Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 7 ianuarie 2018

Motivul pentru care organismul tău are nevoie de o îmbrățișare în fiecare zi

Există numeroase studii care demonstrează că un simplu act de bunătate și amabilitate poate avea un efect atât asupra celui care îl oferă, cât și asupra celui care îl primește”, afirmă Liz Bonis, medic în cadrul Clinicii Cincinati.
Care sunt aceste beneficii? Prin simpla îmbrățișare crește nivelul de oxitocină iar printre efectele acesteia se numără reducerea stresului și a anxietății. Se pare că oxitocina întărește chiar și structura oaselor.
Vreți o viață intimă de calitate? Se pare că îmbrățișările sunt responsabile și cu acest aspect, ba mai mult se pare că sunt mai bune și decât viagra. Marele O, care este oxitocina în acest caz, vă îmbunătățește viața intimă – deci îmbrățișări, îmbrățișări, îmbrățișări. De asemenea, contribuie la scăderea producția de cortizol și poți dormi mult mai liniștit. Oxitocina ne protejează și de bolile cardiace, conform cercetătorilor din cadrul Universității din Carolina de Nord. Se pare că persoanele care nu își îmbrățișează partenerii de viață prezintă o frecvență cardiacă cu 10 bătăi mai mult pe minut, decât cei care o fac.
Un alt studiu, realizat de către Universitatea Mellon, din Pitsburg, a demonstrat faptul că îmbrățișarea scade rata predispoziției de a dezvolta anumite afecțiuni și combate stresul.
Au fost evaluați 404 subiecți, cărora li s-a cerut să se îmbrățișeze zilnic, timp de 12 zile. La finalul cercetării participanții la studiu au fost expuși unor virusuri comune de gripă. Rezultatul? Riscul de îmbolnăvire în cazul lor era mult mai scăzut.
Spre deosebire de medicamente, îmbrățișările nu costă nimic și nu prezintă reacții adverse… Urmările pot fi doar pozitive.
Pe scurt, îmbrățișările te fac să te simți încrezător, fericit, sănătos și să zâmbești! Poți să începi chiar acum, îmbrățișând pe cineva care este lângă tine, indiferent cine ar fi!
yogaesoteric 
5 ianuarie 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu