Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 28 septembrie 2017

Trezirea naturii și crearea unui portal energetic al împlinirii cu ajutorul Lordului Melchizedek.

(15 sept.2017; channeler Natalie Glasson)    
Traducere Const. Mihăilescu

Cu lumina și dragostea Universului, eu, Lordul Melchizedek, vin să fiu în prezența voastră. Aveți acces la lumina și dragostea Universului, sunteți aliniați la tot ceea ce există în Universul Creatorului și, prin urmare, îl puteți aduce prin manifestarea voastră. Sunteți un receptor puternic și emițător de lumină și înțelepciune; conectându-vă cu intuiția și cunoașterea sufletului vostru, puteți manifesta Creatorul pe Pământ.
Nu te gândi la tine ca la o neîmplinire, o lipsă, ca la un neputicios; tot ceea ce ai nevoie este prezent în tine, tu ești un tutore al Universului Creatorului, știi cum să exploatezi energiile și să aduci voința divină a Creatorului în manifestare.
Voința divină a Creatorului vă încurajează să simțiți și să experimentați împlinirea; acesta este tot ceea ce Creatorul dorește pentru tine și pentru toate ființele. Pentru a accepta voința divină a Creatorului și, prin urmare, pentru a împlini experiența în ființa și realitatea voastră, este nevoie să înțelegeți ce posibilități aveți, care vi sunt abilitățile și puterile.
Cum v-ați simți în interiorul ființei voastre și în realitatea voastră dacă ați ști că sunteți  creaturi complete și absolut capabile să realizeze orice își doresc?
Nu vă întreb ce aveți nevoie sau doriți pentru a vă îndeplini experiența și nici nu vă întreb cum credeți că ar putea fi împlinită. Vreau doar să vă conectați la energia împlinirii existentă potențial în ființa voastră. 
Căutați să percepeți sentimentele și senzațiile, stările de existență și perspectivele în cazul în care ați fi compleți și capabili de a vă împlini orice dorință, doar prin actul voinței.
Plecați de la ideea că în voi există acea sursă care vă poate da puterea de a vă îndeplini orice cerere, orice dorință.
Îmaginați-vă și vizualizați că ați descoperit acea sursă ascunsă undeva în prifunzimile ființei voastre. După ce ați descoperit  această SURSĂ A ÎMPLINIRII, preluați-o, adică intrați în posesia ei, și considerați că dispunând de  această comoară de putere, puteți experimenta voința divină a Creatorului.
Considerați-vă și vedeți-vă în fluxul energetic al Creatorului, atrăgând experiențe și situații care sunt în aliniere cu energia împlinirii.
Fiți convinși că realitatea voastră interioară se poate manifesta oricând în realitatea voastră exterioară.
Îmaginați-vă că începeți să primiți atributele Creatorului și că emanați Lumina Creatorului care vă ajută să realizați ceea ce vă doriți.
Fiți atenți că așteptările vă pot zădărnici experiența de manifestare în realitatea voastră a ceea ce v-ați propus.
Există o linie fină de demarcație între concentrarea pe ceea ce doriți să experimentați și cererea către Creator a manifestării care poate avea loc numai în modul în care percepeți certitudinea realizării (nota C.M.: adică, atunci când lansezi cererea de manifestare în realitatea ta a unei realizări, în spatele gândului exprimat să nu existe un alt gând de genul: „ Cer eu, dar nu prea cred că se poate înfăptui!”)

Când vă concentrați asupra unei idei, împărtășiți cu Creatorul certitudinea realizării acelei dorințe, nelăsând nicio clipă loc neîncrederii. Expansiunea manifestării atributelor Creatorului către voi va fi blocată imediat ce există în inima și mintea voastră o urmă de îndoială. Tu devii zidul care te împiedică să vezi toate darurile care ți se pot împărtăși.
Puneți încrederea în Creator și fii convins că El îți va livra tot ceea ce ai cerut și de care ai  nevoie. Nu vă cer parcimonie dar nici nu trebuie ca voi să aveți comportament de risipitor.
Tot ce trebuie să faceți este să accesați energia din interiorul vostru, care este cea mai completă și mai sacră expresie a ceea ce doriți să experimentați.

În serviciul împlinirii.
Când accesați energia și sursa de împlinire în interiorul ființei voastre, permiteți fiecărei părți a ființei voastre să existe în armonie cu Creatorul.
Prin urmare, nimic nu este în afara locului; veți primi tot ceea ce vă cereți (în timp) din punct de vedere spiritual, emoțional, mental și fizic. De asemenea, dacă vă aliniați cu Creatorul, El vă va accepta manifestarea împlinirii în realitatea voastră a ceea ce cereți. Misiunea voastră este de a-i ajuta pe ceilalți să se împlinescă, să se conecteze la vibrația creatoare a împlinirii în ei și încurajându-i să-și exprime împlinirea prin toate aspectele ființei lor. Permiteți altora să-și recunoască Sinele Divin și să-și alinieze realitățile la acest aspect al lor.

Împlinirea si natura.
Eu, Domnul Melchizedek, vă vorbesc despre împlinire pentru că există multe aspecte ale Mamei Pământ care așteaptă să experimenteze o activare care îi va permite accesul la noi nivele de conștiință, înțelepciune și esența Creatorului.
Când stăpâniți energia, fluxul și manifestarea împlinirii în realitatea voastră, deveniți un maestru al slujirii altora și-i ajutați pe alții să ascensioneze.
Împlinirea trebuie aliniată cu Creatorul; sunteți în mod natural de serviciu în moduri frumoase și miraculoase față de ceilalți.
Mama Pământ, împărăția naturii și regatele elementale așteaptă ca Lucrători ai Luminii pe Pământ să aibă acces la împlinire.
Lucrând astfel, Lucrătorii Luminii vor putea recunoaște prezența și conștiința împlinirii în interiorul Mamei Pământ, regnurile naturale și regnurile elementale. O astfel de recunoaștere va fi un simbol și o activare pentru Mama Pământ, împărățiile naturii și împărățiile elementale pe care ei le pot dezvolta pentru a aduce mai multă lumină și adevăr pe Pământ.
Mama Pământ, împărățiile naturii și regatele elementale ancorează constant lumina, dragostea și înțelepciunea în realitatea Pământului și a omenirii.
Numai când se ridică conștiința umanității, ele pot aduce vibrații mai înalte și pot realiza  o nouă înțelepciune și un adevăr de necontestat.
 Împreună, pe măsură ce proiectați energia împlinirii unii cu alții, vă ridicați în vibrație, simțind că vă scăldați în esența Creatorului.

Împreună creați un portal care atrage lumină, iubire și conștiință de la Creator aliniindu-vă și manifestând energia împlinirii pe Pământ.
O ploaie de lumină puternică și de înțelepciune este ancorată acum în toate zonele și regatele Mamei Pământ, producând un val în lumina fiecăruia dintre voi.

Mulți vor simți că își pot atinge visele și dorințele cu mai multă ușurință, unii putând simți o legătură și o comunicare mai profundă cu Creatorul, în timp ce alții vor simți mai multă speranță și fericire în viața lor.
În adevăr, prin crearea și deschiderea portalului, veți vindeca durerea fiecărei persoane care experimentează lipsa și o veți putea ajuta să se alinieze cu energiile naturale ale împlinirii. Aceasta va crea o schimbare puternică în conștiința umanității, permițând multor noi vibrații ale ascensiunii să se ancoreze și să se manifeste.
Vindecarea durerii lipsei va fi extrem de puternică și va înseamna că umanitatea nu va mai crea folosind energia lipsei, ci folosind energia abundenței și a împlinirii. Aceasta va crea o vibrație complet diferită și o altă realitate pe Pământ.

Cum să trezești natura și să creezi un portal al împlinirii.
Eu, Domnul Melchizedek, doresc să împărtășesc și să rezum pașii care să vă ghideze pentru a vă fi de folos în activarea naturii și crearea unui portal de împlinire cu Mama Pământ, împărățiile naturii și regatele elementale.
1. Căutați, conectați-vă și explorați sursa energiei împlinirii existentă în ființa voastră. Conectați-vă cu inima și sufletul, cereți să fiți îndrumați spre interior vostru pentru a recunoaște și a realiza energia împlinirii în voi. 
Poate fi o senzație, un sentiment, o gândire sau o recunoaștere. Pe măsură ce vă uniți cu energia împlinirii, permiteți-i să se extindă asupra întregii voastre ființe și dincolo de câmpul vostru auric. 
Bucurați-vă și conectați-vă cât mai des cu energia împlinirii în cadrul vostru, obținând o înțelegere mai profundă și o familiaritate cu energia.
2. Credeți cu tărie că fiecare aspect din natură deține energia de împlinire a Creatorului. Aceasta este o energie frumoasă și abundentă care aduce mare bucurie și fericire. Recunoașteți că puteți comunica, conecta și co-crea cu orice aspect al naturii, cum ar fi Mama Pământ, regatele naturii și regatele elementale.
Când energiile naturii se vor conecta energia împlinirii în ființa voastră, atunci, din starea de împlinire a emanării, se va observa aspectul ales al naturii voastre, iar voi veți recunoaște prezența energiei Creatoare. Observați cum se manifestă acest lucru sub diferite aspecte ale naturii. Simpla realizare a acestui lucru va crea o activare în interiorul Mamei Pământ, a regnurilor naturii și a regnurilor elementale. Ele vor putea să acceseze mai multă lumină, iubire și conștiință care o vor transmite pe Pământ.
3. Când simțiți că deveniți capabili să recunoașteți prezența împlinirii în interiorul ființei voastre și a Mamei Pământ sau a naturii, atunci puteți începe să co-creați un portal de împlinire pentru a ajuta la vindecarea omenirii. Cu energia voastră de împlinire, emanând și o recunoaștere a energiei împlinirii în aspectul vostru ales de natură, folosiți invocația de mai jos pentru a crea un portal care să schițeze vindecarea și împlinirea față de Pământ și umanitate:
"Eu sunt prezent și împreună cu voi ...... (aspect ales al naturii) ...emanând esența de împlinire a Creatorului. Cu sprijinul și iubirea planurilor interioare și ale Lordului Melchizedek, îmi îmbin acum energia și esența împlinirii pentru a crea un portal puternic de lumină. Scopul creării portalului nostru este de a ancora energia Creatorului de împlinire pe Pământ, în Pământ și în umanitate.
Fie ca omenirea să fie vindecată, eliberând toate experiențele trecute și vindecând rănile lipsei. Aleg ca lipsa să fie înlocuită cu energia împlinirii care activează in interiorul ființelor, atrăgând experiențe de împlinire, dragoste, pace și adevăr. Lăsați portalul să se activeze și să înceapă vindecarea!
Aleg să fiu în serviciul cel mai magnific și potrivit. Mulțumesc.”

Vizualizați, simțiți sau recunoașteți un portal sau un vârtej de lumină care se formează înaintea voastră din energia aspectului naturii cu care lucrați și din propria voastră esență.
Imaginați-vă cum Lumina se toarnă și se revarsă pe și în Pământ și în umanitate.
Lăsați-vă călăuziți pe măsură ce co-creați o vindecare profundă pentru voi și pentru omenire.

Această practică poate fi realizată cu numeroase aspecte ale Mamei Pământ: cu arbori, flori, munți, plante, râuri, zâne, elementali, spirite ale naturii și, desigur, cu Mama Pământ.
Co-creați un portal de împlinire ori de câte ori vă confruntați cu natura (nota C.M.: fenomene naturale precum furtuni, ploi torențiale, incendii, erupții vulcanice etc)  Crearea numeroaselor portaluri cu diferite aspecte ale Mamei Pământ nu numai că va servi omenirii, ci vă va permite să deveniți stăpâni ai energiei împlinirii, simțind în fiecare moment al zilei că puteți face aceasta și împărtășind acest lucru cu alții.

În sprijinul constant al iubirii și al măreției tale,
Lord Melchizedek

http://sananda.website/lord-melchizedek-via-natalie-glasson-15th-september-2017


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu