Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 28 ianuarie 2018

Sananda via Victoria Cochrane, 25 ian.2018

Traducere Const. Mihăilescu


Dragilor, au loc multe dezbateri în întreaga voastră lume despre moralitatea căsătoriei între persoane de același sex. Ideea ca două persoane de același sex să fie îndrăgostite una de cealaltă și să aibă relații sexuale este dezgustătoare pentru mulți iar religiile creștine o resping definitiv, ca pe un păcat și o greșală de proporții majore. Este ușor să respingem orice în numele religiei, făcând apel la ceea ce spune dogma bisericească. Problema tuturor doctrinelor bisericești este că  ele sunt produse ale minții omenești, ulterior trecute, din interes, drept Cuvântul lui Dumnezeu.
Dumnezeu însuși a fost proiectat simultan cu  însușiri duble și contradictorii: un tată iubitor dar și răzbunător și pretențios. În acest mod, cu aceste concepte, religiile au dorit să coopteze un număr cât mai mare de oameni care să adopte o credință sau alta. 

Însă, dragilor, iubirea este iubire și nu poate fi modificată prin dogme. Dacă doi oameni, indiferent de sex, împărtășesc același sentiment de iubire, restul nu mai contează. Este irelevant fie și doar dacă ne gândim că în fiecare ființă umană se regăsesc, în anumite proporții, atât energiile masculine cât și feminine. O ființă care în viața actuală este (să zicem) femeie, într-o viată anterioară sau viitoare poate a fost sau va fi bărbat și vice versa. 
Cu alte cuvinte, pentru a fi bărbat sau femie în corp uman, nu trebuie decât ca energia să ia o anumită formă materială, la care se atașează setul de sentimente caracteristic genului respectiv. Altfel spus, fiecare ființă umană, aparținând unui anumit sex, conține, la nivel energetic, toate elementele necesare oricăruia dintre sexe. Sexualitatea o dă materialitatea corpului și asta nu are nimic de-a face cu inima sau cu mintea ființei..
Voința lui Dumnezeu și preocuparea Lui este să satisfacă în cel mai înalt grad dorințele fiecărei ființe. El nu se amestecă în alegerile voastre, indiferent care ar fi acestea. Aceasta pentru că nimănui, nici măcar lui Dumnezeu, nu-i este permis să încalce Legea Liberului Arbitru. Dorința fiecărei ființe este și trebuie să fie lege pentru toți ceilalți, înclusiv pentru Ființa Supremă. Numai în acest fel fiecare creatură poate ajunge la iluminare, adică la acel stadiu înalt în care devine un adevărat dumnezeu. Numai atunci se poate atinge adevărata și completa măestrie, doar atunci ființa devine omniștientă și omnipotentă. Eu vorbesc aici de măestria sufletului nu a corpului material. 
Tineți minte: nu Dumnezeu a făcut religiile ci ființa umană.

Energia Creatorului este energia iubirii necondiționate, ceea ce înseamnă și că nu trebuie să existe condiționări religioase în care bărbații sau femeile aleg să-și trăiască viața sau să-și exprime dragostea reciprocă. Sexualitatea este o condiționare subsidiară și nu este revendicată de Dumnezeu și nici de Creator.
Când un suflet se hotărăște să se încarneze, el își face un program de viață și, în funcție de aceasta, stabilește ce va fi: bărbat sau femeie. Deci, acest aspect se definitivează în funcțe de conținutul și obiectivele urmărite în acel program, astfel încât să corespundă cel mai bine experiențelor pe care ființa urmează să le execute. 
Transsexualul sau homosexualitatea pot fi, de asemenea, lecții de viață alese de suflet pentru o anumită viață. Există numeroase motive pentru care oamenii se simt atrași de un sex ori de altul și, în cadrul acestor categorii, de o persoană sau alta, și nicio alegere nu trebuie blamată. În orice caz, Dumnezeu nu condamnă pe nimeni pentru alegerile pe care ființele le fac. 
De fapt, alegerea unui drum diferit de al majorității este totdeauna un drum greu, în care ființa „rebelă” are mai mult de suferit, din cauza neînțelegerii din partea celorlalți. Curajul de a-ți urma calea, indiferent de originalitatea ei, este de admirat, sau ar trebui să fie. 

Dacă toți oamenii ar putea să se iubească și să se prețuiască unul pe celălalt cu o iubire necondiționată, indiferent de sex, rasă, persuasiune sexuală, vârstă sau orice altceva, rasa umană s-ar afla într-un stadiu al dezvoltării sale mult mai avansat decât cel în care se află în prezent.
Iubirea este tot ce există și tot ce contează.
Eu sunt Yeshua ben Yoseph (Iisus)
 http://sananda.website/

Un comentariu:

  1. dati-mi voie sa-l contrazic pe acest "yeshua ben yoseph"..homosexualitatea a fost definita ca boala mintala in toate tratatele de psihiatrie pana in anii 80 daca ar fi ceva normal (dpdv sexual) ar duce la disparitia speciei..cu siguranta Iisus (Mantuitorul) nu ar sustine asemenea deviatii ci doar vteun demon ce se da drept "yeshua"..

    RăspundețiȘtergere