Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 17 iunie 2018

O vizită în Antarctica, care confirmă descoperirea unei civilizații extraterestre congelate.


Scrisă de dr. MICHAEL SALLA la 25 ian. 2017.
Publicată în EXOARCHEOLOGY, PROGRAM SPACE
Traducere Const. Mihăilescu



La începutul lunii ianuarie 2017, informatorul secret al programului spațial, Corey Goode, a declarat că a fost dus în Antarctica pentru a fi martor la primele săpături științifice și pentru a vedea ruinele unei civilizații vechi, aflată în congelare și îngropată sub două mile de gheață. 
De fapt, descoperirea ruinelor avusese loc la prima expediție germană nazistă, din 1939, în conformitate cu Goode, dar numai din 2002 s-a permis efectuarea de săpături arheologice.
Arheologii au pregătit filme documentare și lucrări academice a căror publicare va surprinde comunitatea științifică internațională și nu numai.
Într-o actualizare din 11 decembrie 2016, Goode descrie modul în care anterior fusese informat despre săpăturile din Antarctica. 

El face referire al un înalt ofițer cooptat în cadrul unui program secret condus de USAF, numit "Sigmund". 
Sigmund a condus o misiune secretă care a implicat mai multe răpiri și rapoarte ale lui Goode, care, în prealabil, fusese testat pentru fidelitatea informațiilor sale.
După ce a fost mulțumit de acuratețea informațiilor provenite de la sursele lui Goode, Sigmund a destăinuit în mod neașteptat o parte din cunoștințele sale despre săpăturile din Antarctica.
Se face referire la o civilizație umană condusă de 10-12 înălți "Pre-Adamiți" care erau foarte înalți și avreau craniile alungite.
Pe un areal de trei sit-uri în formă de oval, cu diametrul de 30 de mile, și aflate în apropiere unul de altul, au fost descoperite ființe congelate ceea ce a dus la concluzia că pre-adamiții erau de origine extraterestră și că au ajuns pe Pământ cu 55.000 de ani în urmă.
În una dintre locații s-au făcut excavații unde s-a găsit mai multe nave spațiale de dimensiuni mai mici. 
Civilizația pre-adamită, cel puțin acea parte din ea aflată în Antarctica, fusese înghețată ca urmare a producerii unui cataclism care a avut loc cu aproximativ 12.000 de ani în urmă.
Goode a fost informat că cele mai avansate tehnologii precum și rămășițele pre-adamiților fuseseră luate anterior din sit-ul arheologic ce urmeză a fi făcut public. 

Deci, echipele de arheologi au putut face cercetări doar asupra a ceea ce rămăsese după „curățarea” locului, spunându-li-se totuși să păstreze în secret ceea ce au văzut.
Afisarea artistică a ruinelor găsite sub Antartica.
În plus, artefacte vechi selectate din alte locații vor fi aduse și plasate în spațiul arheologic destinat popularizării. Se intenționează ca în iminentul anunț despre săpăturile din Antarctica, accentul să se pună pe elementele terestre ale civilizațiilor înghețate descoperite, pentru a nu șoca prea mult populația.
Potrivit lui Goode, anunțul ar putea fi programat la momentul potrivit, pentru a distrage atenția de la viitoarele dezvăluiri privind crimele elitelor globale, legate de acte grave de pedofilie orgenizate le nivel internațional și traficul de copii.
Până de curând, tot ceea ce Goode știa despre săpăturile din Antarctica aflase din surse din interior (insideri) sau de la Sigmund. Situația s-a schimbat la începutul lunii ianuarie 2017, când Goode a fost dus în Antarctica
pentru a asista la descoperirea și cercetarea ruinelor și la efectuarea săpăturilor. 

Într-un scurt briefing personal, pe 24 ianuarie, și o discuție ulterioară cu cineva care l-a avut invitat și pe David Wilcock, Goode a comunicat câteva detalii despre cea mai recentă călătorie din Antarctica. 
Mai înainte, el vorbise despre o vizită anterioară efectuată în Antarctica, unde a vizitat cinci dintre bazele de lucru subterane aparținând Conglomeratului corporatist  interplanetar, un program de spațiu secret organizat în Antarctica.
Reprezentarea artistică a bazei ICC Antartica, văzută de Coode
Goode spune că la scurt timp după Anul Nou, în 2017, a fost dus în Antarctica de o navă spațială "Anshar". Anshar este una dintre cele șapte civilizatii ale Pamantului pe care Goode le-a intalnit. El a descris în rapoartele anterioare că a fost dus în principalul oraș subteran din Anshar, unde a văzut tehnologiile lor avansate.
Goode a descris întâlnirile sale multiple cu Kaaree, o Preoteasă a Ansharului, ca ghid și însoțitoare în multe călătorii în interiorul Pământului, în Antarctica și în spațiul profund.
O altă figură importantă în revelațiile lui Goode este "Gonzales", comandantul comandamentului US Navy, care a fost contactul inițial al lui Goode cu o Alianță secretă a Programului Spațial, alcătuită din programul Solar Warden al Marinei, alături de alte programe spațiale secrete.

După ce a fost expus din cauza răpirilor și interogatoriilor involuntare ale lui Goode de către "Sigmund", Gonzales a devenit o legătură între Programul Mayan Secret Space și Alianța SSP, care nu mai necesită prezența sa pe Pământ.


În legătură cu vizita de la începutul lunii ianuarie 2017, Goode declară că a fost însoțit de Kaaree, Gonzales și de alți doi reprezentanți ai civilizației interioare a Pământului.
Una dintre acestea se referă la o călătorie asiatică pe care Goode a descris-o în întâlnirea inițială cu reprezentanții celor șapte civilizații ale Pământului Interior.
Goode și ceilalți au fost luați de nava spațială Anshar și duși într-o zonă neexpusă a ruinelor. Acesta era un domeniu pe care echipele stiintifice din apropiere nu o atinseseră, asa că a văzut toată amploarea unei civilizatii care fusese inghesuită într-un spațiu limitat..
Goode a văzut și a descris trupuri înghețate, răsucite și contorsionate în diferite poziții anormale, provocate de o catastrofă rapidă și evident neanticipată.
Ființe umane și pre-adamite surprinse de cataclism.
El a spus că pre-adamiții erau foarte subțiri și înalți, denotând faptul că aceste ființe veneau de pe o planetă unde atracția gravitațională era mult mai mică decât pe Pământ.
În plus, înafară de pre-adamiți, Goode a văzut mai multe tipuri diferite de oameni cu dimensiuni normale, dintre care unii aveau cozi scurte, în timp ce alții aveau cranii alungite, asemănătoare cu pre-adamiți. Concluzia la care a ajuns Goode a fost că în acel loc pre-adamiții efectuaseră experimente biologice asupra oamenilor indigeni ai planetei.
Un om normal (dar dintre cei cu craniul alungit) și un pre-adamit (prezentare artistică)
Gonzales avea un instrument pentru a lua probe biologice pe care le introdcea în corpurile înghețate cercetate. De asemenea, el avea o cameră de luat imagini. Materialul biologic și fotografiile vor fi date spre studiu oamenilor de știință din Secret Space Program Alliance.
În plus, s-au găsit niște suluri ale unui aliaj metalic care erau înfășurate și care aveau un fel de inscripții pe ele. 
Anshar și alți reprezentanți ai Pământului interior au colecționat foarte multe asemenea obiecte.

În rapoartele anterioare, Goode a descris Biblioteca Anshar ca fiind destul de vastă și având numeroase artefacte aparținând unor civilizații antice. Anshar adăuga înregistrările istorice ale acestei civilizații înghețate.
 Goode a declarat că nu a fost martor când oameni de  știință și arheologi au lucrat în altă parte, unde se mai află sit-uri, în Antartica. 
El remarcă cum nava se putea deplasa cu ușurință prin pereții grotelor explorate, folosind tehnologiile avansate, necunoscute pământenilor.

https://www.amazon.com/Antarcticas-Hidden-History-Corporate-Foundations/dp/0998603821/ref=tmm_pap_swatch_0?_encoding=UTF8&qid=1522094077&sr=1-1


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu