Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 17 iulie 2018

Bucurați-vă de ceea ce vă oferă momentul.


Mesaj de la Creatori.
13 iulie 2018; prin Daniel Scranton.
Traducerea Const.Mihăilescu.


Relaxați-vă! Știți că există doar o singură cale prin care ați putea încurca lucrurile: să vă „sabotați” singuri călătoria. Asta înseamnă a vă limita cât de mult doriți bucuria de a călători pe itinerariul pe care singuri vi l-ați ales. 
Nu vă puteți rătăci cu adevărat pe calea pe care mergeți.. Dar vă puteți restrânge oricât de mult bucuria și plăcerea de a călători.
Vrem să înțelegeți că aceasta este o călătorie pe care ați creat-o pentru voi înșivă, fără constrângeri. Deci, nu veți fi niciodată într-un loc pe care nu l-ați pus voi înșivă pe hartă.
Pentru unii dintre voi, știm că acest lucru poate părea un pic înfricoșător, deoarece nu aveți încredere în voi și nu sunteți siguri că ați ales ceea ce corespunde interesului vostru cel mai înalt.
Și care este interesul vostru cel mai înalt? Care este scopul vostru final? Ar fi pur și simplu să trăiți confortabil în lumea pentru care ați optat? Sau există, cumva, o imagine mai mare, un alt mod de a judeca lucrurile?
Clar vă este că ați venit să experimentați; asta este sigur. Dar ce să experimentați, câtă satisfacție ori suferință, cât disconfort vor fi necesare pentru acele experiențe? Ați știut pas cu pas ce veți întâlni în cale, în timp ce vă urmăriți scopul?
Nimic din ceea ce faceți nu este greșit, din moment ce corespunde alegerilor voastre. Cât bine sau cât rău provoacă alegerile voastre celorlalți, asta este altă poveste. Cert este că nu puteți face responsabil pe nimeni pentru ceea ce voi singuri ați ales. 
Vă spunem acest lucru pentru că vedem cum atât de mulți dintre voi, dorind să ajungă în locul pe care și l-au ales, nu au răbdarea și determinarea să încheie o experiență începută și vor să treacă la următoarea. Acesta este un efort inutil, căci nu puteți sări peste etape, fără a vă fi încheiat definitiv experiența în care vă aflați la un moment dat (și care corespunde exact cu nivelul vostru actual de evoluție).
Nu există o parte mai importantă și alta mai puțin importantă a călătoriei pe care o faceți, pentru a reveni ACASĂ.
Deci, unde te afli în prezent este cel mai important obiectiv al călătoriei pe care o faci acum. După ce-l îndeplinești, poți trece la următoarea etapă.
Noi vă spunem că fiecare etapă, fiecare aspect și moment al experiențelor voastre are o anumită savoare, o anumită și unică caracteristică și importanță, în munca voastră de a atinge măestria. Acel moment unic nu poate fi înlocuit cu un altul. Veți reveni la el până când veți atinge perfecțiunea.
Dorim să vă petreceți măcar puțin timp pentru a savura originalitatea fiecărui aspect al evenimentului în care vă aflați, căci fiecare are particularitatea sa inimitabilă.
Preocuparea momentului trebuie să fie prezentul nu viitorul și nici trecutul.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu