Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 21 august 2017

Interviul acordat de Cobra și Corey Goode lui Lynn, de la „Pregătiri pentru Schimbare” și lui Justin Deschamps, de la „Liniștea dinaintea Furtunii” (I)


nota C.M.: interviul al cărui prim episod îl postez mai jos, este foarte lung (și-l voi publica în zilele următoare). El se referă în special la MEDITAȚIA PLANETARĂ organizată cu ocazia eclipsei totale de soare de astăzi 21 august 2017, ora 21,11 (ora României), despre care am postat pe acest blog (în data de 10 aug.) articolul „PORTALUL din 21 aug. 2017”.  Pentru motivele pe care le-ați aflat din acel articol cât și cele pe care le veți afla pe parcursul postării tuturor episoadelor prezentului interviu, SUNTEM RUGAȚI SĂ PARTICIPĂM LA MEDITAȚIA DIN SEARA ACEASTA (ora 21,11). Este un eveniment astronomic și astrologic extrem de important pe care umanitatea îl poate folosi eficient, dacă participă în număr cât mai mare la această meditație. Pentru a cunoaște tehnica și particularitățile acestei meditații speciale, vă invit ca, în prealabil, să revedem articolul amintit. Mulțumesc!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

29 iul.2017; traducere Const. Mihăilescu

Corey - Niciodată nu a fost atât de important pentru noi să învățăm cum să ne concentrăm superconștiința co-creativă asupra obținerii unei realități temporale optime. De prea mult timp, forțele negative au folosit superconștiința noastră co-creativă împotriva noastră.
Mulți din întreaga lume au învățat despre abilitățile lor co-creative și își concentrează acum aceste abilități și intenții asupra unui viitor pozitiv pentru omenire.
Pe 21 august, în timpul eclipselor de la 11:11 AM Pacific Daylight Time, lucrătorii în lumină din întreaga lume se vor uni într-o meditația în masă pentru pace și libertate pentru umanitate. Sunteți invitați să participați de la distanță sau personal (dacă ajungeți cumva pe Mt. Shasta) în această zi.


Mt.Shasta

Detalii puteți afla la adresa:  http://www.EclipseofDisclosure.com
Găsiți resursele de care aveți nevoie pentru a îmbunătăți abilitățile meditative și pentru a spori eficiența superconștiinței co-creative la:  http://www.cosmiccocreation.com .

Lynn - Astăzi inaugurăm o colaborare între patru entități media:  PrepareForChange.net, StillnessInTheStorm.com, SphereBeingAlliance.com și 2012Portal.Blogspot.com. 
Cele patru site-uri web sunt reprezentate astăzi aici pentru a ajuta la difuzarea adevărului în umanitate. 
Ne alăturăm astfel forțele într-un efort unit de a crea ceva mai mare și mai important, decât am putea-o face singuri.
Este timpul ca toți să ne unim.
Interviul de astazi va fi gazduit de Lynn, de la „Prepare For Change” si de Justin Deschamps, de la ”Liniștea dinaintea Furtunii”.
Oaspeții noștri sunt Corey Goode de la „Sphere Being Alliance” și Cobra reprezentând 2012Portal.Blogspot.com.
Sperăm că vă veți bucura de acest schimb efervescent de informații. Scopul nostru este simplu: ne propunem să vă furnizăm informații care vor spori mai ușor discernământul cititorilor și ascultătorilor. Este nevoie să realizăm unitatea în comunitatea noastră.
Justin - Întrebările asupra cărora ne vom concentra în acest interviu vor fi cele la care Corey și Cobra pot răspunde la modul cel mai calificat.
Un alt set de întrebări este rezevat pentru interviurile viitoare, care săperăm că vor avea loc.
Dacă vor exista diferențe de abordare asupra problemelor în discuție, din partea lui Cobra și Corey, vom orienta discuțiile pe chestiuni care servesc mai bine unității și creării unei platforme comune de acțiune și de discuție. Orice întrebări specifice despre diferențele dintre afirmațiile celor doi intervievați vor fi reținute pentru a fi clarificate la viitoarele interviuri.
Lynn - Bine ați venit Cobra și Corey Goode.
Justin - În regulă, voi pune o primă întrebare:
Există o modalitate prin care meditația comună viitoare (nota C.M.: adică de astăzi 21 aug.) ar putea fi aplicabilă mai multor grupuri, astfel încât să putem crește împreună participarea? Mă adresez lui Cobra.
Cobra - Bine, ideea unei meditații comune (ca dată și oră de desfășurare) este de fapt baza a ceea ce mi-au comunicat Forțele Luminii. Aceasta este tema principală care poate comasa în mod eficient diferitele grupuri și, în același timp, va avea efect maxim asupra eliberării planetare. Trebuie să înțelegeți că dacă doriți să fiți foarte eficienți în acest proces, toate grupurile (colectivele) de practicanți trebuie să aibă aceeași meditație (ca tematică și conținut) și trebuie să se facă în același moment.
Nu este atât de important ce fel de meditație este. Este mai important să se creeze un fascicul energetic puternic, cu penetrare ca de laser, să existe deci o perfectă sincronizare a meditației. Această meditație poate include diferite grupuri, indiferent de ideologia lor, indiferent de sistemele lor de credință.
Singurul lucru pe care trebuie să-l aveți în vedere este motivația, dorința participanților de a se unifica și determinarea lor de a ajuta la eliberarea planetară.
Deci formularea unei astfel de meditații trebuie selectată cu grijă.
Sugestia mea este să ne axăm pe ideea formulată de grupul reprezentând „2012Portal.Blogspot.com.” însă, desigur, cei de la „Pregătiți-vă pentru Schimbare”, reprezentați de Corey, pot avea ideile lor. Sugerez să realizăm un consens cu privire la aceste trei idei diferite - poate să îl trimitem lui Justin, iar apoi Justin să modereze aceste trei grupuri. 
După ce ajungem la un consens, care se poate obține în câteva zile, alte grupuri se pot alătura și pot crea propriile videoclipuri. Ei pot face videoclipuri pentru propriile lor rețele, prin Facebook, prin orice sunt obișnuiți să folosească, pentru că aceasta este într-adevăr o ocazie foarte importantă de a ne unifica, deoarece conștiința noastră unificată este ceea ce trebuie obținut pe întreaga suprafață a planetei, în vederea pregătirii „Descoperirii”(Dezvăluirii) numită de toată lumea „Evenimentul”.
Justin – Importantă sugestie. Mulțumesc, Cobra!
Corey – Consider că putem crea o temă comună pe care oamenii de toate ideologiile s-o accepte ca subiect de meditație. Probabil că cel mai important este să lansăm o chemare către Creatorul Infinit Unu, cu același conținut, agreat de toată lumea participantă. Nu cred că ideilogiile diferite pot crea o problemă. Important este să ne concentrăm asupra efectului pe care ni-l dorim.
Justin - Bine, următoarea întrebare: Cobra, ți se pare fezabilă propunerea?
Cobra - Da, exact asta am propus. Am . . . Pot să lansez propunerea mea celor de la  „Pregătiți-vă pentru Schimbare” pentru a o pune de acord cu a lor ; nu știu ce părere are Corey despre asta. Deci, cele trei grupări ne putem coordona foarte ușor, în câteva zile, și apoi putem face o platformă comună asupra acestui subiect. Acesta va fi un exemplu care va arăta altora că o astfel de coordonare și comunicare este posibilă și este ceva ce se poate face. Ceea ce va face ca și alții să ni se alăture..
Justin- Mulțumesc, Cobra. Ai vrut să adaugi ceva, Corey?
Corey - Nu, sunt total de acord. Cu cât obiectivul este mai concentrat pe un subiect, cu atât mai multă energie vom putea crea în spatele acestuia. Conștiința co-creativa ne poate conduce, pe parcursul acestor termene, la o constiinta de masa. Și dacă încercăm să atragem cât mai mulți oameni și să facem meditații în masă, rugăciuni sau orice fel de ideologie a oamenilor, atunci acea intenție concentrată ne poate conduce la cea mai optimă realitate temporală.
Justin - Mulțumesc, Corey. Ca o concluzie: ce impact ar putea avea acest lucru asupra ființelor de pe Pământ, indiferent dacă este vorba despre ființe umane sau animale, plante sau chiar Pământul? Cobra?
Cobra - Fiecare meditație care atinge o masă critică are un impact enorm asupra afacerilor financiare, comerciale, climei etc, pe această planetă. Influența asupra regatului uman ar putea fi enormă.Va influența regnul animal, regnul vegetal, regnul mineral. De fapt, poate produce efecte importante asupra întregului sistem planetar. Ca să nu mai vorbim despre efectul asupra accelerării procesului de informare și conștientizare a oamenilor în multe privințe dar cu deosebire asupra „Evenimentului” pe care ni-l putem apropia foarte mult.
Cu siguranță se poate accelera eliberarea noastră. De asemenea, această meditație coordonată efectuată de un mare grup de ființe umane de pe planetă, poate ajuta la diminuarea și chiar lichidarea violenței de orice fel și la armonizarea veții pe planetă. 
Conoașteți, desigur, că studiile științifice care s-au făcut, au arătat că meditația sincronizată reduce în mod semnificativ rata criminalității - mai mult decât orice altă tehnică sau metodă care a fost încercată.
Deci, acesta este un lucru care reduce cu siguranță violența la nivel mondial, aceasta fiind un motiv pentru care merită să ne străduim. Reducerea sau eradicarea violenței de orice fel este poate cea mai importantă dintre preocupările care să stea în atenția fiecărui om conștient.
Justin - Mulțumesc, Cobra. Corey, vrei să adaugi ceva?
Corey - Da, știți că Pământul are niște noduri (centre) vibratorii în jurul lui, care sunt foarte asemănătoare, dacă nu chiar similare, cu frecvențele chakrelor corpului uman și al  corpurilor animalelor și plantelor. Deci, conexiunea pe care o avem cu acest sistem planetar este mult mai complicată decât ne îmaginăm. Interacțiunea pe care o avem cu acele domenii, când suntem în meditație, este extrem de puternică. Și, pe măsură ce începem să învățăm cum să gestionăm această capacitate de co-creație, începem să înțelegem cât de puternici putem fi și cum aceste abilități și practici ne îndreaptă spre Lumină.
Justin - Mulțumesc, Corey. În regulă. Lynn, te rog enunță întrebarea care ni s-a pus de către un ascultător.
Lynn - Bine, acest ascultător ne pune o întebare retorică. El spune: „Am o întrebare pentru voi, Corey și Cobra și anume: există vreun motiv special pentru care comunitatea trezită a așteptat atât de mult timp ca voi doi să vă uniți și să impuneți o meditație în masă? Corey, când te-ai gândit să faci asta?”
Corey - Ei bine, asta e ceva. . . De fiecare dată când am aflat că cineva anunță un fel de meditație de grup, am realizat  că trebuie să ne coordonăm cu toții, dar, până acum, m-am concentrat pe alte câteva chestiuni urgente, la nivel planetar.
De altfel, recent, atât Anshar cât și Planurile Albastre au atenționat că lucrurile nu se mișcau suficient de repede sau cât de mult s-ar fi putut, și afirmau că meditațiile de masă, care sunt coordonate și concentrate pe aceeași temă, ar fi foarte important să le organizăm chiar acum. Așa că, cu siguranță, mi-au atras atenția și m-au motivat să încerc să mă adresez celor care făceau meditații, individual sau în grupuri mici, și să văd dacă îi putem coopta.

(va continua)

http://prepareforchange.net/volunteers-assembly/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu