Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 23 iulie 2017

Nota bloggerului


 În justificarea imperativității comuniunii și sincronizării în lansărea invocației postată sub titlul blogului (în fiecare duminică, la ora 22,30) fac următoarea argumentare: 
Ființele superioare, inclusiv Dumnezeu, menționează că pentru a se produce saltul în dimensiunea superioară 5D, este necesar și suficient ca 0,1% din numărul total al populației globului (de 7 miliarde) să se trezească și să-și dorească (la unison, simultan și repetat) trecerea în 5D. Acest număr este de 7 milioane, adică o treime din populația României. 
La ora actuală, din comunicări superioare, se afirmă că 2,8% din necesarul de populație trezită este realizat. Asta înseamnă că doar 196.000 oameni sunt treziți, până la atingerea pragului de basculare mai fiind nevoie de 6.080.400. Numărul acesta este mai mic decât o treime din populația României. 

Prin cele de mai sus am dorit să argumentez că, prin hotărâre și sincronizare, pentru ascensionare, ar fi suficient ca măcar unul din trei români să se decidă să participe la acest exercițiu de invocare, programat în fiecare duminică, la ora 22,30 (timp de 10 minute), indiferent de ce ar face restul umanității globului pământesc. 

Obs.: invocația trebuie să fie neutră, nepersonalizată, în sensul că atunci când cerem Divinității să retragă de pe planetă ființele umane care se opun ascensiunii, nu trebuie să avem în vedere anumite persoane pe care noi le-am dori „retrase”, (chiar dacă acestea ar trebui să fie „trecute pe listă), căci demersul nostru nu trebuie să aibă un caracter vindicativ ori justițiar.

Aștept reacții, fie ele și critice (cu condiția să fie bine argumentate și exprimate civilizat).
C.M.

2 comentarii:

  1. Buna ziua!De ce nu facem meditatiile acestea in fiecare seara .Si eu am participat aseara si am simtit multa deschidere.Va multumesc pentru acest blog.Corina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1.Pentru că acest program este sugerat la nivel internațional;
      2.Probabil că zilnic ar deveni repede plictisitor și puțini l-ar mai urma cu conștiinciozitate;
      3.Cine dorește poate face invocația zilnic sau oricând altcândva; oricum, nu strică;
      4.Probabilitatea de a avea timpul disponibil necesar este mai mare duminica;
      5.În ceea ce privește ora aleasă, se pare că în interval 22,30-23,00 propagarea energiilor este favorizată;
      6.Decât puțini în fiecare zi, mai bine săptămânal, în grupuri mai mari.(Eficiența este mai mare).
      Mulțumesc pentru participare! Sper ca lumea să înțeleagă importanța implicării în acest program.
      C.M.

      Ștergere