Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 16 iulie 2017

Inuaki, reptilianul din mine; Aryana Havah (10)


EXCEPȚIONAL !
(Aryana Havah - Bucuresti: Orfeu 2000, 2008
ISBN 978-973-1986-06-7
821.135.1-31)
(continuare)

A: Substanțe chimice?
D: Da. Tot ceea ce primim drept hrană și băutură, medicamentele, apa cu care ne spălăm, absolut totul este programat.
A: Poți fi mai exact?
D: Toate substanțele chimice care se adaugă în apă și alimente, conservanții, aditivii alimentari, medicamentele, sunt create special pentru a face creierul uman să reacționeze la numiți stimuli, sau din contra să nu reacționeze.
A: Dar medicamentele salvează vieți!
D: Da. Unele. Altele însă sunt create special pentru a-l face pe om să se depărteze de Sursa Primordială.
A: Poate, dar este foarte greu să trasezi o linie, ce ne-am face fără antibiotice, vaccinuri...
D: Vaccinurile sunt cea mai mare păcăleală. Ele atacă sistemul imunitar. Eu m-am simțit tare rău la ultimul vaccin, pe care am fost silit să îl fac. Am văzut clar cum microbii introduși în organism mi-au atacat chakrele, destabilizandu-le, pentru ca apoi să se răspândească în tot trupul meu, influențându-mi negativ sistemul limfatic și glandele.
A: Dar medicamentele fac si bine!
D: Da. Dar s-ar putea și fără ele. De fapt ele fac mai mult rău decât bine. Boala este un semn, o atenționare că ceva din ceea ce faci este greșit. Poate acolo unde stai este poluare, poate hrana este greșită, poate gândurile și emoțiile tale sunt eronate. In loc să iei pastile, ar trebui să te apuci și să analizezi acești factori. Pastila, așa cum văd eu, nu face decât să estompeze efectul, dar nu ajunge la cauză. In momentul în care înghiți o pilulă, aceasta este descumpusă de organism și transformată în energie. Această
energie este diferită, ea depinzând de substanța tabletei. Odată intrată în corp, ea reglează secrețiile trupului, adaugând sau scăzând o anumită cantitate de secreții, fapt care duce la o ameliorare, însă este un lucru greșit. Organismul s-ar regla singur mult mai bine, dacă ar fi înlaturaltă cauza bolii.
A: Poate, dar descoperirea antidotului a fost extraordinară.
D: Da, dar în prezent și acest lucru este manevrat. Cu cât dai mai multe antibiotice organismului, cu atât el se apară de acestea, reglându-se, până în momentul în care ajunge să nu mai reacționeze. 
Microbii si virușii fac parte din viața noastră, sunt ai planetei. Noi conviețuim cu ei de la începuturi. Trebuie să îi acceptăm. De altfel, corpul nostru știe acest lucru. Ințelege că totul este calculat.

A: Dar Anunnakki, cei care tu zici că ne conduc, unde sunt ei astăzi?
D: Ei trăiesc aici cu noi. Sunt ascunși privilor noastre chiar de percepția noastră temporală. Ei sunt, dacă vrei, într-o altă dimensiune, dar trăiesc acum, aici. Ei iau parte activ la viața noastră, dar noi nu putem lua parte la viața lor.
A: Dar unde stau concret?
D: Ei au uriașe baze subterane, ca un fel de orașe. Acolo locuiesc, însă ei sunt și la suprafață. Sunt printre noi și interacționăm cu ei, dar nu ne dăm seama.
A: Adică nu îi vedem, sunt invizibili?

D: Nu, sunt vizibili, însă ei proiectează un fel de câmp energetic în jurul lor, cu ajutorul căruia ei pot avea ce aspect doresc. Ăsta este motivul pentru care nu pot fi recunoscuți.
A: Cu ce proiecteaza?
D: Cu mintea.
A: Nu folosesc aparate, ceva?
D: Nu. Forța lor mentală este net superioară celei umane, de aceea pentru ei acest lucru este un fel de joacă. Ei ne pot induce o imagine, un fel de proiecție, fără să se străduie.
A: Si așa circulă liberi printre noi?
D: Nu numai circulă, ne conduc, coabitează cu noi. Uneori ne sunt chiar șefi sau persoane dragi, prieteni...
A: Adică poți fi căsătorit cu un anunnakki fără să știi?
D: Ar fi posibil, însă așa ceva este exclus, căci ei nu acceptă combinarea în afara speciei.
A: Nici măcar cu cei cu ADN-ul lor?
D: Doar în cazuri speciale. Din când în când, se hotărăște îmbunătățirea liniei sangvine și atunci sunt acceptate persoane din afară, însă numai după o atentă evaluare.
A: Ce fel de evaluare?
D: A genealogiei, a caracterului, a aspectelor astrologice și multe altele...
A: A aspectelor astrologice?
D: Da. In primul rând. Ei știu că influența planetelor este definitorie asupra caracterului uman. De altfel, astrologia este cea mai veche știință. In ea se afla îngemănată toată cunoasterea Universului.
A: Nu știam că este atât de importantă.
D: Pentru că nu trebuia să știm. S-a spus că astrologii sunt vrăjitori, apoi că vin de la diavol, dar acum, când aceste etichete nu mai pot influența pe nimeni, se induce ideea ca este o prostie, o pierdere de timp.
A: De ce?
D: Pentru că este modul în care te poți relaționa cu Universul. A fi la unison cu astrele înseamnă a trăi la unison cu Creația. Noi toți, deși la nivel subconștient, suntem influențați de Soare, Lună, planete. Pământul este un uriaș magnet, care se învârte în jurul propriei axe, creând la rândul lui un câmp magnetic. Acest câmp magnetic are o importantă influență asupra vieții pe Terra. Există cicluri cosmice, pulsuri solare, semnale electrice, furtuni electromagnetice.
Oamenii ar trebui să țină cont de aceste lucruri. Sunt perioade benefice pentru semănat, pentru cules, pentru făcut anumite acțiuni, pentru conceput copii, și dimpotrivă perioade nefaste; totul are un rost. Nimic nu este făcut degeaba.
A: Dar nu înțeleg. De ce sa le țină ascunse? Ar fi benefic chiar și pentru ei.
D: Nu ar fi benefic, căci omul ar înțelege sensul vieții. Trâind conștient ar avea acces la resursele inepuizabile existente în Matrice. S-ar vindeca utilizand energia cosmica, si-ar cultiva campurile folosind perioadele optime si acest lucru ar duce la recolte abundente, la bogatie. Nu ar mai utiliza pesticide, caci ar fi foarte simplu sa combati daunatorii cu alte plante culese in anumite cicluri de luna. Daca s-ar tine cont de astre, copiii s-ar naste altfel, mai buni, mai capabili, cu un program diferit, cu o structura mai omogena.
A: Cum sa combati daunatorii cu alte plante?
D: Da, daunatorii pot fi alungati, folosind alte plante. Fie plantand printre randurile de legume sau cereale anumite specii, fie stropindu-le cu sucul lor. Este insa mai aproape de adevar sa plantezi o planta decat sa o ucizi.
A: Da-mi un exemplu de planta.
D: Crăița. Protejeaza straturile de legume, ba chiar si căpșunele si zmeura, de ganganiile care le mananca. Daca plantezi tufe de crăiță din loc in loc, printre randuri si la capatul lor, gradina ta va fi ferita. Stiu sigur asta; i-am spus si bunicii mele, care la inceput nu m-a crezut, dar apoi s-a dovedit ca aveam dreptate. Nu a mai avut probleme cu căpșunele.
A: Dar ce face craita? Cum influenteaza daunatorii?
D: Ea secreta atat o substanta care ii gonestc, cat si o energie specifica, care protejeza planta, si care, interactionand cu campul energetic al gamdacului, îl face pe acesta sa paraseasca locul respectiv. De fapt crăița se protejeaza pe sine cu ajutorul acestei energii, insa este folositoare si celorlalte plante din jur.
A: Si sunt multe asemenea plante?
D: Da. De fapt toate plantele folosesc la ceva. Nimic nu exista degeaba. Si oamenii se pot trata cu ele, insa trebuie tinut cont de doua lucruri: perioada astrala in care sunt culese si persoana care le culege.
A: Conteaza?
D: Da, caci in anumite perioade au un efect curativ maxim, iar starea sufleteasca a culegatorului este foarte importanta, caci el fiind primul care pune mana pe planta, ii preia energia sau i-o modifica.
A: Nu stiam!
D: Persoana care culege trebuie sa fie sanatoasa, linistita, echilibrata. Sau macar cand se duce la cules sa isi spuna ca este linistita, calma. sanatoasa. Este foarte important.
A: Asa este, insa aceste lucruri nu se stiu.
D: Plantele sunt fiinte vii, minunate, bune. Ele sunt aici spre a ne fi de folos si a ne ajuta. Din pacate noi le omoram, taindu-le si apoi aruncandu-le. La fel ca si cu brazii. Daca ai putea sa auzi urletele lor in momentul in care sunt taiati! Degeaba! Nimeni nu ii asculta!
A: Pai ziceai ca iti place Craciunul!
D: Da. Foarte mult, insa ca traire, ca vibratie. Eu am noroc ca mama a cumparat mai de mult un brad de plastic. Este foarte frumos, si oricum ideea conteaza. Nu cred ca as fi putut sta in casa cu un copac aflat pe moarte, ba sa mă mai si bucur de el! De altfel, oamenii au talentul asta, de a ucide planetele (florile,mai ales), bucurându-se de „isprava” asta!
A: Adica?
D: Adica noi ucidem planeta, golind-o de resurse si suntem incantati! Dar as dori sa discutam acest aspect data viitoare.
A: Bine, atunci ne oprim.

Minute bune, dupa plecarea lui David stau in liniste, incercand sa asimilez informațile. Imi amintesc ca am citit in cartea lui David Icke, Secretul Suprem, despre traducerea Tablitelor Sumeriene, descoperite in anul 1850, la aproximativ 400 de kilometri de Bagdad, in Irak. Textul a fost tradus de Zecharia Stichin, un reputat savant, istoric, scriitor si lingvist.
El afirma ca tablitele contin informatii despre o rasa superioară, numită AN.UNNAK.KI, care a ajuns in Sumer si care venea de pe o planeta numita Nibiru. Stichin crede despre aceasta planeta ca are o traiectorie eliptica de 3600 de ani, care incepe intre Jupiter si Marte si se extinde departe in spatiul cosmic, dincolo de Pluto.
Tablițele prezinta de asemenea sistemul solar si planetele, cu o precizie fantastica, dand totodata marimea si orbitele lor exacte.
Stichin ne spune ca acesti Anunnakki au venit pe Pamant in urma cu 450.000 de ani cautand aur.
Ei au ajuns intr-o regiune situata in continentul african de astazi, spre a ne exploata resursele. La inceput minereul era extras doar cu ajutorul anunnakkilor, insa in curand acestia s-au rasculat, iar elita a decis sa creeze o rasa hibrida, apta sa desfasoare munca. S-au incercat mai multe variante, iar in cele din urma s-a ajuns la forma actuala a omului.
Tablitele mai descriu cum Anunnakki au creat linii genealogice care sa guverneze umanitatea în numele lor, ba chiar povestesc cum a fost creată regalitatea.
Important de amintit este si faptul ca in istoria evolutiei omului se cunoaste ca acum 200.000 de ani in urma, s-a produs o perfecționare a rasei.
Brusc, Homo erectus a devenit Homo sapiens, pentru ca apoi, cam cu circa 35.000 de ani in urma sa mai primeasca un impuls si sa devina Homo sapiens-sapiens, adica omul actual.
Care sunt motivele acestor salturi evolutive nu stie nimeni si cu atat mai putin pot fi explicate. Ba mai mult, cercetari stiintifice au relevat ca noi toti avem un singur stramos comun de sex feminin, care a trait fn Africa in urma cu 140-300.000 de ani.

(va continua)

ww.autostonny.ro/Diverse/Muzica_Video/files/1_INUAKI_Reptilianul_din_Mine.pdf




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu