Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 3 februarie 2018

Cercetătorii stației germane Neumayer III, din Antarctica, au postat pe Youtube un filmuleț în care un OZN apare deasupra laboratorului


O vizionare de rutină a înregistrărilor făcute de camerele de observaţie instalate în afara staţiei Neumayer III, din Antarctica i-a lăsat fără replică pe oamenii de ştiinţă germani. Specialiştii au observat pe înregistrările din dimineaţa zilei de 3 iunie 2017, prezenţa unui obiect neidentificat pe cer. El a intrat în raza de acțiune a obiectivului camerei chiar în momentul în care se afla deasupra staţiei.
Este vorba despre un fel de balon cenuşiu de origine necunoscută. OZN-ul era suspendat, practic, în aer, dispărând şi apărând în acelaşi loc.
Folosind diferite filtre, cercetătorii germani s-au convins că obiectul surprins nu este vreo defecţiune – OZN-ul a apărut pe film chiar şi la modificarea calităţii imaginii.
 
De menţionat că pe Youtube există o avalanșă de înregistrări cu OZN-uri. „Nave ale extratereştrilor” au fost filmate în Australia, dar şi în SUA. În Australia, un locuitor din Melbourne a surprins pe cameră un obiect zburător neidentificat care se deplasa cu viteză foarte mare. Iar în Texas un astfel de OZN a fost surprins în chiar epicentrul unei furtuni.
yogaesoteric
3 februarie 2018
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu