Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 1 august 2018

Mesaj de la Mama Pământ


(20 iul.2018; channeler Natalie Glasson)
Traducerea Const. Mihăilescu.


Frumusețea ființei mele poate fi văzută în jurul vostru, în cea mai mică plantă și în cel mai mare copac. Esența mea este în fiecare particulă a solului și în fiecare floare care înflorește. Mă veți găsi în esența animalelor, a insectelor și a tuturor formelor creației planetare, deoarece toate și fiecare dintre ele îmi poartă energia. Veți descoperi că energia mea este în ființa voastră, vibrând în armonie cu esența și lumina voastră. Eu sunt Mama Pământ / Gaia.
Când veți căuta să descoperiți frumusețea ființei mele în interiorul planetar ori în natura care vă înconjoară, oricât de mare sau de mică este zona cercetată, puteți găsi similitudini cu ființa voastră și reprezentări din energia Creatorului.
Viața este o colecție de dimensiuni. Tu îți alegi dimensiunea pe care o ai în interiorul percepțiilor, gândurilor și dorinței tale de a-ți deschide inima și sufletul.
Eu, Mama Pământ, nu vorbesc despre dimensiunile planurilor interioare sau ale Universului Creatorului, vorbesc despre dimensiunile vieții de pe Pământ. Există atât de multe moduri de a trăi și de a experimenta viața și există multe dimensiuni ale Pământului care pot fi ori ar trebui întâlnite.
Există dimensiuni ale creației care descriu regnurile naturale, regatele elementare și chiar elementalii.
Apoi, există dimensiuni ale existenței, fiecare semnificând o anumită deschidere a ființei și acceptarea adevărului. Când existați pe Pământ, nu este imposibil pentru voi să descoperiți ce dimensiune a Pământului vă este habitat și cu care vă confruntați.
Puteți găsi o mai mare legătură, implicare și unitate a voastră cu energiile mele, Mama Pământ. În acest fel vă puteți deschide dincolo de orice limitări false create de omenire, nu de Pământ, și să începeți să explorați adevărata natură, să experimentați tot ceea ce vă poate oferi corpul meu fizic.

Limitările și suferințele, greutățile și durerea sunt creații ale omenirii și ale sistemelor de gândire ale generațiilor umane. Astfel de forme de gândire pot afecta elementele și chiar prezența naturii. Când umanitatea se va hotărî să renunțe la modelele de gândire care o limitează, care o leagă și provoacă haos, atunci scopul existenței omului pe Pământ se va revela. Există dimensiuni ale deschiderii, expansivității și legăturii cu natura, cu Mama Pământ, care permit noi experiențe spirituale. În interiorul Pământului, se poate spune că există o comoară care așteaptă să fie descoperită. Comoara aceasta este o nouă modalitate de a fi, de a trăi, de a vă vedea, de a vă simți, de a auzi și de a exista pe Pământ sau în interiorul lui.

Dimensiuni ale vieții pe Pământ.
Există numeroase dimensiuni ale vieții pe Pământ; doresc să prezint trei dintre ele, care vă vor iniția în călătoria în dimensiunile ființei și existenței mele.

Dimensiunea luminii.
Dimensiunea luminii vă permite să vă treziți simțurile, ajutându-vă să vedeți, să simțiți și să experimentați lumina ca parte a ființei voastre și a împrejurimilor. Recunoaști lumina ca pe un bloc ce formează fundația pentru toate creaturile, iar voi, ca ființe inteligente, puteți descoperi diferitele vibrații ale luminii din toată creația. Lumina poate lua felurite forme, are numeroase niveluri de vibrație și o bogată panoplie de culori, toate aflate într-o permanentă schimbare și expansiune. Când vă integrați în dimensiunea Luminii Pământului simțiți și recunoașteți viața, existența și realitatea voastră ca energie integrată în fluxul continuu, în necontenită expansiune și transformare.
Voi vedeți dincolo de lumea fizică, atunci când vă trăiți viața, prin simțurile voastre, înfăptuind o colaborare de lumină (sau particule de energie) care vibrează.
S-ar putea să vă dați seama că nimic nu este permanent și că totul poate fi modelat prin gândurile și intențiile voastre. Aceasta creează o experiență de eliberare și speranță, pe măsură ce vă asumați responsabilitatea pentru lumina și energia din interiorul și din jurul vostru. Cauza și efectul devin foarte evidente, ca și abilitatea voastră de a înțelege călătoria luminii de la o sămânță sau de la o intenție la manifestarea ei, și dincolo de ea.
Dimensiunea luminii este atât de captivant de explorat, deoarece vă permite să creați o punte a conștiinței voastre cu domeniile energetice și fizice, recunoscându-le ca fiind una, ceea ce vă va ajuta să înțelegeți scopul pentru care a fost creat Pământul.
Pentru a accesa dimensiunea Luminii Pământului, vă invit să-mi invocați energiile și asistența, mie, Mama Pământ; exprimați-vă dorința și invitați-mă să vă vindec rănile și să vă trezesc simțurile pentru a deveni conștienți de dimensiunile pământești. Imaginați-vă, simțiți-vă sau recunoașteți cum eu formez o sferă de lumină pe care v-o ofer și în care voi introduceți conștiința voastră.
Pe măsură ce vă așezați conștiința în sfera de lumină pe care o vizualizați, simțiți și recunoașteți cum natura din jurul vostru strălucește de lumină. Vibrațiile naturii se propagă prin ființa voastră și vă trezesc simțurile, creând o minunată vindecare totalității voastre.
Lumina de culoare verde vă inundă ființa și simțurile, permițându-vă să intrați în dimensiunea de lumină a Pământului. Experimentați acest lucru. Practicând acest exercițiu, vă veți trezi simțurile mai repede și vi se va revela adevărul.

Dimensiunea frumuseții
Dimensiunea frumuseții poate fi cu adevărat înțeleasă atunci când observăm natura în toate multele ei forme. Când recunoști frumusețea naturii, devii conștient de perfecțiunea tuturor lucrurilor și simți nevoia 
de a te elibera de tentația de a judeca frumusețea sau arta. Frumusețea există în toate lucrurile, ființele și situațiile și nu este rezervată doar unora. Frumusețea nu este neapărat o reflecție exterioară, mai degrabă ea se naște din reflecția interioară. Frumusețea se poate manifesta prin numeroase calități și are capacitatea de a rezona cu ființele provocând o intimă trezire la adevăr.
Dimensiunea frumuseții promovează în tine o trezire interioară a adevărului și o reflectare a purității Creatorului și a energiilor pe care le transmit prin ființa mea, Planeta Mamă. Când, în cadrul dimensiunii frumuseții, vedeți, simțiți și recunoașteți realitatea din jurul vostru totul se percepe ca perfecțiune manifestată. Totul vă vorbește despre Creator și vă dezvoltă o profundă admirație, recunoștință și apreciere pentru tot ceea ce se manifestă. Dimensiunea frumuseții vă permite să accesați o înțelegere și o conexiune profundă cu Pământul și cu Creatorul, care vă deschide să primiți și să deveniți Creatorul la o scară mai mare. Deveniți o expresie și o mărturie a frumuseții, înțelegând-o dincolo de manifestarea fizică, ca o legătură directă cu Creatorul.
Pentru a accesa dimensiunea frumuseții, este nevoie să vă recunoașteți și să mărturisiți frumusețea voastră interioară. Este nevoie să căutați în interiorul ființei voastre dincolo de manifestarea voastră exterioară, dincolo de gândurile, percepțiile și emoțiile voastre, călătorind spre sursa și nucleul ființei voastre. Este în esența ta să descoperi frumusețea ta. Acest lucru se face cu răbdare și încrederea, de câte ori există o iluzie care acoperă dimensiunea frumuseții. Odată accesată, veți rămâne conectați, la această dimensiune ceea ce înseamnă că zilnic veți putea admira și simți frumusețea Creatorului în manifestare pe Pământ.


Dimensiunea diversității
Dimensiunea diversității vă încurajează să recunoașteți schimbarea ca pe un aspect natural al ființei și realității voastre. Fluxul continuu și expansiunea Creatorului pe Pământ și lucrul pe Pământ devin vizibile pentru voi. Îți dai seama că timpul nu există, de aceea totul are un caracter constant și se manifestă în veșnicie, în timp ce se dezvoltă și se transformă în altceva. Echilibrul naturii este constant și totuși e un parametru de schimbare din partea Creatorului, voi experimentându-l ca armonie, ușurință, cu un sentiment de minune și respect. Dimensiunea diversității pe care o aplicați în legile Universului Creatorului influențează și modelează Pământul.
Voi deveniți conștienți atât de natura permanentă cât și de cea schimbătoare a sufletului vostru, adică de capacitatea voastră de a fuziona cu Tot Ceea ce Este, cu Creatorul. Dimensiunea Diversității poate fi una dintre dimensiunile cele mai provocatoare de a înțelege; totuși ea vă invită să renunțați la rațiune și să încercați să înțelegeți, văzând cum funcționează sistemele și adevărata voastră ființă, ființa Pământului și a Creatorului. Începeți să experimentați mai întâi procesul dualității, apoi treceți la experiența esențială a echilibrului.
Pentru a începe explorarea Dimensiunii Diversității este necesar să vă invit în energiile mele (Mama Pământ), care să vă vindece de gândirea separării și liniarității lucrurilor. Aceasta va fi o schimbare în percepțiile voastre despre voi și despre realitatea exterioară, permițându-vă să renunțați la limitări și la iluzia separării, pentru a recunoaște prezența diversității în toate aspectele Creatorului pe Pământ.
Pe măsură ce îmi permiteți să lucrez cu voi, veți împrumuta energia mea și veți determina transformarea interioară. Eu, Mama Pământ, vă încurajez să explorați ce înseamnă diversitatea pentru voi și pentru cel mai profund nucleu al ființei voastre.
Prin explorarea voastră, înțelegerea va intra în ființa voastră, permițându-vă să accesați Dimensiunea Diversității Pământului, iar voi veți beneficia de influența și prezența ei în realitatea voastră.
Este important să accentuez faptul că realitatea pământească rămâne aceeași cu cea pe care o accesați ca Dimensiune a Pământului; de fapt este o schimbare în interiorul vostru, a percepțiilor voastre care se manifestă, o legătură și înțelegere mai profundă a Pământului.
Intrați, dragilor, într-o nouă dimensiune a ființei voastre pământești și edificați o legătura mai tranică cu mine, Mama Pământ.
Noua dimensiune este experimentată prin intermediul vostru prin modul în care vă vedeți și interacționați cu lumea din jurul vostru.
Cu multă iubire, Mama voastră Pământ.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu