Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 19 iulie 2018

Anul 2018, an al completarii perioadei extremei polarități (IV)

Mesaj de la Arhan.Metatron
(4 iul. 2018; via James Tyberonn),
Traducere Const. Mihăilescu
(ultima parte)

Cele 12 dodecagoane în secvență cronologică liniară:
29 iulie - 23 august - Delta Aquarids Meteors,
12 iulie - Eclipsa soarelui pe lună nouă,
27 iulie - Eclipsa lunară totală pe lună plină,
11 august - Eclipsa soarelui pe lună nouă,
13 - 23 august - Perseide meteorice,
Sept 12 - Oct - Meteorica Orionidelor,
21 septembrie - 5 decembrie – Tauride,
23 septembrie 2018 - Equinox - Full Crystal Moon,
8 octombrie - Dragonii meteorici,
17 noiembrie - Leonids Meteorics,
13 decembrie - Meteorica Geminidelor,

Dec 21 -22: Solstițiul pe lună plină.
Dragilor, perioada dintre luna nouă a lunii august și luna plină din 25 septembrie, reprezintă punctul de plecare al recepției codului cristalin în Vortexul Crystal, energia crescând succesiv în faza lunară, cu un vârf care apare cu o săptămână înainte și un altul, săptămână după Equinox.

În tot acest aranjament există o planificare divină și un design inteligent, deoarece va fi o fază astronomică unică, în ultimul trimestru al anului 2018.

De fapt, noi am direcționat canalul pentru a organiza adunarea Codului-Carrier & Gridwerkers al Legii din Unul în Arkansas, în aceast moment al lunii septembrie, pe tmpul manifestării Mega Equinoxului și Lunii cristalinc.

Așadar, deși 2018 a avut faze de intensitate mare, în ultimul trimestru vor mai exista o serie de evenimente luminoase, o uimitoare emisie de energie cristalină, începând cu mijlocul lunii septembrie!

Apele cu efect tămăduitor, structurate în arc.
Îi încurajăm pe aceia dintre voi chemați să meargă în pelerinaj în zona în care se va manifesta Vortexul de Arc Crytsal, unde se vor îmbăia în apele termale naturale Hotsprings din Arkansas.

Edgar Cayce a sugerat că gema și cristalele ar putea fi folosite pentru a energiza apa iar dr. Marcel Vogel a fost primul (nu dr. Emoto), care a vorbit despre structura cristalo-geometrică a apei. El a descoperit că "frecvența de vibrație de bază" a apei este foarte asemănătoare, ca amprentă vibratorie cu cea a cristalului de cuarț.
Băile termale naturale de vindecare ale izvoarelor din Parcul Național Hot Springs (Arkansas) sunt renumite în lume pentru efectul lor binefăcător. Aceste ape curg sub, peste ori spală cristale de cuarț îmbogățindu-și structura cristalină. Aceste ape sunt remarcabile, favorizează și accelerează trecerea aurei umane la frecvențele întâlnite la cristale. Acestea ajută la activarea noului sistem chakric 33. Apele acestea curăță, încarcă, extind și ridică vibrația aurei.
Timpul petrecut în energia strălucitoare a Vortexului de Cristal este incredibil de întăritor și este foarte recomandat, în special în timpul celor șapte Crysto-meteorice din a doua jumătate a anului 2018.

În încheiere
Dragilor, în încheiere, vă confirmăm fără echivoc că noi, cei din Tărâmul Îngerilor, îndeplinim un rol special în ceea ce privește sprijinul pe care îl acodăm umanității, mult mai mult decât ați putea voi gândi. Pentru că și voi sunteți dumnezei în creație, scântei din devenirea divină (Sursa), stele cristaline din Divinul Tot Ce Este. Deși nu realizați, voi sunteți ca stelele pe cerul dimineții.

Vă iubim pe voi toti, pe fiecare dintre voi căci noi și voi UNA SUNTEM.
Trimitem această energie fiecăruia dintre voi în momentul "ACUM", când citiți sau auziți aceste cuvinte.
Puteți simți asta, deschideți-vă inima și primiți ceea ce vă trimitem din iubire.
Vă onorăm cu sinceritate, și vă urmărim pe măsură ce vă mutați în fazele magnifice ale Înălțării cristaline a Pământului.
Vă spunem că Înălțarea Pământului va duce la relizarea masei critice când ființa umană va bascula, încheind astfel actuala etapă a ascensiunii. De la acel moment, procesul va continua încă două-trei secole, până când toate atributele noii dimensiuni se vor permanentiza.
Toți în exprimarea voinței libere, toți în libertatea de a alge. Este un mare dar care vi se acordă însă și o încercare. 
La nivel universal, această trecere nu este decât o clipire.

Noi vă salutăm. Sunteți pe calea cea mai potrivită!
Fiți tari, fiți încrezători în destinul vostru, fiți determinați și plini de bucurie ... TREZIȚI-VĂ!
Acesta este lucrul cel mai important. Anul acesta este extrem de important în ecuația Ascensiunii umanității și sistemului vostru planetar.
Dragilor, căutați ca în această perioadă să vă completați ființa cu lumina de care are nevoie căci este o perioadă extrem de favorabilă. Așa cum vedem noi desfășurarea evenimentelor, aveți toate șansele să reușiți.
Eu sunt Metatron și, cu concursul entității Tyberonn din serviciul cristalin, am împărtășit cu voi aceste Adevăruri.
Nu uitați că nu sunteți singuri și sunteți mult iubiți!
Și așa este ... Și este așa ...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu