Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 14 iulie 2018

Anul 2018, an al completării perioadei extremei polarități (III)

Mesaj de la Arhan. Metatron.
(4 iul. 2018; via James Tyberonn),
Traducere Const. Mihăilescu
(continuare)




Evoluția Crysto a corpului biologic uman.
V-am spus în numeroase comunicări că radiația solară și evenimentele astronomice specifice, în primul rând solstițiile, echinocțiile, eclipsele sunt momente de modelare a schimbării. Acele energii sunt purtătoare de coduri, necesare ascensiunii. Aceste coduri seamănă cu transmutarea frecvenței, facilitând schimbarea cristalină, schimbarea expansivă de la magnetic la cristalin. Seamănă cumva cu proprietățile fotonice sonice care deschid un nou program!
Aceste coduri au fost inițial adoptate pe dimensiunile Pământului, în expansiunea de la 3D la 12D, care a avut loc pe durata solstițiului profetic din 2012. La acea dată paradigma s-a schimbat și omenirea a intrat în "Anul 1" al Noului Pământ, inițierea procesului fiind în 2013.
Acum ați ajuns la porțile celui de al 6-lea an.
Edgar Cayce, pământeanul, a prezis cu exactitate, acum 80 de ani, că omenirea va evolua spre cea de a 5-a "rasă", trecând la un
 nou format corporal, care a debutat după 1998.
V-am spus anterior că omenirea se deplasează de la structura de carbon la cea de siliciu, planeta cât și umanitatea reîntorcându-se la un șablon cristalin magnific.
Dragilor, aceasta este realitate concretă, nu este o fantezie, cei mai înțelepți dintre voi fiind conștienți de această veridicitate intuitiv și indiscutabil ... pentru că a fost încorporată în conștiința de grup a Legii lui UNU, de milenii. Acum acel moment a venit. Este o chemare clară, o promisiune păstrată și activată în această fază, adică în al "șaselea an" al schimbării cristaline.
Spunem din nou că 2012 a fost un început, nu un scop în sine ori o încheiere. Adevărata lucrare abia acum începe.
Am explicat în detaliu de ce se întâmplă acest lucru în codarea divină, în geometriile și frecvența cristalină și de ce aceste coduri sunt inițial și logic primite în straturile cristaline din Arkansas și din Brazilia.
Este logic să fie așa, deoarece Arkansas și Brazilia ascund cele mai mari depozite de cristale de cuarț de pe planetă, ambele locații conținând Cristalele Principale ale Legii Atlantice a lui UNU.

Firește, atunci când undele cosmice cristaline și codurile vor fi proiectate în sistemul vostru planetar, ele vor fi primite inițial de către ființele cele mai rezonante cu câmpurile minerale cristaline de pe planetă. Este vorba despre "oscilație armonică".
Este adevărat, atât în zona Arkansas, cât și în Brazilia, se produce o reactivare a marilor colonii (zăcăminte; n.m.) de cristal ale inițiaților binevoitori ai Preoției Atla-Ra'Law a Unnimii, așa-numitul Cristal-Științific.Trimestrul al 4-lea, cel frumos și liniștit.
În ultimul trimestru al anului 2018 (septembrie - decembrie) vor exista o serie de evenimente astronomice care vor avea un mare impact asupra cristalizării planetei și a omenirii.
Cele 5 evenimente astronomice preconizate sunt combinate cu 7 energii meteorice îmbinate într-o energie singulară pentru această perioadă, în ceea ce se poate numi "Quin-Pentacle Crystaline (nota C.M.: eu traduc „ cvintetul magic cristalin”)
Evenimentele Magice din 2018:
-) 12 iulie - Eclipsa de Soare, pe lună nouă;
-) 27 iulie - Eclipsa de Lună totală, pe lună plină;
-) 11 august - Eclipsa de Soare, pe lună nouă;
-) 23 septembrie - Equinox, pe lună plină de cristal;
-) 21-22 - Solstițiul, pe lună plină.
În ultimul trimestru al anului 2018, această apariție penta a trei eclipse în tandem, echinocțiul și solstițiul & influxul cristalin, este îmbogățită cu 7 energii meteorice, care au o mare importanță în procesul de cristalizare a planetei ... formând o stea dodecaedrică de 12 puncte.

Cele mai importante evenimente astronomice ale lui 2018:
-) 29 iulie - 23 august - Delta Aquarids Meteors,
-) 13 - 23 august - Perseide meteorice,
-) 12 sept. - oct - Meteorica Orionidelor,
-) 21 sept.- 7 dec. - Meteorice Taurids,
-) 8 octombrie - Dragonii meteorici,
-) 17 noiembrie - Leonids Meteorics,
-) 13 decembrie - Meteorica Geminidelor.
Astrologii voștri nu iau întotdeauna în considerare energiile meteorilor în munca lor, dar aceștia sunt generați de comete și au mult mai multă influență asupra mediului decât e recunoscut în prezent.
Forța de viață generată de comete, precum și fenomenul meteoric („dușurile” meteorilor) sunt ample și aceste energii înundă planeta cu valuri de energie cristalină, modulate cu coduri de forță de viață, cu unități cristaline de conștiință, denumite Esență Adamantină sau Akashă.
La lovirea unei furci de tuning, în orice tastă, corzile corespunzătoare pe un pian sau pe o chitară de aceeași cheie ca și furca de tuning, vor începe să vibreze automat. Aceasta este o lege științifică, numită Oscilație armonică.
Acesta este motivul pentru care straturile Crystal Crystal Crystal din Arkansas și Brazilia vor primi în mod susținut energiile, energiile critice ale Meteoricii. Meteorii pot conține cristale de diamant, cuarț și granit. De fapt, similar ca diamantele de pe Jupiter și Saturn. Inelele acestora sunt, în mare parte, aglomerări cristaline!

Cele 7 meteorice: cristalele celeste ale energiei
Cometele orbitează pe cerul vostru și conțin în interiorul elementelor si energiilor lor centrale "Coma", energii conștiente, sentimente, compozite de viteza si plasmă, energii ale elementelor care sunt încapsulate în cristale metamorfice.
O cometă care se deplasează aproape de Soare, se topește și se transformă într-o structură cristalină (cometele și descendenții lor, "stelele" sau meteoriții pot conține carbon cristalizat, adică nano-diamante, precum și cristale de nano-cuarț și granat olivină. Din compoziția cometei se vaporizează fluxuri pure de energie, o energie supraliminală unică. Acest fapt este important de înțeles, deoarece meteorii joacă un rol în cristalizarea Pământului.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Potrivit lui Edgar Cayce, Atlanții foloseau cristale de cuarț pentru a "comunica cu Divinitatea și cu "alte lumi". .
Anticii erau foarte conștienți de asta! De aceea, Arkansas și Brazilia erau considerate Coloniile Atlante de Cristal ... și vizionarea lor a fost planificată pentru Echinocțiile și Solstițiile din timpul influxurilor meteorice.
Ca o surpriză prntru umanitatea : metoriții, adunați de stele și comete, sunt absolut conștienți ! Ei nu sunt doar aglomerări de materie inertă.
Viața unei astfel de conștiințe meteorice este nerecunoscută în mediul academic uman actual, dar era absolut respectată și înțeleasă ca influențe și efecte de către societățile din trecut care se situau mai apropiate de cosmosul viu.
În general o cometa, cu trena ei cu tot, conține elemente ale forței de viață și efectiv contribuie la însămânțarea planetelor și lunilor cu embrionii vieții.. Apele oceanelor conțin și sunt completate cu ape ale cometelor vizitatoare. Cometele au deci o importantă contribuție la completarea deficitului de apă plus volume importante de substanță gazoasă.
Molecule organice, care conțin atomi de carbon și siliciu și care sunt prezente în toate formele de viață cunoscute de știința voastră se regăsesc în cantități mari atât în norii interstelari, cât și în comete.
Cometele sunt unele dintre corpurile cerești cele mai bogate în organisme și minerale din sistemul vostru solar. Meteoriții care intră în atmosfera Pământului, pulverizându-se și, parțial, căzând pe planetă (mult mai mulți în apele ocenului planetar de cât pe uscat), conțin o suită întreagă de molecule, inclusiv aminoacizi, care au jucat un rol important în apartiția și diversificarea vieții pe Pământ. Aceste particule, simple ori complexe, sunt purtătorii vieții și ai forței de viață pe planete.
Cometele nasc meteori, pe care voi îi numiți "stele căzătoare", pe care le presară în drumul lor cosmic, marcându-și trecere cu semne ale vieții universului. Cometele sunt deci „cărăușii” semințelor de viață în univers.
Iar acest câmp Akashic cristalin vital vă influențează planeta și tot ce se află pe ea.
Meteorii sunt catalizatorii, transportatorii schimbării, nucleul central al acestor energii pline de lumină fiind de natură cristalină.
Așa se explică de ce anticii au atribuit cometelor și descendenților lor meteorici importantul rol de purtători ai vieții și ai tranziției.
Ceea ce numiți „ploi de meteoriți” se întâmplă când Pământul trece și intersecteză coada unei comete ori traseul pe unde aceasta de curând a trecut.. Când se întâmplă acest lucru, particulele din cometă proiectează lungi dâre pe cer, procesul fiind unul de intrare a unor vapori (gaze) cristaline în atmosfera Pământului.
Vă atenționez în mod special că în 2018, aceste câmpuri cristaline aduse de comete conțin coduri informaționale divine ce privesc procesul de tranziție unic al unor unități de forță de viață, care vor declanșa schimbarea biologică a ființelor umane și vor activa straturile cristaline din subsolul Arkansas-ului și Braziliei ... pentru că cristalele vii din aceste zone vor recunoaște și decodifica acele informații codificate, transformându-le în oscilație armonică, în rezonanță axialtonală.
Dragilor, există într-adevăr o modelare dodecahedrică de 12 piese, una fiind codificată în mod divin.

(va continua)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu