Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 21 ianuarie 2018

Vă invit la meditație-invocație, astăzi 21. 01. 2018, ora 22,30, cu conținutul de mai jos.


„Cu credință și iubire, cer Matricei-Dumnezeu să retragă de pe Pământ toate ființele care, prin alegerile, acțiunile și gândurile lor, se opun ASCENSIUNII planetei și umanității în dimensiuni superioare. Eu sunt pregătit(ă) și vreau să ascensionez. Eu sunt sănătos(-oasă) și plin(ă) de iubire ; eu sunt nemuritor (-are). Amin.”

3 comentarii:

  1. Cu tot respectul, dar aici, dupa parerea mea este ceva mai ne-ortodox.Lipseste liberul arbitru. Ori faci ca mine, ori pleci...De ce sa nu se pastreze linia de a invalui in dragoste oamenii si pamantul ?...cine vrea...vrea, iar cine nu...nu stim...dar trebuie sa fim majoritari.
    Cred ca ar trebui putin reanalizata tema...
    Imi cer scuze daca cumva gresesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Propuneți dv. o altă formulare; nu am nimic împotrivă.

      Ștergere
  2. „Cer Matricei\D_zeu sa ne invaluiasca in credință și iubire, pentru ascensiunea in dimensiuni superioare. Eu sunt pregătit(ă) și vreau să ascensionez. Eu sunt sănătos(-oasă) și plin(ă) de iubire ; eu sunt nemuritor (-are). Amin.”
    Este un pdv propriu...dar precum a facut si d_l Keshe cu cei ce vroiau energie libera...a dat o tema si lumea a inceput sa 'scobeasca'. II rog pe toti cei ce citesc acest site sa dea o tema cat mai scurta si pornita din inima. Generatia mea are darul de a da denumiri pompoase, dar lipsite de continut.
    Autoritatea genereaza rezistenta iar rezistenta, conflict...si nu este bine. Prin ceea ce se realizeaza aici se tinde la a antrena cat mai multa lume in , cum consider si eu 'Realitate'.
    Imi cer scuze pentru indrazneaza...si succes in continuare. E un site tot mai vizitat.

    RăspundețiȘtergere