Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 7 aprilie 2018

Mesaje de la iubitele noastre mame.


(5 april.2018 by Galaxygirl)
Traducerea Const. Mihailescu


Mama Maria.
Noi, mamele iubirii și ale inspirației dorim să vorbim în seara asta cu omenirea, cu mamele în corpuri fizice.
Totul se derulează acum cu o mare viteză spre o mare schimbare în Lumină și în Iubire. Noile începuturi bat la ușă. Acum sunteți înconjurați și penetrați de mai multă Lumină, astfel că nu va mai rămâne ungher în care să persiste întunericul.
Lăsați Lumina iubirii fără de sfârșit să vă pătrundă și să vă vindece, dragii mei copii. Acceptați darul Cerului cu mare bucurie și cu inimile deschise și lăsați ca el să ajungă până în locurile cele mai dureroase peste care voi ați așezat colbul uitării. Trebuie zgârmat acolo, trebuie dată coaja la o parte pentru ca veninul durerii să se scurgă și locul să se vindece. Este dreptul vostru de întâi născut.
Salut copii, eu, mama voastră Maria vă cuprind pe fiecare cu iubirea mea, vă împart trandafiri roșii ca expresie a fericirii și încântării mele; așez în acest buchet îmbrățișarea mea afectuasă.
Luați din ființa voastră toată durerea și așezați-o la picioarele Stăpânului vostru ca să o transmute în bucurie căci a venit timpul.
Eliberați de durere și de remușcări, vom merge înainte, tot mai sus, acolo unde totul nu este decât Iubire și Lumină. Aceasta este Înălțarea voastră.

Relaxați-vă și desfătați-vă în undele majestoase ale iubirii și fraternității.
Eu sunt Mama Maria și vă înconjur cu cântecele mele duioase de leagăn și de dragoste.

Mama Gaia.
Buna ziua, dragi copii, eu, sunt Mama Gaia. Sunt aici astăzi să vă mulțumesc pentru toată lucrarea extraordinară de transformare pe care ați făcut-o cu toții în ultima vreme. Regatele pe care le simt în centrul ființei mele, în inima mea, se estompează treptat, pe măsură ce tot mai mulți dintre copiii mei lucrează pentru videcarea lor și a mea. Simt că în fiecare zi, voi, copiii mei iubiți, începeți să înțelegeți că eu nu sunt un corp neînsuflețit, nu sunt un obiect ci o ființă care are ca și voi inimă, suflet și spirit.
Obiectivele noastre trebuie să fie aceleași: o natură curată, un mediu nepoluat, ape limpezi, viețuitoare fericite și prietenoase și oameni protectori.
Pentru că toți facem parte din ființa Creatorului, nimic n-ar trebui să fie antagonist între noi ori în noi.
Intrăm în epoca Luminii, a iubirii și a abundenței. Este începutul unei noi lumi pe care am tot întârziat s-o creăm.
Tot mai mulți dintre voi îmi înțelegeți dorința fierbinte de a ascensiona în dimensiuni superioare, unde întunericul nu mai există.
Dar, înțelegeți, în același timp, că eu nu vreau să fac această călătorie fără voi, copiii mei iubiți. Împreună vom putea fi mult mai puternici și mai puțin expuși tentativelor întunecate.
Apărându-mă, ocrotindu-mă vă asigurați și vă garantați propria voastră ascensiune și-mi dați și mie puterea de a vă ocroti. Avem nevoie de această simbioză.
Vreau ca împreună cu voi, să urc mai repede și să arunc vălul ignoranței și al abandonării.
Puteți simți acest lucru în inimile voastre, vi se ridică părul la emoția pe care v-o aduce gândul că putem scăpa pentru totdeauna de tarele trecutului deschizându-ne noi și luminoase orizonturi în lumile univesului?
Locul nostru este între civilizațiile avansate ale universului, acele civilizații în care, cu adevărat, legea Liberului Arbitru este respectată, unde armonia și iubirea sunt singurele obțiuni.
Calea pe care ne-am hotărât să mergem împreună ne este clară și sper că nimic nu ne va mai face să ne oprim până la destinație.
Să fim fermi, să fim determinați și totul se va încheia foarte bine, într-un timp rezonabil. Totul va fi bine. Totul începe să fie bine!
Vă iubesc atât de mult, copiii mei dragi !
Rămâneți în pace și odihniți-mă pe mine și în mine.
Eu sunt mama voastră Gaia.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu