Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 18 aprilie 2018

DIN CARTEA „ALIAȚII UMANITĂȚII”, de Marshall Vian Summers (III)


 Nota blogger: În ultima vreme s-a reactivat interesul pentru cartea ALIAȚII UMANITĂȚII”, de Marshall Vian Summers, carte din care, în august.2016, am început să public pe acest blog (două articole). Atunci m-am oprit deoarece am constatat că puțini erau cititorii interesați de subiect. Cum de atunci interesul cititorilor a crescut substanțial și constant, cred că este util și așteptat să reiau publicarea selectivă a acestei cărți, de acolo de unde m-am oprit. Am postat mai întâi o Prefață de MICHAEL BROWNLEE precum și un „Aviz cititorilor”, care vor introduce mai repede cititorul în acest incitant subiect.
C.M.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prefață 
Este destul de neobișnuit să găsești o carte care schimbă viața omului, însă mult mai extraordinar să întâlnești o lucrare care are potențialul de a produce un impact asupra istoriei umane.
Acum aproape patruzeci de ani, înainte să fie o mișcare legată de mediu, o femeie curajoasă a scris o carte foarte provocatoare și controversată care a schimbat cursul istoriei. Primăvara tăcută a lui Rachel Carson a produs o conștiență globală a pericolelor poluării de mediu și a aprins o reacție activistă care dăinuie și în zilele noastre. Fiind printre primii care au declarat public faptul că utilizarea pesticidelor și a toxinelor chimice era o amenințare la întreaga viață, Carson a fost ridiculizată și umilită la început, chiar și de mulți dintre egalii ei, dar a fost în final considerată una dintre cele mai importante voci ale secolului 20. Primăvara tăcută încă este privită de majoritatea ca fiind piatra de temelie a ecologismului.
Astăzi, înainte să existe o conștiență publică predominantă referitoare la o incursiune extraterestră continuă printre noi, un om curajos în mod similar – un învățător spiritual anterior ascuns – iese în față purtând un comunicat extraordinar și îngrijorător de dincolo de sfera noastră planetară. Cu Aliații Umanității, Marshall Vian Summers este primul conducător spiritual al timpurilor noastre care să declare fără echivoc faptul că prezența nepoftită și acțiunile clandestine ale ”vizitatorilor” noștri extratereștri constituie o amenințare profundă la libertatea umană.
În vreme ce la început, ca și Carson, Summers cu siguranță va întâlni batjocură și discreditare, el ar putea fi recunoscut în final ca fiind una dintre cele mai importante voci ale lumii în domeniul serviciilor de informații legate de extratereștri, cel al spiritualității umane și cel al evoluției conștiinței. În același mod, Aliații Umanității s-ar putea dovedi a fi de-o importanță crucială în asigurarea însuși viitorului speciei noastre – nu numai trezindu-ne la provocările profunde ale unei invazii extraterestre tăcute, ci, de asemenea, aprinzând o mișcare de împotrivire și de împuternicire fără precedent.
Deși împrejurările originii acestui material exploziv de controversat ar putea fi problematice pentru unii, perspectiva pe care o reprezintă și mesajul urgent pe care îl transmite ne cer cea mai profundă luare de seamă și cel mai profund răspuns hotărât. Aici suntem cu toții mult prea plauzibil confruntați cu aserțiunea potrivit căreia apariția crescândă a OZN-urilor și a altor fenomene în strânsă legătură evidențiază nimic altceva decât o intervenție subtilă și fără opoziție până în prezent, din partea unor forțe extraterestre care caută să exploateze resursele Pământului în întregime în favoarea lor.
Cum răspundem adecvat la o asemenea pretindere atât de îngrijorătoare și revoltătoare? S-o ignorăm și s-o respingem de la bun început, așa cum mulți detractori ai lui Carson au făcut? Sau să investigăm și să încercăm să înțelegem exact ce ne este oferit aici?
Dacă alegem să investigăm și să înțelegem, iată ce vom găsi: O revizuire exhaustivă a deceniilor recente de studiu global referitor la activitatea OZN și a altor fenomene aparent extraterestre (de exemplu răpirile și implanturile extraterestre, mutilările animalelor, și chiar ”posedare” psihologică) aduce dovezi ample în favoarea perspectivei Aliaților; într-adevăr, informația conținută în discursurile Aliaților clarifică în mod amețitor probleme care i-au încurcat pe cercetători de ani de zile, clarificând multe dovezi misterioase dar persistente.
Odată ce am cercetat aceste chestiuni și ne-am convins în privința faptului că mesajul Aliaților nu este numai plauzibil ci și convingător, ce urmează? Aprecierile noastre vor duce inevitabil la concluzia de necontestat a faptului că situația noastră dificilă de astăzi are paralele profunde cu incursiunea „civilizației” Europene în Americi începând în secolul al XV-lea, când popoarele indigene nu au putut să înțeleagă și să răspundă adecvat la complexitatea și primejdia forțelor care le vizitau meleagurile. „Vizitatorii” au venit în numele lui Dumnezeu, demonstrând tehnologie impresionantă, pretinzând să ofere un mod de viață mai avansat și mai civilizat. (Este important de notat faptul că invadatorii europeni nu erau „răul încarnat” ci doar oportuniști, lăsând în urma lor o moștenire de devastare neintenționată.)
Iată ideea: Încălcarea radicală și la scară largă a libertăților fundamentale pe care nativii Americani au experimentat-o ulterior – incluzând decimarea rapidă a populației lor – nu este numai o tragedie umană monumentală, ci și o lecție demonstrativă puternică pentru situația noastră actuală. De data aceasta, suntem cu toții poporul nativ al acestei singure lumi, iar dacă nu putem să mobilizăm în mod colectiv un răspuns mai creativ și mai unificat, am putea avea o soartă similară. Aceasta este întocmai realizarea pe care Aliații Umanității o precipită.
Însă, aceasta este o carte care poate schimba vieți, căci activează o chemare adâncă lăuntrică ce ne amintește de scopul nostru pentru care suntem în viață în acest moment în istoria umană și ne pune față în față cu nimic altceva decât cu destinul nostru. Aici suntem confruntați cu cea mai inconfortabilă realizare dintre toate: Însuși viitorul umanității ar putea depinde de modul în care răspundem la acest mesaj.
În timp ce Aliații Umanității este plină de precauții în mod profund, aici nu există nicio instigare la frică sau la perspective sumbre. În schimb, mesajul oferă speranță extraordinară în ceea ce este acum o situație foarte periculoasă și foarte dificilă. Intenția evidentă este de a păstra și a-i da putere libertății umane, și de a cataliza un răspuns personal și colectiv la intervenția străină.
În mod corespunzător, chiar Rachel Carson a identificat odată în spirit profetic însăși problema care împiedică abilitatea noastră de a răspunde la această criză actuală: „Noi încă nu am ajuns suficient de maturi,” a spus ea, „pentru a ne gândi la noi ca fiind doar o parte infimă dintr-un univers vast și incredibil.” În mod clar, de multă vreme avem nevoie de o nouă înțelegere despre noi înșine, despre locul nostru în cosmos și despre viața din Marea Comunitate (universul fizic și spiritual mai întins în care ne facem acum apariția). Din fericire, Aliații Umanității servește precum o poartă către un ansamblu de învățături și practici spirituale surprinzător de substanțiale care promite să inspire cerința de maturitate a speciei prin intermediul unei perspective care nu este nici pământeană, nici antropogenică, ci este, în schimb, înrădăcinată în tradiții mai vechi, mai profunde și mai universale.
În cele din urmă, mesajul din Aliații Umanității contestă aproape toate noțiunile noastre fundamentale legate de realitate, oferindu-ne, simultan, cea mai mare oportunitate pentru progres și cea mai mare provocare pentru supraviețuire. În vreme ce criza actuală ne amenință auto-determinarea ca specie, aceasta ar putea furniza, de asemenea, o temelie cu adevărat necesară în baza căreia să aducem unitate în rasa umană – aproape o imposibilitate fără acest context mai mare. Cu perspectiva oferită în Aliații Umanității alături de volumul mai mare de învățături reprezentate de Summers, ne sunt date atât imperativul cât și inspirația de a ne uni într-o înțelegere mai profundă pentru a servi continua evoluție a umanității.
În raportul său privind recenzia celor de la Time Magazine în legătură cu cele mai influente 100 de voci ale secolului 20, Peter Mattheisen a scris despre Rachel Carson, „Înainte să fie o mișcare ecologică, a fost o singură femeie curajoasă și cartea ei foarte curajoasă.” În câțiva ani de acum înainte, am putea spune în mod similar despre Marshall Vian Summers: Înainte să fie o mișcare umană de libertate pentru a ne opune Intervenției extraterestre, a fost un singur bărbat curajos și mesajul lui foarte curajos, Aliații Umanității. De această dată, fie ca răspunsul nostru să aibă loc mai rapid, mai decisiv și mai unit.

MICHAEL BROWNLEE.
Jurnalist

AVIZ CITITORILOR

ALIAȚII UMANITĂȚII” este prezentată pentru a pregăti oamenii pentru o realitate cu totul nouă care este în mare măsură ascunsă și nerecunoscută în lumea de astăzi. Oferă o nouă perspectivă care le permite oamenilor să înfrunte cea mai mare provocare și oportunitate pe care noi, ca rasă, am întâlnit-o vreodată. Informările Aliaților conțin mai multe declarații critice, dacă nu alarmante, despre intervenția și integrarea extraterestră crescândă în rasa umană și despre activitățile extraterestre și planul extraterestru ascuns. Scopul Informărilor Aliaților nu este să furnizeze dovezi solide în legătură cu realitatea vizitei extratereștrilor în lumea noastră, care e deja bine documentată în multe alte cărți bune și jurnale de cercetare pe acest subiect. Scopul Informărilor Aliaților este să li se adreseze implicațiilor dramatice și vaste ale acestui fenomen, să conteste tendințele și presupunerile noastre umane în privința acestuia și să atenționeze familia umană în privința marelui prag pe care îl înfruntăm acum. Informările oferă o privire fugară către realitatea vieții inteligente din Univers și către ceea ce Contactul va însemna cu adevărat. Pentru mulți cititori, ceea ce este dezvăluit în „ALIAȚII UMANITĂȚII” va fi în totalitate nou. Pentru alții, va fi o confirmare a unor lucruri pe care le simt și pe care le știu de mult.

Deși această carte oferă un mesaj urgent, este vorba, de asemenea, de o mișcare către o conștiință înaltă numită „Cunoaștere”, care include o deprindere telepatică superioară între oameni și între rase. În acest sens, Informările Aliaților i-au fost transmise autorului din partea unui grup multi-rasial și extraterestru de indivizi care se prezintă pe sine ca fiind „Aliații Umanității”. Ei se descriu pe sine ca fiind ființe fizice din alte lumi care s-au întrunit în sistemul nostru solar lângă Pământ cu scopul de a observa comunicările și activitățile acelor rase străine care sunt aici în lumea noastră intervenind în treburi umane. Ei scot în evidență faptul că ei înșiși nu sunt prezenți fizic în lumea noastră și oferă înțelepciunea necesară, nu tehnologie sau interferențe.
Informările Aliaților i-au fost date autorului în cursul unei perioade de un an de zile. Ele oferă o imagine de ansamblu și pătrundere într-un subiect complex care, în ciuda dovezilor tot mai mari de zeci de ani, continuă să îi uimească pe cercetători. Însă această perspectivă nu este romantică, speculativă sau idealistă în abordarea acestui subiect. Din contră, este realistă, fără ocolișuri și necompromițătoare până în punctul în care ar putea fi destul de provocatoare, chiar și pentru un cititor care este expert în acest subiect.
Așadar, pentru a primi ceea ce are de oferit această carte, este necesar să vă suspendați, pentru un moment cel puțin, multe dintre convingerile, presupunerile și întrebările pe care le-ați putea avea în legătură cu Contactul extraterestru și chiar în legătură cu modul în care această carte a fost primită. Cuprinsul cărții este ca un mesaj într-o sticlă trimisă aici de dincolo de granițele lumii. Astfel, nu ar trebui să fim atât de îngrijorați de sticlă, ci de mesajul în sine.
Pentru a înțelege cu adevărat acest mesaj provocator, trebuie să înfruntăm și să punem la îndoială multe din presupunerile și tendințele predominante în privința posibilității și a realității Contactului. Acestea includ:
– negare;
– așteptări pline de speranță;
– interpretarea greșită a dovezilor pentru a ne confirma convingerile;
– dorința și așteptarea salvării de la „vizitatori”;
– credința că tehnologia extraterestră ne va salva;
– sentimentul deznădăjduirii și al submisivității față de ceea ce presupunem că este o forță superioară;
– cererea dezvăluirii guvernamentale dar nu și dezvăluirea extratereștrilor;
– condamnarea conducătorilor umani și a instituțiilor umane în timp ce menținem acceptarea incontestabilă a „vizitatorilor”;
– presupunerea faptului că dacă nu ne-au atacat sau invadat, trebuie să se afle aici pentru binele nostru;
– presupunerea faptului că tehnologia avansată înseamnă etici avansate și spiritualitate avansată;
– credința faptului că acest fenomen este un mister când, de fapt, este un eveniment comprehensibil;
– credința faptului că extratereștrii au, într-un anume fel, drept asupra umanității și asupra acestei planete;
– și credința faptului că umanitatea este irecuperabilă și că nu poate reuși pe cont propriu
Informările Aliaților contestă asemenea presupuneri și tendințe și detronează multe dintre miturile pe care le avem în momentul de față în privința celor ce ne vizitează și în privința motivului pentru care se află ei aici.
Informările Aliaților Umanității ne oferă o perspectivă superioară și o înțelegere mai profundă a destinului nostru în cadrul unei reprezentări la scară largă a vieții inteligente din Univers. Pentru a reuși acest lucru, Aliații nu i se adresează minții noastre analitice, ci Cunoașterii, partea mai adâncă a ființei noastre în care adevărul, oricât de întunecat, poate fi sesizat și experimentat în mod direct.
Cartea „ALIAȚII UMANITĂȚII” va ridica multe întrebări, ce vor necesita reflectare și contemplare suplimentară. Nu se concentrează pe furnizarea unor nume, date și locuri ci pe oferirea unei perspective asupra prezenței extraterestre de pe pământ și asupra vieții din Univers pe care noi, ca ființe umane, nu am putea-o avea altfel. În vreme ce trăim tot în izolare pe suprafața lumii noastre, nu putem încă să vedem și să știm ce se întâmplă cu privire la viața inteligentă de dincolo de granițele noastre. Pentru asta, avem nevoie de ajutor, un gen de ajutor foarte extraordinar. Am putea să nu recunoaștem sau să nu acceptăm un asemenea ajutor la început. Însă este aici.
Scopul declarat al Aliaților este să ne atenționeze în privința riscurilor legate de apariția într-o Comunitate Mare a vieții inteligente și să ne sprijine în trecerea cu succes a acestui prag major în așa fel încât libertatea, suveranitatea și autodeterminarea umană să poată fi păstrate. Aliații sunt aici să ne sfătuiască în privința necesității ca umanitatea să-și creeze propriile „Reguli de Angajare” în perioada acestor vremuri fără precedent. Potrivit Aliaților, dacă suntem înțelepți, pregătiți și uniți, vom putea apoi să ne asumăm locul menit ca rasă matură și liberă în Marea Comunitate.

Pe parcursul timpului în care această serie de informări a avut loc, Aliații au repetat anumite idei cheie pe care ei le consideră vitale pentru înțelegerea noastră. Noi am păstrat aceste reiterări în carte pentru a păstra intenția și integritatea comunicațiilor lor. Din cauza naturii urgente a mesajului Aliaților și din cauza forțelor din lume care s-ar opune acestui mesaj, există o înțelepciune și o necesitate în privința acestor repetiții.
În urma publicării cărții „ALIAȚII UMANITĂȚII” în 2001, Aliații au oferit o a doua serie de Informări pentru a finaliza mesajul lor vital către umanitate. „ALIAȚII UMANITĂȚII CARTEA A DOUA”, publicată în 2005, prezintă informații noi uimitoare legate de interacțiunile dintre rase în Universul nostru local și de natura, scopul și cele mai ascunse activități ale acelor rase care intervin în treburi umane. Mulțumită acelor cititori care au simțit urgența mesajului Aliaților și care au tradus Informările în alte limbi, există o conștiență globală în creștere a realității Intervenției.
Noi, cei de la Biblioteca „New Knowledge” considerăm că aceste două serii de Informări conțin ceea ce ar putea fi unul dintre cele mai importante mesaje care sunt comunicate pe pământ în prezent. „ALIAȚII UMANITĂȚII” nu este numai o altă carte ce speculează despre fenomenul OZN/EXTRATEREȘTRI. Este un mesaj autentic de transformare îndreptat direct către scopul fundamental al Intervenției extraterestre pentru a crește conștiența de care vom avea nevoie pentru a înfrunta încercările și oportunitățile care ne așteaptă.
BIBLIOTECA „NEW KNOWLEDGE”  
                                        
PRIMA INFORMARE - Prezența extratereștrilor pe Pământ
(continuarea articolului din 19 aug. 2016)

Rolul nostru este destul de esențial, iar informațiile noastre sunt foarte necesare pentru că în acest moment, chiar și persoanele care sunt conștiente de prezența vizitatorilor nu sunt conștiente încă de intențiile lor. 
Oamenii nu înțeleg metodele vizitatorilor și nici etica sau moralitatea acestora. 
Oamenii cred că vizitatorii sunt fie îngeri, fie monștri. Dar, în realitate, ei sunt foarte asemănători cu voi în necesitățile pe care le au. 
Dacă ați putea vedea lumea prin ochii lor, le-ați înțelege conștiința și motivația. Dar, ca să faceți asta, ar trebui să vă aventurați dincolo de ale voastre.

Vizitatorii sunt angajați în patru activități fundamentale în scopul de a căpăta influență în lumea voastră. Fiecare dintre aceste activități este unică, dar ele toate sunt coordonate împreună. Sunt săvârșite pentru că umanitatea e studiată de multă vreme. Gândirea umană, comportamentul uman, fiziologia umană și religia umană sunt studiate de o perioadă de timp. Acestea sunt bine înțelese de vizitatorii voștri și vor fi folosite în propriile lor scopuri.
Prima sferă de activitate a vizitatorilor o reprezintă influențarea unor indivizi în poziții de putere și autoritate. Datorită faptului că vizitatorii nu vor să distrugă nimic din lume sau să compromită resursele lumii, ei caută să capete influență asupra acelora pe care îi percep ca fiind în poziții de putere, în cadrul guvernelor și în cadrul religiei, în primul rând. 
Ei caută contact, dar numai cu anumiți indivizi. Au puterea să realizeze acest contact și au puterea capacității de convingere. Nu toți dintre aceia pe care îi contactează vor fi convinși, dar vor fi suficienți. 
Promisiunile mai mare putere, de tehnologie mai înaltă și de dominație asupra lumii vor intriga și incita mulți indivizi. Tocmai aceștia vor fi indivizii cu care vizitatorii vor căuta să stabilească o legătură.
Există foarte puțini oameni în guvernele lumii care sunt afectați în acest sens, dar numărul lor este în creștere. Vizitatorii înțeleg ierarhia puterii pentru că ei înșiși trăiesc după ea, urmând propria lor ierarhie, am putea spune. 
Sunt extrem de organizați și puternic concentrați în eforturile lor, iar ideea de a avea culturi pline de indivizi ce gândesc liber este în mare parte străină pentru ei. 
Ei nu pricep sau nu înțeleg libertatea individuală. Ei sunt precum multe societăți avansate tehnologic din Marea Comunitate care funcționează atât în cadrul lumilor lor respective cât și în așezările lor de-a lungul unor zone vaste de spațiu, utilizând o formă de guvernământ și organizare foarte bine întemeiate și foarte rigide. 
Ei cred că umanitatea este haotică și dezordonată și au senzația că aduc ordine într-o situație pe care ei înșiși nu o pot înțelege. 
Libertatea individuală le este necunoscută și, pentru ei, n-are nicio valoare. În consecință, ceea ce caută ei să întemeieze pe Pământ nu tine cont de această libertate.

Așadar, prima sferă a inițiativei lor este stabilirea unei punți de legătură cu indivizi din poziții de putere și influență. cărora să le câștige supunerea și pentru a-i convinge de aspectele benefice ale unei relații și ale unui scop comun.
Al doilea mijloc de acțiune, care e poate cel mai dificil de luat în considerare din perspectiva voastră, este manipularea valorilor și credințelor religioase. 
Vizitatorii înțeleg că cele mai mari abilități ale umanității reprezintă, de asemenea, cea mai mare slăbiciune a ei. 
Dorința oamenilor de izbăvirea individuală reprezintă una dintre cele mai importante însușiri pe care familia umană le are de oferit, chiar și pentru Marea Comunitate. 
Dar asta este și slăbiciunea voastră. Iar aceste credințe și aceste valori vor fi cele mai folosite.
Câteva grupuri ale vizitatorilor își doresc să-și aroge calitatea de îndrumători spirituali pentru că ei știu cum să vorbească la nivel mental. Ei le pot comunica oamenilor direct și, din nefericire, din cauza faptului că sunt foarte puțini oameni pe pământ care pot sesiza diferența dintre o voce divină și vocea vizitatorilor, situația devine foarte dificilă.
Așadar, unal doilea gen de activitate urmărește să câștige supunerea oamenilor prin motivațiile lor religioase și spirituale. 
De fapt, acest lucru poate fi făcut ușor pentru că umanitatea nu este încă puternică sau dezvoltată în nivel mental. E dificil pentru oameni să sesizeze locul din care vin aceste impulsuri. Mulți oameni sunt amatori să se ofere, să se deschidă oricui care are o voce convingătoare și o putere superioară. Vizitatorii voștri pot proiecta imagini – imagini cu sfinții voștri, cu învățătorii voștri, cu îngeri – imagini care sunt prețuite și sfinte pentru lumea voastră. 
Ei și-au cultivat această abilitate pe parcursul multor, multor secole de încercări de a se influența unii pe alții și prin învățarea căilor de convingere care sunt practicate în multe locuri în Marea Comunitate. 
Pe  voi vă consideră primitivi, și sunt convinși că își pot exercita influența asupra voastră și că pot utiliza cu succes aceste metode pentru a vă convinge și induce în eroare, folosindu-se de credulitatea majorității pământenilor. 
Există intenția de a lua legătura cu acei indivizi care sunt considerați senzitivi, receptivi și înzestrați natural pentru a-i determina să fie cooperanți.
 Mulți oameni vor fi selecționați, însă puțini vor fi aleși pe baza acestor calități particulare. 
Vizitatorii voștri vor căuta să câștige loialitatea acestor indivizi, să le câștige încrederea și cooperarea, spunându-le  că ei sunt aici să ridice spiritual umanitatea, să îi dea umanității o nouă speranță, noi binecuvântări și o nouă putere – promițând lucruri și abilități pe care oamenii le vor atât de mult, dar pe care încă nu le-au găsit. 
Poate vă întrebați, ”Cum se poate întâmpla așa ceva ?” Iar noi vă putem asigura că nu este dificil odată cai o vastă experiență și deții astfel de capacități și abilități.
Efortul principal va fi pentru pacificarea și reeducarea oamenilor prin convingere spirituală. 
Acest ”Program de Pacificare” va fi folosit în mod diferit pe grupuri religioase diferite în funcție de idealurile și temperamentul acestor credincioși. Ținta vor fi mereu  captarea indivizilor receptivi. 
Ei speră că oamenii își vor pierde simțul discernământului și că vor deveni în întregime încrezători în puterea superioară  a vizitatorilor
Odată ce această supunere se va fi întemeiat, pentru oameni va deveni din ce în ce mai dificil să discearnă binele de rău. Este o formă de convingere și manipulare foarte subtilă dar foarte penetrantă. 
Vom vorbi mai multe despre această formă de convingere pe măsură ce continuăm cu acest material de informare.

(va continua)

http://aliatiiumanitatii.org

2 comentarii:

  1. In urma articolului postat, pot sa spun ca a intrat teama si deznadejdea in mine. Tot ceea ce a fost postat in ultima vreme si sperantele ce mi le facusem au cazut precum o cortina. Nu am mai vazut nici o iesire din tenebre. Ca urmare a deznadejdii, am vrut sa citesc toata cartea...surprindere;...editat in 2001, cartea 2 in 2005...de atunci stim ca s-au intamplat multe...ca suntem pe val, cu mult in avans fata de unele previziuni. De ce vreti sa presarati din nou teama sau deznadejdea cu articole atat de vechi? Suntem cu putin inainte de ceasul al 12_lea. Nu mai e loc si pentru teama; doar speranta si mila domnului. la Din cartea „ Aliații Umanității”
    Anonim
    pe 17.04.2018

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Invitația dv. sună cam așa:„Lăsați lumea să doarmă, n-o mai treziți ca s-o speriați!” Dimpotrivă, eu consider că acum, până nu va fi prea târziu, oamenii trebuie să înțeleagă aceste adevăruri, nu să le întoarcă spatele sau să-și închidă ochii, spunâmnd că nu se întâmplă nimic. Nimeni nu trebuie să se sperie, dar fiecare trebuie să fie conștient, pentru a ști cum să riposteze, ce atitudine să ia. Omul este cu adevărat puternic, cu condiția să-și amintească asta, altfel se va lăsa manipulat, considerând că toți cei care vin „din stele” sunt trimiși ai lui Dumnezeu sau sunt dumnezei. Prin cunoașterea adevărului ne putem crește discernământul în a face deosebirea dintre „cei buni” și „cei răi.” In ajutorul nostru au fost trimiși cei care au apărut și fac de câtăva vreme sesiuni de regresie hipnotică din care aflăm adevărul (desigur, va fi posibil ca printre aceștia să apară și șarlatani, dar aceștiea sunt ușor de depistat.)
      Noi, românii, avem marele avantaj că ne-a fost trimisă, pentru a ne „deschide ochii” o ființă foarte evoluată precum Dragoș Peter Coroșeț. Urmărindu-i sesiunile de regresie hipnotică, putem afla ce se întâmplă cu umanitatea, de cine este agresată și ce trebuie să facem pentru a ne apăra. Nu trebuie să ne fie teamă căci suntem foarte puternici, cu condiția să știm despre ce este vorba și cine ne sunt agresorii. C.M.

      Ștergere