Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 20 martie 2018

* (289) - „Prietenii” noștri, Arcturienii.


Regresie hipnotică pentru Cristina, realizată de Dragoș Coroșeț, cu concursul mediumului Mona; 7 mart.2017
(selecțiuni)

D.C.
După intrarea în transă hipnotică, Mona o vede pe Cristina luminoasă dar stă cu mîinile întinse, de parcă vrea să-și ia zborul. Pare de 21 de ani. Parcă este captivă și imobilizată într-un cub de gheață. 
 - Simt o entitate neagră, spune Mona. Are brațele foarte lungi și parcă stă pe un jilț. E foarte degajat. Se numește LIRIC. 
 - Mă lași să vorbesc cu el? 
 - Da. 
 - Liric, ce faci? 
 - Bine, stau. Sunt degajat și privesc la Crisina. Am capturat-o când avea 21 de ani. Am dorit ca ea să se vadă mereu de 21 de ani.
 - De ce e importantă acea vârstă?
 - Pentru că la acea vârstă radia energia cea mai bună pentru noi, pentru planul nostru. Era vârsta purității ei. Acum însă îi inoculez ideea de dezamăgire. 
 - De ce energia ei este specială?
 - Are o nuanță energetică mai rară. Mă bucur că e a mea. O țin capturată. Mereu va fi a mea. Nu te las să mi-o iei. 
 - Mă poți opri tu? 
 - Cunoscându-te, nu cred. 
 - Nu te înțeleg, ai atâtea spirite, ai de unde alege !? Tu vrei să te hrănești cu enegia ei iar eu vreau să-i redau libertatea. Ai pus implanturi? 
 - Da; la cap, gât ,torace, gambe. Mona vede că la gât și în coloană e un implant care o ține inertă. În cap, pometele drept și la ochi sunt implanturi care îi afectează în special nervii ochilor. Asta îi provoacă dureri la nivelul frunții. Mai vede implanturi la vezica urinară și la ovare. 
 - Pentru ce i-ai pus implant la un ovar?
 - Pentru a-l folosi doar pentru noi, pentru a nu fi prolific pentru umani. Îl conservăm pentru scopurile noastre. 
 - Cine sunteți voi, de unde veniți? 
 - Suntem Arcturieni. 
 - Și care este scopul vostru?
- Facem cercetări ca să reușim să ne reproducem cu ajutorul vostru. Până acum ne-am folosit de tehnica reptilienulor care este mai dezvoltată decât a noastră. 
 - Când luați ovule de la ea ?
 - O dată la 2 ani, în 28 de zile, timp de 4 luni. 
 - Ce faceți cu ovulele prelevate? 
 - Le luăm, le depozităm și le conservăm într-o bancă destinată acestui scop. 
 - Ce simte Cristina când îi extrageți ovulele? 
 - Când le prelevăm are senzația de frig. Ne e foarte utilă. Sincer, n-aș vrea să ți-o las. Dacă toți ar fi ca tine, noi n-am mai pute face nimic. 
 - Umanitatea va învăța; învață repede, zice Dragos. Deocamdată am venit după Cristina. Vrei ceva în schimb? 
 -Nu, nimic nu e bun de la tine. 
 - Sunt precaut, vreau să ne comportăm civilizat. 
 - Bine, ia-o. 
 - Ok, dar mai întâi scoate toate implanturile din corpul Cristinei căci ea m-a autorizat să fac tot ceea ce este bine pentru ea. 
 - Dar te rog să te îndepărtezi, că ai o energie prea puternică.
- Mona? 
 - Da, Dragoș, câmpul tău era prea puternic pentru el. Acum a început să-i scoată implanturile: de la ochi, cervicală, umărul drept (un fel de plasă). La vezica urinară e un implant, la ovarul stâng, două canale șerpuite, un cerc și un bețișor ca un pai. Stomacul parcă e într-un bol; din cauza asta era leneș. La coloană e un fir luminos care afectează nervii coloanei, parcă o curentează. Asta o chinuia, nu se putea mișca de teamă să nu se curenteze. 
 - Mona, cheamă-l pe Rafael și mergeți la Cristina, în viața ei actuală și să vadă dacă are ceva de făcut. Are o energie neagră ca un lanț legat la gât. I-a fost pusă de un cruciat; erau ființe care accesau anumite entități în animite scopuri.
 - Cheamă pe cel care a pus acea energie. Apare un reptilian. Îl pune să desființeze acel colier de energie neagră și să plece. Rafael reface apatratul reproductiv al Cristinei.
Mona spune că energia Cristinei este deosebită și are o culoare albastră. 
 - Gustă acea energie albastră, îi cer Dragoș, Monei. 
 - Are gust acrișor și plăcut de sruguri pârguiți. Rafael scoate de la ovar un fel de carapace, ca o nucă de cocos pigmentată. Ovarul este cel cu care lucra entitatea.
Rafael spune că la Cristina tebuie doar curățate organele căci s-au păstrat integre. Sufletul ei are culori de foc; e întreg, dar este un pic crăpat, se vede o dungă neagră pe el. Rafael îl ia în mână și-l energizează. Energizează și creierul.
- După ce aceasta sosește, Dragoș o roagă să se ocupe de aparatul reproductiv al Cristinei, afectat de acea entitate arcturiană.
Mona vede cum Fecioara Maria băgă prin toracele un fel de cilindru și scoate din ovar ADN-ul acelei specii implantat în corpul energetic al Cristinei. Reface apoi ovarul pentru a fi identic cu cel uman. Energizează trompa și ovarul drept. Cu un fascicul de lumină luminează tot aparatul genital care-și reia funcțiile.
Curăță apoi și locuința Cristinei de energiile negative și de entitățile care se aflau în acel spațiu, prin deswchifderea unui portal enegetic care le-a absorbit. Acolo au găsit o entitate cu chip de femeie, un șarpe, un fel de pistol din cechime și diverse energii.
Acum Cristina are vibrația de 83.000 iar Rafael i-o ridică la 235.000, optimul pentru ea. Mulțumesc Fecioarei Maria și lui Rafael și aceștia pleacă.

- Mona, cheamă-mă și pe mine și, împreună să mergem înapoi, la prima existență a Cristinei.
Ajung undeva în dimensiunea a 7-a.
- Văd numai spirite, au corpul galben albăstrui, spune Mona. Locuințele par a fi doar niște porți, de fapt doar cadrele porților. 
 - Ce vibrație are locul? 
 - 7 infinități. 
 - Caut-o pe Cristina de atunci. ( În prealabil, Dragoș crează în jurul Monei o sferă energetică de protecție). O găsește pe Cristina. Este doar în corp spiritual și se numește BLAU
 - Ce te-a determinat să alegi vieți în vibrație joasă precum cea a Pământului? 
 - Dorința de a experimenta pentru a putea evolua. 
 - Care este menirea ta ca Cristina?
 - Pe Pământ experimentez răbdarea și puterea de a rezista într-o dimensiune joasă, ca si cum aș testa să văd cât rezist sub apă. 
 - Câte încarnări ai mai avut, de când ai plecat din dimensiunea a 7-a? 
 - 3200. 
 - Câți ani au trecut de la crearea lui Blau până la Cristina din prezent? 
 - 265.000 de ani. 
Revin pe Pământ.
Mona îi transmite lui Dragoș că, la despărțire, Blau i-a spus lui Dragoș să se pregătească !!
Revin pe Pământ




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu