tranziție către dimensiunea a 5-a. Procesul va însemna, în fapt, trecerea sau înlțarea sufletelor de la o vibrație inferioară la una superioară. Sunt tentat să cred în a doua variantă dar pentru niciuna nu am argumente. Mi-ar plăcea să cunosc părerea membrilor Consiliului asupra acestui subiect ”.  
Răspunsul Consiliului: Există multe păreri, considerate răspunsuri valabile, la această întrebare. Câți oameni, atâtea păreri. Nimeni nu poate fi condamnat pentru propria-i părere. Atâta vreme cât conștiințele și cunoașterea nu sunt identice, vor exista și păreri diferite.

Majoritatea ființelor umane cred că realitatea este ceea ce este palpabil, indiferent de ceea ce crede unul sau altul. Adevărul este că realitatea fiecăruia este rezultatul unui cumul de convingeri și de credințe, indiferent de substanța adevărului absolut și imuabil.
Noi înțelegem că trebuie să fiți foarte obosiți să tot auziți că trebuie să crezi ceea ce vezi.

Răspunsul la întrebarea ta este da. Da, va exista un
Eveniment pe care mulți dintre voi îl vor trăi. În același timp, da, există o evoluție naturală a sufletelor. 
Însă dimensiunile, nu trebuie gândite ca fiind locații distincte, separate, limitate în spațiu, așa cum foarte mulți dintre oameni cred. Ca să ajungi în altă dimensiune nu trebuie să te deplasezi, să faci o călătorie, să te urci sau să cobori undeva. Asta este doar o construcție lingvisatică. O anumită dimensiune înseamnă un anumit spectru de frecvențe, de vibrație. Asta e tot.

Vă putem oferi câteva informații pe care să le luați în considerare.
- Va exista un "flash"?
- Da, va exista.
- Cand?
R.H.
- Când colectivitatea umană va atinge un nivel suficient de înalt de conștiință (implicit, de vibrație), veți face saltul.. Acum sunteți foarte aproape de acest eveniment. Dar, așa cum ne-a obișnuit, omenirea tărăgănează lucrurile, amână evenimentele a căror producere depinde numai de ea. S-ar putea ca umanitatea (nota C.M.: de fapt, egregorul nostru colectiv) să decidă să mai amâne evenimentul. Nu depinde de loc de alții, ci exclusiv de voi, de ceea ce decideți voi. Asta ar putea să se întâmple imediat ori peste un timp mai lung decât am dori noi și mulți dintre voi. Percepția trecerii în altă dimensiune va exista atunci când câmpul vibrațional va corespunde acelei dimensiuni.

Iată ce se întâmplă. Planeta pe care trăiți (brațul galaxiei pe care locuiți și voi) traversează un anume câmp energetic vibrațional ale cărui caracteristici sunt diferite de ceea ce ați întâlnit pănă acum. 
Niciodată înainte nu ați mai parcurs, sau navigat, printr-un asemenea câmp energetic. Penetrarea acestor energii prin sistemul vostru planetar înseamnă penetrarea tuturor lucrurilor și ființelor întâlnite; și asta va produce schimbări de structură în tot și în toate. [nota C.M.: cu toate acestea, penetrarea energiilor câmpului prin care ne deplasăm, odată cu întregul sistem planetar, poate fi obstrucționată, într-o măsură mai mare sau mai mică, de fiecare entitate capabilă să producă propriul său câmp energetic cu care să se opună sau nu energiilor acestui vast câmp pe care-l traversăm.
Autorul....conținutului parantezei
Pentru a da o explicație mai completă și mai ușor de înțeles, voi aminti: universul nostru -Nebadonul –se află încă în expansiune, cu o anumită viteză, faza actuală fiind de decelerare. Legile universului arată că această deplasare centrifugă, această expansiune, va încetini treptat până la momentul în care mișcarea se va opri. Din acel moment, sensul de deplasare se va inversa și universul va intra într-un proces de contacție, totul începând să se miște din ce în ce mai accelerat către centrul (nucleul) universului.
În final, universul nostru se va transforma într-o gaură neagră a cărei forță de atracție va fi atât de mare încât nici măcar fotonii (particulele/corpuscul ale luminii) nu vor mai putea scăpa, ceea ce înseamnă că nici lumina nu va mai putea fi reflectată, acel centru devenind un punct negru în spațiu, cu o putere de atracție colosală și o masă extraordinară.
După atingerea maximei concentrări, temperatura și presiunea nucleului universului vor deveni inimaginabil de mari, ceea ce va provoca inevitabil o imensă explozie, adică se va ajunge la cunoscutul moment al Big-Bang-ului. În continuare, Marea Explozie va repune universul în expansiune din ce în ce mai accelerată, se va atinge un maxim, după care viteza va scădea treptat pănă la momentul zero; și ciclul se va relua la nesfârșit.
 După părerea mea, e posibil ca aceste pulsații să se producă nu numai la nivelul întregului univers ci să existe și pulsații (implicit Big-Bend-uri) cu caracter local. Plec de la ideea că nu numai fiecare planetă, ori corp fizic, material, dar și fiecare atom conține în centrul său de formare o gaură neagră. Mă rog, asta e altă poveste și nu mulți sunt dispuși să o creadă, deși, sunt convins, acest principiu stă la baza creării componentelor universului. Și, ca să închid acest subiect, ce ați spune dacă ați afla că, în procesul formării lor, găurile negre produc...apă (desigur, nu chiar sortimentul de apă care curge la robinet)? 

Revenind acum la modul în care intreacționează vastul câmp energetic pe care-l traversează în prezent sistemul nostru solar și planetar, și care ne penetrează, se poate afirma că deși acesta ne poate ajuta enorm la ascensionare, prin creșterea nivelului nostru de vibrație, ființa umană (și nu numai), capabilă să-și producă propriul câmp energetic, se poate opune sau nu câmpului exterior în care a ajuns planeta. Cu alte cuvinte, noi ne putem integra fluxului ascensional, sincronizându-ne vibrațional cu acesta sau, dimpotrivă, ne putem opune acestuia, prin producerea unui câmp vibrațional propriu de joasă frecvență, ca urmare a creării și menținerii unor stări emoționale precum ura, disperarea, narcisizmul, egoismul, minciuna etc.
Aceste stări emoționale sau comportamentele lipsite de iubire produc vibrații de joasă frecvență, incompatibile cu evoluția și ascensiunea, știut fiind că cu cât o dimensiune este mai înaltă, cu atât vibrația în acea dimensiune este mai ridicată.

Mecanismul de producere a energiilor în corpul ființelor, deci și al omului, se numește mitocondrie, supranumită și „uzina de producere a energiei corpului viu”.
Mitocondria
Fiecare celulă a corpului dispune de cel puțin o mitocondrie. Frecvența de vibrație a energiei ganerată de mitocondrie poate fi mai mare sau mai mică, ea depinzând de stările noastre emoționale, stări care decurg din gândurile și faptele ființei respective.
Fiecărei stări emoționale îi corespunde o anumită frecvență de vibrație. Ura, invidia, minciuna, egoismul, suferința, durerea etc., adică toate stările negative, au o vibrație joasă ori foarte joasă. Dimpotrivă, iubirea, compasiunea, pacea, înțelegerea, înțelepciunea, corectitudinea, beatitudinea, sacrificiul pentru o cauză nobilă etc, adică stările și atitudinile benefice, au o vibrație înaltă sau foarte înaltă. 
Celula vie
 Este de înțeles că un individ, generator de energie de joasă frecvență, ca urmare a acțiunilor și gândurilor sale lipsite de Lumină, nu va putea ascensiona în planuri superioare, nu va evolua, chiar dacă planeta trece acum printr-un câmp favorabil de energie înaltă. 
Aceasta doarece energia produsă de el nu se sincronizează (nu este în fază) cu energia benefică intrată pe planetă. Altfel spus, ființa cu vibrație joasă nu se lasă penetrată de vibrația înaltă venită din univers. 
Sigur că și această ființă este „bombardată ” de energiile înalte pe care le primim, dar ele nu vor avea prea mare efect (sau de loc) din cauza barajului pe care-l va forma energia de vibrație joasă a acelei ființe în calea energiilor din univers. Ființa „înrăită” se baricadează și refuză lumina.
Din păcate, așa cum reese și din aproape toate sesiunile de regresie hipnotică accesibile pe internet, există numeroase entități malefice, aparținând unor civilizații ale întunericului (reptilieni, draconieni, insectoizi, grii etc., care „ajută” ființele umane vulnerabile să se îndepărteze de Lumină și de Divinitate, prin intervenții brutale sau perfide care sfârșesc prin a convinge (la nivel subtil) „subiecții” că acțiunile lor reprobabile ar fi corecte și benefice ființei interferate.
În afara celor de mai sus, vreau să mai amintesc și de efectul nefast pe care-l are consumul de carne, de droguri ori de produse alimentare procesate (cum ar fi zahărul).
Consumul de carne (în special roșie; adică de la animale, altele decât peștele) provoacă scăderea nivelului de vibrație al consumatorului, în primul rând pentru faptul că, în marea majoritate a cazurilor, animalul sacrificat a trecut, înainte de moarte, prin frici teribile, prin disperare, prin suferință.

Ucigașii din carne

mai  ales „îmbunătățită” cu potențioatori de gust.

Ori, toate acestea au fost stări care au impregnat carnea animalului cu energii extrem de negative, deci de joasă vibrație, energii care se transferă consumatorului.
În ceea ce privește consumul de pește, trebuie spus că, în principiu, vibrația scăzută nu se datorează decât în foarte mică măsură stării emoționale a victimei la capturare și sacrificare ci mai ales faptului că peștele (cu deosebire cel oceanic) a devenit un acumulator de toxine, ca urmare a poluării apelor, de care, evident, responsabil este tot omul.
Dar, cum poate toxina din peștele consumat să scadă frecvența de vibrație a consumatorului ? 


Nu consumați macrou !
Toxinele care ajung în corpul uman produc dereglări în funcționarea organelor interne pe care le otrăvesc. Ingerate, ele influențează mobilitatea, capacitatea de muncă, starea emoțională și gândirea, starea de sănătate.
Orice dereglare produce suferință și o proastă funcționare a unui organ sau altul. Influențează negativ judecata, raționamentul și, prin asta, crește energia de joasă vibrație produsă de cel afectat.
Pentru a încheia această lungă intervenție, vreau să amintesc că, așa cum ați constatat din multele mesaje primite de la ființele de lumină, inclusiv cele divine, mesajele, transmise în clar ori codificat, se primesc tot prin energiile (lumina) sosite din univers. Ființa umană interferată ori rezonantă pe frecvențe joase nu poate primi aceste informații, sau, dacă  parțial le recepționează, nu le poate interpreta corect sau le refuză.]

Cu toate acestea, schimbarea a început deja. Se va schimba steaua (nota C.M. : Soarele; nu va fi altul dar își va schimba caracteristicile și modul de influențare, înclusiv compoziția luminii emanate și puterea de penetrare). 
Se vor schimba planetele (nota C.M.: logic, din moment ce „aripa” galaxiei Calea Lactee, din care face parte Pământul și sistemul nostru solar, se poziționează treptat pe alte coordonate). 
Se vor schimba elementele (nota C.M.: cea mai evidentă va fi trecerea corpului uman de la structura de carbon la cea de siliciu, cristalină).

Când veți ajunge, în sfârșit, să înțelegeți că absolut tot ce numiți voi materie este doar o anumită stare a unui anumit câmp energetic, atunci veți înțelege că o astfel de schimbare în mediul energetic, ca aceea în care ați intrat, schimbă totul.
Și, când veți înțelege că, de fapt, toată energia nu este altceva decât conștiință, veți afla mai precis ce legătură există între conștiința proprie și toate celelalte.
Mai degrabă este vorba de aceeași dilemă: „ Aripioarele peștilor mișcă apa sau apa deplasează peștele ?!” Vedeți? Aveți și un termen pentru acest lucru, îl numiți Divin Timing (Calendarul Divin)
.

Acum, să abordăm chestiunea diferitelor dimensiuni. Când vă referiți la ele, de fapt, voi faceți trimitere la multiplele stări de conștiință posibile. Le puteți percepe ca fiind separate, dar, de fapt, puteți închide ochii și să faceți un tur larg asupra lor, sau cel puțin asupra conștințelor cu care vă puteți sincronza ca vibrație, după care puteți reveni în scaunul vostru.
Acum până și oamenii voștri de știință încep să înțeleagă și să accepte că totul și toate sunt legate și că nimic din univers nu este separat.
Deci, adevărata întrebare este: "Cum și cu cine ne putem alinia?"
Când priviți înapoi la ultimii câțiva ani, veți vedea că lumea voastră s-a schimbat ca într-o fulgerare cosmică. 

Vă invităm să vă bucurați de ea!
Consiliul.
https://sananda.website/the-council-via-ron-head-october-7th-2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu