Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 14 octombrie 2017

MESAJ DE LA ANDROMEDANI.

(6 octombrie 2017; channeler Naltalie Glasson)    
Traducerea Const. Mihăilescu.



Noi, conștiința Andromedană, trimitem spre voi lumina și iubirea noastră cu scopul de a vă ajuta la trezirea și amintirea voastră interioară. Dorim să vă sprijinim în creșterea voinței voastre interioare, accelerându-vă astfel ascensiunea.
Ce este măestria?
Măestirea este starea sau condiția spirituală care vă amintește cum să vă accesați și să exprimați energiile și înțelepciunea Creatorului în ființa voastră. Nu este nevoie să căutați spiritul sau starea de sine stătătoare în afara voastră că ci el există deja în voi. Necesitatea descoperirii lui apare pur și simplu din nevoia de a elibera iluziile, blocajele și durerea care v-au determinat să vă deconectați sau să ignorați deplina conștiință din interiorul ființei voastre.
Pentru a vă ajuta să vă amintiți și să vă reconectați la liniștea voastră interioară, noi, Andromedanii, dorim să vă împărtășim o tehnică care să vă susțină în accesarea și trecerea la conștiința extinsă.
Tehnica noastră este de a crea cele mai potrivite energii și vibrații în ființa voastră pentru a vă crește puterea de contemplare și înțelegerea, cum să vă ghidați evoluția în adevărul vostru divin.

Tehnici pentru a vă îmbunătăți măestria.
Pentru a respecta Legea Liberului Arbitru, este nevoie ca mai întâi să vă exprimați dorința ca noi, Andromedenii, să vă ajutăm în acest demers. 
Deschizându-vă acestei lucrări, noi vom crea o coloană de lumină violet ori violet/turcoaz cu care vom acționa asupra uneia dintre chakrele corpului vostru. Chakra către care vom trimite acel fascicul de lumină va fi cea indicată (gândită) de voi.
Pe măsură ce primiți și acceptați acest fascicul de lumină, el se va difuza și va fuziona cu toată ființa voastră.
Informația cuprinsă în lumina pe care v-o trimitem va cuprinde energiile înțelepciunii și îndrumări pentru sufletul vostru, pentru ca acesta să vă ajute la contemplarea, înțelegerea și asimilarea tehnicilor următoarei etape a măestriei voastre spirituale. 
În acest mod, prin intermediul sufletului vostru, noi, Andromedanii vom face ca accesul vostru la depozitul infinit de înțelepciune și integrarea ei în programul vostru evolutiv să se facă cu mai multă operativitate și eficiență, înaintând în acest mod către următoarea etapă a procesului vostru de ascensiune.
Vă sfătuim să apelați la această minunată practică ori de câte ori vă simțiți confuzi, incapabili să vă accelerați ascensiunea și apariția noii conștiințe.
În funcție de chakra cu care alegeți să ancorați sfera de lumină, noi, Andromedanii vom modela fluxul luminos cu conținutul de informație adecvat acelui centru de forță. 
Vom da mai jos o descriere a influenței sferei de lumină în funcție de chakra utilizată:
-) Când recepția se face cu chakra coroanei, energia captată vă va ajuta să accesați noua conștiință divină, pentru a vă sluji existența pe Pământ, creând valuri de activare, conștientizare a spiritului și codificarea sacră a divinității.
-) Când fluxul este plasat în chakra „al treilea ochi”, energia asimilată vă va ajuta la contemplarea, înțelegerea și apariția următoarei etape a măestriei voastre spirituale.
-) Plasat în chakra gâtului, vă ajută la stăpânirea comunicării pe toate nivelurile ființei voastre, a Pământului și a planurilor interioare, sprijinind în același timp conexiunile sacre, profunde ale harului și ale expresiei adevărului vostru.
-) Plasat în chakra inimii voastre, acesta va ajuta la o schimbare în iubirea de sine, în relațiile cu ceilalți și în relația cu Creatorul, aducând mai multă lumină și înțelegere.
-) Plasat în chakra plexului solar (nota C.M.: Manipura, la două degete sub ombilic) vă va ajuta să primiți îndrumări cu privire la modul în care vă puteți stăpâni puterea, pentru a o utiliza în exprimarea modurilor armonioase și transformatoare.
-) Plasat în chakra sacrală, te va ajuta să înțelegi cum poți deveni maestru al schimbării și cum să-ți folosești sexualitatea și creativitatea în îndeplinirea obiectivelor controlate de sinele tău divin.
-)
Plasat în chakra rădăcină, acesta va dezvolta conexiunea sinelui tău divin cu realitatea fizică, ancorând o mai mare lumină în existența voastră pe Pământ, ajutând la fundamentarea și crearea unei baze fortificatoare.

Este important să faceți o singură cerere la începutul meditație, cerând crearea unui glob de lumină Andromedană care să fie plasat într-o anumită chakră, deoarece acesta vă va permite să contemplați înțelepciunea și îndrumarea pe care noi, Andromedienii, dorim să o inspirăm în voi.
În timp ce energia împărtășită creează o schimbare importantă în interiorul ființei voastre, ea va fi, de asemenea, un proces de conexiune cu intuiția, înțelepciunea divină și iluminarea.
Andromedani
Vrem să vă încurajăm să înțelegeți propriul proces de măestrie, accesând astfel înțelepciunea care vă permite să înțelegeți evoluția spirituală și următorul pas care trebuie făcut.
Tehnica pe care o împărtășim cu voi vă va sprijini în trezirea pepitelor profunde ale adevărului în interiorul ființei voastre, precum și în obținerea unei înțelegeri mai depline despre voi înșivă, ca ființă spirituală care se confruntă cu o realitate fizică.
Puteți realiza această practică de câte ori vă simțiți tentați s-a faceți..

Alte tehnici care ajută la obținerea măestriei.
Noi, Andromedenii, dorim să împărtășim cu voi câteva tehnici simple, care pot fi realizate într-un timp scurt pentru a vă întări și amplifica puterea de stăpânire:
Imaginați-vă o spirală de lumină care vă umple zona toracică și pieptul; spirala este mai largă spre gât și mai îngustă la baza coloanei vertebrale. Vizualizați această spirală și plasați imaginar partea inferioară a spiralei la baza coloanei voastre vertebrale.
Cereți să fiți conștienți de o nouă perspectivă care vă va conduce la o mai mare iluminare și conștientizare de sine.
Permiteți-vă să primiți orice intuiție care apare.
Cereți să fiți conștienți de limitarea care vă blochează puterea de stăpânire. Despărțiți-vă conștient de această energie, percepție, gândire, emoție sau experiență.
Permiteți fuziunea atât a energiilor pozitive, cât și a celor limitative, permițând noii perspective să transforme energia negativă care vă limita, în energie pozitivă. .

Acum, imaginați-vă că vă aflați lângă o cascadă care strălucește de lumină. Energia ei luminoasă se revarsă în ființa voastră, trezind o nouă conștiință.
Când primiți lumina strălucitoare în ființa voastră, lăsați fluxul de energie să vă atragă într-un spațiu al conștiinței și al adevărului mai înalt.
Pe măsură ce observați acest aspect al cunoașterii, înțelegeți că aceasta este energia voastră interioară a măestriei.
Veți cunoaște astfel un nou prieten și luați-vă timp să vă familiarizați cu el, explorând această minunată stare interioară a ființei voastre.
Obișnuiți-vă cu energia și lumina ființei voastre, regăsită în interior, revedeți și păstrați în fiecare zi culorile și sentimentele energiei voastre până când vă veți simți plini de energie și cu o mare capacitate de a observa.

Cereți sufletului vostru să manifeste cea mai înaltă vibrație a luminii și a conștiinței Creatorului, în ființa voastră.
Primiți noile frecvențe și adaptați-vă la ele.
Doriți-vă să vă creați noi conexiuni cu grupul vostru de îndrumare, trezind în ființa voastră noua conștiință. 

Energia noastră este acum prezentă, gata pentru a vă servi, iar voi, pentru a o obține, doar invocați ajutorul și asistența
noastră.
Cu respect și iubire, Andromedanii.


http://sananda.website/the-andromedans-via-natalie-glasson-6th-october-2017/


2 comentarii: