Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 7 februarie 2018

**Procedura SMB, de eliminare a implanturilor și curățare a corpului subtil.


(adaptare după Mihai Băsceanu; mihaibasceanu@yahoo.com)



Pregătire: 
Îmi aleg o oră potrivită și un spațiu suficient de retras, unde știu că nu voi fi deranjat pentru următoarele 40-50 de minute.
Momentul nu trebuie ales mai repere de o oră de la ultima masă. 
Mă așez comod, cu corpul întins sau în poziția „șezând”.
Închid ochii fizici și încerc să mă deconectez de problemele cotidiene.
Aleg imaginar un loc unde mi-ar placea să fiu.
Încep:

1. Îi spun corpului meu subtil (energetic) să-și verifice nivelul vibrației și, dacă e nevoie, să îl ridice la o valoare pe care o consideră optimă. Îl rog să rețină acest lucru și să facă această verificare periodic, fără ca eu să-i mai amintesc.
De asemenea, îl rog să încerce să rețină procedura care urmează, pentru a o putea aplica la nevoie.

(Pasul 2 nu este foarte elegant sau respectuos, dar are rostul de a le convinge pe entități cine deține controlul, deoarece multora pur și simplu nu le vine să creadă că ele nu mai dețin acest control, după ani, zeci sau sute de ani în care au făcut ce au vrut, bazându-se pe faptul că nu le vedem și nu le auzim, atât timp cât suntem în corp fizic).
Deci:
2. Comand să se prezinte în fața mea toate entitățile care interferează cu mine în acest moment (chiar dacă eu nu le văd, ele vor fi acolo și vor fi văzute de partea mea subliminală), atât cele de vibrație negativă (mai mică decât zero) cât și cele de vibrație pozitivă (mai mare sau egală cu zero). Evident, nu le voi vedea cu corpul meu fizic, dar ele vor fi lângă mine.

Le comand să capete instantaneu culoarea roz cu buline albe și să alerge făcând tumbe în jurul meu, consumându-și energia, după care, epuizate de efort, vor accepta să asculte și să execute ceea ce am să le transmit în continuare.

3. Declar  în fața lor că rup/anulez orice contract, înțelegere, acord avut vreodată cu ele, și care le-ar permite să interfereze cu mine.
a) Mă adresez entităților de vibrație negativă.
Le permit să se oprească din alergare și din executat tumbe dacă și numai dacă își vor scoate imediat implanturile pe care le-au pus în corpul meu subtil, vor distruge aceste implanturi și vor repara tot ce au stricat în corpul meu, după care își deschid portaluri interdimensionale și pleacă prin ele, fără a se mai întoarce vreodată.
b) Mă adresez acum entităților de vibrație pozitivă.
Le permit să se oprească din alergare/făcut tumbe, dacă și numai dacă își retrag toate energiile pe care le-au trimis în ființa mea și dacă repară tot ce au alterat, chiar dacă au făcut-o cu bună credință, după care, să-și deschidă portaluri interdimensionale și să pleace prin ele, fără a se mai întoarce vreodată, neinvitate.

     c) Cer tuturor entităților să se grăbească să termine acțiunea de scoatere a implanturilor și energiilor negative din corpul meu, deoarece orice întârziere sau omisiune le poate afecta integritatea.
(Aici pot să le acord entităţilor un răgaz de 5-10 minute pentru a-și termina treaba după care, fără alte invitații, vor pleca definitiv prin portaluri energetice, luând cu ele toate resturile rezultate din distrugerea implanturilor și energiilor extrase din corpul meu.

  4. Rog corpul meu subtil :
a) să-și ridice vibrația la valoarea optimă, după care
b) să creeze în jurul său, trei sfere de lumină concentrice (una în alta), având cea mai mare frecvență posibilă și plăcută pentru el: îi explic că aceste sfere au rolul de a împiedica alte interferențe viitoare.
c) Îi cer ca în fiecare sferă să introducă un sistem de alarmare și depistare a oricărei intenții exterioare de interferare cu el. În asemenea situații, să oprească acele entități, comandându-le să se coloreze în roz cu buline albe și să execute un program de alergare și de tumbe (dincolo de sfera mea energetică cea mai mare), până la epuizare (asta le va convinge că în sfera lui energetică sunt sub controlul și comanda lui). Apoi, să le ceară să plece printr-un portal energetic, fără a mai reveni vreodată.
d) Rog corpul meu subtil să verifice fiecare parte 
a sa și dacă, totuși, au mai rămas în el entități, implanturi ori energii care nu-i aparțin, să fie eliminate și trimise prin portaluri către infinit.

 5) Acum, rog corpul subtil să înceapă ori să continuie procesul de auto-refacere și auto-energizare. Să pună mâinile sale energetice pe fiecare zonă ori organ cu probleme de malfuncționalitate și să le energizeze la valori optime.
 6) Rog corpul subtil să își refacă metabolismul la valoarea optimă.
[aici poate fi încercată reglarea metabolismului pentru a scădea în greutate, indicând greutatea dorită; într-un interval rezonabil de timp (6 luni –1 an)].

  7) Pentru protecţia casei (locuinței), cei care au animale (inclusiv cele de companie) se pot adresa acestora în plan subtil, cerându-le să asigure protecția acelui spațiu (Ele oricum fac acest lucru, dar vorbind cu ele şi conştientizând acest lucru se va îmbunătăți relația om-animal)

  Cea mai bună protecție, mai ales pe termen lung, este să ne asumăm rolul de fiinţe de lumină şi în planul fizic – cu tot ce implică aceasta (comportament, fel de gândire, atitudine plină de iubire, echilibru interior, menținerea vibrațiilor la un nivel înalt, evitarea producerii energiilor negative etc).

 O procedură mai scurtă de elimnare a implanturilor și energiilor negative este următoarea:

1. Convoc toate entitățile care interferează cu mine și le anunț că rup/anulez orice înțelegere sau pact pe care l-am făcut cu ele anterior (în toate viețile anterioare și în cea prezentă), indiferent în ce condiții. Le cer ca imediat să-și scoată cu atenție toate implanturile sau energiile pe care le-au introdus în corpul meu subtil, după care, să le distrugă, apoi să-și deschidă portaluri energetice prin care să dispară pentru totdeauna.
2. Ca să le dovedesc că în zona mea energetică „eu sunt șeful”, și că ele trebuie să execute ordinul meu, le spun că, după comanda mea: 1,2,3, ele vor capăta culoarea roz cu picățele albe și vor înceape să danseze alert, ori să facă tumbe în alergare, timp de o jumătate de oră, păstrând față de mine distanța de 100 m. (Asta le va convinge că în câmpul meu energetic, eu dețin controlul asupra oricui). Accelerez timpul și, după cinci minute reale, cer entităților să execute ceea ce le-am cerut la punctual 1, după care să plece prin portaluri energetice (create de ele). Le amintesc ca după plecare să-și închidă acele portaluri pentru totdeauna. 
3. Le declar : „cei care nu se conformează, să mai repete programul de alergare și tumbe”. Le repet ordinul de curățare urmat de plecarea lor în infinit.
4. Număr până la trei, și toate portalurile prin care au plecat aceste entități și „bagajul”, eventual rămase deschise, vor fi închise și sigilate de corpul meu subtil.
5. Rog corpul meu subtil să execute toate lucrările de regenerare, vindecare și refacere necesare.
6. Rog corpul meu subtil să se integreze perfect în corpul său fizic, după care să-și ridice energia la nivelul și la vibrația optimă pentru el, cea în care se simte cel mai bine. Îi mulțumesc și-l asigur de iubirea mea.

        C.M.
Notă:
Încercați să aplicați cele de mai sus. Pe cei care cred cu adevărat, îi asigur că le va reusi. Cei care consideră că „totul e o aiureală” nu vor avea succes. Eu m-am convins.

Sursa: https://comunitatideprieteni.wordpress.com


18 comentarii:

  1. SARLATANI,ESCROCI,MINCINOSI,MANIPULATORI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei ce cred că este o aiureală,... de ce-și mai bat capul ?
      Dacă ești convins că ceva nu există, rămâi așa, "crede și nu cerceta".

      Ștergere
  2. Aveți si argumente, sau doar pentru că nu se potivește cu educația și credința dv.?

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim !!! eliminarea implanturilor e un pas spre trezirea constiintei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum sa ceri fiintelor de Lumina sa retraga toata munca ce au facut-o asupra noastra???Este ca si cum ai refuza sa treci apa pe un pod pe simplu motiv ca nu ai facut tu acel pod !!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. De acord cu totul, in afara punctului 3b. Nu alungăm de lângă noi pe cei care ne iubesc și ne sprijină în momentele dificile ale vieții.
    Cât privește tumbele, mi se pare ceva ciudat și ridicol să ceri așa ceva. Dar asta este doar părerea mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citiți „Încă un răspuns la întrebările cititorilor.”

      Ștergere
    2. ti-e teama sa alungi entitatile care te spriina? de ce? esti deja puternic si nu e necesar sa tii captive entitati asupra ta...inca nu esti convins/a ca printr-un act de vointa ferma din adancul sulfetului tau, in mod constient, poti modela materia fina(nevazuta) care poate infleunta materia grosiera(vazuta, palpabila)? Crede-ma... cand am murit... nu m-au ajutat rugaciunile ci doar un act de vointa... am ordonat entitatii intunecate sa ma elibereze si am reventi in trup si inima a inceput din nou sa bata si plamanii sa respire fara resuscitare.... repet... doar voinat puternica... liberul arbitru in seamna vointa si respinsabilitate... gata cu lenevirea spirituala! E corect sa tii captive fiinte luminoase sa-ti curete mizeria ce ai facut-o tu insuti in viata si sa le murdaresti, sa le scazi vibratia? asta nu e iubire, e egoism si aroganta.... sclavul/sclava propriei indolente... Le teeaba, ai tot ce-ti trebui! Elibereaza toate entitatile si implanturile!

      Ștergere
    3. Daniela daca suntem puternici si in noi este totul, de ce te-ai mai dus la scoala?

      Ștergere
  6. lumea asta cum o vezi ...cealalta cum o crezi....mii de multumiri

    RăspundețiȘtergere
  7. Mulțumesc pentru aceasta solutie, voi incerca!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt entitati bine intentionate, pot fi si rude decedate care se agata de corpurile tale subtile si repet desi unele sunt bine intentionate sunt responsabile de multe dezechilibre si boli la nivel fizic sau emotional. Am aflat lucrul acesta vizionand filmuletele de hipnoza regresiva ale lui Callogero Grifassi unde a reiesit cauza ezoterica a multor boli ca fiind tocmai legata de aceste entitati asa zis pozitive.In spatiul tau vital nu are voie absolut nimeni sa te interfereze nici chiar cu buna intentie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu există "entități asa zis pozitive",chiar daca pot imita Lumina tot negative raman. Ele emana o lumina rece.Entitatile din Lumină ne ajută in evolutie fără să ceară nici o plata.

      Ștergere