Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 28 august 2017

Valuri de energie extreme.

De la Consiliul Arctuirian 9D
prin Daniel Scranton, 11 aug.2017
Traducere Const. Mihăilescu.


Salutări! Suntem Consiliul Arcturian, încântați să fim din nou în legătură cu voi.
Vă putem furniza informații despre situația energetică actuală de pe planeta Pământ.
De voi se apropie valuri importante de energie aflate deocamdată la mare distanță de sistemul vostru planetar. Influența acestor valuri energetice asupra voastră va fi percepută diferit de la persoană la persoană. Sunt energii cu polarități extreme. Unii dintre voi vor putea simțiți că sunt aruncați ori ridicați pentru scurt timp în aer. Nu vă impacientați, este efectul nepericulos al acestor valuri de energie.
Aceste polarizări extreme au menirea de a vă face să conștientizați necesitatea renunțării la vechiul vostru mod de viață. În urma impactului acestor energii, veți avea tendința de a alege ceva mai puțin excentric și mai puțin polarizat.
Veți simți nevoia de a vă centra pe inimă, ceea ce vă va oferi mai mult echilibru, mai multă cumpătare și o tendință de a vă găsi stabilitatea în propria voastră ființă.  Acest echilibru, această stabilitate interioară vă este necesară pentru a putea lucra cu aceste noi energii care vizează extremitățile, excentricitățile. Scopul acestor energii este de a vă obișnui cu un anumit nivel oscilatoriu (coborâșuri și urcușuri) ca, în final, să nu vi se mai pară motiv de panică. La început, unii dintre voi vor simți că nu-și mai pot păstra echilibrul (nu numai fizic dar și mental, ori psihic)  
Indiferent în ce situație vă veți afla, indiferent ce veți simți, trebuie să doriți să vă reechilibrați, să reveniți adică în punctul vostru central de stabilitate, aflat în interiorul ființei voastre. În asemenea situații, nu trebuie să vă căutați stabilitatea în afara ființei care sunteți. Echilibrul pe care l-ați obține din exterior ar fi nesigur, precar și de scurtă durată. Căutați ca evenimentele din jurul vostru, din societate, din lume să nu vă poată scoate din punctul vostru de echilibru interior, indiferent de circumstanțe.​​

Chiar și într-o stare de haos complet, vă puteți regăsi centrul vostru de stabilitate. Important este ca în toate situațiile, mai ales cele care vin cu provocări, puteți opera din inima voastră, nu apelând la minte. Provocările pe care vi le aduc aceste energii pot viza pierderea speranței și modificarea unor planuri întocmite pe risc. Va fi o ocazie de a decide odată pentru totdeauna ce tip de experiență de viață doriți să aveți, în timp ce vă deplasați înainte. Depinde în întregime de voi. Alegerea vă aparține în exclusivitate.
Noi vă sugerăm să spuneți la revedere polarităților extreme. Dacă vă veți afla totuși în mijlocul unei asemenea provocări, căutați în voi puterea de a o depăși, nu fugind de ea ci confruntându-vă cu ea, de pe poziții de încredere. Vrem să spunem că în asemenea situații, nu trebuie să „ieșiți din scenă pe ușa din dos”. Aceste posibile experiențe vor reprezenta ultimele manifestări ale celei de a treia dimensiuni. 
Tratați totul cu încredere și cu convingerea că, în acțiunile voastre pline de justificare și iubire, nu sunteți lăsați singuri.
Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat să fim din nou în lregătură cu voi.


http://sananda.website/the-arcturians-via-daniel-scranton-august-11th-2017/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu