Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 24 decembrie 2017

TĂRÂMUL FAERIE

(2 nov. 2017; channeler Daniel Scranton)
Traducere Const. Mihăilescu.

Descrierea noastră este foarte asemănătoare cu cele care circulă în unele dintre poveștile voastre. Ființele Faerie reprezintă o categorie în care se regăsesc zânele, gnomi, elfi, spiritele unor lacuri ori păduri adânci, spiritele marilor înălțimi.
Noi avem consistența energetică a Mamei/Tatălui Dumnezeu și, față de voi, avem o atitudine protecoare, atâta timp cât nu ne deranjați cu acțiuni care ne afectează habitatele.
Căutăm să vă mângâiem și să vă ajutăm în căutările voastre. Totuși, în cea mai mare parte, încercăm să vă aliniem cu propria voastră putere, pentru a vă întări în deținerea abilităților care să vă ajute cât mai bine în relația voastră cu creația.
Căutăm nu doar să vă ajutăm și să vă iubim, dar suntem, de asemenea, destul de dornici să ne jucăm cu voi, să vă repunem în contact cu frații și surorile noastre ori ale voastre, pierdute de mult timp.
Ne intersectăm pe canalele de frecvențe pe care ni le-am rezervat în relația cu voi. Vă ajutăm să visați și să vă trăiți din nou unele aspecte din copilărie, atunci când imaginația voastră debordantă vă permitea să vă creați aevea lumi în care voi erați eroii aclamați și iubiți de toată lumea. Așadar, vă ținem la îndemână aceaste frumoase energii și ne încântă  când, din timp în timp, vă lăsați conduși de ele, pentru a vă crea o lume de vis, o lume a dorințelor neîmplinte.  
Sunteți făpturi a căror imaginație ne cucerește, deși vouă vi se par manifestări cotidiene.
Tentația noastră este „joaca serioasă” unde se face apel la imaginația bogată, la modalități de integrare originale, la rezolvări imposibile. Noi nu vedem nimic rău în ceea ce faceți voi, chiar și atunci când vă sloboziți imaginața și îi permiteți să vă plăsmuiască ființe fabuloase. Dar trebuie să știți că toate aceste fabulații, toate aceste căi ale utopiei vă sunt oferite de noi, care vă facilităm astfel crearea acestor „parcuri de distracție și relaxare”, pentru ca voi să vă remontați, să vă reechilibrați și să vă recuperați forțele și vigoarea.

Nu există nici un manual de instrucțiuni pe care să-l putem oferi lui Daniel (canalul uman) astfel ca el să vi-l poată da în formă concentrată, pentru ca voi să învățați ce, cum și cât de imaginativi puteți fi. Aceasta deoarece voi nu aveți nevoie de nimic dinafara voastră; totul îl regăsiți în voi, în subconștientul vostru, în conștiința și voința voastră, în enorma voastră putere, de care încă nu sunțeți conștienți. 
Vă invităm să vă „jucați frumos”, să vă lăsați imaginația liberă, să fiți permanent copii, căci astfel vă veți putea ridica nivelul de conștiință, deci vibrația.
Totul este un dar, toate sunt GRAȚII pe care Stăpânul Lumilor le oferă cu iubire copiilor Lui de pretutindeni.
Nu vă lăsați complexați de faptul că lumea 3D, în care majoritatea dintre voi se mai află, 
nu v-ar oferi „terenuri de joacă”. Limitele le puteți depăși prin imaginația voastră.
Tot ce aveți nevoie este întruchiparea deplină a voastră înșivă, și apoi veți putea „locui” în acest tărâm al făgăduinței împlinite, pe care noi l-am creat și-l păstrăm pentru voi.

Eu sunt Ofelia și sunt faerian(ă) [n.m.: zână].


http://sananda.website/ophelia-the-faerie-via-daniel-scranton-november-2nd-2017/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu