Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 20 februarie 2018

* (157) - Natura timpului și procedeu pentru a te plasa în afara lui.


Regresie hipnotică realizată de Dragoș Coroșeț, pentru Adriana
Medium utilizat: Raluca.
Data: 8 oct. 2017

D.C.
După intrarea în transă hipnotică, Raluca este rugată să facă mai întâi o verificare a corpului energetic și fizic al lui Dragăș, pentru a vedea dacă este liber de orice energie negativă, implanturi sau entități.
Dragoș: Raluca, conectează-te mental cu mine.
Raluca: văd că ești încărcat de gânduri pe care dorești să le pui în ordine.
Dragoș: cere-mi să-mi ridic vibrația la 100 mii de infinități, după care, cheamă-l pe arhan. Mihail.
Atinge-l și vezi dacă este el.
Raluca: da, el este.
Dragoș: mergem împreună să vedem cum se naște timpul. Pentru tine, crează-ți o bulă energetică de frecvență ridicată, ca protecție. Ce vezi?
Raluca: văd o axă fără început și fără sfârșit.
Dragoș: aceasta e energia numită timp? Cine a creat-o?
Mihail: unul dintre creatori. (De ce?). Pentru a crea o diferență între noapte și zi, pentru a da sens ritmului biologic, între plus și minus, între lumină și întuneric. Viețuitoarele au nevoie de ambele aspecte. De fapt, timpul nu poate fi măsurat, chiar dacă oamenii au creat ceasul. El este doar de utilitate locală.
Dragoș: de ce viețuitoarele trăiesc și au nevoie de timp iar voi, arhanghelii, sunteți în afara timpului?
Mihail: fiecare entitate își crează propriul timp, deși totul este la fel. Depinde doar de modul în care este conștientizat. Aerul, apa, atmosfera diferă de la planetă la planetă, dar timpul este același.
Dragoș: entitățile materiale sunt legate de timp.
Mihail: din acest motiv în concepția umană, cu trecerea timpului voi îmbătrâniți.
Si eu am fost pe Pământ și am evoluat ca și voi.
Dragoș: o bucată de carne, de ex. se alterează pentru că e legată de timp. 
Mihai: de ce nu încerci tu să rămâi tânăr, nu memuritor?
Dragoș: Raluca, vezi unde ești tu conectată la timp.
Raluca: da, am o legătură pe această axă dar acea legătură îmi permite să mă deplasez pe axă, mă pot mișca pe acel cordon. (nota C.M.: precum un câine legat cu lanțul nu de un țăruș ci pe o sârmă întinsă)
Dragoș: unde este prins timpul de corpul tău ?
Raluca: la mijlocul corpului.
Dragoș: cu mâinile tale energetice, scoate din corpul tău o celulă, exact din locul în care este prinsă acea legătură. 
Raluca: văd că în celulă este un lichid care se mișcă.
Dragoș: acolo se află toate informațiile; e un fel de bază de date de unde se dau comenzi către corp. Prin acel lichid se dau toate comenzile.
Acum, crează o sferă de energie și bagă acel lichid din celulă în acea sferă.
Mergi acum la capătul celălalt al legăturii, unde ea este prinsă de axa timpului și scoate și de acolo o moleculă pe care o vei introduce în altă bulă energetică. Pune mâna pe acel cordon, rupe-l în două, dar nu-i da drumul. Ce spune Mihail la ceea ce am făcut până acum?
Mihail: din punctual de vedere al unui pământean, adică al condițiilor de pe Pământ, acel cordon nu poate fi menținut rupt.
Dragoș: cred că dacă nu ar mai fi lipite la loc cele două bucăți, Raluca ar ieși în afara timpului. Dacă procedezi astfel, nu vei mai avea noțiunea timpului.
Practic rămâi veșnic tânăr în corp fizic.
Dezavantajele ar fi însă multe: suprapopularea rapidă a planetei, epuizarea rezervelor de hrană, a condițiilor de trai, în general, la care s-ar adăuga deprecierea psihică produsă de faptul că familiile create de tine vor dispărea în timp ce tu rămâi ca și singur peste veacuri. Ar fi o situație inacceptabilă pentru veșnicul supraviețuitor.
Ar fi totuși un avantaj, și anume acela că ai acumula foarte multă experiență.
Mihail: a ști că poți face asta, ar însemna să fii și foarte responsabil de ceea ce faci. Cu asemenea aptitudini…
Dragoș: acum lipește cele două capete, scoate energia din cele două sfere și pune-o la loc. Lipeste cele două capete.  Deci am descoperit formula magică de a rămâne tânăr.
Mulțumesc pentru prezență arhan. Mihail și acesta pleacă iar ei revin.
Raluca (corpul energetic, evident) merge să se relaxeze câteva minute undeva pe o plajă, la țărmul oceanului. Apă limpede precum cristalul. Vede delfini cu care intră telepathic în comunicare. Aceștia îi spun că au plecat să se plimbe cu familia.
Dragoș: spune-le să nu inventeze niciodată banii.
Cu siguranță, răspund ei. 

Revin la Adriana.
Raluca o cercetează pentru a observa dacă există neconcordanțe, nealinieri între corpul fizic și cel energetic ale Adrianei. Găsește deplasări și nealinieri la genunchi și la cap, unde cele două corpuri sunt distanțate cât lungimea degetului mic (spune Raluca) 
Cu mâinile energetice, Raluca pune o mână la fruntea și alta la ceafa Adrianei, și cere corpurilor să se alinieze, folosindu-se de aportul ei de energie. Distanța dintre cele două corpuri se micșorează până la cea optimă. Mai constată că acolo unde Adriana simțea diferențe de temperatură la anumite părți ale corpului fizic, existau un fel de fisuri, de falii. Pe acolo puteau pătrunde energii sau entități străine.
La regresie în timp, se constată că Adriana se născuse perfectă, fără acele falii, discontinuități prin care, într-adevăr, mai târziu, a fost interferată de entități malefice. 
Problema se rezolvă tot prin punerae unei palme  la ceafă și una la frunte, în plan energetic, și cu comanda ca acele fisuri să dispară. 
În sfârșit, se mai constată că în sufletul Adrianei exista un fel de gaură energetică care este estompată.
La final, sunt închise și sigilate toate portalurile care fuseseră deschise, și prin care se aruncaseră toate energiile negative.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu