Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 11 iulie 2017

Interviul acordat de COBRA Grupului Internațional Epoca de Aur (II)

30 iunie, de Untwine
Traducerea Const. Mihăilescu
(continuare)


Patrick: Ok. Cobra, profitând de acest interviu, vreau, mai întâi, să-ți pun niște întrebări cu privire la actualizarea situației. Prima este despre vortexul energetic de acumulare a anomaliilor plasmatice, aflat aproape de suprafața planetei, în marginea sa exterioară, la aproximativ 3 raze de Pământ, măsurând din centrul planetar.  
Înseamnă că capul lui yaldabaoth (nota C.M.: zeitate, demiurg, șarpele mitologic) este mai lat decât vălul situat în zona stratosferei Pământului?
C: De fapt, când te referi la capul yaldabaoth-ului este aproape acelasi lucru cu a spune vălul exterior; cam 3 raze ale Pămantului, socotind din centrul său.Trebuie să înțelegeți că există diferite limite ale vălului, cu diferite densități ale anomaliei, cea exterioară fiind la aproximativ 3 raze ale Pământului fizic, măsurat din centru; acolo se plasează capului lui yaldabaoth.
P: Într-o actualizare a situației, din februarie trecut, ai menționat că forțele Lumnii au reușit să elimine majoritatea anomaliilor plasmatice din sistemul solar și dincolo de el. Această afirmație confirmă faptul că flota întunecaților, toate coloniile de sclavi precum și stațiile (laboratoarele) de implant de dincolo de orbita Pământului au încetat să existe?
C: Practic, ceea ce a rămas până în februarie erau colonii de sclavi conectate direct de grupul de chimeri, și nu are legătură obligatoriu cu programele spațiale secrete, acest lucru a fost eliminat înainte, iar acum, singurul lucru care rămâne este nucleul hiperezei. În legătură cu această situație, totul a dispărut.
P: Deci nu mai există în zonă nicio o flotă a întunecaților și nici stații (laboratoare) de implant?
C: Da, nu mai există.
P: Foarte bine, ok. 

În timpul ultimului marș al Ascensiunii din zona Taipei, ai menționat că există o bază pozitivă (benefică) uriașă sub partea de nord a Taiwanului și care este atât de mare încât ar putea fi suficientă pentru 3 miliarde de oameni și forțe ale Luminii. Ne poți vorbi despre scopul acestei uriașe baze subterane?
C: Nu în acest moment. Pot spune însă că această locație reprezintă una dintre cele mai importante baze ale Forțelor Luminii, din această zonă planetară, dar nu aș dori să ofer informații detaliate despre scopul acestui loc, în acest moment.
P: Aceasta bază se extinde acum spre centrul Taiwanului?
C: Nu.
P: Luna trecută, Taiwanul a devenit prima țară asiatică care a legalizat căsătoria persoanelor de același sex. Ce se află în spatele acestei tendințe globale a căsătoriilor de același sex, este o acțiune a forțelor luminoase sau întunecate?
C: De fapt, aș spune că Cabala promovează această politică deoarece se află pe agenda lor, urmărind introducerea confuziei în mintea populației dar, mai ales, pentru a ține sub control pleningul familial.
P: Sunt forțele Lumina de acord cu o astfel de tendință?
C: Forțele Luminii pot folosi această tendință într-un mod pozitiv, pentru că toată lumea are, bineînțeles, un drept de auto-exprimare, dar aș spune că motivația de fond a tendinței actuale nu este a Luminii.

Jedi: În regulă, următoarea întrebare este despre istoria Pământului. Superwave-ul (valul uriaș) galactic care s-a produs acum 13000 de ani și a fost suficient de puternic pentru a provoca un potop și scufundarea Atlantidei, de ce nu a șters toate anomaliile plasmatice și vălul din jurul Pământului?
C: Pentru că volumul anomaliilor din acel moment era atât de mare în această zonă a galaxiei, încât superwave-ul (valul uriaș) nu era suficient de puternic.
J: Japonia, Coreea și Taiwan au aparținut de mult Europei, ori continentului Lemuriei?
C: Nu erau parte a Lemuriei, dar aveau legături puternice cu aceasta.
J: Ok, deci Taiwanul nu făcea parte din continentul lemurian?
C: Nu, nu.
JCe a cauzat distrugerea civilizației lemuriene ?
C: Au fost cataclisme naturale ca rezultat al deplasării plăcilor tectonice în acel moment.

J: Responsabile de acest cataclism au fost forțele întunecate?
C: Forțele întunecate nu au fost responsabile pentru asta.

J: Bine. În mesajul tău "Publicați raportul despre colonii și actualizați repede situația planetară ", ați menționat că israeliții erau un trib arab care locuia pe teritoriul Arabiei Saudite și Yemenului și nu au pus niciodată piciorul în Palestina. Dacă israeliții nu au pus piciorul în Palestina, unde i-a dus Moise când i-a scos din Egipt?
C: Într-o zonă numită acum Arabia Saudită.

J: Bine. Împăratul Galben este o ființă din stele sau un membru al civilizației din Estul Agarthan?
C: A venit dintr-un anumit sistem stelar, din constelația Draco; a fost legat de Thuban Draconians (draconienii pozitivi), care l-au ajutat de fapt să aducă o cultură înaltă în China, cu mai mult de 5000 de ani în urmă.
J: Foarte bine. Care a fost misiunea sa în China antică?
C: Misiunea sa a fost să crească nivelul de civilizație, să creeze o cultură înaltă, să introducă scrierea, să introducă anumite tehnologii în agricultură și alte lucruri triburilor native din China, la acel moment.
P: Ok, următoarele întrebări se referă la religie și mit.
Care este esența Șarira-ei, relicvă legendară budistă? Când un călugăr budist murea, i se ardea trupul, ceea ce rămânea era o materie-rămășiță asemănătoare unei mărgele.
C: Da, mai întâi trebuie să spun că majoritatea informațiilor sunt false, cele autentice sunt ceva pe care cineva îl poate lăsa în timpul procesului ascensiunii ca esență materializată a Luminii, de exemplu, dacă un călugăr budist ajunge la acel nivel de Conștiința și moare, uneori corpul poate dispărea sau, chiar dacă el nu dispare și nu este incinerat, există o anumită esență de perle care poartă esența prezenței sale sufletești ca o ancoră pe planul fizic. Dar, repet, mai mult de 98% dintre aceste povești sunt false.
P: Paradisul occidental al budismului este un tărâm din stele aflat într-o dimensiune înaltă? Dacă da, poți să ne spuneți ce dimensiune?
C: Aceasta se referă în principal la așa numita dimensiune a 6-a sau la planul Buddhic. Este dimensiunea iluminării, dimensiunea fericirii.
P: Cei care consumă carne reprezintă o anomalie între ființele umane, existentă pe perioada carantinei Pământului, sau au un rol necesar în lanțul alimentar universal?
C: Aceste ființe au ca origine planete neevoluate unde ființele au în lanțul lor alimentar asemenea meniuri. Pe Pământ acest obicei a fost folosit abuziv.
P: Ai spus că universul fizic este produsul co-creator al Sursei și al Anomaliei Primare. Este 4D, de asemenea, un rezultat al co-creării Sursei și Anomalie Primare?
C: Toate universurile sunt așa.
P: Se estimează că acest univers fizic este deja vechi de 13,7 miliarde de ani. Înseamnă că Anomalia Primară a existat mai de mult decât acest univers?
C: Anomalia Primară a existat și în universurile anterioare, în ciclurile cosmice anterioare. A existat întotdeauna ca potențialitate. Acest potențial s-a manifestat în timpul interacțiunii dintre Sursă și potențialul Anormal Primar, așa că atunci când universul s-a născut în continuumul spațiu-timp, prin interacțiune s-a trecut de la potențialitate la realitate.

P: Universul exista numai deasupra dimensiunii a 5-a, înainte ca universurile dimensionale 3 și 4 să fie create?
C: Da. De fapt, universele de dimensiuni superioare au fost create înainte și apoi universurile cu dimensi inferioare, ca o extensie (o cădere) din universurile cu dimensiuni superioare; mai concret, energia s-a condensat atât de mult încât a apărut materia, care este compatibilă cu dimensiunile inferioare.

P: Yggdrasil, copacul a 9 lumi din mitologia nordică, este de fapt o alegorie a unei rețele a plasmei cosmice?
C: Nu este o descriere asemănătoare arborelui kabbalistic al vieții ci este de fapt o hartă cu diverse dimensiuni din univers.

P: Dacă este posibilă călătoria în timp, de ce forțele luminoase nu au intervenit în activitățile forțelor întunecate prin călătoria în timp?
C: Călătoria în timp nu este la fel de simplă precum o vede majoritatea oamenilor; călătoria în timp este posibilă numai atunci când apar puncte de intrare și ieșire în același nivel al conștiinței, și asta presupune să aveți un destinatar pe suprafața planetei cu un nivel suficient de ridicat de conștiință.
Primiți această asistență și forțele Luminii vă vor ajuta; dar acest lucru nu va fi suficient pentru a rezolva problema întunericului din acest univers.

(va continua)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu