Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 12 noiembrie 2017

Fiind în slujba ta; de la Arhanghelul Uriel

(3 nov.20217; Channeler Natalie Glasson)
Traducere Const. Mihăilescu.

Salutări, eu sunt Arhanghelul Uriel și vin cu binecuvântări și dragoste din Împărăția Îngerilor.
Vă susținem acum ascensiunea și dorim să vă împărtășim câteva informații pentru a vă ajuta în actul co-creației personale, împreună cu Creatorul.
Eu, Arhanghelul Uriel, sunt cunoscut ca cel mai înțelept dintre arhangheli iar abilitatea mea de a avea acces la înțelepciune, la inspirație și la îndrumarea divină a Creatorului este recunoscută, căci acesta este rolul pe care l-am primit de la început. Mai întâi, vă rog, deschideți-vă să primiți în ființa voastră energia mea.

Misterele Universului
Înțelepciunea, cunoașterea și amintirea adevărului Creatorului se ridică întotdeauna din interiorul fiecărui suflet și al Mamei Pământ. Acesta este un proces constant care va continua mereu, acționând ca o energie de susținere, mângâind fiecare suflet și întorcându-l mereu în centrul său de echilibru.Trezirea conștiinței este asemănătoare forței valurilor puternice care tălăzuiesc prin ființă, uneori mai rapid, alte ori mai lent. Aceste valuri aduc mereu actualizarea și punerea de acord a ființei cu permanentele schimbări ale realității. Ce reprezintă însă aceste valuri, ce energie le pune în mișcare? Energia Creatorului este motorul care formează și agită aceste valuri. Sunt mai multe modalitățile prin care această energie lucrează în ființa voastră. O puteți recunoaște în manifestare prin inspirație, claritate și iluminare.
Voi aveți capacitatea de a lucra în armonie cu această permanentă energie a schimbării și a amintirii, existentă în interiorul ființei voastre. Vi s-a acordat abilitatea de a accelera ori pondera ritmul de manifestare a acestei energii, prin propria voastră voință și determinare. Când lucrați cu această energie, este important să realizați că accesați cunoștințe și înțelepciune din infinitul câmp al Universului în care vă aflați. Din acest câmp enorm voi puteți preleva doar cantități și sortimente energetice care vă sunt necesare în faza de evoluție în care vă aflați. Asta, deoarece, se impune ca, în prealabil, să știți ce trebuie făcut cu această energie, în ce direcție trebuie manifestată și în ce dozaj, pentru ca ea să vă fie benefică nu să vă distrugă. Principalul mecanism care vă menține în marja cunoașterii voastre este amintirea, puterea de a vă aminti (nota C.M.: adică, din vastele și numeroasele căi existente, ni se luminează doar cea pe care suntem capabili să înaintăm, fără a ne pune în pericol. Am să fac o comparație, care sper să nu vi se pară „deplasată”: ați văzut că din harnașamentul cailor de tracțiune, care merg pe drumurile publice, unde circulă tot felul de vehicule, fac parte și un fel de obturatoare (ochelari) care nu-i permit animalului să vadă decât înaine, nu și în părțile laterale; aceasta pentru a nu se speria. ”Uitarea” este un astfel de „obturator”). Voi nu vă veți aminti nimic din adevărurile universale care, în viața în care vă aflați, nu v-ar servi. În felul acesta, voi veți beneficia de indicarea doar a căii celei mai favorabile pe care o puteți urma în evoluția ființei care sunteți. Această „tehnică” este folosită și-și găsește utilitatea cu atât mai mult în viețile pe care le-ați avut pe Pământ, adică într-un tărâm în care operează legile limitative ale dimensiunii inferioare 3D.
Veți putea avea doar înțelegerea a ceea ce este potrivit și necesar în realitatea actuală.
În multe privințe, în interiorul Universului Creatorului, nu există deșeuri ori creație inutilă. Nu vă veți aminti înțelepciunea sau adevărul care nu vă servește în viața curentă.
Sunt multe situații în care informații primite sunt acoperite rapid de uitare, deși aceste informații sunt foarte importante. De ce se întâmplă asta? Pentru că, deși printr-un concurs de împrejurări, aceste aspecte ale realității au atins zona voastră de conștientizare, nivelul lor vibrațional este diferit de al vostru și, în consecință, inutilizabil vouă, în perioada evolutivă a momentului. Sunt date și informații pe care, deocamdată, voi nu știți cum să le puneți în valoare, nu ați ști cum să le gestionați. Vi s-au dat doar pentru ca în viitor, cândva, să le puteți asimila amintindu-vă că, parcă.... ați mai auzit de ele. Creatorul vi le-a dat pentru a vă obișnui cât de cât cu ele, pentru ca atunci când vor trebui asimilate, procesul să decurgă mai ușor.
Deci, Creatorul împărtășește cu voi toate informațiile și înțelepciunea de care aveți nevoie la momentul când solicitați acest lucru, în concordanță cu Legile Universului Creatorului.
Cu această înțelegere, începeți să recunoașteți cum Creatorul co-creează cu voi, adică vă cooptează în procesul de creație, pe măsura nivelului vostru de evoluție, coroborat cu posibilitățile pe care le poate oferi planeta pe care vă trăiți acea viață.  

Cum să dansați în armonie cu Creatorul.
În această coordonare de „mișcări”este necesar să cunoașteți că:
* pentru a obține informații, cheia succesului este deținută de stadiul la care ați ajuns ca nivel de înțelepciune, puterea de a vă reaminti și capacitatea de a primi și oferi îndrumare.
* Asigurați-vă că experimentați energia clarității în toate aspectele ființei voastre și că sunteți într-o stare de primire și receptivitate optime.
Pentru a vă asigura claritatea și receptivitatea pe care v-o doriți, puteți să-mi cereți mie, Arhanghelul Uriel, ajutor și asistență, căci mie-mi revine această sarcină, prin voința și dorința Creatorului.
Practic, cum puteți face aceasta?
Imaginați-vă claritatea ca o lumină curată și purificatoare care curge din ființa mea, creând limpezire și trensparență în toate aspectele ființei voastre.
Apoi, cereți-mi mie, Arhanghelul Uriel, să vă ajut în aducerea în ființa voastră a energiei de pace, energie care vă va da liniștea, împăcarea și încrederea în viitorul vostru de ființe multidimensionale. Această energie vă va centra pe credința în Dumnezeu și legile Sale universale, și va face ca ființa voastră să radieze înafara ei aceeași stare de pace și încredere.
* Focalizați-vă sau imaginați-vă cum, după primirea și asimilarea acestor energii, inspirația, înțelepciunea și iluminarea voastră sporesc mult, asigurându-vă o stare de mult mai multă cunoaștere și claritate în gândire, calificându-vă astfel ca indrumători inspirați ai celorlalți, pe anumite domenii ale cunoașterii, mai ales spirituale.  
* Imaginați-vă cum energia Creatorului, care se mișcă prin voi , și se manifestată printr-o stare de crescută de iluminare și inspirație, activează în mod constant schimburi benefice în interiorul ființei voastre.
* Observați dacă în interiorul vostru se trezesc stări și simțăminte de a căror prezență nu aveați cunoștință anterior.
* Dacă asemenea stări (de înțelepciune, calm și inspirație) apar în mintea voastră, acceptați-le, chiar dacă unele dinte ele nu vi se par justificate; adică, vă par a fi de neînțeles.   
* Este important să vă dați seama de apariția stărilor de pace, împăcare și non-atașament.

Continuați să întrebați și să practicați acest proces chiar dacă nu apar prea repede schimbări în percepția voastră.
Dacă însă, după suficient timp de practicare, la invocațiile voastre pline de sinceritate și implicare nu primiți un răspuns clar, puteți considera că ceea ce ați cerut nu era necesar să apară în realitatea voastră, fiind destul de probabil că, dacă vi s-ar îndeplini dorința aceea, nu v-ar ajuta în evoluție (mai ales spirituală), ori v-ar dăuna.  
Reflectați atunci la o probabilă nevoie de schimbare a perspectivei, o abordare diferită a acelui obiectiv.
În consecință, puteți  relua invocația într-o nouă perspectivă, după încheierea noii procedurii, observând, din nou, dacă apar rezultate (ori răspunsuri).
De fiecare dată când ceea ce ați invocat, ați dorit, nu se realizează deloc sau în forma la care vă așteptați, vă recomand să vă faceți o auto-analiză încercând să depistați ce a excedat una sau mai multe din legile universului.

Iubiților, indicațiile de mai sus nu sunt vorbe goale și nici încercări ale cuiva de a vă induce în eroare. Ele sunt valabile și suficient de exacte iar voi, procedând corect și cu determinare, vă puteți folosi de ele în toate problemele pe care vi le ridică viața. 
De fapt, ceea ce încerc eu să fac este să vă conving că procesele (metodele) pe care vi le sugerez au ca scop alinierea și intrarea voastră în armonie cu Dumnezeu; și aceasta va servi apropierii voastre de Creator și de vrerea Sa.
Există multe discuții despre a fi în serviciul altora, totuși, slujirea pentru voi înșivă este esențială, ea fiind fundația pe care se clădește totul.
Nu uitați acest principiu fundamental: NU-I PUTEȚI SLUJI PE ALȚII DACĂ NU VĂ SUNTEȚI, ÎN PRIMUL RÂND VOUĂ DE FOLOS.
CA SĂ DAI CEVA CUIVA, TREBUIE CA MAI ÎNTÂI SĂ AI ACEL CEVA.

Contemplați-vă cu Creatorul
Acordați-vă timp să contempleți cu Creatorul ce înseamnă să vă serviți pe voi înșivă.
Pentru a începe acest proces, permiteți-vă să stați liniștiți, concentrându-vă asupra respirației.
Invitați Creatorul să se activeze din interiorul vostru și să fie prezent în jurul vostru. Luați-vă timp să simțiți sau 
recunoașteți manifestarea în voi a Creatorului, familiarizați-vă cu această stare. Simțiți-vă ca și cum ați fi împreună cu Creatorul, armonizați cu El în toate aspectele ființei și vieții voastre.
Când această stare s-a instalat în ființa voastră, spuneți cu voce tare, ori în sinea voastră:
"Preaiubite Creator, arată-mi care este calea pe care trebuie s-o urmez, pentru evoluția mea și apropierea de Tine. Cum trebuie să gândesc, ce trebuie să înțeleg și ce trebuie să fac pentru ca eu să-mi îndeplinesc programul pentru care am venit în această viață pe Pământ. Îmi deschid inima și primesc cu bucurie inspirația divină, gândurile inspirate de Tine și sentimentele născute din iubirea Ta. Mulțumesc, Doamne pentru înțelegerea și îndrumarea Ta părintească!”
Rămâneți liniștiți câteva minute și nu vă preocupați de nevoia primirii unui răspuns anume. Simțiți și doriți-vă să fiți contopiți în Dumnezeu! 

Convingeți-vă că acesta este timpul pe cate l-ați așteptat pentru a vă pune în slujba minunatei ființe care sunteți.

Eu sunt cu fiecare dintre voi, eu pot fi lumina voastră călăuzitoare. Cereți-mi-o!
Arhanghelul Uriel



http://sananda.website/archangel-uriel-via-natalie-glasson-november-3d-2017/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu