Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 27 septembrie 2017

Sananda, 6 sept. 20217

Ann Dahlberg    
Traducere Const. Mihăilescu

Sunt Sananda și sunt aici să vă ajut și să vă sprijin în îndeplinirea noii voastre sarcini pe Pământ. Este o mare sarcină, pe care ați preluat-o. Multe și grele sunt veșmintele care stau acum pe umerii voștri. În ultimii ani, mai ales în ultima perioadă, ați mai dat jos unele dintre aceste veșminte, așa că în viitorul apropiat vă veți simți un pic mai despovărați.
Cu toate acestea, mai sunt încă destul de multe de făcut, mai ales dacă acum v-ați decis să ascensionați odată cu Mama Pământ..
Așa că pauzele vor fi mai scurte și mai rare.
Mulți oameni sunt afectați de lucrarea care a început acum pe Pământ. Dar, nu numai oamenii. În egală măsură natura planetei, planeta însăși și toată fauna se află în procesul de transformare. Cei care știu și pot vor trebui să fie în față pentru a arăta celorlalți calea de urmat, ce și cum trebuie făcut. Mulți dintre acești îndrumători nu cunosc că au acest rol, dar o fac deși nu știu la modul conștient că aproape permanent sunt în legătură cu entitățile superioare care au sarcina să-i îndrume.
Constatăm că multora le este greu să se trezească din somnul greu în care au căzut de-a lungul timpului. Cu mici excepții, acest somn adânc a cuprins întreaga societate umană care s-a aflat în această stare poate prea multă vreme. 
A dominat un fel de somnambulism existențial, întreținut de cei care nu aveau interesul să vă trezească, decât atât cât să vă dați acordul continuării stării în care vă aflați. În acest mod, condiția respectării liberului arbitru a fost mereu îndeplinită. 
Însă, precum mica sămânță încolțită pe stâncile bătute de vânt, treptat, și voi ați prins rădăcini, care au permis firavelor plăntuțe să scoată capul din țărână. Cu răbdare, cu multă tenacitate, firava plăntuță împinge lespedea grea de deasupra și își scoate, pănă la urmă, capul la lumină. Fără apă, fără lumină și fără patul germinativ necesar, firavele plăntuițe se strecoară printre stânci și ajung la suprafață. Un exemplu de tenacitate, de luptă pentru viață. Așa s-a întâmplat și cu „sămânța umană”.
Ați ajuns la „suprafață” și acum deschideți ochii pentru a vedea cerul și universul.
Evenimente pe care nu le bănuiți vor avea loc; la început, pe multe dintre ele le veți privi cu teamă, cu neîncredere, dar eu vă spun că toate vor fi numai spre binele general.

Priviți cerul dar pentru a-l înțelege, priviți în inima voastră. Explicațiile nu vin de sus ci din profunzimile ființei voastre.
Iubiților, mana din Rai promisă va începe să cadă peste voi. Unii veți avea cu ce s-o adunați, alții...Pegătiți-vă!
Cei care simțiți că aveți sarcini de ajutorare și îndrumare a oamenilor, sunteți dintre cei aleși și potriviți pentru această muncă. Începeți să vă luați în serios aceste abligații acceptate la nivel de suflet, dar faceți-o cu modestie și cu solicitudine. Dacă aveți întrebări, mergeți în interiorul vostru să primiți răspunsuri.
În aceste vremuri ale schimbării totul se modifică din ce în ce mai repede, atât de repede încât unora vă va fi greu să țineți  pasul, mai ales dacă nu veți ține cont de recomandarea mea de a căuta răspunsurile în propria voastră ființă. Meditați în liniște și „plonjați” în voi, căci acolo veți găsi mai multă liniște, mai mult echilibru și mai multă claritate asupra a ceea ce vă preocupă.
(Am vorbit despre acest lucru destul de des și insistent, dar se pare că n-a fost suficient. Luați în seamă această indicație căci este prețioasă. Dacă va mai fi nevoire, vom reveni.)

Cu plăcere și iubire, eu, Sananda vă ajut să vă vindecați trupurile.
Există o întreagă echipă care are abilități de vindecare și toți sunt disponibili pentru a ajuta Pământul și ființele sale să-și vindece trupurile.
Trupul a avut câteodată nevoie de ajutor pentru a-și regăsi abilitățile și forța interioară pentru a se vindeca. Aceste abilități au început să vă revină astfel că veți avea capacitatea atât de vindecare a altora cât și de auto-vindecare. În curând fiecare corp va primi această permisiune.

Toxinele din organismul vostru trebuie eliminate și această  operațiune se impune a fi făcută cu dragoste, altfel ele vor fi mai dificil de convins să vă părăsească. Vi se pare curios dar toți și toate au nevoie de iubire pentru a le abține colaborarea. Din acest punct de vedere, nu există nicio diferență între trupul fizic și suflet.
Tot ceea ce trăiește și se dezvoltă are nevoie de dragoste, așa că trebuie să fiți generoși cu acești copii dragi de pe Pământ. În primul rând, acordați-vă vouă înșivă cât mai multă iubire astfel încât, să vă rămână și un surplus, pe care să-l oferiți altora. În această perioadă multă iubire vi se trimite de la toate forurile și entitățile cerești, inclusiv de la la Tatăl / Mama Dumnezeul nostru iubitor.
Suntem binecuvântați și binecuvântările se varsă astăzi pe Pământ și sunt preluate de tot ce crește și înmugurește pe planeta voastră. Această energie a iubirii, existentă în jurul vostru, vă influențează și vă modifică în diferite feluri. Unii dintre voi, cei care v-ați trezit sau vă treziți acum, vă descoperiți abilități noi și asta vă crește încrederea și speranța într-un viitor armonios și fericit.
Unii dintre voi ar putea să le găsească provocatoare pentru viața lor recent trezită, cei care „ au vechime” de când s-au trezit vor fi mai puțin bulversați de diversele situații și vor trata problemele nu ca pe niște provocări ci ca pe niște situații aproape obișnuite.

Iubiților, câmpul energetic colectiv a fost deja umplut cu atâta iubire încât vă va veni mai ușor ca altă dată, să găsiți armonia între inima, minte și sine.
Celor care „stau pe margine” le este mult mai ușor să observe că voi, umanitatea, v-ați schimbat foarte mult în ultima perioada. Și asta în bine.

Cu aceste cuvinte vă las, dar vă sugerez să căutați în voi înșivă cu mai multă insistență și încredere toate răspunsurile la întrebările care vă frământă.
Fie ca dragostea mea să vă urmeze în tot ceea ce veți face în viitor..
Sananda


Source: www.sananda.website

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu