Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 11 februarie 2018

* (151) - Apocalipsa, Al III-lea razboi Mondial, Incăperea de sub munții Bucegi

Regresie hipnotică realizată de Dragoș Peter Coroșet, în data de 22 sept. 2017. 
Mediumul utilizat, Maria.

După intrarea în hipnoză, Dragoș îi cere Mariei să se deplaseze deasupra Pământului la o înălțime destul de mare.
D.P. Coroșeț
După ce a ajuns, o roagă să-i cheme pe: Iisus, Lilith și Metatron. Sosesc și sunt identificați dupăa aura energetică. Le mulțumește că au venit și-i roagă să răspundă la unele întrebări. Ei sunt de acord.
Dragoș, prin Maria: Ce este cu apocalipsa care a fost anunțăată în diferite medii că se va produce repede șI că este iminentă?
Iisus: sunt doar încercări ale unor interesațI cu scopul de a abate atenția de la un eveniment  grandios care are loc în această perioadă și în care este implicat și Pământul. Este vorba despre ceea ce s-ar putea numi alinierea planetelor din această galaxie. Nu tebui înțreles ăprin aceasta o aliniere fizică  a planetelor în spațiu ci de o aliniere în frecvență.
Maria vede că și Pământul tinde să se alinieze vibrațional însă parcă se află într-o undă vibrațională prefabricată, nenaturală. 
Dragoș: Cine a făcut această distorsiune?
Iisus: entități care nu doresc pa palneta să intre în această vibrație deoarece le-ar afecta și pe ele și, de asemenea, ele și-ar pierde influența și puterea asupra planetei și a umanității. Pe de altă parte, aceste știri alarmiste micșorează vibrația pe planetă și sunt generatoare de energie negativă. Dragoș cere Mariei să-l aducă și pe el acolo unde se află ea. Apoi, îi cere să creeze un portal care să absoarbă toată acea energie negativă. Maria a văzut cum negativitatea era drenată în acel portal. După absorbire, portalul este închis și sigilat cu foc.
Acum culoarea planetei s-a îmbunătățit, este un albastru destul de plăcut. Este chemată și Gaia (spiritul Pământului) pe care o roagă să accepte să treacă printr-un cerc de foc pentru purificare. Constată că nu s-a întâmplat nimic, ceea ce , deduc ei, înseamnă că portalul creat mai înainte și-a făcut efectul de curățare a negativității de pe planetă (ceea ce va ajuta la alinierea energetică). 
Dragoș: Există un pericol de izbucnire a unui război nuclear?
Iisus: Da, pentru că parcă stați pe un butoi cu pulbere, aceasta este senzația.

Grupul se deplasează în Coreea de Nord, unde găsesc în aer milioane de entități, roboți îmbrăcați în armură care stau deasupra acestei țări. Par a se ascunde într-o enormă prelată, prevăzută cu foarte mulți ochi, care supraveghează zona. Acești soldați sunt foarte mari și par a fi roboți. „Extrag” un robot de sub acel acoperământ, îi reduc mental (prin voință) dimensiunile, pentru a-i putea lua un interviu. Spune că se numește Goia.  
- Ce căutați aici? Cine e șeful tău? 
- Am fost trimiși de mai marele nostru. 
- Cum se numește acesta?
- Maur.
- Cheamă-l ! (A venit).
- Maria, cum arată Maur?
- Ca un stâlp care emană o energie albastră.
Lilith spune că ei vin din altă constelație. Pot avea vibrații diferite, în funcție de ceea ce fac. Spune că sunt războinici.
- Voi vreți război?
- Nu cu tine și nici cu voi. Eu am altă misiune. Nu pot să-ți spun, e secret.
- În cazul ăsta, îi declară Dragoș, nu mai suntem prieteni, pentru că prezența voastră dăunează planetei mele. Cine te-a trimis?  
- Noi nu vă facem rău, doar supraveghem. 
- În caz de război, voi veți interveni?   
- Numai dacă sunt pierderi de suflete.
[nota C.M.: cunoscând faptul că în Coreea de Nord este foarte multă negativitate iar conducătorii importanți ai acelei țări sunt sub controlul forțelor întunecate (prin numeroasele implanturi care li s-au pus) fac presupunerea pertinentă că acea invizibilă armată a fost adusă să-i ajute pe acești conducători nord-coreeni, în caz de conflict armat cu SUA & co, ca preț al permisiunii de a ține acest popor în robie, scopul întunecaților fiind să obțină cât mai multă energie negativă].

Apoi, grupul merge deasupra SUA și Dragoș o roagă pe Maria să spună ce vede.
 -  Nu văd nimic deosebit în atmosferă sau la suprafață. Totul este liber, dar în subteran, în niște bucăre spațioase, văd că se desfășoară o intensă activitate. Parcă în toată partea de N-V a SUA  sunt buncăre. Văd umani, hibrizi și reptilieni care parcă au și pene. Când, pentru identificare, am atins energetic un reptilian, acesta s-a transformat în șarpe.
Dragoș o roagă pe Maria să-i ceară reptilianului să-l cheme pe șeful lui.
Apare un reptilian arogant căruia Lilith, la rugămintea lui Dragoș, îi aplică două palme. În acest fel, reptilianul devine mai cooperant. La o întrebare pusă, răspunde că ei nu au nici-o treabă cu Coreea de Nord.
- Dar cei care au treabă cu acea țară, ce doresc de la ea?, e întrebat, reptilianul.
- Economie, petrol, bogăția acelei țări.

Grupul pleacă din nou deasupra SUA, unde Dragoș, cere să se formeze în aer, la o anumită înălțime, o puternică plasă energetică peste teritoriul SUA, cu scopul ca orice rachetă lansată cu scop agresiv către orice țintă, să explodeze în aer. Revin și fac același lucru și deasupra Coreii de Nord.

- Acum, mergi sub Bucegi. Ce vezi? 
- Suntem într-0 galerie, văd o masă rotundă ca o ciupercă și sculpturi pe pereți.
- Ce e acel loc?
- Un loc cu rol de punct de reper, mi se comunică. Acea masă, de fapt, dacă te urici pe ea, se duce în jos. Merg pe acea masă în jos și ajung într-un spațiu în care văd un fel de pietre din care parcă s-ar degaja raze de culoare aurie.  Apoi observă niște siruri de plăcuțe așezate ordonat, una lângă alta. Maria ia o plăcuță s-o studieze și vede că poartă inscrisuri cu o caligrafie necunoscută. 
- În ce limbă e scrisă? Întreab-o pe Lilith.  
- Nu e chiar o limbă, spune Lilith. Sunt lăsate de Zamolxe, el știe de ele. Cuprind înțelepciunea cerului. 
Este chemat Zamolxe și întrebat de ele.
Maria cere acea întelepciune. 
- Nu a venit timpul, răspunde el. Cândva, vor veni una câte una, și li se va afla conținutul.
- Văd un fel de lanturi groase, parcă sunt din aur. Percep că ascund ceva.  
- Poti face o mică cercetare?, o întreabă Dragoș.  
Când Maria dă să facă asta, Lilith o oprește și-i spune că nu iar face bine. Va veni și  timpul lor.

Invitaților li se mulțumește, iar Maria revine în corpul fizic.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu