Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 4 februarie 2018

* (79) - Nimic mai extraordinar !! Pe cine am împușcat noi.


( regresie hipnotică realizată de Dragoș Coroșeț, pe 27 mai 2017)
 (selecțiuni)

………Mediuumul Maria (în stare hipnotică) continuă să spună ce vede:
- Am ajuns în fața cuiva care arată ca un sfânt din reprezentările bisericii ortodoxe.
I-am spus că am venit pentru-că m-a chemat.
- Cine este acea entitate care te-a chemat?
- Sf. Petru.
- Întreabă-l, te rog, de ce te-a chemat.
- Pentru că am promis că vin dar n-am venit. Trebuia să mă duc ieri.
- Ce era atât de important să afli, acolo de unde ai lipsit?
- Am lipsit de la ședința. Văd o masă rotundă unde scaunul meu era liber.
- Despre ce era vorba să se discute la acea ședință?
- Nu era chiar o ședintă ci un fel de..lecție.
- Câte scaune vezi în jurul mesei rotunde?
- Oho! Foarte multe.
- Cine era profesorul care vă preda?
- Iisus.
- Și de ce tu nu ai ajuns la acea…învățătură?
- Pentru că am fost prinsă într-o plasă care a fost aruncată peste mine.
- Cine te-a imobilizat în acea plasă?
- O entitate care arată ca o capră.
- Spune-i acestei capre să vină în fața ta.
- A venit râzând. O percep ca fiind feminină. E fericită că m-a împiedicat să mă duc la acea întâlnire.
- Cum se numește această căpriță?
- Zoe.
- Lasă-mă să vorbesc cu ea (îi face legătura). Zoe?
- Da.
- Ești fericită?
- Da.
- De ce?
- Mi-am realizat planul de a o împiedica să ajungă la întâlnire. Noi toți vrem să ținem oamenii în…prostia lor.
- Care, voi toți?
- Eu și ceilalți.
- Sunteți mulți?
- Daaa.
- Unde stați?
- În dimensiunea a doua.
- Toți sunteți capre, țapi?
- Da.
- Ce beneficiu aveți voi, caprelor, dacă țineți umanitatea în întuneric, în neștiință?
- Trăim și noi.
- Din ce?
- Din energii întunecate.
- Care e frecvența voastră preferată?
- Frecvențele negative.
- Tu știi cine e Maria sau mama ei?
- Nu, nu mă interesează.
- Lasă-mă cu Maria. Maria, cheam-o pe Lilith (nota C.M.: conf. legendei, primele ființe de pe Pământ, făcute din lut, au fost Adam și Lilith, Eva fiind reprezentarea femininului în Rai și înlocuitoatea lui Lilith, care, în legendă, este reprezentată sub formă de pasăre). O chemase să i-o predea pe căpriță ca să facă ce vrea cu ea. Cum apare în zbor, Lilith aterizează direct în capul căpriței și începe s-o lovească cu ciocul și cu aripile.

Mariei i se cere acum să dea timpul înapoi pentru a vedea ce le spusese Iisus celor prezenți la întâlnirea de la care Maria lipsise (din motivele arătate).
Ajunsă regresiv la acea întâlnire, Maria vede o masă mare, rotundă, unde toate scaunele erau ocupate de ființe luminoase, mai puțin scaunul care trebuia să fie ocupat de Maria. (Era plasat cam între orele 9 și 10, pe cadranul unui ceas). Pe scaunul din dreptul orei 12 stătea Iisus. Toți cei prezenți priveau scaunul gol al Mariei, după care își îndreaptă privirile spre Iisus. Pe un ecran apare, ca un film, Maria prinsă în plasă. (Deci, cei din acel consiliu au aflat cauza pentru care Maria lipsea).
Dragoș întreabă de ce aceștia nu acționează în niciun fel pentru a o ajuta?
- Ba da, spune Maria.Te-au trimis pe tine la mine.
- Ce trebuia să înveți în acea lecție de la care ai lipsit?
- Se prezenta un plan. Ca pe un ecran, văd Pământul înconjurat de mai multe inele concentrice de culori diferite, cu nuanțe de gri, mai închis sau mai deschis, oricum, întunecat. Era vorba de o lumină care venea din cer și alta care pornea din centrul planetei în sus. Aceste jeturi de lumină se concentrau asupra zonei întunecate (n.m.: deci, câmpul întunecat era „lovit” de lumină din două părți; de sus și de jos). Eu (Maria) eram în echipa Pământului, care avea grijă de dirijarea luminii emanate din centrul Pământului. Revenind la acea masă rotundă și o compară cu un ceas; pe partea dreaptă (adică în semicadranul orelor 1-6) erau așezați reprezentanții Pământului iar cadranul din stânga (orele 6-12) erau cei care ajutau planeta (divinități, se pare).

- Maria, dacă tot ești acolo, întreabă-l pe Iisus de ce Nicoleta (?) nu poate intra în regresie hipnotică?
- Pentru că i s-a șters un program, răspunde Iisus.
- Cine i-a șters acel program?
- Unul dintre reprezentanții răului.
- Cum poți să-i reintroduci acest program? Roagă-l pe Iisus să facă el operațiunea asta.
Iisus este de acord. O cheamă pe Nicoleta care vine, îi sărută mâna lui Iisus și se așază în genunchi în fața lui, copleșită de ocazia de a-l vedea și a fi atât de aproape de el. Plânge de fericire. Iisus îi pune mâinile pe frunte. Îi reactivează „cel de al treilea ochi” căruia-i pune și un sistem de protecție pentru ca nimeni să nu mai poată să-l închidă. 
Dragoș îi cere acum Mariei să revină pe Pământ împreună cu Nicoleta și cu Lilith. Numai că Lilith contină s-o pedepsească pe căpriță, pe care, în final, o pune într-o plasă și o aruncă într-o gaură neagră, după care se alătură celor două, ea apărând acum sub formă de femeie.
O îmbrățișează pe Maria.
Dragoș o întreabă (prin intermediul Mariei) pe Lilith, de ce el nu poate să treacă în alt univers printr-un portal puternic pe care și l-a creat? A încercat dar n-a reușit.
- Păi, ce, eu te las ?! îi răspunde Lilith, protectoare ca o mamă.
- Dar, împreună cu ea, aș putea trece dincolo?, întreabă Dragoș.
- Curios ca totdeauna, zice Lilith. Într-o zi am să te iau și o să te duc.
- Sărut mâna, mulțumesc, îi spune Dragoș.

Dragoș vrea să afle cât adevăr este în ceea ce a citit din diverse surse, precum că lui Mihai Viteazul i s-a arătat o entitate gri, care a fost asociată ulterior cu un demon. Îi cere Mariei să meargă la acea scenă.
- Mie îmi apare nu Mihai Viteazul ci Vlad Țepeș.
- Înseamnă că informația mea este falsă.
- Numai puțin că se întâmplă ceva interesant. Când îmi apare Vlad Țepeș, când Mihai Viteazul. Mi se suprapun imaginile ca și când este vorba de același spirit. Apare într-adevăr și entitatea gri care îi spune ceva, îl informează. 
- Numai că eu nu știu cui i-a dat informațiile, lui Vlad Țepeș sau lui Mihai Viteazul?, e nedumerită Maria.
Dragoș, aduce precizarea că Vlad Țepeș a trăit înaintea lui Mihai Viteazul și face presupunerea că Vlad Țepeș s-a încarnat în cel care urma să fie Mihai Viteazul.
Maria decide să-i întrebe pe ei. Pune întrebarea și primește promt un DA categoric. (Deci Vlad Țepeș s-a reîncarnat în Mihai Viteazul !). I se mai comunică Mariei că acest spirit s-a mai reîncarnat și în alte personaje cunoscute, pe teritoriul României.
- Doamne, parcă ar fi teoria conspirației! Îmi apare Nicolae Ceaușescu.
- Atunci, să recapitulăm: Vlad Țepeș s-a încarnat în Mihai Viteazul iar acesta în…Nicolae Ceaușescu. Întreabă cine a fost înainte de Vlad Țepeș.
- Decebal, mi se comunică.
- Asta e culmea culmilor, spune Dragoș. Și eu care tocmai mă pregăteam să întreb cine a fost Decebal!! Ce informații i-a dat acea entitate gri lui Mihai?
- Da, eu îl văd pe acel gri: urechi lungi, ochi oblici. Văd că l-a dus și pe o navă spațială (pe Mihai, n.m.). Îi șoptește la ureche și-i vorbește despre dușmanii lui, îi dă informații.
- Decebal, din cine s-a încarnat?
- Nu-mi vine clar, e ca și cum el ar fi fost primul din șirul unor militari cu grad înalt.
- Cheamă acel spirit să ne lămurească.
- Îmi apare un militar, un ofițer: are uniformă verde, caschetă și epoleți.
- Maria, întreabă-l pe Iisus sau pe Lilith, dacă acest spirit este cel chemat (adică cel încarnat în aceste personaje).
- Da, cu siguranță este el. Când s-a prezentat în fața entităților divine a dat un salut de militar.
- Întreabă acest spirit cum explică dragostea lui față de țara asta, de s-a încarnat numai în România. Ce l-a atras?
- Spune că el a adus prima dată învățăturile lui Iisus în România. Când a venit în România era (Doamne, e incredibil!!, exclamă Maria) Apostolul Andrei !! L-am văzut pe Apostolul Andrei într-o peșteră, într-o grotă. Eu (zice apostolul) am creștinizat această țară.
Are o înfățișare blândă, e îmbrăcat foarte modest, ca pe timpul acela, și călătorește mult prin acest ținut. 
Acum îmi dau seama, după felul în care i-a zâmbit Iisus (atunci când a fost rugat să-i confirme identitatea, spune Maria), că se cunoșteau foarte bine.
Acum realizăm că toate aceste personaje au avut morți violente, cumplite: Apostolul Andrei a fost răstignit cu picioarele în jos, Decebal a fost decapitat, Țepeș a murit de ciumă, Mihai Viteazul, decapitat (dar Maria îl vede la zid și cum se trage în el cu un fel de săgeți care au în vârf niște cuțite mai scurte), Ceaușescu, împușcat. Eu înțeleg, din ce mi se transmite ca simțământ, că actul morții lor a avut menirea de a fi o învățătură; n-au fost morți oarecare ci au avut o semnificație pentru viitorime.
Menționez, spune Maria, că eu văd cum sufletul lui Ceaușescu iese chiar înainte de execuție, pentru a nu lua cu el toată acea durere. Deci el n-a apucat să simtă nimic.
- Eu sunt impresionat de acest spirit și-mi amintesc (din altă regresie) că acolo unde este, Ceaușescu lucrează întens la un plan care să ajute Rămânia, s-o schimbe în bine. 
Mulțumește-i acestui spirit minunat.
- Eu am sărit în brațele lui și i-am spus: „Te iubesc atât de tare!!” A fost înveselit de felul cum i-am sărit în brațe. El mă cunoaște pe mine căci și el face parte din acel Consiliu, fiind chiar înaintea mea; scaunul lui este plasat între orele 11 și 12, deci mai aproape de Iisus. Între el și Iisus mai sunt doar doi.


 https://www.youtube.com/watch?v=HRpf65s3Vtg


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu