Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 18 martie 2018

Mesaj de la Apollo

6 mart.2018; channeler Valerie Donner.   
 Traducere Const. Mihăilescu



Dragă echipa de la sol:
Mai jos postez ultimul mesaj al lui Apollo, din 6 martie:
"Nu se mai pot evita schimbările din prezent și cele din viitorul apropiat. Singura cale de a ieși dincolo este să treceți prin ele. V-ați înscris pe o puternică traiectorie a schimbării, care va aduce importante și minunate transformări în ființa voastră și pe planetă.
Lăsați frica să treacă pe lângă voi, sau depășiți-o căci acum voi și Pământul sunteți protejați de mâini divine și binevoitoare. Viitorul va aduce binele pe planeta voastră și în ființa voastră. Cine ar încerca să vă împiedice înaintarea va fi înlăturat din cale de cei care vă iubesc cu adevărt și de voi înșivă, care, în număr din ce în ce mai mare, vă teziți și vă recuperați puterea.
Binele va domina planeta și inimile voastre. Fiți purtători constanți de lumină și de dragoste și constatați singuri că Planul Divin se înfăptuiește cu o crescândă accelerație. Sunteți iubiți dincolo de orice măsură de Creator și de toate ființele de Lumină.”

În ultima lună, unele dintre cele mai interesante informații se referă la plecarea forțelor întunecate de pe planetă. Am scris despre asta în articolele mele din februarie:

Informația cea mai importantă : La jumătatea lunii februarie, 72% din forțele întunecate erau îndepărtate de pe planetă.
Duminică, 11 februarie, l-am întrebat pe Apollo ce procent din forțele întunecate a fost îndepărtat de pe Pământ. Mi-a spus: "cam 75%".
Astăzi, 14 februarie, unul dintre prietenii mei a avut o întâlnire cu arhanghelul Gabriel, profesorul meu (canalizat prin Karen). L-a întrebat pe Gabriel ce procent din forțele întunecate a fost îndepărtat de pe Pământ și i-a spus: "72%". . . . .
Anterior (în luna sept.2017), când îi pusesem eu aceeași întrebare, Gabriel mi-a comunicat procentul (descurajator) de 18% din forțele întunecate, care fuseseră îndepărtate de pe planetă.
Unei prietene de-a mea (channeler, de asemenea) i s-a făcut precizarea că întunecații sunt duși pe o altă planetă, special pregătită în acest scop (nota C.M.: în conexiune cu acest subiect precizez celor interesați că într-o regresie hipnotică, Dragoș Coroșeț l-a întrebat pe Arhan.Mihail, dacă mi-amintesc bine, de ce nu se crează pentru intunecați, în special reptilieni, o planetă care să fie exclusiv a lor, planetă care să fie înconjurată de o barieră energetică de foarte înaltă frecvență, care să nu permită evadarea nimănui cu vibrație mai joasă, de acolo. Răspunsul a fost că vor reflecta la această propunere. Să fie răspunsul de mai sus confirmarea aplicării acelei soluții?)
Ulterior, am avut o sesiune personală, pe 20 februarie 2017, cu Arhanghelul Gabriel și l-am întrebat ce se întâmplă cu întunecații. El a spus că sunt duși pe o planetă, ca o penitență, dar nu a dorit să numească acea planetă și nici locația.
Precizarea a fost că aceste ființe întunecate sunt duse acolo în formă fizică cu intenția de a se schimba în bine. Treaba asta nu este chiar atât de ușor de făcut, căci implică și revizurea programului actual de viață cu care au venit acești malefici. În înțelegerea mea, revizuirea programului de viață și conștientizarea răului pe care o ființă l-a pricinuit altcuiva, trebuie să cuprindă și trăirea unor perioade sau momente, în care cel care a făcut rău să treacă prin aceleași stări și suferințe prin care a trecut victima.( nota C.M.: asta ar fi valabil doar pentru entitățile care au sentimente, cum ar fi ființele umane, indiferent cât de decăzute ar fi. Cu reptilienii, insectoizii, draconienii etc. lucrurile stau diferit căci, în crearea lor, în gena lor, nu există și „ingredientul” sentimente).
L-am întrebat cum sunt transportate acele ființe pe această planetă. Cu nave spațiale, mi s-a răspăuns.


A doua informație importantă:
La întâlnirea mea lunară cu maeștrii, din 2 februarie 2018, a fost prezentă și entitatea Solomon (regele). Prietena mea Linda era prezentă, ea fiind un medium foarte bun. Amândouă am auzit foarte clar "Regele Solomon"
(nota C.M.: și aici vreau să reiterez ceea ce a descoperit Dragoș Coroșeț într-o regresie hipnotică efecutată pentru cineva. S-a ajuns să se discute cu spiritul renumitului rege Solomon, din antichitate, care se simțea vinovat pentru fapte pe care le-a săvârșit atunci când era rege pe Pământ. Era prezentă și mama Lilith care l-a acuzat puternic pe Solomon pentru că, din vanitate și dorință de a fi considerat un mare rege, a ascuns niște documente extraordinar de importante pentru evoluția omenirii, ucigând deținătorul acelor documente, rămase în legendă sub denumirea ce „Cheile lui Solomon” Această faptă-furt nesăbuită a lui Solomon a schimbat în rău soarta omenirii. Se pare că de la acea întâlnire, Solomon încearcă tot timpul să-și repare greșala).
Nu mai lucrasem cu el înainte și nu știam la ce să mă aștept.
Iată ce ne-a comunicat Solomon: " Lucrăm intens pentru îndepărtarea tuturor blestemelor care sunt îndreptate împotriva umanității."
După câteva ședințe de meditație profundă cu regele Solomon, am deschis cartea „Învățăturile secrete ale tuturor vârstelor "de Manly P. Hall.
În carte se afirmă că Solomon îndepărtează demonii și că multe dintre tehnicile pe care le-a folosit sunt încă folosite astăzi! Am început să plâng. Inima mea a fost profund mișcată de acest adevăr. Am simțit cât suntem iubiți și că multe ființe, entități și spirite lucrează pentru Pământ, pentru umanitate și pentru ca viața de planeta noastră să evolueze mai repede.
Aveți idee cât de important este acest lucru pentru omenire?
De-a lungul timpului, noi am avut blesteme asupra noastră și a neamului omenesc, care ne-au boicotat în încarnările noastre.
A primi acest tip de ajutor și asistență de la cineva precum regele Solomon este un fapt extraordinar de benefic pentru umanitate și planetă.
Facem progrese uriașe în curățirea pământului de întuneric. Am sentimentul că mulți dintre voi ați simțit energiile înalte care circulă în jurul Pământului și pe Pământ. Acest proces se accelerează cu sau fără cunoașterea noastră. 
Sper din tot sufletul că fiecare dintre noi va face tot ce ține de el pentru videcarea iubitei noastre Gaia. Mlaștina aceasta fetidă, creată de inconștența noastră, începe să fie secată.
Însă, vă rog să realizați cât de furioase devin cele 25% de ființe ale întunericului, rămase de lichidat. Acești intunecați, de toate rasele (reptilieni, draconieni, insectoizi erc) știu că au pierdut nu numai bătălia dar și războiul pe Pământ.
Asta îi înverșunează, căci înțeleg că vor pierde sursa lor cea mai importamtă de hrană (energia umană negativă). Ei încearcă să-și creeze rezerve cât mai mari de energie prelevată de la ființele umane, pentru a-și prelungi cât de cât existența, până la descoperirea unor surse alternative de hrană în alt loc al universului. Acest efort de supraviețuire îi împinge să ne creeze tot mai multe necazuri, suferință, ne învrăjbesc și ne aruncă unii împotriva altora. Cu cât mai multă suferință, ură, dușmănie, cu atât mai multă energie negativă produsă de umanitate, pentru asigurarea hranei acestor ființe atât de malefice.
Toată gama de interferări ale ființelor umane este promovată de întunecați căci, pentru a extrage energiile negative pe care mulți dintre noi le produc, ei ne implantează în corpul nostru energetic tot felul de dispozitive, epuizându-ne ființa și producându-ne diverse îmbolnăviri.
Pentru cei care vor să știe mai mult, pot accesa Gordon Asher Davidson, raportul din 17 ianuarie 2018, unde, din știrile galactice, aflăm despre control și alianțe.

Dacă ne trezim mai repede și coștientizăm cât de important este să acționăm, să avem încredere, să promovăm IUBIREA NECONDIȚIONATĂ în orice împrejurare, să nu ne lăsăm pradă sentimentelor și atitudinilor care ne fac rău nouă și celor din jurul nostru, putem devansa producera EVENIMENTULUI așteptat de toți cei conștienți, de toți cei „treziți”.

https://www.thegroundcrew.com/straight-from-the-heart-march-7-2018/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu