Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 30 ianuarie 2018

O cerere urgentă din partea lui Cobra

29 ianuarie 2018; prinTherese Zumi Sumner
Isis Astara a părăsit planul fizic. Vă rugăm să vizualizați imediat trecerea ei în siguranță prin planul de plasmă în Lumină spre planurile eterice și astrale mai înalte, prin înconjurarea ei cu o lumină albă și roz, iubire și protecție.
Vizualizați că a fost ghidată în siguranță pentru a lua legătura cu ghizii ei spirituali.
Cobra; la 7:03, 29 ian.2018

Therese Zumi :  Sper ca și voi să vă alăturați nouă, pentru a-i asigura acestei minunate zeități o călătorie în siguranță, căci este posibil ca, din cauza iubirii ei față de planeta noastră, multe entități întunecate să încerce să-i obstrucționeze călătoria spre planurile cele mai înalte ale Luminii, unde va pleda cauza umanității.
Înconjurați-o cu iubirea voastră și vizualizați-o într-o Lumină Albă și Roz, în timp ce se îndreaptă spre acele planuri superioare. Însoți-o cu gândul, iubirea și lumina voastră în această călătorie efectuată pentru planeta Pământ și pentru umanitatea planetară.
Fie ca întregul Consiliu al Iubirii să te protejeze în această călătorie, iubită Isis!
Iubirea și Lumina să te însoțească!
Namaste.
Therese Zumi

------------------------------------------------------------------------
Isis Astara - Apelul Zeiței

Luni, 29 ianuarie 2018


Vreau să spun câteva cuvinte despre trecerea lui Isis Astara către cealaltă parte.
Îi sunt recunoscătoare pentru totdeauna că ancorează energiile sale feminine divine pe această planetă, în momente în care este atât de necesar. Nu era atât de bine cunoscută în public, dar munca și influența ei au avut efecte vaste și vitale asupra planetei.
Îmi amintesc cât de dedicată era (și, cu siguranță, încă mai este și de cealaltă parte) în munca ei de ancorare energiilor divine pe această planetă.
Pentru ea nu era ceva diferit în a încerca, mai ales duminica după-amiaza, să aducă pe Pământ mai multă putere și Lumină ființelor umane și planetei.
Scopul ei divin a fost acela de a readuce echilibrul masculin-feminin înapoi pe planetă, care să ajute la eliberarea acestei planete și a tuturor ființelor iubitoare de dreptate și de Lumină. M-a inspirat, ca de altfel pe nenumărate alte persoane, cum să ajut la ancorarea și menținerea energiile Zeitei în grila planetară, în scopul stabilizării și armonizării vieții pe planetă.

Mă adresez tuturor, și în special celorlalte femei, să facem tot ce depinde de noi pentru a  întări aspectul feminin al energiilor pe planetă, mai ales acum când Mama Pământ și umanitatea trec prin momente critice.
Un ciclu cosmic uriaș se încheie, iar unul nou începe și, în această scurtă perioadă, avem posibilitatea de a ne propulsa în dimensiuni superioare.
Oricum, modificări profunde vor veni pe planeta noastră, dar noi putem scurta mult perioada de suferință și de lipsă de iubire între oameni. Energia Zeiței va fi absolut esențială pentru crearea și menținerea echilibrului necesar.
Trebuie să renunțăm la tendința de a critica, de a crea tensiuni din fapte mărunte, de a avea percepții negative asupra altora și asupra noastră.
Trebuie să fim buni cu alții și cu noi înșine. Priviți lumea cu grație și iubire!
Concentrați-vă cu sufletul pe prezența voastră în prezent. Aveți dreptul și datoria de a vă simți puternici. Voi, femeile, doriți-vă să primiți energia Zeiței.
Spuneți-vă mereu: „Eu sunt permanent și necondiționat Iubirea Divină !”
Primiți și apoi răspândiți radiațiile luminii roz-deschis a Iubirii Cosmice.
În meditații, chemați și conectați-vă cu zeitățile feminine precum: Isis,Tara, Durga, Quan Yin și, bine înțeles, Fecioara Maria !

În timpul conferințelor, Isis ne-a antrenat întotdeauna să cântăm această melodie:
Noi suntem unul.
Ești înăuntrul meu.
La fiecare pas pe care îl fac, tu ești acolo.
La fiecare respirație a mea, eu mă împărtășesc: inspir și expir IUBIRE.
Noi suntem unul.

Să ținem vie flacăra iubirii în viață.
Indiferent cât vom reuși, vom apropia victoria finală a Luminii.
Lumina este în natura vieții, adevărata viață înseamnă iubire.
După eliberarea Pământului, toți vom fi împreună, vom fi uniți.  
Multă dragoste

http://recreatingbalance1.blogspot.ro/2018/01/isis-astara-goddess-call.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu