Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 7 octombrie 2017

Mesaj de la Consiliul Arcturian, primit în data de 1 oct.2017.

Channeling asigurat de Daniel Scranton
Traducerea Const. Mihăilescu.

"Salutări. Suntem Consiliul Arcturian, încântați să ne aflăm din nou în comunicare cu voi. 
Iubiților, pe măsură ce vă întegrați în noua dimensiune, veți descoperi noi profunzimi ale personalității voastre. De fapt, este vorba despre recuperarea diverselor voastre aspecte legate de cine sunteți voi cu adevărat în viața prezentă și în viețile anterioare. Nimic ieșit din comun, din moment ce voi sunteți în realitate croiți pe tiparul ființelor multidimensionale. Toate acele aspecte v-au aparținut și, dintr-un motiv sau altul, ați renunțat la ele, pentru a vă putea manifesta o altă personalitate. În fapt, această metamorfoză v-a asigurat obținerea multilateralității voastre ca ființă a acestui univers, în care v-ați manifestat într-un anume fel.
Nu contează cu adevărat cum au fost suprimate aceste părți (aspecte) ale personalității voastre. Ceea ce contează este că, în această fază a perfecționării voastre, pentru a putea trece de la o dimensiune inferioară (3D) la una superioară (5D), traversând și o dimensiune intermediară (4D), se impune să vă adunați (recuperați) toate aspectele existențiale din toate viețile de până acum, aspecte pe care le întegrați în ființa voastră, care devine astfel o ființă totală, completată cu diversele aspecte, ființă concentrată într-o unitate, adică nerăspândită în diverse locații și dimensini ale universului. Aceasta va fi resimțită ca o îmbunătățire și amplificare în toate privințele a calităților și abilităților voastre, obținute prin experiență, în diversele vieți prin care ați trecut.
Dacă a existat o trăsătură pe care ați admirat-o în alte vieți, dar care nu pare a mai face parte din personalitatea voastră actuală (în sensul că nu manifestați acele abilități, acele caracteristici, acele calități), vă puteți aștepta ca în următoarele săptămâni, luni sau ani să le recuperați și să deveniți conștienți de existența lor.
Tot acest proces de recuperare poate fi accelerat sau decalat numai de comportamentul și alegerile voastre prezente. În ceea ce privește atitudinea pe care trebuie s-o aveți, atunci când aceste aspecte „bat la poarta recunoașterii”, este necesar să vi le recunoașteți, să le primiți cu iubire și, dacă ele nu reprezintă ceea ce vă doriți, să le eliberați pentru ca ele să-și poată continua independent existența în univers.
Dacă nu veți proceda în acest mod, ele vor rămâne în preajma voastră, încercând să găsească prilejul de a fi recunoscute și acceptate.
Perioada aceasta este extrem de favorabilă procesului de integrare, ceea ce înseamnă că acum limpezirea personalității voastre se poate face cu mai multă eficiență și promptitudine, ființa voastră devenind mai pură, mai uniformă și mai luminoasă, adică mai aptă pentru a ascensiona în dimensiunea superioară către care vă îndreptați.
Voi sunteți ființe create din energie, aflată la diferite nivele de condensare. Unele dintre părțile (componentele) voastre pot rezona pe o frecvență diferită de cea a altor organe, aparținând propriului vostru corp. Rezultanta acestor energii dă caracterul, personalitatea voastră inconfundabilă.  Pentru a vă manifesta complexitatea trebuie cu necesitate să vă recuperați toate versiunile pe care vi le-ați creat în diferitele vieți.
Prin completările cu care vă întregiți ființa, voi deveniți capabili să vă contopiți cu Sinele vostru Superior. Reactualizarea și reunirea aspectelor voastre rezultate din experiențele pe care le-ți avut de-a lungul timpului însemnă aducerea lor la lumină și scoaterea din blocajele și suprimările pe care vi le-ți impus, din cauza impactului pe care l-au avut asupra voastră societatea, dogmele, educația și credințele zonei în care v-ați născut și v-ați format.
În plus, veți începe să înțelegeți de ce o anume abilitate ori însușire, pe care ați avut-o cândva, nu se mai regăsește în ceea ce formează actuala voastră personalitate.
Va fi posibilă această conștienizare deoarece toată experiența voastră se află depozitată în memoria voastră subconștientă, care poate fi reactivată.
Atunci veți afla de ce ați suprimat cândva un aspect al personalității voastre, asta ajutându-vă să găsiți cea mai indicată modalitate de a-l recupera. Tot astfel se va întâmpla și cu acele însușiri nepotrivite și care nu reprezentau interesul vostru cel mai înalt, înțelegerea exactă și corectă a împrejurărilor în care au avut loc ajutându-vă să aplicați cel mai bun mijloc de a renunța la ele.  
Observați deci că în această perioadă de prefaceri veți avea oportunitatea de a vă remodela ființa și caracterul astfel încât să recreați un model viabil de ființă multidimensională, recunoscută și concordantă cu Matricea acestui univers.
În concluzie, iubiților, în calitatea voastră din ce în ce mai evidentă de co-creatori, aveți posibilitatea unor remodelări structurale care să vă pună în deplin acord cu originalul

Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de posibilitatea de a comunica cu voi astăzi.

sananda.website/the-arcturians-council-via-daniel-scranton-october-1st-2017


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu