Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 14 iulie 2017

Mesaj de la Sananda


(4 iulie 2017; channeler Camilla Nilsson)
Traducerea Const. Mihăilescu 

Dragii mei prieteni,
Vă implor să ascultați vocea interioară care vă vorbește; vocea interioară care de multe ori cere mai multă atenție. Dragi prieteni, rezervați-vă timp pentru a vă asculta vocea interioară! Știu că mintea voastră este asaltată de tot felul de gânduri, știu că sunteți foarte ocupați cu treburile lumești, că nu aveți timp suficient. Opriți-vă din alergare, dați la a oparte multele voastre gânduri.
Întrați în tăcere, treceți pe ascultare! Tăceți și ascultați! Doar ascultați. Ce vă spune vocea voastră interioară?
Fiți atenți că această voce vă arată calea, vă oferă soluții, vă dă răspunsuri, dar trebuie să vă amintiți de voi înșivă, de nevoile sufletului vostru. Doar ascultați!
În voi găsiți totul, toate răspunsurile iar vocea interioară vi le oferă. Luați-vă în serios!

Când mergeam pe Pământ, eu eram un bun observator. Am studiat oamenii; le-am putut vedea și citi sufletul doar privindu-i în ochi. Sufletul îmi spunea pe cine am în față. Asta îmi dădea posibilitatea să știu cum să relaționez cu cel din fața mea. Mulți erau reprezentați doar de egoul lor uman, apărător devotat al trupului fizic.
Astăzi ați uitat de antica modalitate de a cunoaște pe cineva, căci v-ați uitat deprinderea de a investiga fără cuvinte, doar cu privirea ori doar cu gândul.

Am trimis oameni pe Pământ să răspândească cunoștințele de care lumea voastră are nevoie, pentru ca omul să purceadă la o nouă viață.
Camilla este unul dintre trimișii mei.
Dragi prieteni, vă cer din nou și din nou: ASCULTAȚI-VĂ VOCEA INTERIOARĂ! 
Aveți de la început această abilitate, numai că mulți ați uitat de ea, ori nu credeți că mai există, sau că ați avut-o vreodată. Drumul cel mai potrivit pe care voi trebuie să mergeți îl puteți afla ascultându-vă sufletul, prin meditație, liniște, liniștire și tăcere.Toate răspunsurile le puteți afla în interiorul vostru. Cu pioșenie și cu încredere, pășiți în interiorul vostru și stați de vorbă cu sufletul vostru care mereu v-a așteptat.

Când vă întâlniți cu alți oameni, urmăriți pe cine întâlniți, nu pe cine credeți voi că întâlniți, mai ales dacă îi apreciați după aspecte exterioare (corp fizic, îmbrăcăminte). 
Priviți persoana în ochi căci ochii sunt oglinda sufletului. Așa veți primi informațiile pe care le așteptați, nu de la ego-ul lumesc ci de la suflet. 
Procedând în acest fel, veți afla repede unde se află interlocutorul vostru pe scara evolutivă, cât de dezvoltat spiritual este, cât este de subjugat sau de independent față de condiția sa umană. Aceste informații prealabile vă vor ajuta să găsiți cea mai bună cale de a relaționa cu lumea dar și cum o puteți ajuta voi, ori cum puteți primi voi de la ea cunoașterea de care mai aveți nevoie. Oricum, acest preambul vă va ajuta să utilizați în modul cel mai potrivit orice întâlnire.

Dragi prieteni, voi sunteți cu toții diferiți, dar asta nu înseamnă că nu vă puteți înțelege unul pe altul, chiar dacă dețineați niște informații anterioare despre acea persoană. Orice întâlnire este un potențial mijloc de a vă crește viteza de dezvoltre spirituală.
Prin înțelegere veți putea vedea dincolo de timp și spațiu.
Prin înțelegere puteți fi uniți.
Prin înțelegere vă puteți micșora nevoia de a fi tot timpul în gardă, capabili de a riposta, mai ales că aceste măsuri sunt mari consumatoare de timp și de energie; uneori și de bani.
Prin înțelegere, doar prin înțelegere, vă puteți asigura un climat de pace și de bună conviețuire. 
Înțelegerea este unul dintre cuvintele de aur, pentru ca voi să faceți pași înainte, în dezvoltarea voastră materială și spirituală. Înțelegerea este ingredientul prețios pentru a putea trăi în armonie.
Dragostea(iubirea) este un alt cuvânt de aur de care trebuie să vă amintiți mereu. Dragostea(iubirea) este o forță magică la care toți aveți acces și de care toți aveți nevoie.
Amintiți-vă că forța începe în sine, în fiecare dintre voi și este dragostea (iubirea) care are spații de mărimi diferite în fiecare dintre voi. 
Unii rezistă ori nu iubirii. Unii opun rezistență iubirii din teama de a nu fi răniți ori de a răni. 
Alții refuză iubirea preferând să fie conduși doar de intelect. Da, mulți, prea mulți preferă să-și neglijeze sau să-și reprime inima și să dea prioritate creierului. Veți spune: „ păi, așa și trebuie!”. Nu este deloc așa. Creierul are grijă de nevoile lumești, materiale care, odată cu „plecarea” voastră, dispar, dovedindu-se că avea grijă de o iluzie. 
Înima însă este cea care se îngrijește de aspectul vostru spiritual, de esența voastră, care dăinuie și dincolo de moartea corpului fizic, asigurându-vă veșnicia.
Cei care au mai multă încredere în creier decât în inimă, greșesc. Desigur, ambele (mintea și inima) sunt necesare, atâta timp cât trupul trăiește, însă perenitatea este a inimii, a iubirii.
Pentru fiecare, totul trebuie să înceapă cu ceea ce face el în primul rând și mai apoi cu ceea ce fac ceilalți.
Îndrăzniți să vă deschideți pentru a vedea și a simți pe cine aveți în fața voastră.
Simțiți-vă și înțelegeți-vă, predați-vă și vă lăsați conduși de vocea interioară așa cum am făcut-o eu ca om. 
Când am umblat pe Pământ, știam totul pentru că am înțeles și am simțit dragostea (iubirea). 
Fusesem trimis să trăiesc ca om, pentru a învăța și iubirea omenească. Fusesem trimis să învăț dragostea umanității.
În multe privințe, rezultatul la care a ajuns omenirea n-a fost chiar cel pe care-l dorește fiecare dintre voi, inclusiv eu. Până acum.
Astăzi însă sunteți suficient de numeroși pentru a transforma energiile de pe planetă în energii ale iubirii și concordiei pe Pământ.
Împreună, puteți face diferența. Nu ratați ocazia căci ea este o mare grație a Cerului !
Nu vă pierdeți niciodată speranța - vedeți ce este posibil și nu ceea ce nu este.
Fiți uniți unul lângă altul! Înțelegeți-vă între voi și simțiți dragostea!

Cu multă recunoștință față de cei care ați ascultat ori citit mesajul meu.
Cu bine!
Sananda - Iisus

http: //www.camillasänglarum.se


9 comentarii:

  1. Zici ca mereu avem ceva cu dumneata,ai tradus ,probabil love cu "dragostea" si nu IUBIREA,dragostea e termen 3d,pe cand IUBIREA E SI 3D SI 4D SI 5D........e universala,infinita si adevarata.Multumesc pentru intelegere.Unii dintre cei treziti suntem foarte sensibili chiar daca nu stim limba englezeasca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din dicționarul LE: love = iubire, dragoste, simpatie, pasiune, amor, afecțiune. Aveți și chestiuni serioase cu care să abordați subiectul sau continuați să vă dați impotrtanță prin remarci infantile?

      Ștergere
    2. Cine și ce autoritate lingvistică a stabilit nesimilaritatea acestor două cuvinte? La ce for științific și ezoteric-spiritual ați participat, și unde s-ar fi stabilit în care dimensiune să fie folosit fiecare dintre ele? Folosiți cuvântul care credeți că exprimă un anumit sens și conținut; toată această argumentare este neproductivă și subsidiară.
      Sunteți unul dintre cei „treziți?” Felicitări! Eu nu mă consider și nici nu mi s-a comunicat că aș fi. Doar sper. C.M.

      Ștergere
  2. BLA, BLA, BLA si nimic concret si la adevar.Lumea s-a saturat de toate ineptiile de chaneling care nu se stie de unde vin ca si deavolul stie multe si stie sa-si ia chipuri multe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru Maya.
      Știu, cei ca dv. ar vrea ca „cineva de sus”, poate însuși Dumnezeu, să vină într-o zi, să vă ia de mână și să vă spună :„Iată v-am adus bogăția, fericirea,dreptatea, nemurirea, chiar dacă voi n-ați crezut în nimic, n-ați făcut nimic bun, nu v-ați ajutat aproapele, ați fost răi, bârfitori, invidioși și leneși”. Bla, bla, bla! (cum vă place dv. să spuneți, cu o înduioșătoare și regretabilă opacitate).
      Păi, n-aveți decât să așteptați și să vă pândiți, în continuare, vecinul pentru a-l blama pentru ceea ce credeți dv. că nu face bine. Întoarceți-vă privirea spre ograda dv. și vedeți dacă, nu cumva, este plină de bălării. Faceți ordine în propria ogradă, mai întâi ”. C.M.

      Ștergere
  3. Lui cum ii spuneți cu dragoste?...Hai Doamne ! Eu așa zic !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vă public dar n-am înțeles nimic.Ce ați vrut să spuneți și cui v-ați adresat? C.M.

      Ștergere
  4. Fratilor...din tot ce am citit pana acum, asta mi se pare a fi mesajul cel maidrastic...si cu un ultimatum. Lasati bascalia si ironia, caci suntem aproape...nu stiu de ce, dar mesajul este ingrijorator...nu stiu ce se pregateste, dar este aproape. Nu uitati caci in ultimul an, visele nu mai sunt cum erau (au o tenta care iese din vechiul sablon), oamenii au inceput sa se separe in doua (nu din pct. de vedere material ci spiritual)...vreti sau nu sa credeti...dar se pregateste ceva...iar faptul ca Isus ne face indemnul, nu stiu cat va fi de usor. Deci...lucrati asupra voastra, caci mai este putin. Va iubesc si va sustin

    RăspundețiȘtergere
  5. Seamana cu multe din ideile expuse si in cartea lui Neale Donald Walsh- "Conversatie cu Dumnezeu", mesajele sunt in esenta aceleasi...cartea aceea a schimbat si schimba in continuare lumea. Cei care asteapta un "alt adevar", vor fi dezamagiti, adevarul acela nu vine legat cu sfoara de-o piatra sa le cada-n cap si sa-i trezeasca. Ideea de Dumnezeu se refera la spiritualitate (nu religie) si esenta ei divina sufletul, unde trebuie sa-l cauti pe Dumnezeu cu inima (in Sinele propriu) ...daca nu-l gasesc acolo,nu-l vor gasi nici in alta parte, degeaba asteapta minuni de la altii sau de aiurea, nu vor veni si in privinta asta nimeni nu poate face in locul lor ceea ce trebuie facut. In cazul asta trebuie privit cu inima nu cu mintea si lasata vocea intuitiei sa aleaga, care nu greseste niciodata...in orice alta varianta, vor vedea peste tot numai bla-bla-bla-uri ignorand complet ca in lumea spirituala nu se ajunge cu avionul ci cu inima/sufletul/Sinele. A sti "incotro" este primul pas, al doilea pas este "cum", iar acolo mai toti mergem clatinat si impiedicat. Dar atunci cand esti preocupat de "drumul" tau, carcoteala nu va mai face parte din ocupatii fiindca preocuparea si atentia vor fi indreptate catre persoana proprie.

    RăspundețiȘtergere