Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 18 iulie 2017

Interviul acordat de COBRA Grupului Internațional Epoca de Aur (IV)


30 iunie, de Untwine
Traducerea Const.Mihăilescu
(continuare)


Jedi: Uneori simt o minge invizibilă de energie între palmele mele și îi simt contracția atunci când încerc să o presez. Știți ce este acest fenomen?
Cobra: Practic, există un curent plasmatic care trece prin degete, de la meridiane și curenți eterici care trec prin degete, iar atunci când degetele sunt într-o anumită poziție, pot crea o minge, o minge de plasmă sau eterică pe care o poți simți. Este ceva foarte real care apare mai frecvent în cazul unor exerciții speciale.

J: Este posibil ca două suflete gemene să se întrupeze simultan pe două planete diferite?
C: Da, acest lucru se întâmplă frecvent în acest univers. Planeta Pământ are o situație unică în care acest proces e controlat de aroni. (?)
J: Se spune că aproape 10 milioane de semințe de stelare s-au întrupat pe Pământ. Știi câte dintre ele sunt suflete duble, ca procentaj?
C: Trebuie să explici mai precis ceea ce vrei să spui. Fiecare persoană are un suflet geamăn.
P: Două suflete gemene pot să se întrupeze simultan pe aceeași planetă (Pământ, să zicem)?
C: Da, dar nu foarte des, și chiar dacă acestea se întâlnesc, pot apărea interferențe care, de obicei, le fac foarte dificilă orice fel de interacțiune.
J: Bine. Oamenii mă întreabă despre sufletul lor geamăn. Poate cineva avea un suflet geamăn nu numai pe o altă planetă dar, să zicem, pe o navă spațială, ori în Pleiade; se poate întâmpla?
C: Da, aș spune că 95% dintre oameni nu au sufletele lor gemene aici, pe Pământ, ci altundeva, în alte locații, pe nave spațiale sau în subteran sau în altă parte a sistemului solar; în Pleiade sau oriunde altundeva.
J: Bine, asta este o veste bună?
C: Depinde de fiecare, cum o consideră și o interpretează.

J: Există multe populații de semințe non-stare care se regăsesc în grupuri de susținere a evenimentelor și meditației de ascensiune?
C : Nu.
J. Deci, de aceea oamenii nu sunt atât de mulți acum.
C: Da, de fapt, procentul de oameni treziti nu este foarte ridicat în acest moment
J: Se spune că unele semințe stelare aleg să trăiască singure de dragul ascensiunii lor și al ascensiunii planetare, în această ultimă viață fizică. Ești de acord cu această afirmație, sau este de fapt vorba de o programare înainte de naștere pentru a împiedica reunirea semințelor stelare cu aspectele lor sufletești și cu sufletele gemene?
C: Este o programare care împiedică reunirea aspectelor sufletești inclusiv cu cele gemene. (nota C.M.: unificarea tuturor aspectelor – formelor de viață – aparținând aceluiași suflet primar, nu neapărat rădăcină – este o condiție de evoluție, de ascensionare și de recuperare a tuturor abilităților și capacităților cu care a fost înzestrat orice suflet încă din momentul creării sale. Ori, există forțe malefice care nu au niciun interes ca ființele să-și recapete puterea inițială, căci asta le-ar permite să evadeze de sub influența întunecaților și să-și recapete statutul de ființe libere). 
J: Oh, ok. Deci, înseamnă că evoluția în singularitate (sihăstrie) este o alegere bună ori rea? 
C: Poate fi dacă este o alegere personală (nu luată în urma unei manipulări), dar în multe cazuri nu este o alegere personală ci o „inginerie” indusă, rău intenționată.

J: Buddha și Iisus au ascensionat în timpul vieții lor pe Pământ?
C: Da, atât de mult încât în momentul morții corpului lor fizic s-au înălțat, adică s-a produs imediat transformarea alchimică, ei trecând într-o stare de conștiință superioară, în alt plan.
J: De ce au trecut aceste două ființe înălțate prin starea de muritori?
C: Pur și simplu pentru a da un exemplu, pentru a arăta semenilor umani că se poate. În particular, Iisus s-a materializat în corpul Său de Lumină, câteva zile după aceea.
J: Ok, dar atunci când erau în viață, ei nu stăpâneau procesul ascensiunii? 
C: Abia după ce au trecut prin acea transformare au devenit învățători înălțați (ascensionați).

J: De ce majoritatea channelerilor au originea în vest, mai degrabă decât în ​​est?
C: Pur și simplu pentru că channelingul, în forma sa actuală, a fost o „invenție” occidentală și nu este atât de populară și de acceptată în est. Însă multe dintre acestea mesaje sunt „făcături” prin care se urmăresc interese materiale (financiare).
J: Cum pot fi sigur că un anumit mesaj vine de la o ființă spirituală pozitivă?
C: Pur și simplu folosind discernământul. Un mesaj de la o ființă superioară spiritual vă va crea totdeauna o stare pozitivă, benefică, încurajatoare, tonică, plină de emulație, în timp ce mesajul de la o sursă nespiritualizată (neutră ori negativă) va avea tendință să vă creeze o stare de nemulțumire, de disconfort, descurajare, neputință, abandonare ori suspiciune și de scădere a frecvenței de vibrație a cititorului.

J: De unde apar viziunile în vise?
C: Sufletul vostru vă poate trimite o viziune printr-o stare de vis.
J: De ce unele vise pot ajuta oamenii să-și rezolve problemele în viața de zi cu zi?
C: Din nou, pentru că sufletul tău îți vorbește prin visele tale, atunci când nu poți auzi mesajul în starea ta trezită.

J: Ce fel de pregătire spirituală trebuie să fac pentru a accesa înregistrările Akashice?
C: Există foarte puțini oameni care pot face cu adevărat acest lucru, în ciuda faptului că mulți dintre ei pretind că o pot face, de fapt nu pot, așa că este ceva care, deobicei, vine în mod natural spontan după ce a-ți atins ascensiunea.
J: Deci acum este foarte greu pentru noi să facem asta.
C: Este foarte provocator și se fac o mulțime de încercări în acest sens, dar majoritatea celor care pretind că au reușit nu au cu adevarat asemenea abilități.

J: De ce alege Dalai Lama să se întrupeze într-o anumită persoană?
C: De fapt, instituția Dalai Lama a fost detronată cu mult timp în urmă de archioni (nota C.M.: spirite conducătoare), aceștia fiind cei care determină întruparea.

J: Pot oamenii de pe alte planete să-și amintească viețile lor trecute, după încarnare?
C: Da, desigur.
J: Oh! Numai cei de pe Pământ nu-și pot aminti, din cauza carantinei.
C: Da, încă mai este această sitație  pe Pământ.

J: Ce semnificație au șirurile de numere sau perechi de numere repetate, cum ar fi 1111, 1212, 222 și 333?
C: Fac parte din sincronicitățile cosmice și aparțin rețelei cosmice provenită de la Sursă, având rolul ca prin sincronicități să trezească ființele umane.

J: Ce fel de tehnică de vindecare ai recomanda bolnavilor de cancer?
C: Practic, există anumite clinici în întreaga lume care au protocoale complete cum să se vindece de cancer. Multe dintre ele nu sunt foarte publice, deoarece Cabala le vânează încercând să le anihileze, dar există oameni care au protocoale (proceduri, terapii) complete create. Nu este simplu, dar vindecarea de cancer este posibilă în asemenea centre de vindecare.
J: Bine. Este util să folosești tehnici de reprogramare a ADN-ului cu intenția de auto-vindecare?
C: Asemenea tehnică poate ajuta dacă se aplică în mod corect cu implicarea unui anumit nivel de conștiință și conștientizare.

Patrick: Următoarea parte este despre eliberarea planetară. Așa cum ai spus mai înainte, dacă un singur om poate elibera Planeta Pământ prin conectarea cu întreaga sa prezență EU SUNT CEL CE SUNT, de ce Sf. Germain nu a eliberat planeta noastră prin convocarea prezenței noastre I AM (EU SUNT), acum 200 de ani?
C: Practic, el nu era suficient de conștient de situația planetară, dar, deși nu știa acest lucru suficient, el a avut un impact uriaș asupra civilizației occidentale, care se simte încă și se va mai simți. Deci, pentru a avea un succes complet în această misiune, trebuia să fie conștient de multe fapte pe care nu le știa la acel moment. Și, de asemenea, situația nu era pregătită.

P: Dacă construim în mod deliberat „o cameră de vindecare a tahionilor pe o leyline” (rețea energetică creată de vestigii, precum piramidele, de ex.), va trece tahionul prin toată leyline?
C: Da.
P: Având în vedere faptul că Israelul deține un cod cheie al Luminii Atlantidei, cum ar trebui să activăm acest cod de dragul New Atlantis (Noii Atlantide)?
C: Ok, nu este momentul să facem acest lucru deocamdată deoarece aceasta este o zonă foarte sensibilă, iar acest lucru se va întâmpla în momentul producerii „evenimentului” și după „eveniment”.

P: Am descoperit că îngroparea pietrelor (cristalelor) de Cintamani poate activa activitățile Cabalei prin diverse fundații private. 

Prin urmare, te rog să numește cinci fundații sau ONG-uri asupra cărora, noi, lucrătorii întru Lumină, ar trebui să acționăm ASAP (cât mai curând posibil).
C: Ok, ar fi mult mai ușor să intrați pe internet, să căutați organizațiile finanțate de Soros, ăsta fiind un indiciu foarte bun. La care, bineînțeles, puteți adăuga Organizația Mondială a Sănătății și ONU; astfel, veți avea o listă uriașă.

P: Au trecut aproape patru ani de când Forțele Luminii au inițiat operațiunea Pandora. Ar trebui să facem meditație pe tema eliberării eterice, pentru a accelera procesul?
C
:
Practic, ceea ce am avea nevoie este să creștem numărul de oameni care meditează în zilele de duminică, căci, deocamdată, pur și simplu nu este suficientă cooperare pe suprafața planetei pentru ca acest lucru să se întâmple (nota C.M.: am dat curs acestei sugestii, postând sub antetul blogului un text). Așa că Forțele Luminii folosesc acum Planul B, care durează mai mult, dar este mai sigur. Acesta este unul dintre motivele pentru care totul durează atât de mult.

P: Cum să stabilim o zonă de Lumină în cartierele în care locuim?
C: În primul rând, trebuie să creați grupuri de oameni conștienți capabili să coopereze într-o echipă; acesta este primul pas.
V-aș sugera deci formarea unor grupuri de oameni conștienți care pot lucra ca o echipă. După ce vor fi formate suficiente grupuri, vi se va transmite care este următoarea fază a creării de zone de Lumină.
Acum, pur și simplu nu are rost să vi se prezinte toate etapele, tot programul. Formați, mai întâi aceste grupuri de oameni care vor pune bazele acestei acțiuni.

J: Ok! Trecem acum la ultima parte, referitoare la problemele post-eveniment. Ființele din Lumină sau semințele stelare vor putea lucra pe nave spațiale sau în Confederația Galactică, după eveniment?
C: Da, bineînțeles, într-un anumit moment, când va exista suficientă interacțiune și când vor fi trecut printr-un anumit proces, ei vor putea să trăiască pe nave spațiale sau să lucreze pe aceste nave.
J: Asta se va întâmpla imediat după „eveniment” sau mai târziu?
C: Va dura ceva timp pentru că trebuie să existe un proces de integrare. Dar acest lucru nu trebuie să fie prea lung.
J: Nu prea mult timp?
C: Poate un an sau cam așa ceva; asta e părerea mea în ceea ce privește când primii oameni de la suprafață  vor începe să lucreze pe nave spațiale prietene. Cred că asta ar putea fi o bună estimare. 
J: Bine. Deci, după primul contact, nu?
C: După primul contact, în mod gradual, da.


(va urma ultima parte)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu