Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 19 august 2017

Un mesaj de la Mira din Consiliul Superior Pleiadian

(canalizat prin Valerie Donner, 5 august 2017)
Traducerea Const. Mihăilescu. 


Salutări! Eu sunt Mira. Încă mai colaborez „cu normă întreagă” cu Consiliul Pământului iar astăzi am câteva informații relevante să vă transmit.
Mai întâi, să vă confirm că Pământul se mișcă în continuare pe coridorul lui de ascensiune. Acest canal ar putea fi numit „canalul nașterii” Noului Pământ. Planeta voastră este pe deplin pregătită să se transforme complet pentru a corespunde celei de a cincea dimensiuni. Sufletul Pământului dorea de mult să fie eliberat de experiența tridimensională. Această experiență este înregistrată în istoria planetei dar și a voastră.
După cum știți, Pământul este ajutat și asistat de toată creația. Multe porți se deschid sau se redeschid, în acest scop. Ele sunt pregătite pentru a primi un aflux energetic specializat, în vederea acordării asistenței galactice care să creeze condițiile și să asigure ascensiunea sistemului vostru planetar.
Sistemul de chakre al Pământului este în curs de pregătire și echilibrare în vederea acestui eveniment. Câmpurile magnetice și rezonanța Schumann (bătăile inimii Pământului) se află într-un proces de adaptare și ajustare. Totul se pregătește în vederea deschiderii către o conștiință mai înaltă.

În paralel, corpurile voastre se transformă și se adaptează pentru a ține pasul cu ceea ce se întâmplă cu Pământul. Unii dinte voi, și nu puțini, este posibil să resimțiți un anumit disconfort, cu atât mai pronunțat cu cât este mai mult de lucru la corpul vostru total. Este, în primul rând vorba ce un proces de vindecare după multiplele traume prin care ați trecut. Transformările și renediile sunt efectuate cu ajutorul unor puternice energii, inclusiv în plan emoțional. De altfel, fiecare dintre corpurile voastre: material, emoțional, mental etc, este supus unor ample „lucrări” pentru a fi compatibil cu cerințele și frecvențele dimensiunii superioare 5D, către care ați ales (dacă ați ales) să vă îndreptați.   Trecerea prin astfel de energii puternice are loc chiar în această perioadă. Unii dintre voi puteți avea anumite stări cu care nu v-ați mai întâlnit altă dată. Rămâneți calmi și încrezători căci procesul este spre binele vostru general.  Dar nu numai voi puteți avea asemenea stări ci și planeta Pământ, ca entitate. Față de această situație care vizează în primul rând vindecarea, planeta are manifestările ei cu care voi nu sunteți obișnuiți. 

Vă rugăm să vă înțelegeți planeta și să-i acordați timpul necesar care să-i permită noile aliniere și să-și elibereze trecutul. De dragul vostru Mama Gaia s-a încărcat cu multă negativitate, dar nu a renunțat niciodată la voi. Corpul ei, ca și al vostru de altfel, vorbește tare și răspicat pentru ca voi să-i înțelegeți nevoile și să-l ocrotiți. Nu vă considerați planeta ca pe un corp fizic nesimțitor și fără viață, căci el este o entitate vie așa cum și voi sunteți. Fiți receptivi față de nevoile lui și faceți ceea ce depinde de voi pentru a se vindeca! Nu este doar o rugăminte ci o stringentă necesitate.

Puteți ajuta planeta voastră nu numai având grijă să nu o poluați ori să-i epuizați forțele și energia prin exploatări iraționale. Bogățiile Pământului sunt în egală măsură și ale voastre, dacă le permiteți să continuie să existe și să-și păstreze planeta viguaroasă și plină de viață. Dacă însă le exploatați, crezând că vă asigurați bunăstarea propriei voastre vieți, nu faceți decât să vă sabotați planeta, ceea ce echivalează cu un act de auto-distrugere, în final un act suicidal. Aveți grijă, mare grijă! Mobilizați pe cei conștenți și întreprindeți acțiuni de protejare a planetei !

Dar voi vă puteți ajuta planeta cu energiile voastre pozitive și cu iubirea voastră. Trimiteți planetei gândurile voastre bune, de iubire, de atașament și de recunoștință pentru eforturile ei permanente și pentru grija pe care v-o poartă.
Când voi vă ridicați vibrația, câmpul creat sevește planetei să se vindece și să-și continuie drumul spre dimensiuni superioare, ceea ce se va răsfrânge benefic și asupra fiecăruia dintre voi.
Fiți atenți la tot ce se întâmplă pe planetă și cu planeta. Schimbările climatice, inundațiile, incendiile, seceta ori deplasările de teren nu sunt fenomene naturale întâmplătoare. (nota C.M.: când ni se inundă casa, când viitura ia la vale gospodăria, când ființele se îneacă, când recoltele ne sunt distruse, când mașinile ori utilajele sunt acoperite de pământ, când pădurile sau recoltele ard, când tornadele spulberă tot ce le iese în calea, când valuri uriașe se năpustesc peste țărm luând cu ele case și viețuitoare, astea nu sunt pure întâmplări ci consecințe ale comportamentului uman). Căci planeta trebuie să se protejeze pentru ca ea și voi să mai aveți o șansă.

Cu deosebire în ultima perioadă, energiile se mișcă rapid, iar noi vă cerem să fiți conștienți de tot ce se întâmplă. De fiecare dată, faceți legătura cu comportamentul uman, căci în el găsiți explicația cauzelor tuturor nenorocirilor din planul fizic.
Prin gânduri de iubire și de compasiune față de întreaga creație, vă puteți servi planeta. Renunțați la energiile care nu vă mai servesc pe voi sau planeta! Țineți cont că este infinit mai greu să evoluați îndividual, cel mai bine este să vă uniți și să vă conjugați eforturile. Cei fără suflet, care i-au rănit pe alții, și au extras energia sufletului și forța vieții vitale din umanitate, vor deveni neputincioși și vor trăi în altă parte, nu pe Pământ.
Puțin mai este până când va avea loc o reevaluare a contribuției individuale, la bunul mers al societății umane și la menținerea și ocrotirea sănătății planetei. 
Este necesar ca Pământul și umanitatea să supraviețuiască și să rămână libere pentru întreaga lor existență. 
Veți trăi în frumusețe, pace, dragoste, abundență și bucurie. Vă veți putea exprima creativitatea la nivelul la care inițial ați primit-o de la Creator. În sfârșit, veți putea realiza pe Pământ ceea ce v-ați propus să faceți, motivul pentru care vă aflați acum, în această viață. 
Prin voință și conștientizare, vă veți ridica deasupra dramei, haosului și distrugerii materiale și morale în care ați căzut. Aceasta face parte din procesului evolutiv în care sunteți angajați.
V.D.
Atunci când veți auzi țipetele și sfâșietoarele chemări de ajutor venite din întuneric, lăsați cântecele corului angelic să le acopere; lăsați-vă inima deschisă spre frumusețea liniștitoare a muzicii celeste să vă îmbărbăteze și să vă liniștească. Acestea vor veni din ceruri. Nu vă lăsați deturnați de dramele și distragerile care încearcă să vă oprească din drum și să vă copleșească. Rămâneți concentrați pe munca voastră de reconstrucție, pentru că avem nevoie de echiplele de la sol pentru a ne ajuta să edificăm Noul Pământ pentru voi. 
Mulți dintre voi sunteți pregătiți, instruiți în timp ce corpul vostru fizic doarme. Stările onirice nu mai sunt întâmplătoare sau doar reflectări ale evenimentelor cotidiene. Sunteți în procesaul în care începeți să vă amintiți cine sunteți și de ce vă aflați acum în această viață. Echipajele de la sol devin tot mai puternice și noi le considerăm o puternică forță de realizare a Programului Divin.

Dragilor, noi vă iubim și contăm pe contribuția voastră în munca de ascensionare a planetei și a sistemului planetar. 
Eu sunt Mira

http://sananda.website/mira-of-the-pleiadian-high-council-

Un comentariu:

  1. de când urmăresc studiile legate de răpiții de OZN/E.T. a lui Corrado Malanga și sesiunile de hipnoză regresivă a lui Calogero Griffasi, am tot mai mare atenție la discernământul cu care ascult și eventual acționez la mesajele primite. Oricum, spor în toate bune !

    RăspundețiȘtergere