Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 29 iulie 2018

Trump pregateste armata SUA pentru un razboi subteran cu extraterestrii malefici...


şi a adăugat coloanei motorizate prezidenţiale un vehicul cu ajutorul căruia poate «vorbi cu cei de pe Marte»
 
În timp ce mii de oameni mergeau la Roswell, New Mexic, pentru a 71-a aniversare a celui mai misterios incident OZN din istoria SUA, care a avut loc pe 7 iulie 1947, un nou raport, ce pare de pe altă lume, al Ministerului Apărării din Rusia care a circulat in iunie la Kremlin, speculează în mod deschis faptul că preşedintele Donald Trump pregăteşte forţele militare ale SUA pentru lansarea unui război masiv împotriva unei vaste baze subterane care este populată şi controlată de extratereştri malefici, ce se află la graniţa dintre New Mexico şi Colorado, cunoscută sub numele „Dulce Baseˮ. Trump a început o pregătire rapidă a aproape tuturor forţelor militare ale SUA în tactici de război subteran şi a ordonat o modificare imediată a bombardierelor strategice B-52 pentru a fi capabile să poarte bombe de 10 tone. Încă şi mai uimitor, Trump a adăugat coloanei motorizate prezidenţiale un vehicul misterios ale cărui posibilităţi de comunicare îi permit „să vorbească cu cei de pe Marteˮ.
Toate semnele indică faptul că preşedintele Donald Trump se pregăteşte de război împotriva extratereştrilor ce au legătură cu prăbuşirea OZN-ului din 1947 de la Roswell, New Mexico.
Potrivit acestui raport, în decembrie 2017 analiştii militari ruşi au observat cu stupoare că armata SUA a finanţat brusc cu peste 572 de milioane de dolari antrenarea şi echiparea a 26 din cele 31 de brigăzi combatante active ale SUA pentru lupte în baze subterane de dimensiuni mari. Scopul acestor pregătiri a devenit clar pe 18 iunie 2018, când preşedintele Trump a indicat Pentagonului să creeze o a şasea ramură a armatei SUA care să fie intitulată Forțele Spaţiale (Space Force). Trei zile mai târziu, pe 21 iunie, Comandamentul pentru Materiale al Forţelor Aeriene SUA a dezvăluit, într-o notă pe site-ul guvernului SUA pentru contractori, FedBizOpps, că este interesat că achiziționeze de urgenţă ceea ce a numit „piloni pentru a facilita capacitatea de a lansa bombe grele” ca parte a „programului de achiziționare a pilonilor necesari pentru a putea lansa bombe grele cu ajutorul bombardierelor B-52”.
Scopul este de a permite astfel bombardierelor să poată căra o bombă misterioasă de 10 tone. Întregul convoi ar urma să fie de asemenea însoțit de un vehicul de mari proporții, negru, realizat special pentru acest eveniment, prevăzut cu un dom (acoperire metalică a unui sonar sau a altor aparate specifice unei nave, ori a antenei unui radiolocator) mare și lucios așezat deasupra, vehicul ce a fost deja văzut ca făcând parte din coloana motorizată prezidențială a lui Trump.
Emisiile electronice în bandă X (asemenea radarelor perfomante ale navelor maritime militare) și în bandă Ka (folosită pentru comunicațiile prin sateliți) specifice acestui vehicul au fost corelate cu rețeaua de comunicații în spațiu (Deep Space Network) a NASA, care este cel mai mare și cel mai sensibil sistem de telecomunicații din lume, ce îi dă lui Trump posibilitatea de „a vorbi cu cei de pe Marte”.
În timp ce Casa Albă nu poate specifica dacă președintele Trump crede în existența extratereștrilor, continuă raportul de la Kremlin, specialiști din Ministerul Apărării din Rusia notează că în timp ce în decembrie 2017 Armata SUA își pregătea aproape toate forțele combatante pentru un război de amploare în baze subterane, Pentagonul a recunoscut în mod uimitor că derulează o anchetă secretă cu privire la OZN-uri, declarație urmată de proliferarea misterioasă pe internet a unor filmări autentificate de Departamentul Apărării din SUA care prezintă un avion militar american ce se întâlnește cu OZN-uri.
Aceste imagini fac parte din categoria „așa ceva nu poate fi inventat”, se arată în raportul de la Kremlin, iar creditul pentru postarea online a acestor filmări ale Departamentului Apărării din SUA, cândva top secrete, în care se văd OZN-uri, merge către o trupă de muzică rock numită Blink-182.
Chicago Tribune scrie despre solistul trupei, Tom DeLonge, într-un articol intitulat „OZN-urile sunt de acum un subiect de știri serios – îi puteți mulțumi tipului de la Blink-182 pentru aceasta” (UFOs Are Suddenly A Serious News Story, You Can Thank The Guy From Blink-182 For That).
DeLonge, deși pare a fi un oponent înverșunat al lui Trump, are cu toate acestea conexiuni „bizare/întortocheate” de afaceri de divertisment cu președintele Americii și cu fiica sa Tiffany. De asemenea, DeLonge a primit recent premiul „Cercetătorul Anului în Domeniul OZN-urilor”, de la Congresul Internațional pe tema OZN-urilor (International UFO Congress). Luarea în derâdere a cântărețului de către media centrală din SUA s-a oprit brusc atunci când WikiLeaksa dezvăluit emailuri care arată că DeLonge oferea consultanță unora dintre cei mai importanți oameni din guvernul Americii.
Unul dintre cei mai importanți oameni cu care WikiLeaks a dezvăluit că solistul de la Blink-182Tom DeLonge comunica despre OZN-uri este fostul manager al campaniei prezidențiale a lui Hillary Clinton, John Podesta, se arată în raportul menționat.
DeLonge a declarat că „a întâlnit extratereștri în apropiere de zona Area 51” și că a fost vânat de autorități din cauza muncii pe care o depune în investigarea prezenței extratereștrilor și a acoperirii de către autorități a acestui adevăr. Cântărețul a mai afirmat și că telefonul i-a fost ascultat pentru că are surse în cadrul guvernului SUA și pentru că a „vorbit cu oameni care cunosc cercetători naziști”.
Raportul de la Kremlin notează în continuare că referirile la „cercetători naziști” pe care le face solistul trupei Blink-182, Tom DeLonge, confirmă un raport din 2014 al serviciilor secrete ruse cu privire la aproape două milioane de documente top-secrete obținute de la agenția National Security Agency – Central Security Service a Departamentului Apărării a SUA, prin intermediul lui Edward Snowden, informații care oferă „dovezi incontestabile” că politicile interne și externe ale SUA urmează „o agendă secretă a extratereștrilor” încă cel puțin din anul 1945.
Declarația solistului trupei Blink-182 Tom DeLonge că a întâlnit extratereștri în apropiere de Area 51, explică raportul de la Kremlin, se referă la o așezare de amploare a Forțelor Aeriene ale SUA din deșertul Nevada ce a devenit una dintre cele mai secrete și bine protejate baze militare din lume, și unde mulți cred că de câteva decenii locuiesc extratereștri care le oferă americanilor tehnologie de vârf.
Se pare că acești extratereștri sunt în război cu o altă specie de extratereștri care, tot de câteva decenii, s-au aciuat într-o structură subterană vastă ce se întinde sub granița dintre Colorado și New Mexico, așezare ce este cunoscută sub numele de Dulce Base. Una dintre navele lor s-a prăbușit pe 7 iulie 1947, în apropierea micuțului orășel Roswell, din New Mexico.
În anul 1979 – înainte de campania prezidențială din SUA din 1980, când fostul guvernator al Californiei Ronald Reagan l-a învins năucitor pe socialistul Jimmy Carter, care era pe atunci președinte – forțele militare americane loiale lui Reagan au încercat să îi înlăture pe extratereștri din baza lor subterană Dulce Base.
S-a raportat că în timpul acestei bătălii 60 de soldați americani de elită au fost uciși, și numai trei au supraviețuit, dintre care doi se află în prezent în sanatorii particulare protejate în Canada. Expertul în explozibili din cadrul armatei SUA Phil Schneider este singurul capabil să povestească ce s-a petrecut în acea luptă, iar în media alternativă au apărut unele articole referitoare la el.
Schneider avea suspiciuni legate de baza subterană la construcția căreia contribuia, văzând foarte multe trupe de comando din Forțele Speciale Beretele Verzi în jurul taberei militare respective. Echipele de lucru au forat patru cavități mari, modul standard de a începe o astfel de construcție. Dar ce a ieșit din acele cavități nu a fost deloc parte din procedura standard. „Un aer negru ca funinginea a ieșit din săpăturile pe care le-am făcut acolo”, a povestit Schneider într-o conferință din 1995 de la Preparedness Expo.
El a coborât în subteran pentru a evalua situația, când s-a trezit la numai câțiva pași de un extraterestru „mare și gri” de peste doi metri înălțime. “Mirosea mai îngrozitor decât cel mai cumplit tomberon. Entitatea era absolut oribilă”, a spus el.
Schneider a bâjbâit după pistolul pe care îl avea în dotare. A ucis două astfel de entități, dar nu înainte ca una dintre ele să emită o energie distrugătoare și ciudată în direcția lui. Extraterestrul a făcut un fel de mișcare circulară cu mâna, în fața pieptului lui. Schneider a imitat acțiunea. „Imediat, o rază albastră m-a lovit și m-a despicat ca pe un pește.”
Raportul de la Kremlin conchide că înaintașii noștri din cele mai vechi timpuri descriau aceste două specii extraterestre ca „îngeri” și „demoni”, iar de la președintele Reagan încoace, Trump pare a fi primul lider american pregătit să îi confrunte pe acești „demoni”.
Necesitatea ca Trump să îi distrugă imediat a apărut întrucât acești inamici se pregătesc să își lanseze Proiectul Raza Albastră (Blue Beam Project) înainte ca el să îi mai poată opri. Este vorba despre un proiect negru de tip Star Trek la care Statul din Umbră (Deep State) a lucrat pentru a simula o invazie extraterestră, pentru a reuși să unească astfel întreaga umanitate într-o religie mondială New Age sub egida ONU cu Antihristul în fruntea ei. Împotriva acestui plan se ridică acum „îngerii” din Forțele Spațiale ale lui Trump.
Vom fi protejați de bărbații și femeile din armata noastră și din forțele de ordine, și, cel mai important, suntem protejați de Dumnezeu.” – Donald J. Trump.

Citiți și:
yogaesoteric
29 iulie 2018

Un comentariu:

  1. ..deci sunt vechii demoni (prezenti in toate miturile popoarelor in istorie) doar ca acu' le spun 'extraterestri', 'grey', 'reptilieni' sau 'fiinte interdimensionale'

    RăspundețiȘtergere