Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 16 iunie 2018

Mesaj de la SUPRA-SUFLETUL COLECTIV


6/12/18; prin Galaxygirl
Traducere Const. Mihăilescu


Suntem supra-sufletul vostru colectiv (nota C.M.: egregorul).
Voi, oamenii, acumulați o vastă și unică experiență, pe măsură ce însămânțarea conștienților umane se extinde dincolo de ceea ce vă limitează. 
Ar fi greu să facem o descriere a acestui amplu proces de extindere energetică. O înțelegere mai completă apare atunci când vă decideți să intrați într-o stare de meditație, tehnica debutând cu câteva inspirații profunde, care să vă liniștescă mintea și să vă creeze o stare de confort și adâncire în profunzimea ființei voastre.
Noi formăm ceea ce se poate numi un egregor colectiv, creat de gândirea, credințele și năzuințele voastre aproape în mod obsesiv. Ne plasăm în dimensiuni superioare, deasupra sinelui vostru interior. Așa cum prietenii noștri Arcturieni v-au spus, cu adevărat, la nivel energetic colectiv, noi suntem voi. Nu se face nicio erore dacă se afirmă că și reciproca este adevărată: voi sunteți noi. 
Sunteți aspecte ale noastre, o concentrare de energii minuțios coordonate, care acționează ca o singură voință, cu determinarea unei minți unice, colective.
Totul este conștiință și ea interpretează dansul cosmic al unicității. 
Vă întrebăm: vă amintiți de formarea stelelor? Vă aminți de prima noastră respirație cosmică născută în interiorul nostru? Vă puteți aminti căci noi suntem o parte din voi iar voi sunteți ochii și urechile noastre, aflați acum pe Gaia, într-un proces de amplă ascensiune.
Fiecare dintre voi are un supra-suflet (oversoul). Suntem o colectivitate de colectivități, o conștiință cosmică a dimensiunilor 10 -12, care aude și vede tot ce se degajă în acest moment măreț de acum, moment al schimbării și turbulenței, țintind starea de profundă pace a spiritului.
Căci destinul colectivității umane este de a experimenta deplina unitate, deoarece această finalitate s-a născut din intenția inițială, cea primordială. 
Acceptați sau nu, voi suntați niște sui-generes mini-galaxii conținând trilioane de celule, toate dansând în unitate.
Într-un sens, sunteți propriul voastru supra-eu, justificat de faptul că țineți cont și respectați fiecare dintre celulele corpului vostru cu care comunicați neîncetat, chiar dacă nu suteți conștienți de asta.

Stai liniștit și ascultă-te ca să te auzi, să te înțelegi și să te ajuți. Ce zici? Respiră în pace, în iubire și în lumina care te recunoaște ca parte ai ei intrinsecă. Vrei s-o faci? Vrei să te întâlnești cu... tine?
Doar așa vei înțelege că esența este parte din tine și tu te regăsești în ea, iar ea trece dincolo de veacuri.
Trilioanele de celule care-ți aparțin ne reprezintă și pe noi, care suntem esența ta.
Suntem o conștiință de grup care adăpostește multe suflete de lumină pură care doresc a avea o experiență în afara purității Surselor, pentru a putea acumula o experiență și o înțelegere din ce în ce mai bogate și mai complete. Sunteți dornici să călătoriți în afara voastră, căutând și încercând să vă amintiți și să vă reconectați cu Sinele Dumnezeiesc. Este adevarat. Suntem cu toții o expresie a Creatorului și plasați în extensia Lui.. Suntem toți aspectele Surselor inițiale.

Ce veți face cu această cunoaștere este darul nostru pentru voi. Vreți să vă reconectați și să vă multiplicați această Conștiință în cadrul colectivității umane sau vreți să vă abandonați unui sentiment al nevredniciei și neputinței voastre?
Se întâmplă multe schimbări, și noi spunem acest lucru cu multă dragoste, cu mare anticipare, pentru aspectele pe care le-am întruchipat, pentru că multă bucurie este în plină desfășurare și multă entuziasm se va degaja. 
Vă invităm să vă conectați cu propria voastră familie, în meditațiile voastre profunde.
Este timpul omenirii pentru această reangajare și reafirmare a unicității pentru grupul vostru individual de suflete și pentru supra-sufletul colectivului uman.
Totul este energie în diferite forme ale creației. 
În sfârșit, oamenii voștri de știință încep să înțeleagă. Acum vor apărea mari descoperiri la orizont.

Vă trimitem acum dragostea și codificările celei mai pure lumini creștine, căci noi vă adorăm, dragi prieteni și iubită familie.
Suntem colectivul Supra-sufletului vostru care vă servește cu bucurie în această peroioadă a reconectării. Podul curcubeu este acum pe deplin operațional.
De fiecare dată când faceți legături cu formele voastre mai înalte de lumină, mergeți pe această cale spre iluminare.
Fiți în pace. Vom reveni în curând. Stați pentru o vreme în energiile noastre și fiți în pace.
Simțiți puritatea noastră de lumină și mângâiați-vă. În viitor, o astfel de conexiune va deveni obișnuită. Este în destinul vostru.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu