Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 25 august 2018

MATEI, 18 aug. 2018


(channeler Suzy Ward, mama pământeană a lui Matei).
Traducere Const. Mihăilescu

Cu salutări prietenești din partea tuturor membrilor acestei stații spațiale! Sunt Matei.
Matei (actual în Nirvana)
Majoritatea întrebărilor și comentariilor dvs. se referă la întâlnirea privată dintre președintele Statelor Unite, Donald Trump și președintele Rusiei, Vladimir Putin; cu aceasta vom și începe acest mesaj. Întâlnirea dintre cei doi trebuia să fie privată, cu participarea exclusivă a traducătorilor, deoarece natura subiectelor care urmau a fie discutate era strict secretă.
Iată ce ne-au comunicat membrii forțelor speciale extraterestre din agențiile de informații, în legătură cu această întâlnire: Rusia are nenumărate fișiere informatice și apeluri înregistrate care sunt dovezi ale crimelor „iluminaților” împotriva umanității.
Această colectare de date și dovezi din partea rușilor este de o importanță crucială, deoarece Putin, unul dintre cei mai puternici și mai bine cunoscuți lideri din lumea voastră, conduce grupul care lucrează în spatele scenei pentru a aresta și a judeca pe cei vinovați. În siajul celor doi președinți se află alte persoane influente din guverne, din sectorul economic, juridic, corporatist, militar, religios și mass-media care sunt implicate în această largă acțiune masivă. Există motive serioase pentru care cel mai important aspect al dialogului dintre Putin și Trump, desfășurat la Helsinki, nu poată fi făcut public. Cel puțin deocamdată.
Totuși, la vârf, „Iluminații” au simțit că ceva se petrece.
Inițial, acuzațiile lor împotriva lui Putin și a Rusiei au vrut să fie o răzbunare pentru refuzul repetat al lui Putin de a-și uni forțele cu ei. Cu titlul de urgență „Iluminații” au trecut de la "Imixtiunea Rusiei în alegerile din 2016 ale Statelor Unite" la "Rusia va încerca să manipuleze alegerile în toate țările democratice",ori "Putin a declanșat un război cibernetic" sau " închideți rețelele electrice și creați haos! ".
Scopul acestei propagande anti-ruse a fost acela de a convinge omenirea că nu se poate avea încredere de niciun fel în această țară, că nimic din ceea ce face ori spune Putin nu trebuie crezut. Această campanie de defăimare ar putea diminua în măsura în care Putin le-ar accepta propunerile. În cele din urmă, adevărul și justiția vor prevala.
Dacă ați auzit sau ați citit despre eventuale arestări și acuzații (nota C.M.: în rândul iluminaților) fiți siguri că unele dintre aceste informații sunt corecte, dar nu toate, căci acolo unde Illuminati controlează mass-media, ei diluiază sau răstălmăcesc informațiile, fluturând ideea "conspirației".
Vibrații tot mai înalte stau la baza efortului de colaborare pentru a pune capăt domniei cabalei, a înșelăciunii și controlului pe care aceasta le practică de foarte multă vreme, în majoritatea țărilor în care întunecații sunt înfilțrați. Din fericire, imperiul pe care și l-au creat se transformă repede în praf și pulbere iar efectele devastării economice și manipulării societății se vor opri, faptul fiind resimțit de tot mai mulți oameni. Din păcate, în destul de multe regiuni ale lumii voastre oamenii vor continua să sufere din cauza regimurilor sau guvernărilor tiranice, mincinoase și corupte.
Misiunea voastră, în calitatea de lucrători ai luminii, continuă să fie foarte importantă: trimiteți către cei aflați încă în suferință lumină, iubire, compasiune și orice fel de ajutor (inclusiv material), pentru ca și ei să se elibereze de nefasta influență a „iluminaților”! Am spune că ajutorul vostru este vital.
Vizualizați Pământul scăldat într-o lumină aurie și veți grăbi ziua în care toate popoarele se vor bucura de libertate, bunăstare și iubire necondiționată. Asemenea acțiuni și atitudini vă ajută să vă ridicați nivelul de conștiință, căci legile universului lucrează pentru toată lumea.
În conext, scopul mesajelor noastre este de a oferi clarificare asupra multor chestiuni foarte importante din lumea voastră. Legat de acest aspect, salutăm toate comentariile și întrebările de natură spirituală, pe care ni le adresați..
Intrebare: Înțeleg că eu sunt un suflet în corpul unei persoane, nu invers. Problema este că nu știu exact ce este un suflet sau de unde provine el. Puținii oameni cu care pot vorbi despre metafizică nu par nici ei a ști. Ce ne poate spune Matthew despre acest suflet misterios ?"
Matei: Vom face tot posibilul pentru a clarifica „misterul ". Sufletul vine de la Creator, Sursa a tot ceea ce există. Creația, este "produsul" acțiunii Creatorului. Pentru simplitate, noi spunem Creator; alte denumiri pot fi: Totalitatea, Tot Ceea ce Este, Eu Sunt ori Unicul. Cei mai mulți oameni atribuie acestor termeni numele de Dumnezeu. Pe de altă parte, majoritatea lumii pământene pune semnul egal între Univers și Cosmos, ceea ce nu este exact.
Adevărul este că eu nu știu ce a existat înainte de prima exprimare de Sine a Creatorului, totul făcând trimitere la așanumitul "Big Bang". Expresia este legată de eliberarea bruscă a celei mai puternice forțe din Cosmos, esența pură a luminii iubitoare a Creatorului. Această energie divină infinită, indestructibilă, care cuprinde conștiința cosmică sau Creatorul, ar corespunde cu începutul, nașterea, sufletelor din întregul Cosmos.
La un moment dat, Creatorul a înzestrat sufletele cu darul liberului arbitru și cu capacitatea de manifestare inerentă. De fapt, noi știm atâta cât știm, despre Universul nostru, nu despre Cosmos, care cuprinde multe universuri.
Sufletul ales de Creator pentru a fi conducătorul acestui univers este cel pe care noi îl numim Dumnezeu (ori altcumva). Dumnezeu folosește energia Creatorului pentru a-și realiza ideile; și, ca microcosmos al lui Dumnezeu, fiecare suflet din familia Sa universală are în mod proporțional aceeași capacitate de co-creare ca și El.
Sufletul poate trăi într-un corp fizic sau eteric sau ca un spirit liber fără formă, care-și amintește începuturile și își cunoaște misiunea de-a lungul vieților. Când un suflet alege o viață fizică, în funcție de stadiul evolutiv al conștiinței sale, alegerea poate fi reprezentată de un corp uman sau orice altă formă materială (animal, pasăre, insectă, plantă, planetă, soare, sau alt corp astral).
În orice formă și oriunde în acest univers în care sufletul a decis să se manifeste, el este, în principiu, o ființă veșnică, inviolabilă și independentă și, în același timp, legată inseparabil, din punct de vedere energetic, de Dumnezeu și de Creator dar și de toate celelalte suflete din întregul cosmos. Greu de crezut dar perfect adevărat.
Acum să facem referire la Pământ, actualul nume al planetei aleasă drept corp material de sufletul numit Gaia. El este sursa de viață a tot ce există în interiorul și pe corpul său fizic și fiecare suflet care se incarnează pe el reprezintă forța vieții tuturor formelor care se crează acolo, ca diversificare a posibilităților de a experimenta.

Când un suflet produce un personaj, acel suflet devine un suflet "cumulativ" sau "părinte" și toate cunoștințele dobândite de fiecare personaj la rândul său sunt disponibile tuturor celorlalți. Când sufletele personale produc descendenți, ele devin suflete cumulative și, pe măsură ce această "familie" continuă să crească, depozitul de înțelepciune, cunoaștere și experiență, cu care se înzestrează fiecare personaj nou se extinde în mod corespunzător asupra celorlalte.
Spunem „sufletul cumulativ” pentru a indica acumularea de personaje în arborele genealogic creat de la nașterea primului suflet, numit „suflet rădăcină”. Cunoașterea este în fiecare suflet derivat, dar toate formează o uitate cumulativă care poartă totalitatea experiențelor dobândite de fiecare personaj separat.
Dar asta nu înseamnă că sufletul anterior își abandonează urmașii! Fiecare personaj are acces la tot ceea ce se află în depozitul de cunoaștere acumulat de întreaga familie de suflete, astfel că, oricare dintre sufletele derivate din „ sufletul rădăcină” poate accesa întreaga cunoaștere acumulată de la crearea lui încolo, practic, cunoașterea și conștiința existente în întregul univers. Deci nu este o chestiune de învățare, ci, mai degrabă, de amintire a ceea ce există în acest, practic infinit, depozit de cunoaștere universală.
Mai mult decât atât, sufletul, bazându-se pe depozitul de cunoaștere la care are acces, dă personajului său un sistem de orientare superb: conștiința, capacitatea nelimitată de a iubi, sentimentul de onoare, instinctul de supraviețuire, intuiția, inspirația, aspirația, creativitatea etc; toate talentele în artă provin din suflet. Legătura dintre suflet și personajul pe care-l deservește este una telepatică, care ține de activitatea "paranormală" a sufletului. 
Accesarea surselor de informații depinde de gradul de conștientizare a personajului, în conformitate cu alegerile sale, decurgând din manifestarea inalienabilă a liberului arbitru, a voinței sale libere.
Este o practică des întâlnită în care mai multe suflete, aparținând aceleiași familii, aleg să aibă un număr de vieți împreună, caz în care formează „ grupuri de suflete” a căror mărime variază considerabil de la un grup la altul. Un grup poate cuprinde și câteva mii de suflete, dar durata de viață „simultană” este deobicei diferită. Rare sunt cazurile în care se manifestă simultaneitate în ceea ce privește durata de viață. Din „familia de suflete” pot face parte nu numai părinți, copii, frați, bunici, soț, soție dar și profesori, îndrumători, prieteni, colegi de afaceri, concurenți, adversari.
Înainte de a „plonja” în viață, sufletul încheie un contract referitor la rolul pe care și-l asumă în acea viață cu sufletele viitorilor părinți, copii, bunici, frați, alte rude, soț, profesor, angajator, prieten, coleg de afaceri, concurent, adversar.
Generațiile diferite se sincronizează cu ușurință, căci sufletele se află în continuum ACUM, unde toate viețile se desfășoară simultan, iar contractele colective devin acordul de pre-naștere al grupului.
Acordurile sunt făcute cu dragoste necondiționată și sunt concepute ca oportunități de creștere - lecții karmice - pentru fiecare participant.
Unele suflete sunt de acord să joace roluri "grele" (hoți, șarlatani, criminali, dezechilibrați mental etc; n.m.) pentru a oferi circumstanțe celor din grupul de suflete aferent, să anuleze dezechilibrele create în vieți anterioare sau cea care urmează. Totul este astfel corelat încât fiecare suflet să aibă de câștigat ca evoluție.

Sufletul este imun la agresiuni precum: distrugerea corpului fizic, boală, inclusiv în cazul în care nu a ajuns să își ia un corp fizic din cauza unui avort. (nota C.M.: în acest ultim caz, explicția constă în faptul că sufletul a ales doar experiența de făt, ca manifestare temporară în materie. În acea scurtă perioadă existențială în planul fizic, sufletul a dorit să cunoască emoțiile femeii însărcinate iar acea scurtă perioadă va servi atât lui în vețile viitoare cât și mamei care a renunțat la fetus).

O altă întrebare la care sunt solicitat să răspund este legată de exprimarea „EL”, atunci când vă referiți la Dumnezeu. De fapt Dumnezeu este androgin, reprezentând echilibrul perfect între energiile masculine și cele feminine. (
nota C.M.: în unele mesaje Dumnezeu ni se adresează ca Mama - Dumnezeu iar în altele ca Dumnezeu – Tatăl. În asemenea situații, Dumnezeu dorește să accentuieze o anumită latură a feminității ori a masculinității Sale).
De fapt, în fiecare ființă (nu numai umană) există atât energiile masculine cât și cele feminine, pregnant fiind exteriorizate și valorificate fie cele masculine, fie cele feminine, în funcție de sexul pe care și l-a ales să se manifeste sufletul în acea viață, pentru a-și îndeplini cât mai bine contractul cu care a venit. Asta se petrece și în cazul planetelor, al aștrilor, în general. De exemplu, Gaia este predominant feminină, iar sufletul care este întruchipat pe planeta numită Marte, este predominant masculin. Aceasta ține, de asemenea, de manifestarea acestor planete în realitatea lor. (nota C.M.: Pământul = mamă iubitoare, Marte = războinic)
Deci, revenind, personajele interpretate de suflet într-o anumită viață, reprezintă potențări ale energiilor masculin-feminin, organismele având sexe și orientare sexuală, acestea fiind alese de suflet în funcție de ceea ce vrea să experimenteze în timpul acelei vieți. Uneori, nu neapărat dintr-o eroare genetică, un bărbat cu caracteristici ale fizionomiei masculine, se poate manifesta pregnant ca o femie, ori invers. Toate aceste situații se explică prin dozarea energiilor masculine și feminine în ființă. În general însă, heterosexualitatea este corelată atât ca manifestare (sentimente, atitudine etc) cât și ca fizionomie.
Însă homosexualitatea este tot o alegere a sufletului, care a urmărit ceva în acel program de viață. 

 Scopul fiecărui suflet în fiecare viață fizică este de a realiza o experiență echilibrată și fiecare dintre personajele sale este un suflet independent de toate celelalte, dar veșnic legat energetic cu ele.
Între două încarnări personajele sufletelor trăiesc într-o lume a spiritului într-un corp eteric, care nu are organe de reproducere sau senzații sexuale. Unele suflete sunt atât de evoluate încât nenumăratele persoane care-l reprezintă trăiesc ca un colectiv într-o stare de conștiință cumulativă, o conștiință de grup, unde există un echilibru perfect și o armonie perfectă, o stare de fericire dincolo de imaginația voastră sau, mai exact, dincolo de nivelul actual al cunoașterii voastre conștiente
.
Sper că explicatile de mai sus au făcut mai multă lumină asupra sufletului "misterios".
În rezumat, realitatea poate fi definită ca fiind modalitatea prin care Dumnezeul acestui univers exprimă infinita iubire a Creatorului.

Intrebare: Există o cale pentru ca un creier 3D să înțeleagă relația dintre suflet și persoana pe care o reprezintă? Cum poate fiecare personaj să continuie să existe în mod independent? Asta înseamnă că în timp, o persoană devine un suflet?
Suzy
Răspuns: Mai întâi, să spunem că creierul este un computer. Toate datele introduse - tot ceea ce persoana a experimentat până atunci, împreună cu toată învățătura și gândurile dobândite - sunt stocate în banca de memorie a creierului. 
Când apare necesitatea de a recupera oricare dintre aceste date, mintea accesează informații pertinente situației din banca de informații astfel încât persoana să poată acționa sau reacționa cognitiv.
Cu toate acestea, capacitatea creierului din a treia densitate de a accepta datele este limitată – pentru el, informațiile trebuie să se încadreze în sistemul de credințe al persoanei sau în capacitatea de a-și imagina. În 3D, relația dintre suflet și personaj depășește limitele creierului. Prin urmare, nu există posibilitatea ca mintea să recupereze și să înțeleagă viețile multiple ale sufletelor veșnice, care se întâmplă simultan și independent unul de celălalt, totuși legate în mod inseparabil energetic.
Din alte informații pe care vi le-am furnizat, știți că o personă nu poate devini în timp un suflet - fiecare persoană este un suflet de-a lungul eternității.

Dragi surori și frați, vă sprijinim cu dragoste necondiționată, pe măsură ce ajutați membrii Pământului din familia noastră universală să se trezească la conștiința binelui lor multidimensional.
Pace și iubire!
Matei, prin Suzanne Ward
Website: The Matthew Books


Un comentariu: