Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 11 ianuarie 2018

Interviul acordat de Cobra (I)


10 octombrie 2017
Traducere Const.Mihăilescu.

Până la această dată nu a existat nici o actualizare despre Malawi (10 oct.2017; n.m.), pentru lunile de vară, așa că voi face acum o rapidă trecere în revistă.
Keyason a fost ocupat cu un mare număr de orfani, în ultimele 3 luni.
Îi hrănește pe copii în principal cu mămăligă, hrana lor de bază. Nu s-ar putea spune deci că au un meniu chiar complet, așa cum se întâlnește în țările dezvoltate. Un sac de 50 de kilograme de făină de porumb (mălai) costă aproximativ 24 de dolari.
Cea mai recentă imagine pe care mi-a trimis-o Keyason arăta că mai avea aproximativ 25-30 de punguțe de făină de porumb. Aceasta este rația pe o săptămână.
Keyason a înființat o livadă și o grădină de unde obține fructe și legume nemodificate genetic cu care suplimentează hrana familiei. A avut probleme cu dăunătorii din grădină dar a găsit soluții organice de combatere a dăunătorilor. Unele alimente au fost, din păcate, pierdute.
Keyason a achiziționat două vițele, însă una i-a murit.
Un eveniment destul de trist s-a petrecut la sfârșitul lunii august. Unul dintre frați (Iosif) s-a îmbolnăvit grav și mama sa s-a hotărât să-l ducă la săpitalul din Blantyre, cel mai apropiat spital, cu bicicleta (singurul mijloc de transport disponibil). Pe drumul lung și obositor, cei doi aflați pe bicicletă (copilul Iosif și mama Mevisi) au fost loviți de o mașină care circula cu viteză, și omorâți. 
Mevisi a lăsat în urmă 7 copii orfani, acum în îngrijirea lui Keyason. Dintre cei 7 frați, trei sunt fete, toți în grija lui Keyason căruia îi este acum foarte greu căci mama lor, Mevisi, nu mai este în viață. Șapte copii îndurerați care și-au pierdut fratele și mama. 
Harrison are vârsta de 15 ani și este cel mai mare copil al lui Mevisi. Este destul de puțin dezvoltat pentru vârsta de 15 ani. Îi place să joace fotbal și volei, dar n-are timp pentru asta. Este un atent îngrijitor pentru frații săi mai mici. Când va deveni adult, i-ar placea să fie pilot.
Cea mai dificilă problemă pentru el este lipsa mamei. Asta-l face mai tot timpul supărat și cu ochii în lacrimi.
Cel de-al doilea copil al lui Mevisi este Dina, de 13 ani. Este surdă și nu poate să vorbească. Keyason îmi spune că este inteligentă dar în Malawi nu există o școală specială pentru copiii cu handicap. Dina se află într-o clasă standard. Îi place să joace volei cu colegii ei. Dina este un suflet grijuliu și ar dori să fie asistentă medicală.

Malita este al treilea copil al lui Mevisi. Are vârsta de 8 ani și este în clasa a 3-a. Malita este o elevă bună, dar are dificultăți în a face față morții mamei sale.
Keyason spune că sora sa pleacă la școală plângând, cu gândul la mama ei moartă.
Ei încearcă să o distragă cu alte lucruri, dar nu dispun de jucării și alte modalități adecvate pentru o fetiță de 8 ani.
Keyason spune că banii pe care-i trimitem noi săptămânal abia de-i ajung pentru medicamente, nevoile zilnice, ceva ulei și o puțin mălai.
După alți trei copii, ultimul este Daniel, care are aproximativ un an și nevoie de îngrijire permanentă.
În numele lui Keyason, ne adresăm lucrătorilor luminii generoși să-și intensifice sprijinul pentru această familie formată din 7 copii, cu vârste între 15 ani și un an, prin trimiterea unor ajutoare lunare suplimentare lui Keyason, rămas „capul familiei”. Găsiți pe site imagini cu această necăjită familie. Cu Keyason puteți lua legătura pe internet folosind adresa de email, înființată de noi: Lynn@prepareforchange.net
Cei care doresc o deducere fiscală se pot folosi de organizația noastră care este autorizată și recunoscută ca Organizație Caritabilă (Prepare for Change as we are now a 501c3 charitable organization). Acordăm un bonus suplimentar, pentru donarorii care fac donații în primele trei zile de la data la care este postat acest interviu, pentru „Pregătirea pentru Schimbare; pentru orfanii din Malawi” (amănunte puteți găsi pe  PrepareFor Change.net).
Acești orfani din Malawi sunt următoarea generație care va crea o Africa prosperă, abundentă și pașnică. Cândva vor fi recunoscători pentru șansa la viață pe care noi le-o putem da.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Interviul cu Cobra.
Lynn - Bine ați venit la interviul nostru din 10 octombrie 2017, pe PrepareForChange.net/Cobra. Bine ai revenit Cobra!
COBRA - Vă mulțumesc foarte mult pentru invitația voastră; este una dintre cele mai bune oportunități acum să continuăm cu interviurile noastre.
Lynn - O să-l las pe Aaron să înceapă cu prima noastră întrebare.
Aaron – Hi, Cobra. Este întotdeauna plăcut pentru mine să te aud.
Încep cu prima întrebare, pe care o consider interesantă.
Între multele știri, unele mi s-au părut deosebite. Mă refer în primul rând la fotografierile care s-au făcut la Las Vegas, acum 10 zile. Încep cu un spectator.
Există o mulțime de informații pe internet și pe YouTube. Vreau doar să-ți dau un feedback.
Întrebarea începe: „Pe 1 octombrie am experimentat un eveniment de intoxicare media (steag fals) în Las Vegas, Nevada? S-a raportat că au murit 58 de persoane. Este cineva "mai mare" în spatele acestui atac?”
COBRA - Practic, este doar unul dintre numeroasele atacuri prin care inginerii Cabalei au dorit să creeze mai multă teamă și panică. Acesta este unul dintre obiective, și aici voi adăuga și opinia lui Benjamin Fulford: „Aceasta a fost concepută pentru a obține mai mult control asupra mulțimii și a impulsiona mărirea aparatului de securitate, astfel ca firmele de specialitate să câștige mai mulți bani pentru asemenea prestații. Acesta a fost celălalt aspect din spatele acestui eveniment”.
Aaron - În ceea ce-l privește pe Steven Paddock, el întreabă: „Se presupune că el este cel care a tras (shooter-ul). Există însă diferite opinii dacă el a fost, sau altul. 

Cel care întreabă: „Cine l-a antrenat, dacă era un trăgător spcializat?”
COBRA - Există diferite aspecte ale procedeelor Cabalei care poate pur și simplu să angajeze astfel de oameni bine pregătiți cu suficientă experiență și din timp..
Aaron - De asemenea, se spune că este un vânzător (dealer) de arme.
COBRA - De fapt, au existat mulți trăgători (shooters), nu doar unul, în această situație fiind implicați câțiva oameni.
Aaron - Vrei să spui că Steven Paddock este un „fraier”(patsy) care a fost folosit? Ei ucid întotdeauna „presupusul” trăgător pentru ca mass-media să-l facă singurul?
COBRA - Da, exact, da, da.
Aaron – Mulți dintre cei care au avut un telefon inteligent au făcut o mulțime de înregistrări ale acelui moment. Se poate auzi o rafală de foc automat în depărtare în timp ce oamenii de la Mandalay Bay au auzit foarte tare aproape în același timp focuri de armă; și nu era un ecou. Ai spus că au fost mai mulți trăgători.
COBRA - Da.
Aaron - Au fost menționate: etajul 34, etajul 12, etajul 4 și, de asemenea, împușcăturile din mulțime. Dar oamenii care fugeau de împușcăturile dinspre Mandalay Bay au fost împușcați din față. Asta pare a demonstra afirmația. Am spune că au existat și niște actori de criză acolo.
COBRA - Ce fel de criză?
Aaron - Știu că s-au folosit arme adevărate și gloanțe adevărate, împușcături adevărate  (da, da da), oameni reali au fost răniți, dar au existat și actori adevărați. (simulări; n.m.)
COBRA - Oh da, actori, da, este o situație combinată. Au existat victime reale, trăgători adevărați și sânge real. Au existat, de asemenea, actori pentru a „ umfla” numărul  „victimelor”, pentru a da amploare evenimentului, interesul fiind de a crea cât mai multă teamă, mai multă panică, mai multă ură și nesiguranță.
De fapt, un interes major era de a crea o stare pe care lumea să o comenteze la modul extins pentru a induce cât mai multă frică și preocupare. Este contraproductivă preocuparea de a analiza timp îndelungat astfel de evenimente, pe care inițiatorii intenționează să le mențină cât mai mult timp în preocuparea oamenilor, inducându-le astfel teama, nesiguranța, stresul, deruta ori panica, toate mijloace de producere a energiilor negative cu care se hrănesc întunecații. Din cauza acestor stări de nesiguranță, de teamă, apar manifestări ale unor boli pe care oamenii le tratează, la recomandarea medicilor, prin chimioterapie, medicamente care ucid în timp viața. Din cauza acestor „tratamente”, în SUA și în alte țări ale lumii, zilnic mor mai mulți oameni decât în toate celelalte cauze care provoacă  moartea (accidente de circulație, de muncă, omucideri, malnutriție, fenomene naturale etc., luate la un loc).
Aaron - Corect.
COBRA - Cabala ucide oamenii prin chimioterapie și cu multele medicamente administrate bolnavilor zilnic.
Aaron - Corect. Chimioterapia este din ce în ce mai acuzată de moartea multor oameni. Și când te gândești că toate aceste medicamente sunt legale și considerate ca mijloace de însănătoșire, nu cauze ale morții programate !
COBRA - Da, dar dacă ești atent și analizezi ceea ce se întâmplă începi să descoperi adevărul și ce ar trebui făcut în viitor.
Aaron - Deci, cei 58 de oameni, care se presupune că au murit, reprezintă un număr real din totalul celor 500 de victime, care includ și răniții?
COBRA - Potrivit surselor mele, numărul ar fi mai mic.
Aaron - Mai mic? O.K
COBRA - Dar există și alte explicații ale accidentărilor din timpul producerii acestor evenimente; cum ar fi ciocnirile și busculadele create în timpul fugii participanților panicați. Oamenii se îmbulzesc din cauza panicii care-i stăpânește; și acest adevăr ar trebui luat în considerare.
Aaron – Adică sunt răniți, dar nu de gloanțe?
COBRA - Mulți dintre ei, în special cei care nu au fost răniți mortal, au fost călcați în picioare de mulțime. De fapt, și pe aceasta contează și face parte din planul inițiatorilor..
Aaron – Au vrut să fie și un fel de experiment, pentru ca ei (întunecații) să vadă cât de bine merge și ce rezultate se obțin?
COBRA - Da.
Aaron - Interesant. Da, am putea dezvolta acest subiect, dar îți propun să trecem la următoarea întrebare căci nu vreau să ne conformăm și noi intenției Cabalei de a diseca prea mult și a insista pe acest subiect. Mulțumesc, Cobra pentru răspunsul ăsta.

(va continua)

https://prepareforchange.net/2017/10/18/cobraprepare-for-change-october-2017-interview/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu