Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 10 martie 2018

Un grafic edificator ce a circulat ani de zile pe internet dovedește că tehnologiile de control mental chiar există...


... și că acestea sunt bine cunoscute de cel puțin 40 de ani!
Uimitor? Șocant? Sau pur și simplu este ceva la care era deja cazul să ne așteptăm?

Un articol ce a fost postat pe site-ul yournewswire.com de către John White în data de 22 februarie 2018
Tehnologiile de control mental pot influența și controla într-o mare măsură conștiințele, emoțiile, simptomele fizice ale ființelor umane, le pot induce gânduri funeste și le pot programa inclusiv să ucidă.
În urma atacului armat realizat în interiorul Liceului Marjory Stoneman Douglas din Parkland, Florida, ce a avut loc în data de 14 februarie 2018, mai multe voci au început să se întrebe dacă nu cumva principalul suspect, Nikolas Cruz [fost elev al liceului din Parkland, ce fusese exmatriculat din niște motive disciplinare nespecificate și care apoi s-a predat poliției fără să opună rezistență], ar putea să fie în realitate Candidatul manciurian [titlul romanului thriller al lui Richard Condon referitor la fiul unei familii proeminente din politica americană căruia i-a fost în prealabil „spălat” creierul pentru a deveni apoi în mod involuntar un asasin al Partidului Comunist] perfect care a fost programat să înfăptuiască o operațiune de tip „steag fals” în numele Statului din Umbră.
Pentru cei naivi și ignoranți care încă se mai întreabă ce se petrece – răspunsul este clar: controlul mental este deja o REALITATE!
Actualmente există numeroase forme de control mental. Mesajele ce sunt transmise intenționat prin televiziune definesc și atestă o stranie realitate prin repetiție, repetiție ce se realizează apoi oră de oră. Astfel acționează propaganda industrială a publicității, ce modelează într-un mod viclean dorințele, comportamentul și chiar normele sociale. Presiunea adeseori insidioasă a grupului din care facem parte urmărește manipularea și dresarea noastră, precum și inhibarea și inclusiv cenzurarea opiniilor pline de bun simț și pertinente pe care le avem. „Ce-or să zică apoi vecinii?”, este o mentalitate manipulativă ce este susținută prin intermediul prejudecăților ce sunt fabricate prin mass-media. Putem tocmai de aceea să fim absolut siguri că ceea ce se numește inginerie socială ÎNSEAMNĂ control mental. Aceasta este, de asemenea, o știință behavioristă sofisticată, ce a fost adaptată în special pentru modelarea insidioasă și manipularea cel mai adesea nebănuită a ființelor umane în cadrul unor grupuri sociale. Dar pentru a crea un ucigaș, ce este programat și manipulat din umbră, inginerii controlului mental au nevoie de ceva mai mult.
Medicamentele alopate reprezintă cu certitudine un factor important ce este utilizat pentru aceasta. În cazul majorității ucigașilor de acest fel, s-a urmat un modus operandi ce este asemănător, în care aceștia au fost în prealabil mult timp „tratați” cu medicamente ce întunecă mintea, ale căror efecte secundare cumplite includ inducerea psihozei (fapt ce este clar descris și înscris pe prospectele medicale…). Cei care nu au luat niciodată astfel de substanțe nu le pot înțelege cu adevărat forța funestă de remodelare pe care unele medicamente o comportă în ceea ce privește inducerea unor porniri criminale sau întoarcerea nebunească a minții unei ființe umane împotriva ei înseși.
Un astfel de ucigaș bizar ce suferă de tulburări disociative este apoi cu ușurință capabil să își ucidă o rudă în timp ce se află de fapt într-o stare de totală inconștiență, pentru ca apoi personalitatea principală să preia din nou controlul, iar ființa în cauză să se descopere ulterior îngrozită în fața cadavrul rudei respective și având cuțitul în propria sa mână…
Prin urmare este perfect posibil ca un individ ce a fost marginalizat de societate, așa cum este cazul lui Nikolas Cruz, aflându-se din plin sub efectul unei medicații periculoase (și, în cazul său, inclusiv sub șocul morții mamei sale adoptive în luna noiembrie a anului 2017 – eveniment în urma căruia el a rămas orfan și singur), să își fi luat arma – de care astfel de copii manipulați ajung să fie obsedați din cauza jocurilor video ce sunt pline de scene de violență și pe care le joacă aproape la nesfârșit, ore și ore în șir – să fi plecat să își împuște foștii colegi de școală, pentru ca la numai 30 de minute după aceea să ajungă să se întrebe cu o vădită perplexitate ce s-a petrecut cu el.
Radicalizarea aberantă este de asemenea o formă de control mental ce operează în cadrul culturilor și al grupurilor teroriste. Propaganda vicleană și alambicată ce este realizată adeseori prin internet amestecă cel mai adesea adevărul cu poveștile referitoare la islamiștii radicali, pe care ulterior îi prezintă ca pe niște „victime nobile”, invitându-i indirect în mod insidios și pe alții să adere la această cauză criminală. Sute de europeni albi, atât bărbați, cât și femei, au fost radicalizați cu abilitate prin intermediul postării unor astfel de mesaje pe internet și au fost în felul acesta convertiți la Islamul radical, după care au plecat să lupte în Siria.
Astfel de tehnici insidioase și cel mai adesea nebănuite sunt de multă vreme utilizate de către Guvernul din Umbră, după cum reiese de altfel chiar din raportul Institutului Regal Chatham House din Londra referitor la operațiunile speciale secrete din anii 1950, raport ce abordează într-un mod deschis subiectul selectării candidaților dintr-un mediu „adecvat” (a se citi „perturbat”) pentru a fi apoi modificați în agenți care execută cu docilitate ordine stranii. Sau chiar în arme mortale. Este tocmai de aceea necesar să știm că există într-adevăr de ceva vreme o TEHNOLOGIE SECRETĂ propriu-zisă ce poate influența cu ușurință în direcții malefice mintea umană!
În anul 2010, publicația științifică americană Popular Science a scris despre un proiect al DARPA (agenție a Departamentului Apărării al Statelor Unite) ce urmărește deja să instaleze anumite caracteristice funcționale de control mental – în căștile de luptă ale soldaților!
Lucrând deja sub patronajul DARPA, un cercetător de la Universitatea din Arizona urmărește tocmai de aceea să dezvolte și să implementeze o tehnologie transcraniană cu ultrasunete pulsatorii ce ar putea fi implantată în căștile de luptă, permițându-le în felul acesta soldaților să manipuleze diverse funcții neurologice pentru a spori vigilența, pentru a elimina stresul sau chiar pentru a reduce efectele leziunilor traumatice ce ar putea să apară la nivelul creierului.”
O tehnologie cu ultrasunete pulsatorii… ar putea fi astfel direcționată către anumite regiuni specifice din creier… cu scopul tactic de a-i face pe soldați să devină imuni la frică sau ar putea să le estompeze percepția asupra durerii ori mai mult decât atât ar putea să le amplifice agresivitatea?
Cei mai mulți dintre noi ar putea însă spune, aflând despre toate acestea: „Ce bine că o astfel de tehnologie nu poate transmite ordine direct în capetele oamenilor!”. Dar gândind aceasta ne-am putea înșela profund!!! Există deja pe internet disponibile o mulțime de informații despre tehnologia secretă ce este numită „Vocea lui Dumnezeu”. Iar a nega prostește existența acestei tehnologii secrete înseamnă a refuza anapoda să acceptăm o mulțime de dovezi edificatoare ce vin deja în sprijinul acesteia.
O astfel de tehnologie înseamnă totodată o mare PUTERE de influență ascunsă, și întotdeauna au existat și vor exista indivizi dispuși să folosească în secret puterea pentru propriile lor scopuri murdare sau criminale.

Acest grafic ajută la clarificarea și mai ales la înțelegerea principiilor de bază ale acestei tehnologii:
Este necesar să luăm aminte că acest grafic expune informații certe referitoare la o tehnologie ce era accesibilă în urmă cu 40 de ani! Putem însă să ne imaginăm cât de departe s-a ajuns în zilele noastre, când putem fi localizați cu precizie chiar prin intermediul dispozitivelor electronice pe care le folosim: jocurile video dotate cu arme din cadrul consolelor (sisteme ce sunt dedicate jocurilor video) PS4 și X-Box, ce presupun conectarea jucătorului la un calculator ce prezintă o adresă IP unică… în timp ce toate postările pe care le realizăm pe rețelele de socializare sunt apoi analizate de o inteligență artificială mai ales pentru a prevedea atât personalitatea jucătorului cât și susceptibilitatea sa la programare…
Și DACĂ aceasta chiar se petrece (și în fond de ce nu? Căci acum deja este clar că ei pot să o realizeze), atunci toate acestea înseamnă că un individ poate să fie cu ușurință controlat chiar de la mare distanță prin intermediul acestei tehnologii, fiind – dacă se vrea aceasta – programat fie să ducă docil la îndeplinire o acțiune malefică precum un atac armat, fie să ajungă să creadă că a realizat o astfel de acțiune atunci când nu a făcut-o și să își asume în totalitate vina pentru ea. Și atunci când un astfel de subiect al controlului mental total – sau mai degrabă putem să îi spunem victimă – care iese cu viață dintr-un astfel de incident, fiind apoi aruncat în vârtejul sistemului juridic, pentru a fi după aceea condamnat prin propria mărturie cu privire la postarea de idei tendențioase pe internet și cu privire la reputația sa generală, ei bine, când un astfel de subiect afirmă că a auzit niște voci în capul său care i-au spus ce anume să facă… atunci ce șansă ar mai putea să aibă un asemenea biet nenorocit cu mintea spălată?
[Nota redacției: Am considerat ca fiind adecvat să vă oferim în continuare un alt articol edificator în care a fost inclus graficul de mai sus. Acest articol ce a apărut pe site-ul wired.com în anul 2008 ilustrează modul în care adevărul cu privire la tehnologiile de control mental este interzis și chiar ascuns publicului:]
Armata americană a blocat prompt pagina de internet referitoare la dispozitivele de control mental de tip Voice-to-Skull („Vocea din cap”)
Sharon Weinberger, 9 mai 2008
Hypno2s, ciudata pagină de internet a Armatei americane referitoare la armele de tip Voice-to-Skull, a fost ulterior eliminată. Existența în sine a acestei pagini de internet era foarte ciudată, însă dispariția ei este încă și mai stranie. Dacă o căutăm totuși pe Google, vom vedea că există o intrare pentru Voice-to-Skull device, dar link-ul respectiv a expirat.
Vă oferim aici o parte din conținutul acestui articol, ce este în continuare disponibil pe site-ul Federației Oamenilor de Știință Americani:
Arme nonletale ce includ: (1) un dispozitiv neuro-electromagnetic ce folosește transmisia sunetului prin microunde transmisie ce se realizează direct în craniul ființelor umane sau al animalelor prin intermediul radiațiilor de microunde ce sunt modulate pulsatoriu; și (2) un dispozitiv sonor inaudibil ce poate transmite sunetul direct în craniul ființelor umane sau al animalelor. NOTĂ: Modulația sonoră poate consta fie într-o voce fie în unele mesaje subliminale audio. O aplicație ce există deja a V2K (Voice-to-Skull) constă în folosirea ei ca sperietoare de ciori de natură electronică utilizată pentru a speria păsările din vecinătatea aeroporturilor.”
Grupul evanghelic de origine britanică ce este intitulat Christians Against Mental Slavery a fost primul care a constatat modificarea – deloc întâmplătoare – ce a survenit în cazul respectivei pagini de internet (ei au de asemenea o captură de ecran permanentă a acesteia). Un reprezentant al grupului mi-a spus că ei l-au contactat pe administratorul site-ului, care nu le-a răspuns decât că articolul respectiv a fost „eliminat permanent”.
Imaginea de mai sus reprezintă o descriere a unei ipoteze practice referitoare la modul în care ar putea să opereze „Vocea din cap”.
yogaesoteric
9 martie 2018
 

2 comentarii:

  1. Extrem de real si de adevarat,absolut tot ce se arata in acest articol.Jidanii,Iudeo-masoneria si Khazarii poseda tehnologii ultra-criminale pentru distrugerea si sclavizarea omenirii,de multa vreme,tehnologii si arme pe care nici macar nu ni le putem imagina!La fel de adevarat este insa si faptul ca,in "lupta" lor de milenii pentru sclavizarea omenirii au avut si au un inamic extrem de puternic,poate chiar mai puternic decat "Ei" "inamic" care nu le-a permis,si nu i-a lasat,cel putin pana astazi, sa obtina "victoria"!(Adica instaurarea NWO(Noua Ordine Mondiala) si controlul -sclavizarea absoluta a omenirii in intregul ei)Citesc mereu,cu mare placere si atentie,postarile acestui blog,foarte interesant de-altfel si sper,la fel ca si multi alti cititori ai blogului,sper ca "Fortele Luminii Christice",Pleiadeenii,Arcturienii si toti ceilalti numerosi "Luptatori pentru Adevar,Iubire si Dreptate" sa invinga!Multumiri Dlui. C.M. pentru efortul constant pe care-l face spre a ne "deschide" ochii ca sa vedem,cu totii,ADEVARUL!Stima.

    RăspundețiȘtergere
  2. "Vocea din cap"
    Multumesc!
    Va fi bine, frumos, luminos, adevarat! Fericire! Povesti adevarate! Cu incredere, credinta, speranta, sa ne ascultam vocea din cap, ideal, coborata in inima; desi pare inimaginabil eti ca se inimagineaza...
    Nu-i minunat? Dumnezeiesc! (bune si transeele astea la ceva!) Cu drag-uri infinite,

    RăspundețiȘtergere